Uncategorized

EN FORMIDDAG I LEILIGHETEN

28. desember 2013

I dag sov jeg leeenge, før mamma, pappa og jeg dro inn til leiligheten min for å skru sammen en hylle og et sminkebord. Jeg har virkelig ingenting på plass der, men nå har jeg i hvertfall bestilt det meste av møbler. Mangler bare et spisebord, og så er resten kun detaljer. Men fy, så gal jeg blir av de lange leveringstidene…….

Mormor kom også innom i dag, med innflytningsgave fra hun og morfar. Min første innflytningsgave! ♥ Det var et utrolig lekkert bestikk til 8 personer, så det ble jeg veldig glad for. Kjenner at jeg gleder meg til å komme på plass nå. Møbler, kom til meg! 

Fant meg en Oslo-leilighet i Tønsberg til slutt, haha. Leilighetene jeg har bodd i i Oslo har hatt så høye, fine vinduer og brede vinduskarmer. Så da jeg begynte å gå på visninger i Tønsberg, var det noe deprimerende å se for seg å bo i en leilighet med lav takhøyde, og små vinduer. Men takk og lov for at jeg fant drømmevinduene mine! Sykt vindusnørd.

Min aller første innflytningsgave. Stas!

Mamma og mormor ler seg i hjel av det gigantiske betongbordet jeg har lyst på mens pappa skrur sammen sminkebord på soverommet.

Jeg har vært helt sykt asosial i julen. Det er fest og moro hver kveld, men jeg ender opp i sofaen med mor og far. Og i dag skulle jeg egentlig reist til Hemsedal for å feire nyttårsaften, men jeg fikk meg ikke til å gjøre det heller. Må skjerpe meg! Ikke i kveld, men snart skal jeg skjerpe meg.

21 Comments

 • Reply Hilde 28. desember 2013 at 20:29

  Vinduer er kjempeviktige! Du aner ikke hvor mange ganger jeg har droppet å gå inn på en annonse bare fordi det ikke er riktige vinduer. Jeg fant også leiligheten med perfekte vinduer (like som dine, haha), så nå er det fred i heimen. Verken mamma eller pappa skjønte hvorfor vinduene var så viktige. Foreldre ass .. 🙂

 • Reply Nina 28. desember 2013 at 21:16

  Så gøy med ny leilighet! Gleden av å endelig finne den rette er ganske ubeskrivelig.

  Det er nesten så jeg gleder meg til tusenvis av mislykkede visninger på nyåret.. Bare nesten 😉

 • Reply Linn 28. desember 2013 at 21:36

  Grattis (på etterskudd) med leiligheten!! Deilig store vinduer og. Gleder meg til å se mer av den. Kjenner meg godt igjen på de lange leveringstidene. Som oftest er det heldigvis verdt det når ting endelig er på plass. Mamma og pappa holdt på å le seg skakk da jeg viste de betongbordet jeg hadde lyst på for et par år siden. Nemlig det øverste på denne linken:

  http://shop.finedesign.no/Shop/List#Betongmøbler-og-betongpotter/57

  MEN jeg kjøpte det allikevel og det gjør rett og slett hele stuen i leiligheten. Jeg elsker det! Og får kjempemange komplimenter. Go for it!! 🙂 I mellomtiden, frem til du får ting på plass, sier jeg bare nyyyt det. Den spenningen og ventefølelsen er da så god?!

 • Reply Ida Wulff 28. desember 2013 at 21:46

  Linn: wow! Ditt betongbord er mye mer heavy enn det jeg har sett på, men så bra at det passet inn! 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 29. desember 2013 at 01:24

  Ah gleder meg så til å se bilder når du har fått litt møbler Ida 😀

 • Reply Helene 29. desember 2013 at 03:15

  Hei Ida! Jeg vil tipse deg om noe VIKTIG! Logg inn på Netflix og se dokumetnaren The Cove – Delfinbukten. Den handler om yrkesfiskere i Japan som slakter uskyldige delfiner og selger delfin-kjøttet over hele verden. Japan innfører delfin-kjøtt som obligatorisk lunsj på barneskoler over hele landet! Delfin-kjøttet inneholder store mengder kvikksølv, som forgifter mennesker. Delfinene som ser «bra» ut, selger de til fangenskap (eller, underholdning, for de som mener det) for 150.000 dollar pr.stk over hele verden. Ric O’Barry kjemper mot dette. Vær så snill, se dokumentaren.

