Uncategorized

BLADLUS

20. januar 2014

Har følt meg som den komplette husmor i dag. Etter et par timer på skolen og et par timer trening hos MOM, fløy jeg byen rundt for å finne riktig kattemat til Bella som har matallergi. Hahaha, en katt med matallergi! Etterpå handlet jeg middag og dro hjem for å kokkelere til familien samtidig som jeg satt barnevakt for og gjorde lekser med min lille kusine. Var skikkelig stolt og ramset opp alt jeg hadde gjort rundt matbordet. Mamma og pappa i kor: bare vent til du har jobb og tre barn i tillegg…. Uboost! Haha.

Tror jeg må slutte å føle meg som en helt fordi jeg gjør halvparten av det andre gjør hver eneste dag. Det er bare det at alt føles som en kamp når det er vinter, jeg blir nesten overrasket hver eneste dag når kvelden kommer og jeg faktisk har klart å gjennomføre alt jeg skulle. Ingen tvil om at jeg blir et litt annet menneske når det er vinter, mørkt og kaldt.

Nå har jeg endelig funnet meg en plass i sofaen, og her skal jeg kose meg med lesestoff og noe varmt å drikke. Og algene mine…. Jeg føler at de gjør meg godt – mulig det er Placebo-effekt, men det er jo godt for noe det også. Etter trening i dag kjøpte jeg Shape Up, og med hånden på hjertet; jeg hadde helt glemt at jeg var inni der. Trodde jeg var i bladet for lenge siden, for nå føles det som en evighet siden jeg var i New York for å løpe marathon. Men neida, midt i oppskrifter, fargerike joggesko og treningstips, var trynet mitt klint utover en helside. Og to sider til. Enn så lenge føler jeg ikke at jeg har noe i et treningsblad å gjøre, måtte overtales to-tre ganger for å gjøre denne saken, haha. Men hvis dere vil lese, så står det i bladhyller i hele landet 🙂

Nei, nå stuper jeg. Natta! ZzzzzZz….

8 Comments

 • Reply ida 20. januar 2014 at 23:58

  Leste artikkelen for en stund siden, og selvom det høres litt på trynet ut, ble jeg faktisk rørt til tårer haha.. Det var utrolig tøft og modig gjort av deg, og selvom du sikkert syntes det var jævlig å delta, skal du bare vite at du inspirerte meg utrolig mye ved å gjøre det du gjorde, og at du faktisk dro dit og gjorde ditt beste, gjør deg til ett forbilde for meg!

 • Reply Ida Wulff 21. januar 2014 at 00:06

  ida: så utrolig hyggelig å høre <3

 • Reply Andrea 21. januar 2014 at 10:22

  Hvilke alger tar du? 🙂

 • Reply Kririj 21. januar 2014 at 12:03

  Det er faktisk ganske mange katter som har matallergi, men de fleste eierne legger ikke merke til det. Jeg har selv en hund med matallergi og veit hvor pyton det er å finne riktig för. Jeg kan ganske mye om dette temaet, gått flere kurser og eier dyrebutikken Tropehagen Zoo Rygge. Så dersom du lurer på noe, eller trenger tips/ råd så ta gjerne kontakt 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. januar 2014 at 12:25

  Kririj: takk for det! 🙂 Men er veldig fornøyd med det vi har nå, i/d-et eller annet. Bella kaster i hvertfall ikke opp hver eneste dag, det er deilig!!

 • Reply Ida Wulff 21. januar 2014 at 12:25

  Andrea: jeg tar spirulina i kapsel 🙂

 • Reply Kririj 21. januar 2014 at 12:34

  Så bra at den fungerer 🙂 Eneste jeg vil du skal være obs på er at veterinærför ganske ofte kamuflerer problemet istedenfor å eliminere. Det beste for allergiske dyr er å holde seg unna kornprodukter, og prøve å holde seg til én proteinkilde i föret 🙂 Lykke til!

 • Reply Ingrid 21. januar 2014 at 22:31

  Kjøpte Shape Up for første gang på ørten år selv, og måtte bare fortelle deg at det var morsomt å lese om marathon-opplevelsen din. Tøft gjort, tror ikke jeg hadde tørt. Stjerne i boka! Du er flink til å skrive, dine tankerekker minner litt om meg selv iblant 🙂

 • Leave a Reply