Uncategorized

JEG HAR FERIE

17. desember 2013

Herregud, for en følelse jeg hadde da jeg spaserte ut fra skolen i dag. Lurer på om skoene mine i det hele tatt berørte bakken, for jeg følte at jeg svevde bort derifra med «FERIE» skrevet i panna. Fikk igjen den store, skumle matteprøven min i dag og jeg er fornøyd. Så da er det jo enda bedre å ta ferie ♥

I kveld skal jeg være med familien min, mine favorittmennesker i hele verden. Vi skal ut og spise sammen, og så skal vi inn til leiligheten og skru opp noen få møbler. Vi var nemlig på IKEA i går kveld, men kjøpte ikke så mye. Har hatt så mye IKEA-interiør opp gjennom tidene, men nå har jeg bestemt meg for å unne meg de møblene jeg har lyst på. Minuset er at det koster mer og at det er helt vanvittig lang leveringstid – men, jeg overlever så lenge det blir fint 🙂

 

I går kveld, etter overtakelsen. Ble litt satt ut av mørk og kald leilighet, men hva hadde jeg forventet… Tente kubbelys og friske blomster? Haha.

Blogges i kveld 🙂

9 Comments

 • Reply Nora 17. desember 2013 at 19:36

  Hei! Kul blogg 🙂 Det hadde vært koselig om du g tok en tur innom min blogg <3

 • Reply Margrethe Jakobsen 17. desember 2013 at 19:44

  Gleder meg såå til å se leiligheten, føler meg like gira som deg 😀

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 20:15

  Margrethe Jakobsen: hehe, bra!! 😀

 • Reply Benedicte M 17. desember 2013 at 23:03

  Grattis med velfortjent ferie 🙂 Og ikke minst med leilighet! For den prisen man betaler på dagens boligmarked burde hjemmekoselighet nesten være inkludert! Haha.

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2013 at 23:19

  Benedicte M: du sier noe der! Hehe. Tusen takk, og god jul! 🙂

 • Reply Nina 18. desember 2013 at 01:57

  Åh, jeg kjenner jeg gleder meg til å se bilder når du er ferdig! 🙂

  Du må gjerne dele linker til inspirasjon underveis, leiligheten min trenger sårt litt.. noe som ikke har gått gjennom typ fire generasjoner, for å si det sånn 😉

 • Reply Mari 18. desember 2013 at 15:44

  Kjempefin jakke! Er det lov til å spørre hvor den er ifra? 🙂

  Klem mari

 • Reply annekatja, fotografi 18. desember 2013 at 19:50

  Så deilig med ferie! Gratulerer med den nye leiligheten og god jul til deg og dine 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2013 at 21:03

  Mari: Takk, den er fra Woolrich 🙂

 • Leave a Reply