Hverdagsliv

LA OSS SNAKKE ØYENBRYN

14. februar 2014

//Inneholder reklame

Jeg får veldig mange spørsmål om hvilke produkter og hva slags farge jeg bruker på brynene mine. Det skal nevnes at jeg har to forskjellige øyenbryn (tipper jeg ikke er den eneste som har det «problemet») men prøver så klart å gjøre det beste ut av de brynene jeg har fått tildelt likevel. For et år siden tatoverte jeg dem også, noe jeg ble superfornøyd med. Men jeg har ikke vært og tatt det siste påfyllet, så jeg føler ikke at tatoveringen i seg selv er nok. Den er ganske svak nå, og jeg vil selvfølgelig ha fyldige bryn med farge.

Husker dere Fred Hamelten, som jeg har vært hos og fikset brynene hos flere ganger? Han er kongen av øyenbryn, så det er kanskje ikke så rart at det er klin umulig å få time hos han. Sist jeg snakket med han var ventelisten på over ett år…

Nå har han kommet med sin egen kolleksjon med øyenbrynsprodukter som man kan kjøpe hos Makestyle.

Kolleksjonen består av pinsett, etui, to brynskygger og highlighter. Produktene er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener og går under kategorien mineral-make up.

Pinsett: jeg blir nesten litt oppgitt når jeg skal prøve å finne ord for hvor bra denne pinsetten er, for jeg vet at ingen kommer til å skjønne hvor bra den faktisk er. Da jeg prøvde den første gang begynte jeg å le, for… Hva er det jeg har drevet med tidligere? Sammenlagt har jeg sikkert stått timesvis og klønet med en dårlig pinsett, for så å få tak i håret på tredje forsøk. Denne pinsetten gjør jobben lekende lett. Kanskje ikke så rart når den er håndlaget i Sveits under forstørrelsesglass av den verdenskjente produsenten Rubis. I 2012 vant den også Cosmopolitan Awards. Pinsetten kan kjøpes her.

Etui: etuiene kommer i konjakkfarge, rosa, oransje, lilla og svart. Jeg falt padask for det i konjakkfarge! Etuiene er ganske dyre, men de er visst laget av samme skinn og på samme fabrikk som Chanel. Kvaliteten er upåklagelig – den perfekte gaven til en som er opptatt av øyenbryn. Kan kjøpes her

Brynskygger: brynskyggene kommer i fargene Light Blonde og Ash Grey. Jeg bruker den som heter Light Blonde, den passer for kvinner av typisk nordisk utseende som har lyse hudtoner. Ash Grey passer til personer med mørkere hudtoner eller som ønsker mørkere øyenbryn. Skyggene kommer i applikatorer som ligner på våt eyeliner, kjempelett å påføre brynet. Fargene er helt supre, og sitter hele dagen – eller enda lengre om man ønsker det. Kan kjøpes her og her.

Highlighter: High Brow er en highlighter til bruk rett under øynene. Den gir inntrykk av løftede bryn. Finnes her.

Elsk på disse produktene, altså! Hvis jeg skal anbefale spesielt ett av disse produktene, så gir ikke det. Men jeg kan anbefale spesielt to! Og det er pinsetten og brynskyggen. Er så morsomt når man finner helt geniale produkter, og etter èn dag tenker man; hva gjorde jeg egentlig før disse produktene?

 

Sminkeveskene som er avbildet lengre oppe i innlegget er Makestyle sine egne MAST beauty bags. Den lille heter Calli Beauty Bag og kan kjøpes her. Den store heter Quin Beauty Bag og kan kjøpes her. Jeg lånte dem nettopp bort til boligstyling (mamma og pappa skal jo selge huset og fikk besøk av fotograf) for de får badet til å se skikkelig luksus ut.

RABATTKODE

I forbindelse med dette innlegget, får alle mine lesere som kjøper Fred Hamelten-produkter hos Makestyle med en liten gave på kjøpet. En giftbag fra Sara Happ til å ha produktene i 🙂 For å få med den ekstra gaven på kjøpet, bruk rabattkode wulff7. Rabattkoden varer ut uken.

Snille, flinke Fred og jeg back in the days 🙂 

Nå har jeg kommet meg hjem til mamma og pappa, med koffert, katt og hele pakka. Avreise til Roma i morgen, wohoooo!!

13 Comments

 • Reply miinemor 14. februar 2014 at 21:57

  Du har utrolig fine bryn! ♥

 • Reply Benedikte 14. februar 2014 at 22:09

  Jeg skjønner hva du mener med sykt god pinsett! Jeg har klart å rotet bort min, så nå sitter jeg med en eller annen h&m pinsett, det går jo ikke? Tror jeg må bestille meg denne! 🙂

 • Reply Anonym 14. februar 2014 at 22:55

  Kolleksjonen «betyr» av pinsett (…) ja 😉

  Hihi

  Flotte bryn!

 • Reply Camilla 14. februar 2014 at 23:17

  Hei!

  Hvor setter du på øyevipper, og hvor mye koster det?:)

 • Reply Linn S-L 14. februar 2014 at 23:20

  Dra til Elisabeth – makeupartist.no. Hun er utdannet hos Fred Hamelten!! Kjempe dyktig dame! Hun holder til i Holmestrand, og det er ikke lange veien fra Tbg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2014 at 02:01

  Camilla: sjekk Neglhuset.no, er der jeg går 🙂

 • Reply Anonym 15. februar 2014 at 10:59

  veldig bra blogg! jeg har akkurat begynt å blogge selv, trenger litt konstruktiv kritikk. hadde satt veldig pris på om dere tok dere en tur innom.

  http://www.sandblaast92.blogg.no

 • Reply Eva 15. februar 2014 at 11:15

  Du finner ingen ord på hvor god den pinsetten er for de finnes ikke! Jeg kommer Aldri til å gå tilbake til noen annen pinsett enn denne, for nå er det faktisk gøy å stelle brynene mine og jeg bruker noen sekunder på det hver kveld istedenfor å gå og grue meg til det for så å utsette det i dagesvis. Fred Hamelten; ingen over, ingen ved siden!

 • Reply eksfruer 15. februar 2014 at 16:37

  hehe, aldri gjort en dritt med bryna min jeg, auuuuuch 😛

 • Reply Hege 15. februar 2014 at 21:35

  Du er så vakker, at det er dårlig gjort! :p Uansett så ønsker jeg deg masse god tur til Roma, håper du legger ut litt bilder og kommer med noen tips til serverdigheter, shopping (!), mat, hotell osv <3

 • Reply Malene 16. februar 2014 at 08:49

  Hei:)

  Hvior tattoverte du bryn? Var det veldig dyrt?

 • Reply Malene 16. februar 2014 at 13:52

  Hei:) hvor tatoverte du bryn? Er det veldig dyrt?

 • Reply Ida Wulff 17. februar 2014 at 18:31

  Malene: hos Sol PMU 🙂

 • Leave a Reply