Mat

POSITIVE TANKER ER ALT VI HAR

24. februar 2014

Å, fy fader. Fikk nettopp så brain freeze at jeg måtte legge meg ned og rulle rundt på gulvet. Ble i overkant ivrig etter å sluke den iskalde smootihen jeg nettopp lagde. Skal jeg fortelle dere noe flaut? Jeg har aldri i hele mitt liv laget smoothie selv. Jeg elsker smoothie, men har heller pleid å bruke 70 kroner på at noen andre skal lage det for meg. Snakk om latskap! Men nå da jeg flyttet inn i leiligheten, var stavmikser det første jeg kjøpte meg. Og hvem hadde trodd at jeg kunne lage gode smoothier! Mmmmm… Jeg følger ikke noen oppskrift, bare klæsjer oppi ting jeg liker. Acai, ting som smaker kokos, noen ganger juice – og selvfølgelig bær/frukt ♥ 

Jeg forutser at jeg kommer til å få spørsmål om Acai-pulveret i kommentarfeltet, så jeg kan herved informere dere om at jeg har kjøpt min på iHerbs. Hvis dere skal kjøpe noe på iHerbs, kjøp kun en ting om gangen så dere ikke må betale toll for pakken. Tror de selger den på Smoothie Xchange også 🙂 Jeg falt pladask for Acai da jeg var i Brasil, hvor det faktisk stammer fra. Det er typ verdens sunneste bær, og de er fulle av antioksidanter.

Jeg har to store prøver rett rundt hjørnet, så det skjer ikke mye spennende i mitt liv. Annet enn at jeg jobber veldig hardt for å tenke positive tanker, og merker at det faktisk fungerer når jeg hele tiden er bevisst. Det er et utfordrende prosjekt, å hele tiden snu tankene sine fra «så jævlig dritt, hva gjør jeg her, jeg orker ikke mer» til «jeg er faktisk veldig flink som tar opp fag etter så mange år, og bare tenk hvor fantastisk det blir nå til sommeren når jeg er fri som fuglen og kan gjøre hva jeg vil i hele verden». Og ikke minst å stoppe kjeften min før den sier «dette klarer jeg ikke, dette skjønner jeg ikke, for et ork, jeg hater dette». Jeg lykkes ikke hele tiden, men som regel.

Mennesker liker ikke å være rundt mennesker som klager. På samme måte liker jeg ikke å være rundt meg selv når jeg er negativ, jeg syns det er slitsomt. Jeg er mye mer glad i meg selv når jeg klarer å snu tankene rundt og se ting på en annen måte. For dere må jo være enig i at det er lett å tenke mørkt og surt og negativt på denne tiden av året?

Men no worries! Om veldig få uker kan vi blåse støv av sandalene og trille sykkelen med kurv ut av boden. Og så kan vi sykle til stranda med musikk på ørene, smoothie i sekken og husdyret vårt i kurven.

34 Comments

 • Reply Jannicke 24. februar 2014 at 16:54

  jeg synes det er litt vanskelig å lage smoothie, jeg! blir så fort lei av én smak, så da kjøper jeg inn masse forskjellig, men så blir det både frukta og bæra så fort dårlig, så da ender det med at jeg putter altfor mye i blenderen og kombinasjonen blir ikke særlig god eller at det er bare én smak som dominerer 😛

 • Reply Camilla 24. februar 2014 at 17:01

  du har utrolig rett, er lett å bli så negativ nå må prøve å tenke positive tanker!

 • Reply Kristine 24. februar 2014 at 18:53

  Til Jannicke- Du kan kjøpe frostene bær. Det tror jeg både er billigere og holder lenger i frysen. Etter min mening smaker det nesten bedre i smoothie også.

  haha Ida, har du Bella i kurv med på sykkeltur? <3

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2014 at 19:21

  Kristine: ja, helst frosne bær! 🙂 De kjøler jo ned smoothien også!

  Haha, har aldri prøvd før men har planer om det! 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 24. februar 2014 at 19:25

  Oi, det pulveret må jeg få testet ut!! 🙂

 • Reply Elisabeth 24. februar 2014 at 19:26

  digg med oppskrifter! elsker smoothie, men gpr fort i samme tralten; banan, jordbær og vaniljekesam. trenger ny inspirasjon! hvor kjøper du kokkosvannet forresten? MÅ HA! 🙂 ha en fortsatt fiin dag 🙂

 • Reply Anonym 24. februar 2014 at 19:26

  du burde prøve ut frosne jordbær, gresk yoghurt, banan og litt jus 😀

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2014 at 19:31

  Elisabeth: kjøpte det på Meny, men ser det på de fleste matbutikker 🙂

 • Reply Anonym 24. februar 2014 at 20:13

  Herregud, digger deg!!

