Hverdagsliv

RØDVINSHILSEN

14. desember 2013

Tente lys, vin i glasset, litt mer julepynt enn i går og masse god mat. Akkurat nå har vi mormor og morfar på middagsbesøk – og jeg kom nettopp på at jeg ikke har sagt hei til dere hele helgen. Så, hei! Her har det ikke skjedd noe spennende siden sist. Bortsett fra at jeg har krabbet rundt i nabolaget og samlet kongler og nøtter (er ikke så lett å finne fram under all snøen) til min aller første juledekorasjon. Haha, jeg har fått i oppgave av mamma å lage et «julefat», klarer ikke bestemme meg om jeg lyktes eller ikke. Det ble litt halvveis, lykke til neste år sier jeg bare… 

Nå kommer snart Kalle på besøk til meg, da skal jeg prøve å få alle sammen til å bli med på et slag Alias! Lenge siden jeg har spilt, og jeg kjente jeg ble i spillehumør av dette rødvinsglasset 🙂 

Haha, Bella (som snart skal få seg en juleklipp) har helt sykt god balanse. Hun kan sitte på bakbeina i timesvis, hvis hun bare har noe mat å slikke på… 

Håper alle nyter lørdagskvelden! 

4 Comments

 • Reply anonym 15. desember 2013 at 12:10

  wowzerz Jeg fikk nettopp en IMVU kreditter kode og det ble akseptert! Giveaway som skjer her http://imvucreditsgenerator.com

 • Reply Stine 15. desember 2013 at 13:47

  Kom over bloggen din igjen her om dagen etter å ikke ha lest den på over et år. Ville bare si at du skriver veldig bra, og jeg kommer til å titte innom jevnlig igjen 🙂 Du er ikke så overfladisk som mange andre bloggere virker det som.

  Klem fra Stine

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2013 at 14:58

  Stine: Så hyggelig! 🙂 Velkommen inn hit!

 • Reply Helene 16. desember 2013 at 12:42

  Kom i skikkelig julestemning av dette blogginnlegget! 😀 Takk for det! 🙂

 • Leave a Reply