Hverdagsliv

ROYAL START PÅ DAGEN

19. desember 2013

For en magisk morgen… Når jeg bor på hotell har jeg vanligvis ingen problem med å velge mellom en ekstra time i hotellsengen eller å rekke hotellfrokost. Hotellsenger er jo en av mine favoritting! Men her på Royal Christiania er både hotellseng og frokost så fantastisk at jeg få med meg begge. Hotellfrokosten her varer til klokken 10 på hverdager, så i dag var jeg oppe klokken 9 for å nyte den. Jeg er sikker på at ingenting gir en bedre start på dagen enn den hotellfrokosten.

Den smilende kokken som lager omeletten som ingen andre kan, med nøyaktig det du ønsker. Rad på rad med deilig, friske grønnsaker og frukt. Det enorme utvalget av brød, pålegg, frokostblandinger, egg tilberedt på forskjellige måter og ostegratinerte tomater. Og den iskalde, økologiske eplejuicen som i harmoni med svart, sterk kaffe vekker kroppen som ingen andre kan. Bare en helt vanlig morgen på Clarion Hotel Royal Christiania ♥

Dessverre er jeg av natur ikke et frokostmenneske, selv om jeg med årene har lært meg å spise knekkebrød eller egg til frokost. Så skuffelsen er alltid stor når jeg ikke klarer å forsyne meg en andre gang. Jeg bare; hmm, skal jeg sitte her til jeg blir sulten igjen? Men det er det jo ikke tid til, hehe.

Hallo, dere må se utsikten fra hotellrommet mitt. Den er ganske syk, jeg ser jo alle takene i hele Oslo. Så etter frokost satte jeg meg ut på balkongen min med enda en kaffekopp. Vinket til Sonja oppe på slottet, og koste meg mens himmelen ble lysere og lysere. Dette må jo bare bli en bra dag 🙂

Unner alle en like fin start på dagen. Nå skal jeg egentlig ut på shopping og lunsj med jentene, men tror ikke de er våkne helt enda. Så kanskje jeg skal ta meg en tur ned til fitness-avdelingen. Der er det svømmebasseng, badstu og treningsrom… Tror jeg går for en svømmetur i såfall!

3 Comments

  • Reply Therese 20. desember 2013 at 16:13

    åh, det så ikke feil ut! =)

  • Reply Lena Strømmen 20. desember 2013 at 21:22

    Ååå så utrulig deilig! Håper du hadde en fin dag:)

  • Reply Maren 27. desember 2013 at 00:34

    Akkurat det rommet bodde jeg og kjæresten på i sommer 🙂 Fantastisk utsikt! 🙂

  • Leave a Reply