Nybygg, hjem & interiør

PINK FRIDAY

14. februar 2014

Nå er jeg snart klar for avreise. Skal bare gjennomføre en treningsøkt, to kaffeavtaler og det siste av pakkingen. Har fått litt nye ting i leiligheten som jeg tenkte å vise dere – herregud, plutselig er det skikkelig rosa her inne. Det var det siste det skulle bli, men enn så lenge trøster jeg meg med at siste utgave av Elle Decorations sier ja til rosa. Men nei. Den hvite og rosa engelen som sitter på venstre skulder skal jeg fortsette å knipse vekk.

Rosa kåpe, derimot! Jeg er forelsket! Haha, jeg stod på ringeliste i flere måneder for å kapre denne fra Ganni, så nå skal den få bli med til Roma og lufte seg. Jeg er blitt helt pastell-tullete kjenner jeg.

Puta fra Missoni er også ny, og jeg elsker den. Syns den gjør hele rommet så jeg må definitivt ha flere…

Det var helt sinnsykt mange som hadde lyst på serveringsbrettet i pleksiglass som jeg har. Som jeg har fortalt dere tidligere, er det fra Bolia. Men man kan ikke kjøpe det på nett, kun i butikk. Hvis de fortsatt har det. For litt siden bestilte jeg denne bladholderen i samme materiale, syns den er helt fantastisk. Den er selvfølgelig utsolgt, men jeg fant en lignende her. Den er egentlig ment for å henge på veggen, men ser ikke noen grunn til at den ikke kan stå slik som denne. Jeg så en lignende på Åhlens her om dagen også, men den kostet litt mer. //ADLINK!

Nå må jeg komme meg avgårde! Tenkte jeg skulle fikse meg sprettrumpe på trening i dag, slik at jeg kan ta den med til Roma 🙂

14 Comments

 • Reply Victoria 14. februar 2014 at 14:57

  den kåpen var helt elsk! 🙂

 • Reply Frida Catrin Karlsson 14. februar 2014 at 15:18

  så fin kåpe:D

 • Reply Kristiane 14. februar 2014 at 16:19

  Leiligheten ser nydelig ut. Gleder meg til jeg får min egen å innrede 😉

 • Reply Kamilla Haaland 14. februar 2014 at 17:52

  åh, har siklet på samme kåpe en stund! Nydelig!

 • Reply Marlene Nilsen 15. februar 2014 at 14:12

  den kåpen er så nydelig 😀

 • Reply Lena 16. februar 2014 at 23:47

  Kjempefin kåpe! Hva str. har du ? 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. februar 2014 at 09:28

  Lena: small 🙂

 • Reply Tina 19. februar 2014 at 01:52

  Hvor får man kjøpt ganni? Så fin!

 • Reply Ida Wulff 19. februar 2014 at 12:23

  Tina: jeg kjøpte på Bossanova i Tønsberg 🙂 de har egen Ganni-butikk i Hegdehaugsveien i Oslo

 • Reply Tina 20. februar 2014 at 02:44

  Takk for svar. Åh, langt unna! Bor nær Hamar. Må jo bare få tak i denne 🙂 du ser ut som en million! Flott inspirasjon, selv for meg som har fått to døtre ila 2år.

 • Reply Tina 27. februar 2014 at 20:08

  Hurra! Jeg fikk tak i siste hos bossanova! Takk for hjelpen. Klem fra meg!

 • Reply Ida Wulff 27. februar 2014 at 21:59

  Tina: Så braaa! 🙂 Kos deg med den fine kåpen!

 • Reply Marita 10. mars 2014 at 20:36

  Hvor er den hvite skålen fra og de to i vinduskarmen med telys? har du et telysfat forresten??

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2014 at 20:48

  Marita: den hvite skålen er fra muuto 🙂 telysholderne er fra bloomingville og jeg har et telysfat i «betong» fra Åhlens 🙂

 • Leave a Reply