Uncategorized

QUASIMODO I BADEDRAKT

23. januar 2014

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde blogg. Men så var jeg alt for sliten til å føne håret mitt etter dagens svømmeøkt, så jeg ble liggende og spille Quizkampen med mormor. Plutselig kom det et spørsmål om meg, og da kom jeg på at jeg hadde på blogg igjen.

Det er sikkert stas å bli nevnt i en quiz. Hvis man er riktig svar!!!!

 

Nå har jeg stupt kråke opp i senga, og her skal jeg spise sushi til jeg sprekker. Er helt gelè i kroppen etter at jeg var på svømming – mistenker at jeg er allergisk mot å sitte i badstue. Haha, hovnet opp som en stukken gris og skulle ta snapchat-selfie til de nærmeste. Den ble sendt til mange fler enn de nærmeste, jeg skjønner ikke hvordan det skjedde. Kanskje det var varmen i badstua som gjorde det – kanskje det var underbevisstheten min som veldig gjerne ville vise fram meg selv som Quasimodo med torskeøyne i badedrakt. Bah…

Ååååh, jeg kjenner at senga og dyna er så snill mot meg akkurat nå, er himmelsk deilig å bare ligge ned. Blogges i morgen 🙂

9 Comments

 • Reply Kamilla 23. januar 2014 at 21:05

  Jeg har spilt Quizkampen som en gal selv, men har ikke kommet til spørsmålet du er med i.. Da hadde jeg hvertfall klart å svare riktig på et spørsmål kanskje!

 • Reply Marlene Nilsen 23. januar 2014 at 21:23

  kos deg søta :))

 • Reply Tina 23. januar 2014 at 22:20

  Haha quizkampen? har heller aldri fått spørsmålet!! hva er spørsmålet?

 • Reply Peter 24. januar 2014 at 07:19

  får vi på bloggen også se Quasimodo bildet? 🙂

 • Reply Therese 24. januar 2014 at 11:35

  Hahaha! Så gøy, hva var spørsmålet?

 • Reply Elsa 24. januar 2014 at 12:47

  Hei! Alltid om jeg blir irritert for noe tenker jeg på deg;) bor på hotell i denne uken, og en paraply for meg når hoteller ønsker at du ikke skal vaske håndkleet og begrunner det miljøet.. At man ønsker å skåne miljøet er bra, men jeg tror iingenting på at det er bakgrunnen for at de ønsker at håndkleet ikke blir vasket!

 • Reply Anonym 24. januar 2014 at 18:49

  Kjempe fin blogg du har, det gir masse motivasjon til trening og klær 😉

 • Reply http://fiolererbla.blogspot.no/ 24. januar 2014 at 18:52

  Fin blogg, du gir masse inspirasjon til mote og trening 😉

 • Reply Maria G 25. januar 2014 at 01:10

  Herrefred du får meg til å flire så ofte med ting du skriver Ida! » kanskje det var underbevisstheten min som veldig gjerne ville vise fram meg selv som Quasimodo med torskeøyne i badedrakt. Bah..» Hehehe håper du aldri gir opp bloggingen:D

 • Leave a Reply