Hverdagsliv

ÅRSKAVALKADE 2013

30. desember 2013

JANUAR: januar startet med at jeg var på Jarle Bernhoft-konsert. Så inviterte jeg jentene mine hjem til meg på How’s Your Hair-party, hvor vi fikk frisør på besøk, samt herlig tapas. Det var en gøy kveld med mye vin, ballonger og kjærlighet på pinne. Etterpå fulgte en av de morsomste byturene jeg har hatt i hele år! Et par dager etter hooket jeg opp med masse søte bloggjenter og testet California-pizzaer hos Peppes. Også en koselig kveld med vin og latter. Uken etter dro jeg på harryhandel til Sverige med mormor og morfar, og noen dager senere satte jeg meg på flyet til New York sammen med mamma. Vår første tur til New York, og der koste vi oss maks. Den ene dagen var det snøstorm, neste dag var det 12 varmegrader. Vi shoppet, spiste, gikk gatelangs og så på kunst. Og satt på sykt mange turistbusser. En dag sola skinte kjøpte vi kaffe og gikk tur i Central Park. Herlig tur! Vi feiret også mamma sin bursdag på Tao.

FEBRUAR: februar startet rolig. Jeg kom hjem til leiligheten i Oslo, og brukte dagene på å trene og prøve å spise sunt. Jeg kjøpte min første Chanel-veske, feiret bursdag for et par venninner og så jævlig mange TV-serier. I midten av måneden tok jeg vaksiner, for det nærmet seg avgang til Brasil. Jeg var kald og kanskje litt vinterdeprimert, så i samme slengen booket jeg en tur til Gran Canaria. Så var det duket for pizza-fest på Peppes med en gjeng av mine lesere. Husker at jeg var redd for at ingen skulle møte opp, men det kom mange søte jenter. Ble en hyggelig kveld, til tross for at jeg nesten ikke hadde stemme.

MARS: i mars var stemmen fremdeles ikke kommet tilbake, jeg hadde rett og slett blitt skikkelig syk. Og det var noe dritt, for i starten av mars reiste jeg til Brasil sammen med Kirkens Nødhjelp. Vi fikk oppleve fantastiske Rio De Janeiro, og besøkte blant annet favelaer – det gjorde stort inntrykk. Vi tilbragte noen dager i regnskogen i Sao Paulo, hvor vi levde blant slanger (ææææ!!) og alle verdens insekter. Jeg var så innmari syk og hadde det jævlig dårlig der jeg lå innsmurt i myggspray med øreverk og nærmest ikke klarte å puste. Men en opplevelse for livet var det likevel. For å se positivt på sykdommen; jeg fikk oppleve et sykehus i Brasil! Der var det gresshopper på veggene. Da jeg kom hjem fra Brasil, rakk jeg så vidt å pakke kofferten på nytt før jeg dro til Gran Canaria helt alene. Der nøt jeg noen dager på luksushotell før mamma og pappa også kom til øya. Da flyttet vi inn i leiligheten, og hadde en fin ferie sammen.

APRIL: april tilbragte jeg stort sett i Oslo. En helt vanlig «blogger-måned», altså en måned for en som bare lever på bloggen og driver dank. Jeg ser på bloggen at april gikk med til å drikke smoothie, ha drinkkveld med jentene, ta selfies, gå på kafè med venninner, dra i bursdager, gå turer, trene, få vipper, sette på nye extensions, fikse negler, spise salat, trene enda mer, dra på kino, shoppe alt for mye, ta en tur hjem til Tønsberg, dra på Justin Bieber-konsert.

MAI: i starten av mai var jeg litt hjemme i Tønsberg, hadde vel fått nok av å gå rundt i Oslo og drikke smoothie. Jeg dro på noen visninger, og begynte å leke med tanken om å flytte til Tønsberg. Da 17. mai kom, dro jeg til Danmark med familie og besøkte familie. Blå himmel og sol. Vi hadde noen fantastiske dager i sommerhuset. Spiste is, kastet stein i vannet og lekte med barna. Da jeg kom hjem til Oslo igjen, var det offisielt sommer. Sandaler, kjoler og skjørt. Lykke i hjertet mitt. Helt i slutten av mai, flyttet jeg ut av leiligheten i Oslo, og hjem til mamma og pappa for å begynne å ta opp fag.

