Hverdagsliv

PIKER, VIN OG JULEKALENDER

21. desember 2013

Da er jeg hjemme i Tønsberg igjen, etter julebord med jentene. Vin, tapas, drikkeleker og brølende latter – i hvertfall fram til vi skulle på byen. Bestevenninnen min så på meg med store øyne, da jeg i ett-tiden annonserte at jeg ville hjem til hotellet og kline med puta mi. Hvem ER du, sa hun. Jeg er tydligvis blitt hun kjipe som tenker konsekvenser, og når jeg mener konsekvenser, så mener jeg to dager med fyllesyke og tunellsyn.

Men det var uansett veldig koselig å se igjen noen av jentene som jeg ser veldig sjeldent. Alle bor jo ikke i Oslo lengre, så noen ser jeg kun til bursdager og den slags. Men gøy å være sammen, og ikke minst at det alltid er det samme når man kommer sammen etter lang tid.

Åh, nå er det virkelig jul dere! ♥

Må minne dere en siste gang på RUStelefonen sin julekalender. Nå er det jo ikke mange dagene igjen, og de siste dagene er det helt fantastiske premier. Canon 100D speilrefleks, Playstation, Samsung note, iPhone 5s….

For å delta på julekalenderen, må du trykke «liker» på siden, og deretter klikke deg inn på dagens luke. Der svarer du på et enkelt spørsmål, og så er du med i trekningen om fine premier. Delta hver dag, så er vinnesjansene større 🙂

Julekalenderen finner dere HER.

RUStelefonen er selvfølgelig ikke bare en julekalender, men også en gratis tjeneste som alle bør merke seg. Ring eller chat hvis du har spørsmål om rus generelt, du møter ingen pekefingre – kun svar på det du lurer på. Se mer info på RUStelefonen sin hjemmeside her.

3 Comments

 • Reply Lea 21. desember 2013 at 12:08

  Hei Ida! Jeg bare lurte på om du kunne vise hvordan du setter opp håret i hestehale når du har tapeextensions? Jeg har det selv og sliter med å dekke over festene, og har ikke kunnet gått med hestehale offentlig på mange måneder, haha..

  Hilsen Lea 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. desember 2013 at 13:17

  Lea: hei! 🙂 jeg setter opp som jeg ville gjort uten extensions. Mitt tips til deg er at du sier til frisøren at du vil kunne gå med hestehale, slik at hun setter inn håret med det i tankene.

 • Reply xmylife93x 21. desember 2013 at 13:34

  så fine bilder, ønsker deg en fin dag vidre

  KMT tilbake? hadde blitt glad

 • Leave a Reply