Reise

MOBILBLOGG: FRAMME I ROMA

16. februar 2014

Herregud, for en lang reise! Å komme seg til Roma burde tatt maks 4 timer, men for oss tok det i dag 10 timer. Kjøre, båt, tog, buss, timesvis med Ryanair-kø og Ryanair-forsinkelser, og så buss OG taxi ved ankomst. Sånn går det når man lar være å unne seg luksus. Men man lærer av sine feil, eller hva? Da vi kom fram til hotellet, slang vi bare fra oss og gikk rett ut for å spise. Rett rundt hjørnet fant vi en fortausrestaurant, hvor vi delte en pastarett, en pizza og en flaske rødvin. Helt fantastisk. Og temperaturen er helt nydelig her. Vi satt ute i tynne kåper uten å fryse – kunne ikke bedt om mer enn det. Nå ligger vi i senga og ransaker Tinder – den kleine date-appen som er så populær hjemme er enda mer populær her. Så nå har vi vel rukket å få 15 friere hver. Vi får se om vi gjør noe med den saken i morgen, hahaha.Stuper av trøtthet, så dere får nøye dere med dette bildet av Roma fra luften

3 Comments

  • Reply Charlotte Tunes 16. februar 2014 at 16:12

    Kos deg masse masse!! 😀

  • Reply Lina Kristiansen 16. februar 2014 at 19:38

    Hahaha, ler! Ha en fantastisk fin tur i Roma 😀

  • Reply miinemor 17. februar 2014 at 18:18

    Så fine bilder! Kos deg ♥

  • Leave a Reply