Serietips og musikk

HUN BRUKER MEG

4. desember 2013

HAHA. Jeg har vært så misfornøyd med livet mitt at jeg ikke har orket å tenke på blogg. Men nå er terminprøven i matte over, og den gikk strålendetrorjeg, så nå elsker jeg livet igjen. Berg og dalbane, sa du? Sola skinner i dag, og jeg bestilte meg nettopp en Missoni-pute som belønning for mattestrevet. Hva er det å ikke være glad over? Sååå, da drar jeg til lesesalen og begynner å lese på prøven jeg skal ha på mandag. Det er helt greit, hva som skjer med dere som har tre eksamner i uka – det skjønner jeg ikke.

Denne går på repeat hos meg om dagen, deilig musikk fra Arif – eller Phil T. Rich, som han kalte seg før. Jeg legger forresten ikke ut musikk på forespørsel, så det er ikke vits i å sende meg 100 mail om dagen og mase om at jeg skal legge ut din hjemmesnekra Youtube-rap. Av erfaring så vet jeg at det gjerne skjer hver gang jeg legger ut en låt av en norsk artist.

12 Comments

 • Reply theresekristina 4. desember 2013 at 14:32

  Den var bra! Blir sikkert gåande på repeat hos meg óg.

 • Reply SANNE SKAR 4. desember 2013 at 14:52

  elsker også den sangen!

 • Reply Idun 4. desember 2013 at 15:46

  Haha, hvad med din EGEN musik, så? 😉

  Glemmer aldrig din Caffelatte sang til Glamorous af Fergie , hvis jeg ikke husker forkert. 😀

 • Reply Mina 4. desember 2013 at 16:06

  For en utrolig teit og unaturlig setting setting i musikkvideon…

 • Reply Therese 4. desember 2013 at 16:20

  Apropos musikk – jeg må bare takke deg for at du for sånn 3 (?) års tid siden la ut et par Placebosanger på bloggen, jeg har vært fan av dem siden. Og i går fikk jeg endelig sett dem live, på en fantastisk konsert på Sentrum Scene. Så takk Ida, for at du introduserte meg for et av mine favorittband! <3 Og lykke til med resten av eksamenene dine 🙂

 • Reply Betina 4. desember 2013 at 17:47

  Neste uke har jeg eksamen på onsdag, torsdag og fredag. Første gang jeg har tre etter hverandre.. Forstår ikke hvordan jeg skal klare det

 • Reply Anna 4. desember 2013 at 18:02

  Har siste eksamen i morgon, ferdig med tre på to veker, det burde ikkje vore lov. Hjernen min sprenger, og hjerta mitt hopper over slag, nei, det skal bli godt å få den siste overstått og ta ferie!

  Foresten Gratulera med leilighet! og så kult å sjå at det er fleire enn meg som har nøtteknekkeren i si julespeleliste!

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2013 at 19:10

  Anna: tusen takk for det! åh, stakkars deg. Lykke til på eksamen i morgen <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2013 at 19:57

  Betina: det er så dårlig gjort! Herregud, de som bestemmer det skulle hatt ris!

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2013 at 19:57

  Therese: ååå, så gøy!! heldig du er som var på konserten 🙂 takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2013 at 19:58

  Idun: hahahaha, du husker ikke forkert… Pinlig! 🙂

 • Reply Eksamenstyr 7. desember 2013 at 17:34

  Heipådeg! Første gang jeg kommenterer på bloggen din:) Og vel, det er fordi jeg har litt erfaring når det kommer til og ha eksamen. Har gått på NTNU nå i 4 år, og har hatt godt over 30 eksamener (39 tror jeg det er nå, har mista litt tellingen). Det jeg har erfart i forhold til mange eksamener på kort tid er: Start øvingen tidlig, og øv ved og skrive gode og oversiktlige sammendrag/notater (ikke lenger enn at du kan komme deg igjennom alt det viktigste på 2 timer). På den måten kan du «gjennomlive» kunnskapen du fikk når du øvde til faget, selv flere uker etter at du faktisk øvde!

 • Leave a Reply