Hverdagsliv

RABATT PÅ MIN FAVORITT-KRØLLTANG

16. desember 2013

//Innlegget inneholder reklame for helt fantastiske produkter

God kveld, kjære lesere ♥ 

Nå har jeg endelig tatt meg sammen og tatt bilder hvor jeg har brukt både MAST vol 1 og MAST vol 2, slik at dere kan se tydelig forskjell på de to krølltengene. MAST vol 1 lager middels store, og litt tettere krøller. Hvis man ikke grer dem ut, vil jeg kalle det prom curls. MAST vol 2 lager større, slakkere krøller, jeg vil kalle dem bølger. Gir litt mer classy Hollywood look. Toern er definitivt min favoritt, da jeg har små krusete krøller fra naturens side, hihi.

I tillegg til å vise dere forskjellen, har jeg vært så heldig og få en heftig rabattkode til dere, på hele 20%! Så hvis noen av dere vil kjøpe MAST eller noen av stylingproduktene i dette innlegget, får dere en veldig fin pris på det. Hvis dere bestiller innen onsdag, er det til og med nesten helt sikkert at dere har pakken deres før jul 🙂

På de tre bildene over her, ser dere da håret mitt etter bruk av MAST vol 1. Disse bildene er tatt etter en hel dag. Krøllene er også dratt ut med hårbørste, så dere kan tro de holder godt! Syns ikke krøllene MAST vol 1 lager er superfine hvis man ikke grer dem ut, da blir de alt for nuddel-ish. Men absolutt pluss for holdbarhet, der slår den MAST vol 2 ned i støvlene. Disse krøllene kan vare i dagevis hvis du ikke blir våt i håret.

På disse to bildene har jeg brukt MAST vol 2. Jeg liker å buste til looken litt, så jeg tuperer og sprayer litt tilfeldig etter å ha krøllet med den. Jeg virkelig elsker MAST vol 2, bruker den flere ganger i uka. Og det har jeg kun tid til fordi den varmer seg opp på ett minutt, og fordi man får fine bølger i håret veldig fort. Jeg kan krølle hele håret mitt på 10-15 min. Når dere ser meg med fine bølger i håret, er det MAST vol 2 jeg har brukt 🙂

MAST vol 1 kan kjøpes her, og MAST vol 2 finner dere her.

Ikke glem å bruke rabattkoden dere har fått, da får dere hele 20% rabatt. Rabattkoden er wulff51 med små bokstaver, og den varer ut 31. desember.

Disse stylingproduktene har jeg fått anbefalt av Janne, jenta som har laget MAST (og står bak Makestyle). Har testet Gun-Britt sine produkter tidligere, de er så naturlige og deilige. Nå har de jo fått et utrolig kult design også! Velkommen inn på mitt nye badeværelse, søte små flasker.

Dry Volume Booster sprayes i tørt hår og gir håret maksimalt med volum. Fungerer som en tørrshampo, uten at hodebunnen din dekkes av hvitt støv. Styling Spray Soft er en lett men samtidig holdbar hårspray. I fuktig vær vil jeg likevel anbefale å bruke en spray som er litt sterkere enn denne. I hvertfall hvis du har like vanskelig hår som meg! Repair & Style Mousse er himmelen for meg. Den redder deg fra anti-frizz og reparerer faktisk skadet hår.

Dere får 20% på alle disse stylingproduktene i tillegg til MAST. Rabattkoden er som nevnt lengre oppe; wulff51. 

Alle ha en MAST-krølltang. Bedre å angre på noe man har kjøpt enn noe man ikke har kjøpt! Haha ♥

PS. Makestyle har en julekalender gående på Facebook, med masse fine premier. Den finner dere her.

23 Comments

 • Reply Elise 17. desember 2013 at 06:12

  Så gine krøllene dine er! Sånn fikk jeg lyst på, så jeg tror jaggu neg at jeg sksl kjøpe det!

