Uncategorized

REVET MED AV SAVNET

19. januar 2014

Hørte denne sangen på radio i stad. Dubai-sangen vår! Vi hørte så utrolig mye på denne da vi var i Dubai i sommer, og hver gang jeg hører den får jeg et enormt behov for sol og varme. Husker spesielt den ene dagen, da det var så alt for varmt. Vi tok med oss minihøytalere til bassenget, satte på denne sangen og danset rundt i bassenget med små avbrekk ved kanten hvor vi ble servert saftis og våte håndklær til å ha på pannen. 

Det nærmer seg vinterferie fra skolen nå, og jeg tror jeg reise avgårde et sted. Om det så blir alene og til et skikkelig kjipt sted – så lenge det er varmt og lyst.

7 Comments

 • Reply Karoline 19. januar 2014 at 22:04

  Jeg også elsker denne sangen!! Jeg melder meg frivillig til å bli med deg på tur 🙂 Hehe

 • Reply Ida Wulff 19. januar 2014 at 22:42

  Karoline: hjertelig velkommen! Hehe

 • Reply Veronica Reime 20. januar 2014 at 01:35

  Bli med meg på Breezes hotell på Zanzibar, elsket det sist gang jeg var der og drømmer om å dra tilbake!

 • Reply Eline Kristin 20. januar 2014 at 13:40

  Hei Ida! Hva med å legge ut en liste over bra treningsmusikk? Jeg er lei av alt jeg har på listen min nå, og trenger noe nytt for å kunne yte best mulig på tredemølla! Evt. kan vel leserne komme med sine tips? 😀

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2014 at 14:42

  Eline Kristin: god idé 🙂 har gjort det flere ganger, men kan godt gjøre det igjen.

 • Reply Eline Kristin 20. januar 2014 at 16:32

  Supert:D

 • Reply sklep online 11. mars 2024 at 14:08

  Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been running
  a blog for? you made running a blog look easy. The total look of your website is excellent, let alone the content!
  You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply