Uncategorized

HELT OM NATTEN HELT OM DAGEN

21. desember 2013

Tenk å være så opplagt etter to dager med fest. Jeg er i himmelen! Å drikke mindre og gå hjem tidligere er det eneste som funker, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Når det er sagt, så hadde jeg det kjempegøy på klassefest i går. Vi hadde pakkelek, og i mange av pakkene lå det lightsticks… Det er som om lighsticks gjør noe med promillen til folk, for etter at glødende halsbånd, øredobber, armbånd og sverd inntok stua ble det liv. Haha! Jeg liker å være med klassen. En god mix av forskjellige mennesker i alle aldere.

Nå skal jeg vaske badet, og så skal jeg til byen og møte lillebror. Vi har ikke kjøpt julegave til hverandre, så vi skal spise lunsj og velge ut våre egne gaver. Enkelt og greit! I ettermiddag kommer farmor og farfar fra Danmark ♥ De skal feire jul hos oss, gleder meg helt sinnsykt til å se dem igjen. Danske tante, onkel, kusiner og fettere skal feire jul med familien i Oslo, så vi får sett dem i jula også. Hurraaa 🙂 

6 Comments

 • Reply Cecilie 21. desember 2013 at 16:07

  Vet du hva; akkurat sånn har jeg også blitt! Tidligere kunne jeg danse på bordet til klokken tre, og være den som ropte nach utenfor utestedet; nå er tanken på en ødelagt dagenderpå og fylleangst helt pyton og jeg er førstemann hjem 🙂

 • Reply Susanne 21. desember 2013 at 17:05

  Er det på Sonans du tar opp fag?: )

  du ser fantastisk ut som alltid!

 • Reply Ida Wulff 21. desember 2013 at 17:08

  Susanne: nei, det har vi ikke i Tønsberg 🙂 Tusen takk!

 • Reply Anette 21. desember 2013 at 23:05

  Den toppen var fin! Hvor er den fra?

 • Reply Ida Wulff 22. desember 2013 at 00:47

  Anette: Monki 🙂

 • Reply Helene Aamlid 25. desember 2013 at 02:10

  Sabla fin topp!

  God jul og håper du har hatt en fin dag.

 • Leave a Reply