Ida tipser

GIRLS JUST WANNA KNOW

4. desember 2013

//Innlegg i samarbeid med Libresse

Jeg har tipset dere om Girls 1st ved en tidligere anledning, men tenkte å minne dere på det igjen. Nettsiden er et initiativ fra Libresse, og er midt i blinken for alle jenter som lurer på noe, er nysgjerrig eller rett og slett vil prate med likesinnede. Det er ikke alltid man har lyst til å rekke opp hånda i venninnegjengen og spørre om de andre også har opplevd ditt og tenkt på datt. Selvfølgelig er det lettere å gjemme seg bak et brukernavn og prate med helt fremmede. For hva har man å tape da? Det er helt greit å være anonym på nettet, så lenge man er snill og grei, og ikke skriver stygt om andre.

Det er så viktig å stille spørsmål og få svar. Å dele sine egne erfaringer og lese om andres kan være hjelpe mye i en alder hvor man nærmest vanker rundt med et spørsmålstegn over hodet. Og det trenger selvfølgelig ikke være et alvorlig tema! Jeg tok meg en tur innom forumet. En jente skal kysse en fyr hun liker i morgen – hun trenger oppmuntring og råd. En annen skal på juleball på skolen, men syns det er flaut å gå uten date. En tredje lurer på om hun er unormal fordi hun snakker mye om sex. Rett og slett et sted for jenter som vil prate sammen!

Vil også tipse dere om fanen som heter Firstipedia. Dere finner fanen øverst på siden, og den siden handler om første gang. Første gang man har sex, første gang man får mensen, første kyss, første jobb, første kjæreste, første festen, første dagen på videregående, første gang alene på ferie… Det finnes en første gang for alt. Still spørsmål om det dere ønsker, og få svar fra både eksperter og andre medlemmer 🙂

7 Comments

 • Reply Lene 4. desember 2013 at 21:36

  Eh…. er ikke dette et forum for småjenter?

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2013 at 00:24

  Lene: i såfall er det også «småjenter» som du så fint kaller det, som leser bloggen min også 😉

 • Reply May Hedly 5. desember 2013 at 08:21

  Jeg synes det er flott jeg! er faktisk like mange voksende som yngre jenter som lurer på forksjellige ting! og det er jo en ypperlig mulighet til å få svar på det man lurer på:)

 • Reply Line 5. desember 2013 at 11:21

  Enig med May.. Og jeg tør å påstå at bloggen til Ida appellerer til alle aldersgrupper 🙂 Bra tiltak!

 • Reply Lena 5. desember 2013 at 11:57

  Hei Ida!

  For en stund siden skrev du et innlegg om øyebryn og forming. Du hadde vært i en salong i Oslo mener jeg å huske. Er DESPERAT etter å få orden på bryna mine før julebordsesongen braker løs, så håper du kan gi litt tips rundt dette, du har perfekte bryn!

  -Lena

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2013 at 12:50

  Lena: hei 🙂 vet ikke om du mener at jeg tatoverte bryn hos Sol Pmu? eller at jeg var på treading hos Fred Hamelten? Begge deler anbefales.

 • Reply Lena 6. desember 2013 at 13:35

  Takk for svar! Mente nok tatoveringsbryna! Detta må jeg fikse i jula, dine er så fine 🙂

 • Leave a Reply