Uncategorized

HONEY THIS IS HOME

2. februar 2014

Hello! Nå har jeg flyttet inn på ordentlig. Til og med Bella er på plass, hun var aller siste flyttelass. Ville at det meste skulle være på plass før hun kom, så hun ikke skulle bli så forvirret av flyttekasser og rot.

Tror hun er litt forvirret likevel. Eller kanskje bare nysgjerrig. Hun løper rundt og oppfører seg som en vill apekatt her. Mulig det har noe med den nye hårklippen hennes å gjøre også. Hun blir mye mer vilter når hun er nyklipt/skamklipt, haha.

Som den superbloggeren jeg er, har jeg selvfølgelig ikke tenkt på at jeg skulle ha bestilt internett på forhånd. Så nå sitter jeg på kafè og blogger, håper nettet mitt kommer i starten av uken. Nå kommer Maria straks hit, vi skal ha «planleggingsmøte», bare 13 dager til Roma!

PS. Jeg holder på med et innlegg hvor jeg svarer på FAQ’s om hår og hårrutiner, så hvis du har spørsmål relatert til hår, extensions, hårprodukter, frisyrer etc., bare å spørre i kommentarfeltet på dette innlegget 🙂 Tar med alt jeg rekker!

30 Comments

 • Reply Ida Hansen 2. februar 2014 at 15:44

  Hva er din favoritt fremgangsmåte med extensions? Klipps, tape eller noe annet? 🙂 jeg skal ta det i feb/mars og vil veldig gjerne ha noe som ser naturlig ut og som ikke sliter så innmari på håret. Vet du om noen frisører i Tønsberg som gjør det? Takk for svar 🙂 og gratulerer så mye med å ha flyttet inn!

 • Reply kristine 2. februar 2014 at 15:59

  Herreeeeguuuuuud så skjønn Bella er!!! Har en perser selv som er snart 6 år, men er fortsatt like fasinert over hvor rar han er haha. Verdens skjønneste rase

 • Reply Marlene Nilsen 2. februar 2014 at 16:02

  åh gleder meg til å se hvor fint du får det 😀

 • Reply trude 2. februar 2014 at 16:05

  vi må snart få se bilder av leiligheten 😀 gleder meg til å se og ikke minst møblene.

 • Reply Marianne 2. februar 2014 at 16:22

  Tror Bella er den fineste katten jeg noen gang har sett! Gratulerer så mye med å ha flyttet inn i ny leilighet, Ida! Gleder meg til å se hvordan det blir 🙂

 • Reply i 2. februar 2014 at 16:44

  Retter du håret vær dag og hvordan holder det seg rett selvom det regner og er fuktig vær?

  Hvordan unngår du at håret blir slitt?

  Hva er dine tips til de som vil spare til langt hår men har hår som blir veldig lett slitt?

  Hva heter den hårfargen du bruker?

 • Reply bellaaaa 2. februar 2014 at 16:44

  söt katt 😀

 • Reply Maltuss 2. februar 2014 at 16:44

  Ser ut som du har skikkelig drita-sjau på bilde nr 2. 🙁

 • Reply Line 2. februar 2014 at 17:03

  Har du noen tips for å få hår med teipextensions til å se sunt og friskt ut, og holde seg sånn? 🙂

 • Reply Ingvild K 2. februar 2014 at 17:15

  Hei!

  Jeg har veldig lyst på hair talk eextensions. Lurer på om du vet ca pris? Er det standard pris på første gang, ulike lengder osv eller varierer det veldig fra frisør til frisør? Hvor lenge holder de?

 • Reply Andrea 2. februar 2014 at 17:42

  Ida:) hvor er sofaen i fra?

 • Reply IZZIEBELLE 2. februar 2014 at 18:11

  Utrolig søt katt du har 😀

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2014 at 18:29

  Andrea: Den er fra IKEA 🙂 modulsofa som heter Sôderhamn.

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2014 at 18:31

  kristine: haha, jeg vet! Bella fascinerer meg litt hver dag 😀

 • Reply Sanna 2. februar 2014 at 18:35

  Gratulerer med å ha flyttet inn i leiligheten din:)

  Gleder meg til å se bilder etterhvert:)

 • Reply Hilde Kristin 2. februar 2014 at 19:25

  Har du prøvd å sove med noen form for hårruller før? Er det i så fall ubehagelig, og gir det fine krøller?

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2014 at 19:26

  Hilde Kristin: det har jeg aldri prøvd! 🙂

 • Reply Marte 2. februar 2014 at 21:13

  Herremin, Ida! Bella er seriøst verdens søteste pusekatt! Og du er så utrolig flink med henne:) Her mases det fremdeles 8 ganger daglig for å få tillatelse av den ubrukelige samboeren min til å få katt 😉 Han mener at katt og leilighet = 3. verdenskrig. Tror jeg må vise han bloggen din og Bella litt oftere!

 • Reply Ida Wulff 2. februar 2014 at 22:23

  Marte: hehe, ja du får gjøre det! 😀 lykke til!

 • Reply Anonym 2. februar 2014 at 23:52

  tror du ikke hun blir å fryse når hun er ute? :/

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2014 at 00:35

  Anonym: Bella er innekatt. Tar henne kun med ut om sommeren 🙂

 • Reply Ida 3. februar 2014 at 13:35

  Hvorfor klipper du Bella? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2014 at 14:54

  Ida: fordi hun blir fort flokete, røyter ekstremt mye, og så er hun en gladere katt uten pels 🙂

 • Reply Thea Birkeland 3. februar 2014 at 18:05

  Herregud, det må være den skjønneste katten jeg har sett!!

 • Reply Liz 3. februar 2014 at 18:37

  Min katt røytet også ekstremt mye, men så så jeg på facebook`en til en venninne at hun hadde kjøpt en børste som heter Furminator. Den går mer dyptgående enn en vanlig kattebørste og får med seg underhåret også. Bestilte en på ebay og er veldig fornøyd. Brukte den intenst de første dagene og etter det har hun knapt røytet. Min er korthåret da, men røytet mye året rundt fordet.

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2014 at 19:01

  Liz: da tror jeg at jeg skal prøve den 🙂 takk for tips!

 • Reply Ida Wulff 3. februar 2014 at 19:02

  Thea Birkeland: Bella sier takk! 😀

 • Reply Julie Frydenlund 4. februar 2014 at 11:32

  Bella er utrolig nydelig! Elsker persere, har en selv 🙂

 • Reply Anonym 5. februar 2014 at 15:50

  Hvordan gikk det for Bella da dere flyttet? Da jeg flyttet så ble katten min helt livredd ser du og løp og gjemte seg i flere dager. Hun stresset fælt ; )

 • Reply Ida Wulff 5. februar 2014 at 19:32

  Anonym: hun var forvirret de første timene, men så roet hun seg heldigvis ned og fant seg en plass 🙂

 • Leave a Reply