Nybygg, hjem & interiør

DRØMMEDAG I KASSEBIL

4. januar 2014

Livet blir ikke glamorøst før du får gleden av å kjøre kassebil! Haha. Pappa har vært så snill og låne en stor bil i helgen, sånn at vi kunne få gjort litt i leiligheten min. Føler meg skikkelig teit når jeg sitter på, typ tre meter over bakken.

Når vi først snakker om kassebilen… Da vi hadde kjørt ombord på fergen som går fra Horten til Moss, var pappa og jeg ganske raske ut av bilen. Vi tok trappene opp til kafèen uten å se oss tilbake, og etterhvert merket vi at noe manglet. MAMMA! Så løp vi ned på dekk igjen, og der satt mamma innelåst i bilen stakkar. Hun hadde rett og slett ikke rukket å komme seg ut av bilen før pappa låste den. Kjenner at det ikke er like morsomt når jeg skriver det. Men vi lo så vi grein, haha ♥

Og nå lurer dere kanskje på hva jeg skulle i Moss? Eller så lurer dere ikke, men jeg forteller likevel. For denne dagen har jeg nemlig sett fram til lenge! 🙂 Jeg har lenge ønsket meg en sengegavl til å ha bak sengen min, føler liksom ikke at sengen ser «hel» ut uten. Jeg googlet meg nesten svimmel for å finne den rette sengegavlen, og high fivet meg selv da jeg fant hjemmesiden til Møbeltapetserer Lene Bergstrøm. Og heldig som jeg er, ville hun gjøre et samarbeid med meg!

Lene Bergstrøm er møbelsnekker, interiørdesigner og møbeltapteserer. Hun har et verksted i Rygge, hvor hun først og fremst jobber med å trekke om møbler. F.eks hvis man har en gammel, sliten stol eller sofa, så kan man ta den med til Lene og gi den nytt liv.

Kjempesøte Lene og noen av de fine sengegavlene hun har laget. Skulle egentlig vente med å vise dere dette til soverommet mitt er ferdig, men er så lykkelig og giret over min nye sengegavl at jeg ikke klarte å la være! Skal selvfølgelig vise dere ordentlig når soverommet er ferdig også, min sengegavl synes nemlig ikke på disse bildene. Men ÆÆÆÆ, jeg er så fornøyd.

Dere kan besøke nettsiden til Møbeltapetserer Lene HER hvis dere vil 🙂

Etter å ha vært i Rygge, kjørte vi til Holmestrand. Der kjøpte jeg meg et nytt spisebord fra Hay, så nå er alle de viktige møblene heldigvis i boks. Da jeg kom hjem oppdaget jeg dessverre at bordet er skikkelig vinglete når det er ferdig montert, så håper jeg får gjort noe med det.

Avsluttet dagen med en treningsøkt, og nå er det sofakos. Fantastisk dag! Selv om det nærmer seg skolestart.

22 Comments

 • Reply Elise 4. januar 2014 at 21:03

  Lykke til med møbleringen 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 4. januar 2014 at 21:03

  Høres ut som en bra dag 😀 og så snill pappaen din er ! Gleder meg masse til å se når du har fått flyttet ordentlig inn og innredet 😀

 • Reply Maria 4. januar 2014 at 21:43

  Superfin!! Gleder meg til å se den hos deg! 🙂

 • Reply maria 4. januar 2014 at 22:14

  hvor har du kjøp lua? nydelig!

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2014 at 22:23

  maria: buyhelse.no 🙂

 • Reply Marianne 4. januar 2014 at 23:42

  Haha. Det samme skjedde meg. Vi skulle sjekke innpå hotell. Kjæresten spratt ut og jeg skulle nedi veska å hente noe først… Skulle gå ut av bilen og det gikk ikke.. Så måtte vente til han kom tilbake. Var FLYforbannet!!!!! (Har jo faktisk Klaus også..) Men da han endelig komt tilbake var jeg såååå oppgitt at jeg bare flirte….

 • Reply Kari 5. januar 2014 at 00:00

  Hvilket bor fra hay kjøpte du da? Mitt er vinglete også

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2014 at 00:20

  Kari: Loop Stand Table. Men har skjønt det slik at man kan kjøpe et tillegg til 750 kroner som skal gjøre det mer stabilt. Spesielt :S

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2014 at 00:20

  Marianne: haha, uff! Stakkars! 😀

 • Reply Linda 5. januar 2014 at 02:35

  Ville bare si at jeg har fulgt bloggen din lengre enn jeg kan huske, og syntes du er en av de mest jordnære bloggerne der nede. Også en av de mest «erfarne», innleggene dine er ikke bare «se så perfekt livet mitt er» og det elsker jeg! Biggest fan of you, keep up med den dårlige humoren, den er helt rå 🙂

 • Reply Georg 5. januar 2014 at 11:03

  Hvor finner du alle disse folkene da, Ida???

  Vi har faktisk bestilt King Size bed med sengegavl fra USA og det putrer over Atlanteren i et frakteskip nå… ser frem til den!

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2014 at 11:24

  Georg: jeg bare googler og gir meg aldri! Hehe. Det hørtes da svært flott ut, det er sikkert en super seng! 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2014 at 11:24

  Linda: hehe, takk for det! <3

 • Reply Anonym 5. januar 2014 at 16:01

  Synes du er sykt pen og at du ikke behøver å gå ned i vekt. Slett det nyttårsforsettet.

 • Reply Thea 5. januar 2014 at 17:50

  Skolestart?:) skal du ta opp flere fag? hvilke?

  Har du forresten funnet ut hva du skal søke på til høsten?

  Jeg er i samme situasjon, 20 år, og aner ikke hva jeg vil studere.

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2014 at 17:52

  Thea: jeg tar kun opp 2 fag, men undervisningen går over et helt år. Så nå har jeg et halvt år igjen. Aner fortsatt ikke hva jeg skal søke på, trodde ikke det gikk an å være så ubeslutsom! Lykke til 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 5. januar 2014 at 21:28

  HAHAHA, måtte le litt av at dere låste inne moren din i bilen :p

 • Reply Kine Olsen 8. januar 2014 at 12:53

  Hei! HVOR mye betalte du for den gavelen? den var suuuperlekker 😀

 • Reply Ida Wulff 8. januar 2014 at 15:10

  Kine Olsen: du må kontakte Lene for å få pris, det varierer 🙂

 • Reply Julia 8. januar 2014 at 21:16

  Jeg har også sliti med å finne en sengegavel, slik som jeg har sett for meg i hodet. Men heldigvis er pappaen min også møbeltapetserer, så fikk den akkurat som jeg ville! Det gjør såå mye med rommet med en sengegavel 😀 Blir spennende å se resultatet!

 • Reply Hanne 14. januar 2014 at 10:27

  Flytting er stas!

 • Reply Lisa Marie 21. januar 2014 at 11:46

  Søt du er 🙂

 • Leave a Reply