Ida tipser

GIGANTISKE, DEILIGE SKJERF

6. desember 2013

//Innlegg i samarbeid med BuyHelse

SKJERF! Skjerf er noe av det koseligste om høsten, og noe av det mest nødvendige om vinteren. Jeg går med skjerf fra september til slutten av april – nesten nonstop. Den siste tiden har jeg så å si slått opp med Acne-skjerfene mine, og sverget til gigantiske, deilige ullskjerf fra BuyHelse. De ligner ganske mye på Acne-skjerfene, men de koster mye mindre og blir ikke like nuppete – etter hva jeg har erfart. Her er mine favorittfarger av skjerfene som BuyHelse har inne nå. Hele samlingen kan dere se her.

Det kamel-fargede skjerfet innviet jeg i dag, det er allerede min favoritt. Det er lengre enn meg og bredere enn meg, og det skal jammen beskytte meg fra både storm og snø i vinter. Det kan kjøpes her.

Dette mørkegrå skjerfet er av 100% lammeull. Grått skjerf passer til alt. Fåes kjøpt her.

Wihuuu, juleskjerf! Eller… Det er faktisk burgunder-farget, ikke så rødt som det ser ut som på bildet, dere ser et bedre bilde av fargen i nettbutikken her.

Baby blue ♥ Skjerfet kan kjøpes her

La dere merke til de fine skinnhanskene jeg har på meg på bilde nr 1 og bilde nr 3? Det er TOUCH SCREEN-HANSKER! Jeg går bestandig rundt og fryser på hendene fordi jeg prioriterer å bruke iPhonen framfor å holde meg varm. Jeg har jo fått med meg at det finnes touch screen-hansker tidligere, men ikke fine i skinn. De koster kun 299, og kan kjøpes her. Perfekt julegave, spør du meg! Og så vil jeg anbefale alle jenter å kjøpe den minste størrelsen, de må jo sitte stramt på fingrene for at det skal være mulig å skrive meldinger uten alt for mange skrivefeil… 🙂

 Håper dere liker skjerfene! 

26 Comments

 • Reply Tiffany & Daisy 6. desember 2013 at 18:27

  Var veldig fine skjerf, hanskene er noe man kunne tenkt seg å kjøpe, hehe! 🙂

 • Reply Betina 6. desember 2013 at 18:40

  Siden du har et samarbeid med dem, kan du ikke få dem til å gi deg gratis frakt for en kort periode eller noe?

 • Reply tiggerlilly 6. desember 2013 at 19:00

  kult =) takk for gode julegave tips å 🙂

 • Reply Stine Erichsen - Mote, Sminke & Hår 6. desember 2013 at 19:20

  åh, så deilig:)

 • Reply Hanne 6. desember 2013 at 19:57

  Er hanskene gode og myke, eller er de stive?

  Og klør skjerfene?

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2013 at 20:25

  Hanne: hanskene er veldig myke 🙂 er syntetisk fuskepels inni. Jeg syns ikke skjerfene klør nei!

 • Reply Luksusdyret 6. desember 2013 at 21:40

  Skjerf er digg 😀

 • Reply Anonym 7. desember 2013 at 00:11

  Hvor er jakken din fra, Ida ?

 • Reply Ida Wulff 7. desember 2013 at 00:14

  Anonym: Den er fra Woolrich 🙂

 • Reply Charlotte 7. desember 2013 at 00:18

  Hei ida! Snoker innom bloggen din for å ønske deg en riktig god helg, og grattis med leilighet! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. desember 2013 at 00:21

  Charlotte: tuuusen takk, god helg til deg også! 🙂

 • Reply Renate 7. desember 2013 at 01:50

  Er jeg rar som ikke takler skjerf? Føler jeg blir kvalt! Skulle så gjerne funnet et skjerf som ikke prøver å ta livet av meg!

  Å skinnhansker kan vel brukes til tlf uansett? Det er vertfall min erfaring 🙂

  Gratulerer så mye med leilighet foressten! Gleder meg til å følge med på flytting å interiør fremmover 😀

 • Reply Reklame 7. desember 2013 at 12:12

  Hvis man scroller nedover forsiden på bloggen din nå, er FEM AV TI innlegg en eller annen form for reklame. Har du reflektert over dette selv? Det er faktisk altfor mye, og du mister troverdighet slik jeg ser det.

 • Reply Diman Dilir 7. desember 2013 at 13:18

  din blogg är så bra!

 • Reply Elisabeth Bentzen 7. desember 2013 at 13:33

  Du er bare helt utrolig kul. Lest bloggen din i mange mange år nå. Stå på videre

 • Reply byhelenecharlotte 7. desember 2013 at 16:13

  fine skjerf! De hanskene tror jeg blir en liten julegave til meg selv jeg! 🙂

 • Reply vargas12 7. desember 2013 at 17:32

  Hei Ida!

  Nå er det lenge siden jeg har nevnt det for deg, men du fortjener å høre det. Du er den peneste bloggeren i Norge;)

  God Jul vakre Ida:):)

  Vargas

 • Reply Anonym 7. desember 2013 at 21:06

  Hvilken strl. er woolrich jakken din? Jeg har woolrich selv i strl. S, men innbiller meg at den er litt stor (??)

 • Reply EvA 8. desember 2013 at 16:19

  Fine skjerf 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2013 at 16:28

  Anonym: min er M 🙂

 • Reply Linda 10. desember 2013 at 22:53

  Hei Ida! 🙂

  Har sett lenge på disse skjerfene, men har alltid gått ut igjen før jeg rakk å bestille da jeg er redd skjerfene er litt korte? Kunne du tatt et bilde litt lenger fra, som viser hvor langt skjerfet er etter en runde rundt halsen? Det hadde gjort meg veldig glad, hvertfall! Og når jeg først kommenterer så må jeg også rette en stor takk til deg som etter så lang tid i bloggverdenen fortsatt skriver noe som er verdt å lese! Klem fra meg 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2013 at 22:54

  Linda: Hei 🙂 Skjerfene er 1.80 lange! Takk for fine ord.

 • Reply Julie 11. desember 2013 at 12:46

  Er fargen på skjerfet i kamelfarge autentisk likt det som vises på hjemmesiden deres? takk for tips 😀

 • Reply Vilde 11. desember 2013 at 13:45

  Hei! Flotte skjerf! Er det abeautifulmess-appen jeg ser? Har den selv, og elsker den!

  Ha en flott dag:)

 • Reply Louise 10. november 2014 at 14:52

  Hei fine Ida!

  Hvor lang tid tar frakten på skjerfene fra BuyHelse? Finner ingenting om det på hjemmesiden deres.

  God klem fra fast leser

 • Reply Ida Wulff 10. november 2014 at 22:28

  Louise: hei 🙂 for meg har det aldri tatt mer enn to dager, de holder til i Sandefjord.

 • Leave a Reply