Uncategorized

IN THAT MOOD

10. februar 2014

Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag – eller hva man nå sier. I dag dro jeg verken på skole eller trening; de to eneste tingene jeg liksom skulle mestre i dag. Men noen ganger går det bare ikke, og når jeg er i den mooden jeg har vært i dag, er det best å bare gi seg selv en liten pause. Jeg blir så nedfor og dårlig etter en helg med fest og lite søvn, akkurat som om kroppen er forgiftet av alkohol og nikotin. Det er godt det er sjeldent – og det spørs om ikke det kommer til å bli enda sjeldnere. Det er ikke verdt det når man ikke fungerer i tre dager etterpå.

Utover formiddagen fikk jeg helt fnatt av at jeg ikke hadde vært på skolen, vi lærer så mye hver gang at jeg nesten aldri tør å være borte. Så jeg pakket skolesakene og satte meg på biblioteket, og der ble jeg sittende i mange timer og plage meg selv med lekser og lesing til prøve. Så fikk jeg i det minste gjort noe fornuftig på denne møkkadagen.

Nå har jeg tenkt til å støvsuge og vaske leiligheten, selv om den er ganske ren fra før. Men det er sånne ting som kan få meg i sprudlende humør igjen, så da må jeg bare prøve! For ikke å snakke om nytt sengetøy og tom skittentøyskurv! Hahaha. Litt koko, men det er vel en sunnere uvane enn å gå ut og rane noen…. For eksempel. Folk gjør mye rart når de har en dårlig dag.

Jeg har fremdeles ikke fått internett, forresten! Kjenner jeg blir litt smågal av det også. Null internett, null TV, null lys i taket. Kanskje ikke så rart at jeg ikke føler meg hjemme enda? Foreløpig føler jeg at leiligheten er et lite lager hvor jeg sover, dusjer og bytter klær. Men det tar jo alltid litt tid å slå seg helt til ro.

Vel, nå kaller Herr Støvsuger, Frøken mopp og Mister klut, så jeg får adlyde.

45 Comments

 • Reply Frida Catrin Karlsson 10. februar 2014 at 19:05

  peen du er!!

 • Reply Anonym 10. februar 2014 at 19:09

  Har du tatt ny

  restylane?

 • Reply Ingri 10. februar 2014 at 19:26

  Hei Ida! Bare lurer på hvilken leppestift/lipgloss du har på deg her? Utrolig fin farge! Kos deg med husarbeid, her står pensumlesning for tur.. God mandag;-)

 • Reply supermarie 10. februar 2014 at 19:26

  Om få timer er det tirsdag, tirsdag blir HELT sikkert en bedre dag 🙂 (Du er vanvittig pen!)

 • Reply Ida 10. februar 2014 at 20:07

  Å, så søtt med Bella i bakgrunnen der! Du også, selvfølgelig 🙂

 • Reply Eksfruene 10. februar 2014 at 20:17

  flink du er som fikk gjort litt skole selv om du ikke kom deg på skolen 😉

  kos deg med husvask 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 20:29

  supermarie: håper det!! Takk i lige måde, søte du <3

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 20:30

  Ingri: hei 🙂 her har jeg bare rosebud uten farge på meg 🙂 leppene mine forandrer litt farge når jeg akkurat har tatt Restylane, av en eller annen grunn!

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 20:30

  Anonym: ja 🙂

 • Reply AnneL 10. februar 2014 at 21:06

  Føler veldig med deg, kroppen min takler heller ikke fylla 🙁

  Fikk beskjed av legen at min kropp forbrenner alkohol veldig sent og det tar lengertid enn normalt å få dævelskapen ut av kroppen – fyllesyken eller tungsinnet sitter dermed lenger i.

  Noe forbannet dritt når man har det så morro på fest!

  Har bare et tips – pell deg på trening uansett på dårlig mandager. Beste medisin <3

  Har nå hatt hvite uker siden 30. desember og lurer litt på å fortsette i mange uker til… Så bekymringsløst!!

  Håper resten av uka blir bedre!

  Klem, AnneL

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 22:14

  AnneL: takk, klem til deg 🙂

 • Reply Anonym 10. februar 2014 at 22:17

  hahahhahah bare jeg som legger merke til katten? SØTESTE

 • Reply line 10. februar 2014 at 22:26

  Skal du bo i Tønsberg lenge siden du har kjøpt leilighet?

 • Reply Cecilie 10. februar 2014 at 22:47

  Digger deg, og bloggen din! Men lo litt nå, for muligens 1 år siden fant jeg ut hva »fnatt» faktisk betyr ettersom mamma har sagt det i årevis, og det betyr faktisk »rykninger i underlivet».

 • Reply Camilla 10. februar 2014 at 23:02

  Haha! For et herlig bilde med Bella i bakgrunnen 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 23:23

  Cecilie: hahahahaha, du MÅ tulle med meg, hahahaha

 • Reply Ida Wulff 10. februar 2014 at 23:23

  line: det aner jeg ikke 🙂 hvis jeg skal avgårde, så leier jeg den bare ut

 • Reply Mari 11. februar 2014 at 10:05

  Uff, de dagene er fæle! Håper de neste bli bedre 😉

 • Reply Latina 11. februar 2014 at 10:51

  Niks, fnatt er den danske betegnelsen for skabb i underlivet 😛 Haha, enda bedre!

