Uncategorized

I’M SO EXCITED…

10. januar 2014

… and I just can’t hide it! Jeg har fått meg personlig trener! Jeg er så lykkelig og klar for å komme i gang – og jeg starter allerede på mandag. Tror virkelig jeg har kapret Tønsbergs beste PT, men mer om det når jeg er i gang.

I dag har jeg vært med mormor og morfar til Sverige på «harryhandel». I dag har jeg ingen paraplyer å komme med hva angår dagens medpassasjerer, for jeg var rett og slett så fanget av en bok at jeg verken rakk å irritere meg over høylytte pølsespisere og eldre kvinner med rosa diamantjeans og collegegenser med pelskrage. I Sverige fikk jeg handlet masse fornuftig! Litt helsekost, og ellers masse kjøtt og kylling til fryseren, og en del husholdningsartikler. Det er koselig å dra til Sverige med mormor og morfar, de er noen av mine beste venner ♥

I morgen står det flere bestevenner på plakaten. Jeg skal nemlig helt til Lillehammer for å besøke Thea som studerer der! Hun hadde bursdag nylig, så det er jo en fin anledning til å ta turen. Når venner flytter et lite stykke unna, er man så flink til å love å komme masse på besøk. Men så skjer det aldri eller sjeldent. Så på det området må man bare ta seg i nakken!

 

Håper alle har hatt en super start på helgen, blogges senere 🙂

18 Comments

 • Reply Susanne 10. januar 2014 at 21:19

  Så moro. Jeg er fra og bor i Lillehammer 🙂

 • Reply Marte 10. januar 2014 at 21:54

  Så koselig at du tilbringer masse tid med besteforeldrene dine <3

  Stikk innom butikken jeg jobber i hvis dere er i sentrum da 😉 («Sans for Bryllup», masse kjoler, smykker og stæsj 🙂

 • Reply Kesia Luise 10. januar 2014 at 22:03

  Gratulere med PT! 😀 Det kommer til å bli både vondt og gøy;)

  Skal selv til Sverige snart på min første harrytur! Så fint hvis du har tiden til å skrive en liten handleliste for hva man kan finne der? Bare om vanlig mat og ting som kan være kjekt å hamstre der, evt noen ekstraordinære tips hvis du har!

 • Reply Ida Ihlen 10. januar 2014 at 22:42

  Hei Ida:-)

  Hva kjøpte du av helsekost? 🙂 God helg!

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2014 at 23:24

  Ida Ihlen: hei 🙂 alger og c-vitaminer! God helg til deg også!

 • Reply Marie 10. januar 2014 at 23:34

  Hvilken bok var det som fanget deg sånn? Er på utkikk etter en ny og god bok å lese! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2014 at 23:43

  Marie: Politi av Jo Nesbø! Har drøyd lenge å starte på den, men nå klarer jeg ikke legge den ned! 😀

 • Reply Kathrine N 11. januar 2014 at 00:39

  Typen og jeg har også vært i Sverige idag! Kjekt med billige matvarer når man er student 🙂 Jeg har vært fast leser i mange år av den mest ærlige og beste bloggen av dem alle, ler ofte når jeg titter innom. Men jeg legger dessverre sjeldent igjen spor i form av kommentar her så jeg tenkte det var på tide. Ha en fin helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. januar 2014 at 01:09

  Kathrine N: hyggelig at du kommenterer! 🙂 god helg til deg også!

 • Reply Kamilla Haaland 11. januar 2014 at 12:30

  God tur til Lillehammer! 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 11. januar 2014 at 22:45

  Lykke til på mandag 😀

 • Reply Selina 12. januar 2014 at 13:09

  Kylling er vel også kjøtt?

  Håper du har hatt en fin helg. 🙂

 • Reply Marie 12. januar 2014 at 13:52

  Elsker måten du skriver på! du skriver så bra<3

 • Reply Lina 12. januar 2014 at 15:58

  Hei, Ida! Jeg leste bloggen din for mange år siden, og nå har jeg nylig «oppdaget» deg igjen etter lange glemmepauser.

  Og nå tar jeg meg selv i å klikke inn på bloggen din flere ganger daglig for å se om du har lagt ut bilder fra leiligheten din!

  Jeg er så interessert i interiør og nysgjerrig på hvordan din leilighet blir seende ut, jeg tror nemlig vi har ganske lik smak på en del ting. Nå driver jeg og leter etter den perfekte leiligheten for meg, så jeg drømmer omtrent interiør på natta.

  Håper du har en fin helg i Lillehammer! 🙂

 • Reply Daniella 12. januar 2014 at 21:11

  Så spennende med ny PT da 😉 Liker bloggen din veldig godt 😉 Fint bilde 🙂

 • Reply LEA REIFF - Life in Paris 13. januar 2014 at 01:00

  Ingen ting slår en god PT time, gor så utrolig bra motivasjon! Flott måte å starte året på!

 • Reply Marina 13. januar 2014 at 17:31

  Å Ida! Her var du skikkelig søt! Elsker bloggen din. Det er så deilig å klikke seg inn her, finnes jo så mye rart nå for tiden haha. Her er den en fin blanding. Stå på!

 • Reply Rita Barrett 25. mars 2024 at 14:06

  I really appreciate this post. I’ve been looking everywhere for something like this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again! soyos

 • Leave a Reply