Uncategorized

DEN VERSTE PARAPLYEN AV DEM ALLE

6. januar 2014

Er det bare jeg som ikke skjønte bæret da vekkeklokken ringte i dag morges? Jeg var på date med Jo Nesbø, så det var jævlig irriterende at mamma ropte på meg i det fjerne. Men jeg fikk da rullet ned trappa etterhvert. Maskara i håret og rouge i øyet som vanlig. Jammen hardt å starte på skolen igjen etter ferie. 

Jeg ble så glad da det ikke regnet. Gikk fra bussen til skolen med lange, nesten lykkelige skritt. Men da jeg skulle hjem. Da var det selvfølgelig blitt et uvær som jeg kun unner mobbere og terrorister. Jeg brukte to sekunder på å slå opp paraplyen min, på de to sekundene rakk jeg å sikre meg druknet katt-looken. Og tror dere ikke paraplyen vrengte seg hele veien til bussen?! Til slutt måtte jeg bare gi opp, så da gikk jeg der da, med en vrengt paraply som stod til himmels og en munn så sur at jeg nesten snublet i underleppa mi.

Dere som har lest bloggen min en stund vet hva jeg mener når jeg sier «paraply». Tenk at den verste paraplyen av dem alle skulle være vrengte paraplyer. Finnes det noe verre på en regnværsdag?

 

Druknet katt. Det er ikke engang vits i å ordne seg på håret om morgenen, regnet forvandller meg til huldra uansett. Her sitter jeg forresten i leiligheten, på mitt nye soverom! Det er så lyst og deilig i leiligheten, gleder meg maks til å flytte inn nå. Her hjemme i huset klager jeg på dårlige «bloggkulisser» som jeg så fint kaller det. Å ta kleine selfies blir mye lettere i leiligheten, hahaha…

I kveld har vi forresten vært i leiligheten og skrudd opp sengegavlen. Gleder meg til å vise dere 🙂 La oss krysse fingrene for null regn i morgen. Regn er koselig når man kan ligge i sofaen og lese bok og drikke te. Ikke når man må løpe til bussen.

29 Comments

 • Reply marlene 6. januar 2014 at 22:34

  En fryd å lese innleggene dine, du er så flink til å skrive 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. januar 2014 at 22:52

  marlene: tusen takk!! 🙂

 • Reply Tiril Beatrix 6. januar 2014 at 23:01

  Fine Ida! Gleder meg til å se leiligheten, gratulerer gratulerer. 🙂

 • Reply Kristin 6. januar 2014 at 23:06

  Alltid kjekt med nye innlegg fra deg, Ida – du er jo så skjønn!

  Håper vi får se noen bilder av leiligheten etterhvert 🙂

 • Reply Marianne 6. januar 2014 at 23:12

  Gleder meg til å se hvordan det blir! Du får det sikkert kjempefint i den nye leiligheten din, Ida 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 6. januar 2014 at 23:13

  Elsker dine beskrivelser og formuligeringer!! Og ikke minst paraplyene dine!! 🙂

 • Reply mark 6. januar 2014 at 23:49

  good luck on not having any rain tomorrow!

 • Reply Anonym 7. januar 2014 at 00:21

  På bildene ser foundationen din litt for mørk ut i forhold til kroppen/halsen

 • Reply supermarie 7. januar 2014 at 00:42

  Haha, uflaks. Men du ser faen så fin ut til å liksom skulle være en druknet katt, da. Bedre lykke med paraplyen i morgen, jeg har IKKE trua på solskinnsvær, iallfall…

 • Reply Mats 7. januar 2014 at 01:27

  Bra skrevet 🙂 forsto ikke helt det der med huldra men!

 • Reply Camilla 7. januar 2014 at 07:59

  Synes du er veldig pen til å være en druknet katt 😀

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2014 at 08:44

  Anonym: det er lyset som gjør at jeg ser helt hvit ut på brystet, er ikke det i virkeligheten 🙂

 • Reply Geriatriks 7. januar 2014 at 13:14

  Hmm.. Det skal jo bare være sol i Tønsberg 🙂

 • Reply Susanne 7. januar 2014 at 17:06

  skummelt at «drukna katt» looken din minner mistenkelig mye om hvordan håret mitt ser ut til vanlig:p haha , off!

