Hverdagsliv

SNØMANN OG JULEKALENDER

9. desember 2013

Jeg må innrømme at snøen ikke var like romantisk da jeg gikk til skolen i dag morges. Jeg var frossen, sulten, fyllesyk, og gruet meg til prøven jeg snart skulle ha. Og i tillegg var det så mye snø at jeg ble våt på føttene – og ikke jeg noe heller, for det la seg små brøytekanter på øyenvippene mine. Hahaha. Men er jeg hvertfall ferdig med prøver for i år, det føles fantastisk.

Etter skolen var jeg i banken og skrev under lånepapirer. Så nå nærmer det seg virkelig med ny leilighet. I morgen skal jeg signere kjøpskontrakten, så da er det egentlig bare å vente på overtakelsesdato som er 16. desember.

Mamma sa til meg at hun syns det var trist jeg skulle flytte ut. Og at sånn følte hun det ikke da jeg flyttet ut som 18-åring. Noe sier meg at jeg var en vanskelig 18-åring…. 🙂

Vil forresten bare minne dere på RUStelefonen sin julekalender på Facebook! Dere må like siden for å kunne delta, og hver dag er det nye fete premier. Typ iPad, iPhone 5s, Bose-headset, Samsung Galaxy Tab, Playstation ++++ Delta hver dag, så er det større sjanse for å vinne.

Dere finner julekalenderen her.

Nå har vi fått besøk av mormor og morfar, så da blir det litt sofakos før jeg skal på trening. Æsj, trening…

9 Comments

 • Reply Lena Strømmen 9. desember 2013 at 20:05

  Heldig du som er ferdig – eg har fire prøver igjen:( gratulerer med leiligheten forresten!:)

 • Reply Maria 9. desember 2013 at 20:59

  Hvilken skole går du på, Ida 🙂 ?

 • Reply Kristine 9. desember 2013 at 21:51

  Snøen nyter jeg best når jeg sitter inne og kan se ut på den :)Og gratulerer med ny leilighet!

 • Reply Thomas aas 9. desember 2013 at 22:07

  Hei,

  Ville bare si at du fortjener å være høyt på listen igjen, dine innlegg er SÅ mye bedre enn f.eks Andrea sine som jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg leser. Virker som du bryr deg om det du skriver mens de andre er totalt overfladiske. 🙂

 • Reply nich 9. desember 2013 at 22:07

  Du er så pen!♥

 • Reply Pia Susanne 10. desember 2013 at 11:46

  Lykke til med overtakelse! 🙂

 • Reply Anonym 10. desember 2013 at 17:01

  hvorfor har du samme blogg-design som mammatilmichelle

 • Reply Anna 10. desember 2013 at 20:46

  Hei Ida! Hvor mye koster din chanel veske som du brukte ute med klassen? Vil gjerne skaffe meg en slik selv. Er New York ideelt og kjøpe den der?

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2013 at 22:15

  Anna: jeg ønsker ikke å kommentere hva den kostet. Hvis du skal kjøpe ny, kan du gjerne kjøpe den i New York. Men brukt er overpriset i New York, så da ville jeg heller kjøpt i Norge. Eller andre steder 🙂

 • Leave a Reply