 • Reply Jannicke 24. februar 2014 at 21:36

  Kristine: herlighet, hvorfor har ikke jeg tenkt på det?! Uff.. Tusen takk for tipset, det skal jeg gjøre 🙂

 • Reply Kathrine F 24. februar 2014 at 22:00

  Man kan også kjøpe f.eks. en mango og fryse ned rester som man alt har kuttet i biter. Er helt fantastisk med grønnkål (skyldes i kokende vann før du putter de i blenderen), grønt eple, banan og isbiter. Denne er min favoritt for øyeblikket 🙂

 • Reply therese kristina 24. februar 2014 at 23:34

  Fy søren det såg godt ut 😀 Du er flink som tenke så positive tanka, det burde eg bli bedre til igjen. Denne vinterdepresjonen var hard å komme ut av i år merka eg, men no skal det snu 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 24. februar 2014 at 23:43

  utrolig viktig å holde seg selv positiv ! 😀

 • Reply Johanna 25. februar 2014 at 02:21

  Hei Ida! Jeg har sett på bildene dine fra New York i fjor at du har på deg en burgunderrød angoragenser fra second female! Synes den er så utrolig fin, og har klart å finne den på nettet. Men jeg er så usikker på størrelsen, og lurer veldig på hvilken størrelse du har den i? 🙂 Hadde blitt utrolig glad for svar! 🙂

 • Reply Silje 25. februar 2014 at 09:12

  Det heter iHerb, ikke iHerbs. Takk for meg.

 • Reply Anonym 25. februar 2014 at 10:14

  Min smoothiefavoritt som jeg drikker hveeer morgen:

  – Frossen blåbær/bringebær

  – Banan

  – Rød paprika

  – Biola blåbær

  – Valnøtter

  – Musli

  – Mandler

  – Spe på med eplejuice, druejuice eller vann om smoothien blir litt tykk.

  Ellers har jeg en annen favoritt som er digg til lunsj:

  – Grønnkål

  – Banan

  – Avocado

  – Mango

  – Mandelmelk

 • Reply lene 25. februar 2014 at 12:05

  Jeg er i Brasil og studerer nå.. Jeg tror at jeg ca hver dag tenker på den dagen jeg ikke lenger har acai tilgjengelig sånn som her.. Smaker de pulverene noe acai i det hele tatt? Skulle sendt deg en ekte vare om det hadde gått:-) Lykke til med prøver, her er det også eksamenslesing og acai:-)

 • Reply Camilla 25. februar 2014 at 17:01

  Så lenge du bestiller for under 200 kr. på iHerb, så slipper du toll (uten å regne med selve frakten, den kommer i utenom)! 🙂

 • Reply Anonym 25. februar 2014 at 23:22

  Du mener vel blender og ikke stavmikser? Jeg har prøvd å lage smoothie med stavmikser og det fungerer liksom ikke like bra som blender..

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2014 at 23:28

  Anonym: nei, jeg bruker stavmikser 🙂 Har ikke plass til blender på kjøkkenet mitt og liker ikke ha ting stående på benken. Syns det fungerer fint.

 • Reply Tine Bergli 26. februar 2014 at 13:22

  iHerb.com ikke iHerbs

 • Reply jeanette 26. februar 2014 at 16:22

  Hjemmelaget smoothie er like digg, og litt ekstra stas 😉 Hvis man kjøper fersk frukt (altså ikke frosne, men frosne er selvsagt like gode!) så kan det være et tips å kutte opp i porsjonspakker å hive i frysen, en porsjon med kald, frisk og god frukt klar til å smoothes (haha herregud for et ordforråd) 🙂

  Positive tanker er forresten gull verdt, vi er alt for flinke til å tenke oss selv ned og alle burde ha fokus på dette!:-)

 • Reply regineaf:- en blogg om reise, trening og kosthold 26. februar 2014 at 17:27

  Veldig sant at positivitet er kjempe vikitg! Smoothien så veldig god ut!

 • Reply jenny margrethe goss dikkanen 27. februar 2014 at 20:32

  Det så godt ut:))

 • Reply Julie 28. februar 2014 at 15:53

  Thats the spirit Ida!! Fra alt jeg leser på bloggen din og twitter er du jo utolig god til å formulere deg. Bra humor, gode refleksjoner. Du virker både intelligent og målbevisst. Du kan klare alt du vil!

 • Reply Ida Wulff 28. februar 2014 at 18:27

  Julie: tusen takk for fine ord <3

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:33

  I just like the helpful information you provide in your articles

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:23

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.Live TV

 • Reply free live stream horse racing 9. februar 2024 at 22:33

  Very nice blog post. definitely love this site.-live stream vox

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 21:49

  Good article with great ideas! Thank you for this important article.Brightkins Large Ice Cream Cone Treat Dispenser – Dog Toys Treat Dispenser for Dogs – Hot Deals

 • Reply womens hey dudes 10. mars 2024 at 01:18

  Thank you very much for this wonderful information. – hey dude shoes for women

 • Reply Hulda Murphy 25. mars 2024 at 09:30

  It is really a great and useful piece of info. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 • Reply where can i buy hoka one one shoes 14. april 2024 at 12:10

  Pretty! This has been a really wonderful post.any thanks for providing these details.

 • Reply check it out 7. mai 2024 at 16:58

  The information you shared is very valuable, thank you for sharing! <a href="https://etalon69.ru/bitrix/redirect.php?event1=click_to_call

 • Leave a Reply