 • Reply aline 17. desember 2013 at 09:10

  Mast 2 står herved på ønskelisten!

  http://Www.bryllupstid.no

 • Reply Linn 17. desember 2013 at 09:26

  Ååå, bestillte meg mast vol.1 lørdag, uten rabatt 😛 typisk

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 09:30

  Linn: åh, så kjedelig 🙁

 • Reply Anette 17. desember 2013 at 11:00

  Har både Mast vol 2 og en fra Remingston som er ganske lik Mast vol 1. Har ganske langt hår, typ «Wow, så sinnsykt langt hår du har, er det ekte?» Personlig er favoritten den minste, fordi jeg rett og slett ikke får teken på Mast vol 2. Etter å ha brukt den synes det knapt at jeg har krøllet det, og det er jo såå synd 🙁 Mast vol 2 gir jo FINEST krøller når det fungerer (dvs. på alle andre enn meg).

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 11:14

  Anette: MAST vol 2 kan gi litt slakk effekt hvis man har for langt hår ja. Kan bli litt for tungt :/

 • Reply Stine Erichsen - Mote, Sminke & Hår 17. desember 2013 at 12:17

  så flotte krøller:)

 • Reply Kamilla 17. desember 2013 at 12:27

  Jeg kjøpte meg Mast 1 når den var på tilbud før jul i fjor og er helt frelst! Jeg har helt stritt og glatt hår som aldri har villet bli krøllet før, men den her… den her krøller det på 10 min også varer jo det til det vaskes igjen! Hallelujah! Hihi 🙂

 • Reply Karoline 17. desember 2013 at 13:29

  Ååå etter jeg så krøllene dine på det forrige innlegget lurte jeg på hvordan du hadde fått det til! Fin julegave til meg selv! Takk Ida 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 13:40

  Karoline: gled deg til å prøve! 🙂 god jul <3

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 13:40

  Kamilla: ja, ikke sant! 😀 hipp hurra!

 • Reply Ingvil Haldorsen 17. desember 2013 at 15:27

  Kunne virkelig tenkt med den største tangen! Nydelige bølger. Du er utrolig pen Ida! Skikkelig misunnelig på deg!

 • Reply Inger 17. desember 2013 at 16:16

  Fine! Hvor er den stripete genseren fra?;)

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 16:17

  Inger: kjøpte den på Gina for noen måneder siden 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 16:18

  Ingvil Haldorsen: Tusen takk, så hyggelig sagt <3

 • Reply Kine 17. desember 2013 at 17:16

  De ser jo ut til å fungere knallbra =) Men ingen vits for meg å bruke penger på utstyr jeg ikke får brukt på kanskje et par år hvis jeg finner ut at jeg skal spare ut håret igjen. Var lur nok til å shave av alt håret på seinsommeren, og jeg angrer ikke et sekund. Det er så deilig å ha superkort hår <3

 • Reply Veronica 17. desember 2013 at 18:35

  OG der var MAST 2 jammen meg bestilt, takk for det Ida! 🙂 Fantastisk blogg du har, deilig å slippe ut noen skikkelige latterkuler for meg selv i blant.. God jul! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 20:14

  Veronica: håper du blir fornøyd! 😀 God jul og klem til deg <3

 • Reply Caroline 18. desember 2013 at 12:58

  Jeg selger min rimelig. Helt ny – kun brukt en gang.

  http://www.bazar.no/annonse/preview-10052139

 • Reply Magdalena Krupa 18. desember 2013 at 14:58

  I just ordered mast vol 2. Thanks for that code! I paid only 599! Hopefully my hair will look like yours!

 • Reply Lina Kristiansen 19. desember 2013 at 01:56

  Så nydelige krøller det ble av Mast vol 2. Den er bestilt! takk for rabattkoden:-) Håper du får en ellers fin jul fylt med masse kjærlighet <3

 • Reply Anonym 21. desember 2013 at 09:09

  Hvilken varme bruker du de på??

 • Reply Ida Wulff 21. desember 2013 at 10:55

  Anonym: jeg bruker høyeste 🙂 210

 • Leave a Reply