 • Reply ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger! 29. desember 2013 at 09:59

  Jeg håper vi får se en hel masse bilder når du har kommet litt på plass? 🙂 Så spennende å innrede en ny leilighet altså, det er SÅ herlig med sitt eget hjem =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 • Reply Anonym 29. desember 2013 at 10:09

  Det ser virkelig bra ut, gratulerer! Hva jobber foreldrene dine med?

 • Reply Jeg 29. desember 2013 at 10:44

  Du hijacka hijackinga mi?

  Tidligere Thinblox Der Fuhrer Betrayed!

 • Reply turid 29. desember 2013 at 12:28

  Hei Ida ☺

  Jeg vet at dette er et skudd i blinde, at du får massevis av slike henvendelser hver dag, men jeg må likevel prøve. Jeg vet at du er en like stor dyreelsker som meg <3 Et Byggefirma i Haugesund har hatt en konkurranse i høst der en kunne stemme på et lokalt lag eller forening. Månedsvinnerne gikk videre til superfinalen der førstepremien er på hele 85.000 kr. Dyrebeskyttelsen vant en måned og har nå mulighet til å vinne førstepremien. Vi har ledet lenge, men nå begynner ledelsen og bli spist kraftig opp, vi trenger sårt hver eneste stemme vi kan få. Dyrebeskyttelsen består av frivillige som jobber hardt uten noen form for offentlig støtte. Dyrene har ingen stemme selv, derfor trenger dyrene din stemme i kampen om å vinne 85 000 kr.

  Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å «like» siden til A. Utvik for så avgi din stemme, du kan stemme hver dag frem til 31. des, kl. 24:00

  Mobil/ipad: http://www.wishpond.com/vc/84865?scid=60263&type=Merchant

  PC: http://smarturl.it/lagand

  Hilsen en fast leser ☺

 • Reply Pia Susanne 29. desember 2013 at 13:19

  Så moro å følge deg i denne tiden (skulle ønske du oppdaterte oftere da..hi hi)! Ser det med store vinduer, jeg har selv store vinduer, og kan ikke se for meg en leilighet uten.

  Gleder meg til å se mer av leiligheten når den blir innredet! Juleklem.

 • Reply Aline 29. desember 2013 at 14:36

  Utrolig fint med så store og høye vinduer og brede vinduskarmer..! Gleder meg til å se innredning!

  http://www.bryllupstid.no

 • Reply Therese 29. desember 2013 at 17:10

  Herlig! Spent på å se glims fra leiligheten din, kjenner jeg har lyst på en selv nå! 🙂 Ellers må jeg også si meg enig i å være asosial. Sofakroken til mor og far har på magisk vis vunnet de fleste kveldene denne jula – deilig det også! 🙂

 • Reply Nora 29. desember 2013 at 17:12

  Veldig fin blogg <3 Det hadde vært koselig om du kunne tatt en liten tur innom min 🙂

 • Reply Ina 29. desember 2013 at 17:52

  Hei! Er dette skjerfet fra buyhelse? Prøver bare å vurdere størrelsen på det 🙂

 • Reply Benedicte 29. desember 2013 at 17:53

  Hei 🙂

  Kan vel se ut som jeg har blitt en ny fast leser av din blogg. Det lille jeg har sett til nå liker jeg ! 🙂

  Elsker vinduene dine og skulle selv ha hatt noen slike i min leilighet. Men er ikke mange leiligheter som det lankt hær oppe i nord. Vil gjærne se før etter bilder i leiligheten din. Håper blogglysten din kommer på topp etter julekos og hygge. Gleder meg til å følge deg vidre 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. desember 2013 at 19:07

  Ina: ja, det er det mørkegrå 🙂

 • Reply christine 29. desember 2013 at 21:08

  Sett betongbordet fra bruka design? Svensk merke. Sykt fint, og ikke for massivt! Den gjør leiligheten min komplett! Lykke til!

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 01:28

  christine: takk for tips!

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 01:28

  Benedicte: Velkommen skal du være! 🙂

 • Reply Ingunn 30. desember 2013 at 12:58

  Helt enig angående vinduer! Store vinduer med brede vinduskarmer + høyt under taket<3

 • Leave a Reply