Hverdagsliv

LILLE JULAFTEN

24. desember 2013

I dag har jeg tilbragt dagen med den danske familien – og jeg har til og med kjøpt julegaver. Igjen. Helt utrolig at man aldri blir ferdig før julaften selv om man (jeg) starter tidlig… Jaja. Jeg lagde taco fra bunnen av bare for å ødelegge julestemningen litt, men nå er julestemningen på plass igjen. I kveld har vi drukket dansk øl og spilt kort, og jeg skal faktisk legge meg for å være opplagt til kirken i morgen.

Woooh, glem «opplagt til kirken», fant nettopp ut at det er en ny episode av Homeland ute. Syns hele sesong har vært ganske boring i forhold til de to tidligere sesongene, men i forrige episode ble det veldig spennende! Typisk det, når det kun er èn episode igjen… Jaja, den skal jeg hvertfall kose meg med!

PS. I dagens Monday Giveaway gir jeg bort noe som varmer godt, og som mange har spurt etter her på bloggen. Gå inn på Facebook-siden min for å finne posten!

5 Comments

 • Reply Andrea Kristine 25. desember 2013 at 15:13

  DIGGER katten din 🙂

 • Reply Anonym 25. desember 2013 at 18:08

  søt katt

 • Reply Hilde 26. desember 2013 at 14:36

  Hvilken sesong av Homeland ser du? Kan det være sesong 4 ettersom du skriver en ny episode er ute? 🙂 Har selv sett ferdig sesong 3 som gikk på tv2. Kunne godt ha avsluttet serien etter den sesongen synes jeg.. Veeldig bra serie, men hadde passa bra med en avslutning der 😉

 • Reply Lillian 28. desember 2013 at 23:10

  Hva synes du om sesongavslutningen????? :O

 • Reply Ida Wulff 29. desember 2013 at 01:51

  Lillian: jævlig!! Ble helt uvel!

 • Leave a Reply