Nybygg, hjem & interiør

STORM, STOLER OG PUTE

5. desember 2013

For et ruskevær! Jeg hadde egentlig tenkt meg å lese til prøve på en kafè eller på biblioteket i dag, men det ser ut til at jeg bare blir hjemme. Går jeg ut, blir jeg vel truffet i hodet av en tømmerstokk eller et ferdigpynta juletre. Hvem vet. Det høres i hvertfall ut som om ulven står utenfor og blåser på grisehuset. 

Jeg fikk forresten bestilt meg stoler i går også! Endte opp med 4 stk fra Charles Eames. Hvis jeg får plass til flere, så får jeg bestille senere. Var så usikker på om jeg skulle ha stålben eller treben, men gikk for tre… Hva syns dere? Bestilte også en etterlengtet pute fra Missoni Home, som jeg har ønsket meg lenge. Var med en venninne i går som ikke kunne fatte at jeg ville bruke så mye penger på èn pute. Hun mente at hun heller kunne sy «en sånn derre Missolini-pute» til meg, hahaha ♥ En ting er sikkert, jeg har søte venner, fine stoler og en fantastisk fin pute. 

Nå skal jeg lese videre om gammastråling, ville bare si hei til dere 🙂 Og kanskje beklage litt at dette er verdens kjedeligste blogg om dagen. Snart er det ferie og overtakelse av leilighet – da blir det andre boller i bloggsuppa.

13 Comments

 • Reply Nora 5. desember 2013 at 15:46

  Hvor kjøpte du stolene :)?

 • Reply Anja. 6. desember 2013 at 08:01

  Eeelsker de stolene! 🙂 SKAL ha de en vakker dag, men er ikke så greit med en samboer som stritter i mot. Hvorfor ikke overlate interiør og hjem til meg, så kan han styre rundt i garasjen sin? Det hadde passet meg utmerket 😉 Puta var også smashing! Gleder meg til å se leiligheten din 🙂

  Forresten så synes jeg bloggen din er så koselig om dagen. Jeg elsker sånne «sitte hjemme og sulle rundt med ei bok og pynte til jul»-innlegg. Kanskje det sier litt om hvor mye action som er i livet mitt. Hjemmekjær, sa du? 🙂

  Ha en fin dag, Ida, og ei god helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2013 at 10:45

  Anja.: hehe, godt vi er to 🙂 god helg til deg også!

 • Reply Anne 6. desember 2013 at 13:04

  Skjønner ikke hvorfor alle bloggere skal plukke ut helt like stoler og innredning..Er det ikke kjedelig å ha alt helt likt som alle andre «toppbloggere» har ?

  Hadde det ikke vært inspirerende å skille seg litt mer ut fra saueflokken ? 🙂 Kjøre sin egen stil, tørre å velge ut andre ting ?

 • Reply Kamilla 6. desember 2013 at 13:25

  ååh, gleder meg til å se leiligheten din! Du er dødsheldig som kan innrede akkurat som du vil, jeg har nemmelig en kjæreste som (tror han) har mye han skulle sagt! 🙁 Jeg kommer titt og ofte hjem med DE supre kjøpene og han rynker på nesen og vil ikke ha det fremme 🙁 Hahaha, egentlig et luksusproblem 😉 Ellers er han flott 😉

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2013 at 13:42

  Anne: jo, det er litt kjedelig. Jeg har kun hentet inspirasjon fra interiørblogger og fra hjemmene til min danske slekt – ikke fra ander «toppbloggere» 🙂

 • Reply Tonje 7. desember 2013 at 17:59

  Syntes de stolene var kjempe fine, og tror tre var best 😉 Gleder meg til å se de i bruk altså! 😀 Og er kanskje enig med din venninde ang puta, meeeen er jo lov å une seg noe luksus en gang i blandt 😉 hihi

 • Reply Kate 8. desember 2013 at 21:07

  Fine ting. Hvilken nettside bestiller du fra?

 • Reply Kari Janne 9. desember 2013 at 15:02

  Kjempefine stoler! 🙂

 • Reply Randi 15. desember 2013 at 00:21

  Lekre stoler! Jeg er på jakt etter nye selv, og disse er veldig aktuelle.

  Har googlet litt, men er voldsom forskjell i pris? Noe er vel kopier antar jeg.

  Hvor bestilte du fra?

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2013 at 10:35

  Randi: disse ligger rundt 3500, mens stålben koster rundt 2500 🙂 jeg har kjøpt mine på en interiørbutikk i Danmark, så familien min kan ta dem med opp hit i julen. Sparer en del på det. Men vær forsiktig med kopisider, har hørt om mange som ikke mottar sine..

 • Reply Randi 15. desember 2013 at 12:32

  Takk for kjapt svar!

  Heldig du som har danske kontakter! 😉

  Jeg får nok gå for den ekte varianten, billige kopier er nok skrøpelige greier..

  God jul!

 • Reply Oda Karina 3. februar 2014 at 18:10

  Kjempe fin stol og pute 🙂 De har så mye fint på Missoni home, bor like ved House of Oslo, og må si jeg har suglet lenge på interiør fra Missoni avdelingen der!

 • Leave a Reply