Uncategorized

RISE ABOVE

16. januar 2014

Woop woop ♥ Nå er det HELG for min del! Fikk skikkelig tenåringsvibber i mattetimen i dag, da jeg satt og så på klokka i stedet for å se i boka. Gjett hvem som må bruke lørdagen med nesa i bøkene, for nå føler jeg at jeg henger etter plutselig. Men det er uansett helg, og det er deilig.

Jeg skal bruke helgen på å trene med PT, dra på kino og sove lenge. Og litt mattelekser, da. Begynner å savne varme nå, og ikke minst friheten jeg hadde før. Kunne bestemme meg kvelden før for at jeg ville reise avgårde dagen etter. Null stress. Men nå det er sagt, så kan livet som «fulltidsblogger» være ganske deprimerende. Ingen obligatoriske rutiner, ingen kollegaer, medstudenter. Det er faktisk ganske fint med rutiner selv om skolen ikke er mitt favorittsted å være.

Jeg lovte å si i fra hvis jeg fant denne Odd Molly-genseren på nett! Jeg kjøpte den på en dansk nettbutikk og derfor ble den svindyr med frakt og toll – men nå har jeg funnet den på en norsk nettside endelig! Fargen som jeg har finnes her.

Odd Molly har såå mye fint, jeg elsker spesielt Jersey toppene, dem har jeg mange av. Og velour-plaggene deres er bare det deiligste på denne jord. Mye mer fra Odd Molly her. //Adlinks

Nå skal jeg legge meg og lese Paganini-kontrakten. Lars Kepler-krim er bare noe av det mest spennende… Jeg er nettopp ferdig med Jo Nesbø sin Politi, og den var kjempebra. Men likevel er det ingen som slår Lars Kepler, de (er et ektepar som skriver bøkene sammen under pseudonymet Lars Kepler) får meg virkelig til å ligge våken om nettene og kaldsvette, haha. Jeg har lest Hypnotisøren og Ildvitnet, så burde egentlig lest Paganini-kontrakten som ble gitt ut mellom de to, men nå ble det sånn. Gleder meg helt sykt til å lese Sandmannen som er den siste i serien!

Takk for i dag, vi blogges i morgen 🙂

30 Comments

 • Reply Lena Strømmen 16. januar 2014 at 21:17

  Kjenner meg igjen med det med klokka, haha:) Kan eg spørre kva fag du tar opp igjen?:) matte og naturfag?:) Ha en fin kveld, Ida!

 • Reply linnjones.com - mitt liv gjennom tekst og bilder 16. januar 2014 at 21:23

  Søt genser! Virker liksom dansk! 😛

 • Reply Maria 16. januar 2014 at 21:25

  Flink du er blitt til å blogge ofte 🙂 Jeg ville bare nevne en liten paraply… Folk som stikker ut tunga når de spiser… blæ.. så det på tv nå. Kvalmt.

 • Reply Vibeke 16. januar 2014 at 21:39

  Hei! Fin blogg du har!:) Vet du om det er noen butikker i Tønsberg som selger klær fra second female?

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:39

  Vibeke: hei! 🙂 ja, vet at Seven på Torvgården (ved siden av Neoz) pleier å ha masse av det 🙂

 • Reply Anonym 16. januar 2014 at 21:39

  Kan ikke du skrive litt om erfaringer med eksamen som privatist? Jeg har lyst til å ta noen fag som privatist men er så lite informasjon om hvordan det virkelig foregår på selve dagen. Tenker da hovedsakelig på muntlig..

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:40

  Maria: hahaha, nei, det er ikke lekkert! 😀

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:41

  Anonym: jeg tar ikke fag som privatist, jeg følger undervisning. Så kan dessverre ikke hjelpe deg der 🙁

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:41

  linnjones.com – mitt liv gjennom tekst og bilder: hehe, og jeg som syns den så så innmari norsk ut! :p

 • Reply Ida Wulff 16. januar 2014 at 21:42

  Lena Strømmen: hehe! 🙂 ja, det stemmer. Matte og naturfag, verdens beste fag <3 not!

 • Reply Anonym 16. januar 2014 at 22:07

  Kommer en ny bok i den serien i år! Også holder de på med en helt ny serie 🙂 Sandmannen er best!!!

 • Reply Mari 16. januar 2014 at 22:24

  Ååå jeg leste hypnotisøren for en god stund siden, og den var hands down en av de beste krimbøkene jeg har lest. Gledet meg enormt til å begynne på paganinikontrakten – men den skuffet litt. Fullførte, og det var absolutt ikke en dårlig bok. Bare ikke på samme høyde som Hypnotisøren… Fikk ildvitnet nå til jul så skal vel prøve meg på den til sommeren (når jeg er ferdig med pensumlesing 😉

 • Reply Anonym 16. januar 2014 at 22:49

  Jeg leser sandmannen akkurat no, bare gled deg. Skummelt men megabra bok den slik de andre er. Fantastisk. Og stå på, skola klarer du.

 • Reply kristine 16. januar 2014 at 23:11

  Åhh, du bør så absolutt glede deg til «Sandmannen», tidenes beste bok! Og for en avsluttning, jeg klarer nesten ikke vente til fortsettelsen! Har lest mye bøker i mitt liv, lesenerd! Men Lars Kepler, helt rått!

 • Reply Viktoria 17. januar 2014 at 08:46

  Paganinikontrakten var ikke top notch, men bare å glede seg til Ildvitnet og Sandmannen, de henger litt sammen og slutten på Sandmannen er heeeeelt rå. Gleder meg til fortsettelsen.

  Dansken Jussi Adler-Olsen skriver også glitrende krim, forresten.

 • Reply Anniken 17. januar 2014 at 09:08

  Paganini-kontrakten kan du glede deg til, spennende fra start til slutt, skikkelig action!! Har igjen Sandmannen, den må jeg skaffe meg 🙂 Gooood helg!

 • Reply Brorlikerdyr 17. januar 2014 at 09:56

  Har du set, frons?

  min hest, velldig fin.

  kidnapen av postman.

  ligne på frode, synes nå bestfir.

  plz lik profilbildet mit, hvis du finer min ven

  ps. Ok? fostått kompiss: ja/nei eller vet/ikke?

 • Reply coffee in a cup 17. januar 2014 at 16:34

  utrolig kul jakke!

 • Reply Tina 17. januar 2014 at 18:03

  Hvor lenge har du tenkt å bo i Tønsberg? Siden du har kjøpt leilighet har du vel tenkt å bo der en stund, men samtidig har du gitt inntrykk av at du skal studere til høsten. Eller er det kanskje en høyskole i Tønsberg du skal gå på? 🙂

  Elsker bloggen din Ida!

 • Reply Charlotte 17. januar 2014 at 21:17

  Ida jeg trenger bok tips!!

  jeg har så lyst å lese en heilt sinnsykt spennende bok, sånn kanikkeleggedenframegbok.

  Har du en favoritt, en du bare elsker?

 • Reply Inger 17. januar 2014 at 21:46

  Jeg tør ikke fullføre Sandmannen, det har aldri skjedd før?

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2014 at 21:55

  Tina: hei 🙂 så hyggelig, takk! Jeg aner ikke hvor lenge jeg blir boende eller hvor jeg skal studere. Vil helst begynne på studier i Tønsberg, men det er ekstremt dårlig utvalg her.

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2014 at 21:55

  Charlotte: har du lest Lars Kepler-serien? Hvis ikke er det mitt beste tips akkurat nå 🙂

 • Reply Johanne 17. januar 2014 at 23:06

  Er du skremt av Kepler bøkene du allerede har lest, kommer du til å måtte leie inn private vakter foran der du bor og installere sikkerhetskameraer over alt etter Sandmannen! Men fy søren for en bok, gi en pip på bloggen når du er ferdig og si hva du synes da!

