Uncategorized

SMALL TALK

28. januar 2014

Din late jævel, logg nå inn på bloggen din og skriv at du bare stikker innom for å gi et lite livstegn, og at du har det bra men at du er så travel og at du har verdens beste lesere og sånt. Kozimozibloggilovie ♥

Hvordan en person som verken har jobb eller barn kan være så innmari travel, kan man jo lure på. Men tiden går i hvertfall, og jeg ligger våken på kveldene og tenker; damn, jeg burde rulla meg i sminkebingen og blåst støv av selvutløserfjernkontrollen. Beklager så mye hvis det er skuffende å kikke innom om dagen, håper jeg klarer å snu det rundt snart.

Både i går og i dag er det «bloggmøter» på planen for meg. I går reiste jeg for å hilse på de som driver Buyhelse, og det var så utrolig hyggelig. Nå skal jeg straks ha et telefonmøte – blir fort noen slike, nå som jeg ikke bor i Oslo. Og i kveld skal vi ut og spise for å feire mamma sin bursdag nok en gang. Både mamma og pappa har hatt bursdag i uken som var, jeg må innrømme at jeg ikke liker at de blir eldre. Det er fortsatt noen år til de fyller 50, men ikke alt for lenge til. Og det er et tall som ikke passer på mine foreldre i det hele tatt. Jeg tenker jo at de er 35!!

Tittei, webcam style!

HALLO!!! I MORGEN KOMMER RESTEN AV MØBLENE MINE, SÅ INNEN UKEN ER OMME FLYTTER JEG. HALLELUJA!

13 Comments

 • Reply Geriatriks 28. januar 2014 at 15:01

  Gled deg mens du har det travelt med ditt 😉 For etter hvert får du det travelt med «barneting»…..som jeg har skrevet litt om i dag 😉

  Lykke til med eget sted 🙂

 • Reply Aina Catrine 28. januar 2014 at 15:28

  Kjenner godt til det der med gamle foreldre. Pappaen min fyller femti i mai. Mamma er dog noe yngre, og blir førtiseks. Fortsatt rart å tenke på.

  Men HURRA for flytting, og HURRA for listegn fra Ida!!

 • Reply Drea 28. januar 2014 at 15:41

  Om de ikke enda er 50, så har du unge foreldre allikevel, da!

 • Reply Marlene Nilsen 28. januar 2014 at 17:43

  Haha , men du går jo på skole da søta ! Det er da noe :p

 • Reply Marie 28. januar 2014 at 18:03

  Syns heller ikke det noe greit at foreldrene mine blir gamle! Mammaen min er 52 og jeg er snart 18.. Men hun har lovt meg å leve til hun i alle fall har fylt 100 så kan vi heller være gamle sammen <3

 • Reply Thea 28. januar 2014 at 20:45

  Hei Ida!

  Vet du hvor du skal studere til høsten, nå som du har kjøpt leilighet i Tønsberg? Blir det i Tønsberg eller kanskje Oslo? noen mening om HVA du skal søke? Er så usikker selv, aner ikke hva jeg skal søke meg inn på. Man kan jo alltids leie ut leiligheten da:)

 • Reply Martyna 28. januar 2014 at 22:39

  I don’t know what you wrote but i like you 😉 you have very beautiful blonde hair 😉

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2014 at 08:36

  Thea: hei 🙂 nei, det vet jeg absolutt ingenting om akkurat nå. Vil helst studere i Tønsberg, men er ingen studier her som interesserer meg.

 • Reply therese kristina 29. januar 2014 at 18:02

  Gleda meg til å sjå korleis du får det i leiligheta di 😀

 • Reply Linn Therese 29. januar 2014 at 18:54

  Heei skjønne du! Jeg har akkurat startet opp på eget domene, og lurte på om du kan hjelpe meg med et par ting, eller om du kjenner noen som kan hjelpe meg? Har søkt rundt på nettet men finner ikke ut noenting.. Siden du er et av mine forbilder tenkte jeg å spørre deg 🙂

  Ha en kjempe fin onsdag videre forresten!

 • Reply Anonym 30. januar 2014 at 13:29

  Gleder meg til å se leiligheten! Lykke til med flyttingen og ha en fin dag 🙂

 • Reply Toril 30. januar 2014 at 15:48

  Hei!

  Du er den eneste bloggeren jeg har sansen for, og dermed den eneste jeg titter innom en gang i blant for å få litt god lesing. Ikke stress med at du ikke får blogget hver dag, jeg vil heller lese gode og velskrevne innlegg enn å lese om dagligdagse ting som en og hvermann kunne ha skrevet!

  Lykke til med innflyttinga, det er noe mas og kjas, men dæven så godt det er når alt er i orden og du har noe som er ditt eget!

  Ha en fin dag videre, flotte du!

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2014 at 16:04

  Toril: så utrolig hyggelig, takk for fine ord! <3

 • Leave a Reply