Hverdagsliv

DERE ER DE BESTE

8. desember 2013

God kveld! Håper alle har hatt en fin søndag. Selv har jeg gjort et siste desperat forsøk på å bli venner med pensum, men det ser mørkt ut. Jeg burde kanskje holdt meg inne og lest i går kveld, men det betyr ikke at jeg angrer på gin cranberry, pakkelek og flaksetuten peker på. Jeg angrer dog litt på at jeg sovnet med et glass vann i hånda, for madrassen min er fortsatt våt. Herregud.

Mamma satt forresten og leste kommentarene deres på innlegget «Jenter liker stygge jenter». Hun ble fascinert over at så mange bruker tid på å skrive ganske lange kommentarer til meg, og jeg tok meg i å bli litt nyforelsket i dere. Dere er faktisk verdens beste lesere, og det er så sjeldent jeg kommer over slemme og lite konstruktive kommentarer. Mange av leserne mine har jeg hatt i mange år, dere blir jo nesten som venner. Vi tipser hverandre om oppskrifter, klær og møbler – og dere gir meg så mange komplimenter. Så da må jeg jo gi dere noen også; dere er best!

Og til alle som ble provosert/fornærmet og kanskje leste innlegget litt feil, så må jeg bare si: konklusjonen min var at alle bør få lov til å vise seg fram. Ikke bare de som ikke har noe å «skryte» av. Det kom muligens litt feil ut i innlegget, men det jeg mener er ganske enkelt: både tjukke, tynne, trente, utrente, ryddige og uryddige må få lov til å vise seg fram uten å skulle hetses. Mobbing er så ut. Ingen mennesker er stygge, men det er ingen hemmelighet at idealkroppen for de fleste er en sunn, frisk og stram kropp. 

Nå har jeg bedt lillebror opp på sleepover, håper han ikke merker at madrassen er litt våt. Masse ♥ til dere. 

Deilig sang å høre på før man legger seg. Eller mens man pynter juletreet. Eller når man sitter i vinduskarmen med en kopp te og ser snøen legge seg over den grå asfalten. Jeg er så forelsket! I desember og snø. Vi får se om ikke det går over når bussen er forsinket og jeg kommer på skolen med snøbart.

28 Comments

 • Reply Benedicte 8. desember 2013 at 23:20

  Ååå,den sangen er så fiiin! Skikkelig godt SATC-minne! Tror jeg må se alle sesongene om igjen starting tomorrow, da har jeg juleferie (om jeg overlever eksamen, da!) 😀 Når tar du juleferie? 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2013 at 23:47

  Benedicte: lykke til på eksamen! 😀 jeg tror jeg har fra 19. eller 20. desember!

 • Reply ragnhild 9. desember 2013 at 09:16

  DU er best! det er så rart å tenke på at jeg har fulgt deg siden du videoblogget på caffelatte-bloggen din, tiden flyyyyr 🙂 du er som en venninne jeg aldri har møtt! haha. håper du får en fin, ikke blå, mandag <3

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2013 at 10:02

  ragnhild: takk i lige måde <3

 • Reply Lena Strømmen 9. desember 2013 at 10:22

  Den sangen er så fin!:) Ha en fin dag!

 • Reply Thale 9. desember 2013 at 10:41

  Det er jo fordi du er best vi leser deg, Ida! Ha en strålende mandag og lykke til med all lesing, her er det siste uka på lesesalen og det skal bli så godt å få ferie på fredag!

 • Reply Siri 9. desember 2013 at 11:05

  Hvilke fag tar du opp nå?:) Jeg starter i januar etter å ha jobbet fulltid i altfor mange år.. Tror innsatsen og motivasjonen er litt mer tilstede nå enn back in the days!:D Håper jeg..

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2013 at 11:13

  Siri: jeg tar opp matte og naturfag 🙂 matte har løsnet ganske bra i hodet mitt, i forhold til da jeg gikk på VGS. Lykke til!

 • Reply Ingvild 9. desember 2013 at 11:23

  Har lest bloggen din i veldig mange år nå! Opp gjennom årene er det forskjellige blogger som har hatt gode perioder for så å dabbe av, men din blogg har alltid hatt god kvalitet og er morsom og variert! Du er den første jeg klikker meg innpå hver dag og min absolutte favoritt. 😉

 • Reply Anette 9. desember 2013 at 12:07

  Jeg er en av de som har fulgt bloggen din i maange år (en stund før «det store bruddet»), men er dessverre ikke så flink til å kommentere på bloggen din. Du har hatt gode og dårlige perioder på bloggen, men jeg synes den siste tiden din har vært veldig god. Jeg husker at jeg så opp til deg tidligere, dog er du bare et år eldre enn meg. I dag er du en reflektert og moden, og det virker som om du har mange gode verdier. Jeg liker din selvironi, og at du virker veldig ekte gjennom bloggen. For noen uker tilbake, før du reiste til New York, passerte jeg deg i Oslo Sentrum. Det tok noen sekunder før det gikk opp for meg at det var deg. Du er enda vakrere i virkeligheten!

