Uncategorized

KAOS PÅ HJERNEN

12. januar 2014

Nå er jeg hjemme i Tønsberg igjen, etter tilsammen 8 timer på tog og 23 timer i Lillehammer. Det er vel ikke vits i å skrive en bok om hvor trøtt og sliten jeg er en gang. Men herregud, så koselig jeg har hatt det. Thea og samboeren hennes Silje er så fine mennesker, og Benjamin og jeg var gjester med stor G. Thea lagde kjemepgod mat til oss, og vi ble sittende rundt bordet og spise, drikke vin, snakke, synge og snapchatte til langt ut på kvelden. Sang + snapchat + alkohol = dårlig kombinasjon.

Vi endte med å dra ut i Lillehammer – det var slett ingen dårlig erfaring! Hyggelig å snakke med noen av dere lesere også 🙂

In a happy place i går, not in such a happy place i dag. Dere merker sikkert at bloggingen min ikke er så bra om dagen, og det er fordi jeg har fullstendig kaos oppe i topplokket. Jeg har det bra altså, jeg har bare litt støv på hjernen, og klarer ikke å konsentrere meg om noe som helst når livet mitt er pappkasser og flytting. Bor fortsatt hjemme, men alle tingene mine står i kasser i leiligheten – høres kanskje rart ut, men jeg blir helt fjern av det, alt føles rotete og teit. Gleder meg så syyyykt til å ha flyttet inn og få orden i sysakene. Ingenting som er bedre for hodet mitt enn det.

I morgen skal jeg tilbake og treffe min nye PT! Er veldig spent, for jeg skal levere matdagbok og formen min skal testes….. Holder dere oppdatert!

2 Comments

  • Reply Anonym 12. januar 2014 at 23:59

    HERREGUD, DU ER PRIKK LIK BLOGGEREN: http://VEKTLOFTERJENTA.BLOGG.NO!!

  • Reply Marlene Nilsen 13. januar 2014 at 01:30

    Så koselig ! Gleder meg til å høre om hvordan det har gått imorgen 😀

  • Leave a Reply