 • Reply Marianne 7. januar 2014 at 20:47

  Det finnes paraplyer som ikke vrenger seg 🙂 Koster litt, men totally worth it!

 • Reply Elise 7. januar 2014 at 21:11

  Null regn i morgen er greit for meg! Gleder meg til å se leiligheten din når den er ferdig 🙂

 • Reply Charlotte Tunes 7. januar 2014 at 21:14

  Synes du er flott uansett jeg! Og du skriver virkelig underholdende! Alltid gøy å lese innleggene dine 🙂 Og man kan i grunn se at det er lyset som skinner på halsen din, men jaja, PARAPLY

 • Reply :) 7. januar 2014 at 21:42

  # ilands problem

 • Reply Marlene Nilsen 7. januar 2014 at 22:24

  haha , du er best Ida !

 • Reply Mathilde og Silje 7. januar 2014 at 22:31

  Elsker bloggen din! -kommenterer tilbake til alle som kommenterer bloggen min 🙂

 • Reply ellee 7. januar 2014 at 23:56

  du og bloggingen din er så inspirerende, har blitt en nødvendig must å lese her! hadde satt så pris om du kunne kommet innom bloggen vår en tur:)

 • Reply Kristin 8. januar 2014 at 03:37

  Ida, har du greid å slutte å snuse? Etter 4-5 år med snus bestemte jeg meg NÅ for å slutte. Og nå skal jeg greie det. Join ;;);)););

 • Reply Ida Wulff 8. januar 2014 at 07:34

  Kristin: ja, jeg har vært 160 (ca) dager uten nå 🙂 last ned appen «slutta» og kjøp nikotinfri snus fra Onico. Og så tror jeg nesten det viktigste er at du slutter tvert, at du ikke trapper ned. Lykke til!

 • Reply Josefine 8. januar 2014 at 08:18

  Word! Jeg gikk med vrengt paraply fra sentrum til Kilden kino. Hestehale hjalp ikke stort, håret var lagt seg som stålull på toppen av hodet uansett. Flaks det er mørkt i salen når man skal på kinodate med drømmemannen.

 • Reply sarah 8. januar 2014 at 09:31

  Du må nok investere i en paraply som ikke vrenger seg 🙂

  Jeg synes håret mitt lukter som våt hund, når jeg har vært ute i regnet… kanskje verre enn våt katt?

 • Reply Ida Wulff 8. januar 2014 at 10:02

  Josefine: haha, stakkars <3

 • Reply Anonym 8. januar 2014 at 20:59

  Lyst å skjekke bloggen min?

 • Reply Ida H 9. januar 2014 at 01:37

  Hei Ida! Jeg lurer på om du kan skrive et inlegg om jenter som vil ha noe (les: en gutt), men når de får han så er ikke de interesserte alikevel. Hvorfor er det slik at vi alltid vil ha det vi ikke kan få, og når vi får det vil vi ikke ha det eller vi vil ha noe annet? Det går helt i surr for meg, og jeg kan tenke meg at du kan dele noen gode tanker om det her! Hvorfor er vi jenter slik? Eller er jeg alene? Uansett! Bloggen din er et høydepunkt i hverdagen uansett hva du skriver.

  klem Ida!

 • Reply Anonym 9. januar 2014 at 20:23

  Men den verste paraplyen av dem alle MÅ være når man skal på toalettet og oppdager at vedkommende som var der før deg IKKE har rengjort klosettet etter seg! Seriøst – er det mulig, liksom? Blir like overrasket HVER gang, kunne aldri falt meg inn å forlate et toalett på den måten MANGE etterlater seg offentlige toaletter på – etter både tiddelidi og tiddelibom. Og på kvinnetoaletter?! Seriøst, jeg blir flau på andres vegene og sier som deg, Ida – var litt for opptatt da dem skulle blitt oppdratt!

 • Leave a Reply