 • Reply Grete 9. desember 2013 at 12:19

  Lykke til med å få inn pensum! Hadde selv eksamen i kjemi forrige uke, sitter med anatomi, fysiologi og histologi nå og skal ha eksamen i morgen. Når jeg er ferdig med den gjenstår det bare matteeksamen før jeg endelig tar en velfortjent juleferie! Så ja, poenget er at jeg skjønner hvordan du har det. Pensumlesing er slitsomt!

  Jeg har lest bloggen din i mange år, og er forferdelig dårlig til å kommentere, men jeg ville bare si at du virker som en virkelig herlig person!

 • Reply Superheltinne 9. desember 2013 at 12:23

  Jeg er så glad for at du har blitt litt mer reflekterende og skriver om litt mer forskjellig i forhold til tidligere. Virker som om du virkelig har blitt voksen de siste årene, og det begynner å synes på bloggen. Håper dette reflekterer den fremtidige utviklingen 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2013 at 12:45

  Grete: takk, så hyggelig! Lykke til med eksamen 🙂

 • Reply Linn 9. desember 2013 at 13:13

  Jeg har lest bloggen din i mange år, og har vel ikke kommentert en eneste kommentar før. Dårlig «leser» med andre ord 🙂 Haha. Jeg liker bloggen din utrolig godt, humoren din, og selvironien du har.

  Fortsett med å være så flott som du er, og utrolig fin på håret. (Selv om jeg hater deg litt for at du er så fin på håret.)

  Stå på Ida!

 • Reply Marthe 9. desember 2013 at 14:23

  Den sangen går nærmest på repeat mens jeg jobber instenst med forberedelsene til tysk muntlig eksamen (!) på onsdag. I tillegg til å være vanvittig fin og koselig, så hjelper den faktisk mot stress og eksamensnerver 🙂 Ha en fin mandag! klem

 • Reply Signe 9. desember 2013 at 14:33

  Jeg har lest bloggen din veldig lenge. Kanskje i 4-5 år? Jeg tror jeg aldri har kommentert en eneste kommentar, selv om jeg finner innleggene dine veldig inspirerende. Jeg leser hvert eneste ord av det du skriver, lange og korte innlegg 🙂 Du er så jordnær og virker veldig reflektert over alt du skriver.

  Angående det, jeg husker at du jobbet med å få skrevet en bok. Har ikke lest noe om dette på lenge. Er dette noe du fortsatt jobber med? Håper du får gitt ut en bok i fremtiden, med dine skriveferdigheter har jeg tro på at den blir bra 🙂

 • Reply KariJanne 9. desember 2013 at 15:03

  Nydelig sang! 🙂

 • Reply Nina 9. desember 2013 at 16:28

  Det har vært en fornøyelse å fulgt deg de siste årene! Selv kan jeg ikke helt forestille meg hvordan det er å ha så mange mennesker tett innpå livet sitt, men samtidig så langt unna.

  Du gjør en veldig god jobb i alle fall! 🙂

 • Reply LH 9. desember 2013 at 17:48

  Caffelatte-dagene var virkelig tiden 🙂 Du blogget om jobben du hadde på Posten, og filmet at du rydda rommet. Det sier vel litt, om hvor lenge jeg har fulgt bloggen din. Du har provosert meg på flere områder, bl.a. holdningen din til pels, men du var den første bloggen jeg noen gang leste, og selv om jeg har skrevet at jeg ALDRI kommer tilbake, har jeg ikke klart å holde meg unna 😉

 • Reply Siri 9. desember 2013 at 19:30

  Åh, den kommentaren der gjorde godt! Da er det altså håp:) Jeg skal også ta matte og naturfag! Gruer meg veldig, siden det var de desidert svake fagene mine! Men NÅ er jeg klar!:D Lykke til selv, søte deg!

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2013 at 20:28

  Linn: <3

 • Reply Kristine 9. desember 2013 at 21:56

  Selv etter alle disse årene med blogging er innleggene dine fremdeles underholdene, og har mye mer interesant innhold enn mange av de nye bloggene! 🙂

 • Reply snillegucci 9. desember 2013 at 23:34

  Vi tenker veldig likt. Jeg liker tankene dine.

 • Reply Marit 10. desember 2013 at 20:46

  Ville bare si at jeg har lest bloggen din siden dag én, men tror kanskje jeg bare har kommentert er par ganger. .Du skal vite at jeg setter stor pris på din skriveglede, uansett om jeg kommenterer eller ikke. Stå på 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2013 at 22:15

  Marit: tusen takk! 🙂

 • Reply Eva Beate 15. desember 2013 at 20:47

  ELSKER den sangen <3 Absolutt NYDELIG <3

 • Reply Melville O connor 25. mars 2024 at 08:19

  Your way of explaining everything in this post is genuinely fastidious, every one can withoutdifficulty be aware of it, Thanks a lot.

 • Leave a Reply