JUNI: juni startet med å male mitt gamle pikerom. Rart å flytte hjem, men jeg hadde noe å se fram til. En uke senere dro jeg nemlig til Dubai med venninner. Det ble to uker med luksus, sol og mange morsomme eventyr. Så kom jeg hjem til Tønsberg igjen, og brukte hver dag til å sykle til stranda, hvor jeg lå på et teppe og leste bok og spiste frukt. En ganske fin juni måned.

JULI: juli startet med noe som egentlig bare skulle være en roadtrip til Gøteborg med en kompis. Vi skulle bo to netter på hotell, og kose oss i Liseberg. Men etter èn natt fant vi ut at vi kjedet oss i Gøteborg, så vi kjørte videre til Danmark. Først hadde vi en gøy dag på Tivoli i København, og så kjørte vi videre til min hjemby Odense, hvor vi tilbragte noen herlige dager i sommerhuset med familien min. Gammeldagse sykler, strand, minigolf og danske hotdogs. Jeg savner det. Så kom jeg hjem til varme sommerkvelder og Slottsfjellfestivalen.

AUGUST: i august dro jeg til Gran Canaria med mamma og pappa igjen. Det var helt fantastisk, akkurat hva jeg trengte mens jeg forberedte meg mentalt til å begynne på skole igjen etter så mange år. Da jeg kom hjem fra Gran Canaria, begynte jeg på skolen. Det var rart og ubehagelig, og jeg var veldig nervøs. Så fort det ble helg, reiste mamma og jeg på roadtrip til nye hytta til mormor og morfar. Vi spiste god mat, spilte botsja, var på gårdsbesøk og satt ved vannet og så på solnedgangen. Helt fantastisk. Neste helg reiste jeg til Oslo for å være med venninner og dra på konsert og ha avskjedsfest for en venninne som skulle flytte til London.

SEPTEMBER: så kom september. Herregud, nå ser jeg hvor fort dette året har gått. Jeg var på skolen i ukedagene, og i helgene var jeg i bursdag i Oslo, og på slektstreff i Lillhammer. Jeg trente også til New York Marathon… Og feiret flere bursdager. Plutselig hadde jeg bursdag selv, 23 år gammel. Jeg dro til Oslo for å feire den med venninner, og hadde det innmari gøy. Helt til jeg måtte drasse med meg baggasje, fire blomsterbuketter, bamse og noen flasker vin på bussen hjem igjen…

OKTOBER: i oktober skjedde det ikke mye spennende. Jeg stod mye på kjøkkenet og lagde ting fra bunnen av og trente så mye jeg kunne til New York Marathon. En spontantur til Paris dro opp snittet på oktober, det var en veldig fin tur.

NOVEMBER: november startet med at jeg reiste til New York og deltok på New York Marathon. Får helt vondt i kroppen bare av å tenke på det. Vet ikke om jeg angrer på at jeg gjorde det, men jeg sitter ikke igjen med noen god følelse fra det. Jeg gjorde mitt beste, men jeg liker ikke å gjøre ting halvveis. Da jeg kom hjem gikk dagene med til skole, lekser og matlaging. Jeg tok også en tur til Hamar for jentejulebord. I slutten av november kjøpte jeg min første leilighet, her i Tønsberg. Litt spontant, men samtidig hadde det jo kvernet rundt i hodet mitt siden mai.

DESEMBER: desember har gått så utrolig fort for meg. Jeg har stresset litt med prøver på skolen, handlet julegaver, trent, hatt julebord med klassen, julebord med jentene, og plutselig var det helt hvitt av snø ute. Lånet ble signert, kjøpskontrakten ble signert, og noen dager etter tok jeg over hjemmet mitt. Og så har jeg feiret jul med verdens beste familie.

For et liv jeg har. Selv om dette innlegget stort sett oppsummerer høydepunkter, og ikke tar for seg dårlige og kjedelige dager, har det vært utrolig mange høydepunkter. Det har rett og slett vært et fint og innholdsrikt år, jeg har opplevd mye og sitter igjen med mange minner. Hvis jeg ved et uhell skulle bli truffet av en bil og stryke med en dag (bank i bordet), så syns jeg ingen skal være lei seg. Jeg har tross alt opplevd mer enn mange 100-åringer, og jeg er ganske lykkelig.