  Uansett, jeg pleier aldri å legge igjen kommentarer på blogger, men bare lese. Og i hvert fall ikke lange kommentarer. Men etter noen år som trofast følges»venn»/internettstalker, så føler jeg at det er på høy tid! Ida (er vi på fornavn?), jeg er så glad i bloggen din! Du er skarp, morsom, selvironisk, seriøs, useriøs, tøff og ikke minst kjempefin! Det er iallefall inntrykket jeg får her inne, og jeg synes det du skriver er så kjekt, og jeg er glad du gjør det slik at dersom jeg har en dårlig dag, så kan jeg klikke meg inn her og få en bedre dag. Eller, dersom du er i dårlig humør en dag jeg er i dårlig humør, så vet jeg at jeg ikke er i dårlig humør alene. Og det er så ofte kjekke konkurranser, give aways o.l, og du arbeider og står på for leserne dine, som du ikke kjenner flesteparten av en gang, og jeg synes det er kjempefint! Egentlig var det eneste jeg skulle skrive at du må glede deg til sandmannen og at jeg liker bloggen. Det ble istedet til denne mini-doktoravhandlingen, men iallefall! Ha en fin kveld og husk å låse alle dører ellers er det garantert at alt som skjer i kepler-romanene skjer i ens eget hjem, det er iallefall min tankegang. Better safe than sorry, sier nå jeg!

  PS. Du er veldig vakker 🙂 (Jeg lover at jeg ikke er en creppy old fat guy, men en jente på 22 år som ikke er det minste creepy, sett bort fra faktum at jeg med stor iver leser om livet ditt hver eneste dag nesten)

  PS PS!! Har du lest Shantaram av Gregory David Roberts? Uten tvil min favorittbok!

 • Reply Stine 18. januar 2014 at 12:40

  Hvilken str bruker du i denne jakken fra Odd Molly?

 • Reply Charlotte 18. januar 2014 at 13:09

  Nei aldri lest, kanskje jeg skal gi de en sjangs!

  Takk for svar!

  Btw, skreiv ikke du ei bok? eller husker jeg feil?

 • Reply Ida Wulff 18. januar 2014 at 13:19

  Stine: jeg har 3 (tilsvarer 40) og den er litt stor, så hvis vi er samme str burde du gå for 2 🙂

 • Reply martinemarie 20. januar 2014 at 16:05

  ååh du er så utrolig pen! mesunnelig!!

 • Reply Anonym 21. januar 2014 at 15:08

  Jeg synes du er helt fantastisk 🙂

  Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg tror grunnen til at jeg aldri har sluttet er fordi du er en jente som jeg føler at jeg kan relatere meg til!

  Og det er jeg nok ikke alene om; du skriver om både oppturer og nedturer, spiser både godteri og supermat, du kan blogge om at du ligger rett ut i senga etter gårsdagens fylletur, eller på benken med en vektstang (uten vekter) over hodet. Du kan ta opp viktige temaer som virkelig får en til å tenke, samtidig som «paraply-innleggene» dine også dukker opp fra tid til annen. 🙂

  Det jeg beundrer deg aller mest for, i og med at du er en såpass profilert blogger (i tillegg til at det er noe du ble i relativt ung alder), er din evne til å holde på den… «balansen»(?) som jeg beskriver ovenfor. Jeg vil tro at det er utfordrende å finne sin plass i «bloggverdenen», og jeg føler ofte at flertallet av bloggene jeg er innom er så veldig enten-eller.

  Eksempelvis synes jeg det er lite givende å lese en gjennomsyret såkalt «rosablogg», hvor vedkommende ikke er så innmari interessert i å formidle noe annet enn sin passion 4 fashion/makeup/trening, og livet er en evigvarende happysong. Det sammen gjelder disse bloggene som for meg ser ut som dårlige etterligninger av «sisteplass-bloggen».

  Det blir nok litt svart/hvitt, det som jeg skriver nå, i og med at jeg forstår at selve hensikten med å ha blogg – for noen – er å kun dele interesser eller overfladiske sider av seg selv for å unngå å føle seg overeksponert, men for å komme til poenget her; du skriver om alt fra chanelvesker til personlige innlegg, og jeg synes du er helt rå! – og meget reflektert. Du er RÅ fordi du tør å dele mer enn sminkerutiner og «dagens antrekk», og REFLEKTERT; for meg holder det å nevne tittelen til ett av dine beste blogginnlegg på lenge: «Stygge jenter like stygge jenter.»

  Hilsen fra stor fan 😀

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2014 at 21:49

  Anonym: tuuuuuuusen takk for fantastisk kommentar! 😀 det varmer <3

 • Leave a Reply