 • Reply Superheltinne 11. februar 2014 at 10:53

  Noen dager er bare dårlige dager, sånn er det dessverre. MEN; heldigvis er da sannsynligheten stor for at morgendagen blir bedre 🙂

 • Reply aline 11. februar 2014 at 11:22

  Hvilke bøker har du liggende på bordet? Chanel boken har jeg, men den som ligger under 😉

  http://www.bryllupstid.no

 • Reply Karoline 11. februar 2014 at 11:44

  Åh så herlig å starte dagen med et så fint bilde av deg og lille pus 🙂 Dere er så fine at jeg blir glad! Håper dagen i dag blir bedre 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2014 at 12:05

  aline: det er Dior Couture 🙂 kjøpt på Amazon

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2014 at 12:05

  Karoline: tusen takk, det var hyggelig å høre. Fin tirsdag til deg! Klem

 • Reply Anonym 11. februar 2014 at 16:49

  Fasinerende hvordan helt friske, oppegående mennesker har så mange dårlige dager mens de som er syke eller faktisk har en tøff hverdag, har ti ganger mer livsglede. Trist samfunnsproblem!

 • Reply Haldis 11. februar 2014 at 16:52

  føler meg AKKURAT sånn idag! så ingen skole på meg. ååh. Men det går over heldigvis 🙂 du blogger fantastisk bra, fortsatt bloggdronningen i mine øyne

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2014 at 17:17

  Haldis: håper du får en bedre dag i morgen 🙂 klem

 • Reply Silje 11. februar 2014 at 19:00

  Hei! Du har fått så fin leilighet! Elsker stuemøblene! Er det en Eames som står ved bordet der? Hvor kjøpte du den/bestilte den fra?

 • Reply Ida Wulff 11. februar 2014 at 19:29

  Silje: det stemmer 🙂 Room21, men de har dem ikke lengre

 • Reply Jenny 11. februar 2014 at 20:06

  Rydding og vasking får faktisk meg i bedre humør også! Da er hvertfall noe i orden. Godt vi er flere, hehe 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 11. februar 2014 at 21:04

  Smelter like mye hver gang jeg får øye på Bella! 🙂

 • Reply Kathrine Louise 11. februar 2014 at 22:00

  Ååå, du er så vakker Ida! <3 Håper tirsdagen ble bedre for deg! Har noen slike dager selv, men så blir det fort bedre igjen etterhvert! 😀

 • Reply thesecreofcutting 11. februar 2014 at 22:45

  Det er herlig ETTER du har rydda sånn kjempemasse, å tenker at du aldri hadde gjort det imorgen uansett om du sa til deg selv du skulle det 😀

  Jeg hadde ikke klart meg uten nett! må nesten si stay stong her haha <3

 • Reply Mia 11. februar 2014 at 23:46

  Åhh! Fine deg Ida. Blir så glad hver gang jeg leser bloggen din. Du er så «vanlig», en helt normal jente med helt normale problemer. Noe som gjør meg såå glad 🙂 det finnes nok av de jentene som lever det perfekte livet med alt på stell og enda litt mer perfekt! Deg gjør meg så glad at du ligger så høyt på bloggtoppen. Håper mange 16-åringer leser bloggen din, og har en litt mer vanlig rollemodell å se opp til å ikke de plastikkdukkene eller småbarnsmødrene på toppen. Ikke at det er noe galt i det egentlig, men du er ett sunnere forbilde for unge, tror jeg 🙂 håper har hatt en finfin dag! Stoor klem til deg og Bella!

 • Reply Ingvild 11. februar 2014 at 23:53

  Tusen takk for motivasjon til snusslutt! Har nå gått ti dager snusfri, startet med at jeg leste innlegget ditt og tenkte at jeg vil jo ikke bruke manglfoldige kroner og utsette helsen min på gugge. Da jeg sa det til en kompis svarte han «Men serriøst, snus e jo ein del av identiteten din». Da trakk jeg hele boksen i do og slutta på dagen, snus skal filler ikke definere meg. Fem år og 100 000 kroner fattigere, har satt streken for godt. Takk for motivasjon <3 Du er rosabloggdronningen. (Det smarteste du sa var det med å innse at man ikke kan ta en på fest, og at man faktisk er såpass abhengig at man må legge det HELT fra seg.)

 • Reply Ida Wulff 12. februar 2014 at 08:56

  Ingvild: herregud, du aner ikke hvor glad jeg ble nå! Så utrolig bra at du bestemte deg for å slutte. Gratulerer med 10 dager overstått, du kan trøste deg med at det verste er over nå! 😀 lykke til videre!

 • Reply Ragnhild 12. februar 2014 at 11:32

  Du er så peen! <3 Kan du skrive et innlegg om sminkevanene dine?

 • Reply Ingrid 12. februar 2014 at 13:08

  Hei! Jeg lurer på hvor den lyseblå jakka di er fra? For den var fin.

 • Reply Ida Wulff 12. februar 2014 at 13:30

  Ingrid: Zara

 • Reply Linn 12. februar 2014 at 23:21

  Hei 🙂 Bloggen din er fantastisk. Hvor henter du inspirasjonen fra? Hadde vert supert om du kunne laget et innlegg med linker til blogger du leser.

 • Reply Ane Konstanse 13. februar 2014 at 06:27

  søte pusen

 • Reply Anja 13. februar 2014 at 11:12

  Hei!

  Jeg vet du har tattovert bryn, men det ser likevel ut som at du fyller de inn? Det er så fin farge, hva bruker du evt? 🙂

 • Reply ptfrua 13. februar 2014 at 12:32

  Haha, den katten din såg ikke like fornøyd ut 😉 Men veldig søt da!

 • Reply ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger! 13. februar 2014 at 16:38

  Jeg håper du har det bedre i dag, i det minste! 🙂 Stilen du har valgt til leiligheten din ser utrolig fin ut, forresten =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 • Reply Julie 21. februar 2014 at 18:30

  Hei fine Ida 🙂

  Hvoor er det kule bordet ditt fra? 🙂

 • Leave a Reply