Nybygg, hjem & interiør

ETTER SKOLETID

16. januar 2014

Jeg holder jo på å bli kjent med Tønsberg på nytt, begynner å bli noen år siden jeg bodde her sist. Og det må jeg si, det renner jo nesten over av fine klesbutikker, interiørbutikker og kafèer. At det renner over er kanskje litt å ta i, men det er i hvertfall mye mer enn før.

I dag ble det interiørshopping på vei hjem fra skolen. Fikk endelig kjøpt meg taklampe! Det er jo typ umulig å bestemme seg, for den skal være så innmari synlig. Men til slutt endte jeg opp med den jeg har siklet på lenge; Verner Panton Flowerpot i kobber! Jeg er så hekta på kobber om dagen, det er så fint.

Roteleilighet! Majoriteten av møbler har ikke kommet enda, så jeg har ikke flyttet inn. Bare henger der etter skolen noen ganger fordi jeg liker å være der, haha. Men seriøst, dere som bruker evigheter på å levere møbler!!!!!!!!!!!! Hate er et sterkt ord, så skal ikke bruke det.

Men lampe, check √

Etter at jeg hadde lempet fra meg i leiligheten, dro mamma og jeg på kafè og spiste middag. Koselig å sitte inne på kafè når mørket og snøen legger seg ute. Det er ikke spesielt koselig å være ute derimot.

16 Comments

 • Reply Åshild 16. januar 2014 at 20:19

  Så fin! Særlig i kobber, det har jeg ikke sett før. Hva ligger prisen til denne herligheten på egentlig?

 • Reply Julie Christine 16. januar 2014 at 20:39

  Du er ikke den eneste som er hektet på kobber om dagen. Kobber er tydeligvis den nye hvite ser det ut som… 😉

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 20:49

  juliehar: hehe, ja! 🙂 Og så er jo kobber og hvitt veldig fint sammen også, da.

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 20:50

  Åshild: jeg betalte 2000 på Lune Hjem i Tønsberg 🙂

 • Reply Julie Christine 16. januar 2014 at 20:57

  Ja du sier noe der ja… 😉 Hadde en DIY av Bloomingsville sine grå puter med kobbermaling på på bloggen for et par dager siden. Superfornøyd med resultatet! Kostet meg bare en brøkdel av hva det ville kostet å kjøpe «the real deal» 😉

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:04

  juliehar: måtte inn og se! Herregud, så flink du er. Nå fikk jeg lyst til å leke meg med tekstilmaling kjenner jeg 😀

 • Reply Julie Christine 16. januar 2014 at 21:19

  Det er jo så utrolig gøy da… Ble sittende hele kvelden i går etter at litja hadde lagt seg… Nerde nerde nerde… Bare pass på å ha noe under for det sverter fort igjennom 😉 det fikk gulvet mitt erfare (det kan vaskes av alts…. ;)) Haha

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:41

  juliehar: uffda! Ja, det skal jeg passe på. Takk for tips og inspo! 🙂

 • Reply Johanne 16. januar 2014 at 22:04

  Det bordet der er så nydelig! Du har det runde sant? Kjempefint!

 • Reply Hege 16. januar 2014 at 22:06

  Hadde vært kult om du la ut noen bilder/ film, når leiligheten begynner å ta form 🙂

 • Reply Malin L 16. januar 2014 at 22:19

  Dritkul lampe !

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 22:42

  Hege: det skal jeg gjøre 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 22:42

  Johanne: ja, det er Bowl fra Bolia 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 16. januar 2014 at 23:46

  så fin lampen var!! 🙂

 • Reply coffee in a cup 17. januar 2014 at 16:27

  vet ikke om jeg skal le eller grine over at kobber er tilbake i ‘søkelyset’. er gammel nok til å huske en tid hvor en så kobber OVERALT (skikkelig overkill!) og jeg trodde (og kanskje håpet) at det aldri skulle komme tilbake på moten sånn det har gjort nå…

 • Reply Marit 5. februar 2014 at 18:28

  Den lampa er sååå lekker 🙂

 • Leave a Reply