Ida tipser

VERDENS BESTE SKJERF

14. januar 2014

//Reklame

O-M-G, hvis det er lov til å si det! Dere kan tro jeg var i ekstase da jeg åpnet pakken fra BuyHelse, den inneholdt nemlig vårkolleksjonen med skjerf! Jeg er jo frelst av de skjerfene, Acne-skjerfene har fått henge i skapet etter at jeg ble introdusert for disse. Under halvparten av prisen er de også. De er så store (60 cm x 180 cm) og deilige – i 100% ull.

Jeg vet ikke med dere, men jeg er en skjerfslave i disse tider. Har på meg skjerf hver eneste time av døgnet, bortsett fra når jeg ligger i senga. Godt og varmt, og blir jo ikke syk – innbiller meg at det er fordi jeg er så flink til å gå med skjerf og tøfler, og ikke minst til å spise alger og C-vitaminer, hehehe.

Siden BuyHelse sine skjerf har vært så populære hos dere tidligere, tillater jeg meg å vise dere vårfargene også. Selv om det er vårkolleksjon, er de like store og varme som de jeg har vist dere tidligere. Min STORE favoritt (fineste skjerfet jeg noen gang har hatt) er det kremhvite som er vist på de øverste bildene. Det er så fint!!! Enda finere i virkeligheten ♥

Yndlingsskjerfet mitt kan kjøpes HER.

Sweet like sugar-skjerfet som jeg liker å kalle det! Gleder meg til å bruke dette til en off-white kåpe til våren. Du finner skjerfet her 🙂

Alle med blå øyne må ha dette skjerfet i jeans blå! Da får dere enda blåere øyne – tror jeg. Hehe. Finnes her.

BuyHelse har disse skjerfene i mange farger, dere kan se utvalget her. Dessuten har de kjempefint treningstøy og stort utvalg av hold in-undertøy +++ verdt å sjekke ut nettbutikken! Håper dere holder varmen, tror jaggu jeg skal pakke meg inn i alle skjerfene mine samtidig nå. Brrrrr!!!

29 Comments

 • Reply Anonym 14. januar 2014 at 15:40

  Idaaa, jeg vil se leiligheten din snart!

 • Reply Amalie Ness 14. januar 2014 at 15:54

  Såå fine!!:-)

 • Reply Kajsa 14. januar 2014 at 15:58

  Så fine skjerf!

 • Reply Camilla 14. januar 2014 at 16:33

  Det virker som om du koser deg med å blogge om dagen, og da er det så artig å lese!

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2014 at 17:02

  Camilla: hyggelig å høre!! 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2014 at 17:04

  Anonym: du ser en vegg i leiligheten på disse bildene! Hehe 🙂 neida, men har ikke fått noen møbler inn enda (bortsett fra bord) så har ikke flyttet inn enda!

 • Reply Inger 14. januar 2014 at 17:18

  wow, jeans blue var nice! Som jente med blå øyne og blond hår må jeg jo ha det!

 • Reply Daniella 14. januar 2014 at 17:27

  Oi, de var kjempefine..Men klør de siden det er 100% ull?

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2014 at 17:42

  Daniella: har ikke lagt merke til at de klør, så nei, de gjør ikke det 🙂 synd de er myke og deilige!

 • Reply Camilla 14. januar 2014 at 18:16

  Fikk dette skjerfet til jul, i mørk grå! Bruker det nesten hver dag!!

 • Reply janne 14. januar 2014 at 18:27

  ja, veldig fine skjerf. MEN, ikke veldig fint med ett hvitt skjerf hvis det blir trøkket opp i ett brunkremtryne. he he… (sier ikke at du bruker mye brunkrem altså, tenker mer generelt. tenker på meg å!)

  Det jeansblå var veldig fint. Vil ha!

 • Reply Marlene Nilsen 14. januar 2014 at 18:32

  Kjempe fine :))

 • Reply DAGSVERMER 14. januar 2014 at 20:25

  Å, de var kjempefine! Og det er jammen meg du og 🙂

  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

 • Reply Linn Therese 14. januar 2014 at 21:33

  Heei! 🙂

  Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha 🙂

 • Reply charlotte 14. januar 2014 at 21:59

  Fine skjerf!

  Har du tatovert bryn hos Sol? Vurderer å gjøre det selv, da jeg bruker ALT for lang tid på å ordne mine da jeg skal sminke meg. Men er litt skeptisk, og vil til noen som er flinke. Håper på svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2014 at 22:01

  charlotte: Hei 🙂 Det har jeg, men her har jeg tegnet på brynene. Anbefaler Sol på det varmeste!

 • Reply Emilie 15. januar 2014 at 10:35

  Å så fine skjerf!

 • Reply Julia 15. januar 2014 at 15:33

  Har ett acneskjerf som har fått skikkelig mange nupper etter noen få måneder. Etter anbefalning fra deg bestilte jeg skjerf i mørk grått søndagskveld. Da jeg sjekket postkassen i går var det allerede kommet og jeg bor nord i landet. Sykt bra service altså! Har aldri opplevd å få pakker levert så raskt før.

  Har enda ikke fått prøvd skjerfet ute, men det kjentes veldig mykt og deilig ut 🙂 Tror jeg må bestille meg ett til eller flere etterhvert. Det i jeans blå så nydelig ut!

 • Reply Gro 15. januar 2014 at 20:19

  Hei!

  Konstruktiv kritikk; burde det ikke gå litt lengre mellom hvert reklameinnlegg? Jeg syns mesteparten av det jeg leser på bloggen din er reklame. Sikkert også fordi det «overdøver» noen av de andre innleggene. Og jeg skjønner at dette er inntekten din, at du må ha de, men for min del er det årsaken til at jeg ikke sjekker bloggen din så ofte.

  MEN de andre innleggene er fine og flotte, du er flink til å skrive 🙂 Har lest bloggen din i mange år 🙂 gogo!

 • Reply Ida Wulff 15. januar 2014 at 20:23

  Gro: hei 🙂 så dumt at det plager deg, men sånn kommer det til å være. Hadde det ikke vært for reklameinnleggene hadde det ikke vært noe av alt det andre heller – ærlig sak. Men jeg kan trøste deg med at du aldri vil lese om et produkt som jeg ikke liker 😉

 • Reply des0rientert 15. januar 2014 at 23:31

  åååååå vil haaaa! DØDSFINE farger. men 500 for et skjerf er ikke særlig billig det heller. iallfall ikke når du er student. dritt.. men sykt fine!

 • Reply Andreas 16. januar 2014 at 13:58

  Hva fikk du betalt for denne reklamen?

 • Reply Ranveig 16. januar 2014 at 16:11

  Sykt fine 🙂

 • Reply Monica Andersson 16. januar 2014 at 18:51

  Hihi, sendte kjæresten link som et hint til bursdagsgave. Kom i posten idag! Rask levering! 🙂 offwhite ♡

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 18:53

  Monica Andersson: ååå, det er superfint! 😀 Der var du heldig!

 • Reply Martine 16. januar 2014 at 19:52

  Hvordan tar du egentlig på deg skjerfet? Knyter du det på noen spesiell måte, eller? Noen ganger når jeg bare kaster det rundt halsen i farten ser det mer rart enn fint ut…

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 20:51

  Martine: jeg kaster det bare random på som oftest. Hvis det er kaldt liker jeg å lage en løkke rundt halsen som du kan se på bildene, og hvis jeg er innendørs lar jeg det bare henge over skuldrene 🙂

 • Reply Kristine 19. januar 2014 at 14:56

  Hei! Er du sikker på at det i Jeans Blue ikke er det de kaller Mellomblått på nettsiden sin, synes ikke fargene ser ut som de stemmer? 🙂

 • Reply Elise 24. januar 2014 at 12:50

  Du reklamerer så mye for ting at jeg lurer litt på om du er en virkelig person eller en levende reklame.

 • Leave a Reply