Uncategorized

FOLLOW ME EVERYWHERE

30. desember 2013

For en herlig kveld. Kroppen min aner fred og ingen fare, her den ligger under dyna, kledd i pysj. Lite vet den om at det er nyttårsaften i morgen, stakkars. Etter å ha ditchet alle planer jeg egentlig hadde, har jeg bestemt meg for å dra inn til Oslo og feire nyttårsaften. Akkurat nå angrer jeg, vil være hjemme med mamma og pappa. Drikke brus og fekte med stjerneskudd. Gjemme meg i døråpningen når rakettene smeller som verst. Men, det blir gøy i Oslo når feiringen først er i gang!

Siden jeg har vært så dårlig på å blogge i julen, vil jeg tipse dere om at jeg faktisk er å finne flere steder. Å slenge ut en tweet eller et bilde på Instagram er fortere gjort enn å sette seg ned og blogge, så det gjør jeg litt oftere.

Twitter: på Twitter heter jeg Idawulff, hvis dere ikke har Twitter-appen finner dere siden min her. Jeg logger meg ofte på Twitter hvis jeg er irritert eller har en dårlig vits på lager – bare en advarsel.

Instagram: på Instagram heter jeg Idawu. Var litt sent ute, og jeg har en navnsøster der ute et sted! På min Instagram-konto er det alt for mange bilder av Bella – skal prøve å skjerpe meg.

Facebook: Facebook-siden min finner dere her. Der legger jeg ut link til nye blogginnlegg, og på mandager har jeg Monday Giveaway. I dag har jeg lagt ut konsertbilletter til Veronica Maggio, og alle som liker siden min kan være med i trekningen 🙂

Jeg dropper nok å ta med meg denne mursteinen av en Mac inn til Oslo, skal uansett bare være der i èn natt. Men jeg håper at alle leserne mine får en fantastisk nyttårsfeiring – enten dere er ute med venner eller hjemme med familie. Ikke lek med raketter, ikke kyss en fremmed med sår i munnviken og ikke gå alene hjem. Det får være mine tre siste råd i 2013.

GODT NYTTÅR!!! ♥

8 Comments

 • Reply Mathias Folke Nordby 30. desember 2013 at 23:05

  Håper du har hatt en fin juleferie Ida 🙂 <3

 • Reply vargas12 31. desember 2013 at 00:49

  Håper du får en superfin feiring Ida, ta vare på deg selv og et riktig godt nyttår til deg fra meg :)<3

  Bra du sier det! IKKE gå alene hjem fra fest!

  http://www.vargas12.com/2013/nyttarsfesten-endte-med-voldtekt/

  Vargas

 • Reply Anonym 31. desember 2013 at 23:21

  Hadde ikke du egen domene eller hva no det heter, at du ikke var tillknyttet blogg.no men idawulff.no elns…?

 • Reply Marlene Nilsen 1. januar 2014 at 15:18

  Godt nyttår Ida 🙂

 • Reply Aline 1. januar 2014 at 18:55

  Håper nyttårsfeiringen ble bra!!

  http://www.bryllupstid.no

 • Reply Anine 1. januar 2014 at 19:57

  Godt nyttår!:) Vet du om et sted i Oslo som er flinke på å ordne øyenbryn? 🙂

 • Reply Malin 2. januar 2014 at 13:37

  Hahah, må si jeg likte de tre rådene dine :p

 • Reply Ida- Life in Malaysia 2. januar 2014 at 14:12

  Nytt år, nye muligheter! dette blir spennede! Jeg har ett veldig spennede år i vente, med masse reising både i landet jeg bor i (Malaysia) og i resten av Asia! Første stopp blir Vietnam! 😀

 • Leave a Reply