Takk for 2013, håper 2014 blir like bra. Gjerne enda bedre også! ♥

22 Comments

 • Reply Heidi Nathalie Fotografi 30. desember 2013 at 01:29

  For ett fantastisk år!

 • Reply Ida Kristine 30. desember 2013 at 01:36

  Ønsker deg et kjempefint nytt år <3 Du er så fantastisk vakker og du stråler!! Fine Ida 🙂 Elsker håret ditt på et bilde fra NYC der du holder et par cupcakes (?) 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 01:49

  Ida Kristine: tusen takk <3 godt nyttår!!!

 • Reply Elin Margrethe 30. desember 2013 at 03:11

  Inspirerende! Ønsker deg et godt nytt år! <3 Hilsen en leser som er døgnvill!

 • Reply Camilla 30. desember 2013 at 10:24

  Spennende og lærerikt år, håper jeg får like spennende år fremover. Kan du ikke prøve å få til flere ting med leserne dine, ikke bare dra å spise pizza, men andre morsomme ting? 🙂

  Godt nytt år til vakre deg.

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 11:35

  Camilla: det hadde vært gøy 🙂 godt nyttår!

 • Reply Lena Strømmen 30. desember 2013 at 11:58

  Ååå elsker slike innlegg!:) ser ut som om du har hatt et fantastisk år, og ingenting er bedre enn det!:) ønsker deg et godt nytt år, Ida, måtte det bli legendarisk!:)

 • Reply Mari 30. desember 2013 at 12:25

  Åh, Ida, det er så fantastisk at du finnes!

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 12:39

  Lena Strømmen: i lige måde <3 godt nyttår!

 • Reply Pia Susanne 30. desember 2013 at 12:47

  Ser ut som et flott år! Såå heldig du er som har hatt mulighet til å reise så mye! 🙂

 • Reply Rakel 30. desember 2013 at 16:15

  Virker som et veldig fint år! 🙂 Elsker å reise, så gleder meg til 2014 hvor jeg får reist litt selv 😉 Godt nyttår, vakre deg!

 • Reply judy 30. desember 2013 at 16:47

  Gledelig innlegg 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 17:11

  Rakel: godt nyttår til deg også! <3 og god tur 🙂

 • Reply Lise 30. desember 2013 at 18:14

  Så flott oppsummering! Ønsker deg all lykke i det nye året <3

 • Reply Soundtrack Of The Youth 30. desember 2013 at 19:40

  Så masse fine bilder, ser ut som du har hatt et fantastisk spennende (og innholdsrikt!!) år!

  Sjekk gjerne ut min musikkblogg (ny musikk innenfor indie, house, pop og electronica): http://www.soundtrackoftheyouth.com

 • Reply Therese 30. desember 2013 at 21:27

  Liker at jeg er med på et bilde fra februar… Hehe 🙂

  Men var det varmt på Gran Canaria i mars om kvelden også? Og hva het hotellet du bodde på? Ser etter kjærestetur i mars og valget har falt på Gran Canaria, men aner ikke hvor 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 30. desember 2013 at 21:30

  Ser ut som et ganske så flott år 😀

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2013 at 22:39

  Therese: hehe 🙂

  Det er ikke supervarmt om kvelden, men ha med en tynn cardigan når du skal ut og spise så er du safe. Vi har leilighet der så pleier å bo i den, men anbefaler Lopesan Baobab på det STERKESTE. Det er ganske dyrt, så hvis du vil ha billigere alternaltiver, ville jeg funnet noe på Anfi, i Mogan eller ved Amadores-stranden. God tur! 😀

 • Reply Robert.h 1. januar 2014 at 15:42

  For ei vakker og sjarmerende jente ! 🙂

 • Reply Marlene 1. januar 2014 at 21:18

  Du er nydelig! <3

 • Reply Kamilla Haaland 4. januar 2014 at 19:17

  Så ut som et fantastisk år! 🙂

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 21:29

  Wow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?

  you made running a blog look easy. The full glance of your website
  is excellent, as neatly as the content! You can see
  similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply