Ida tipser

LATTERKRAMPE PÅ SENGEKANTEN

6. mars 2014

Hahahaha, nå har jeg ledd i en time og jeg klarer ikke slutte å le. Fikk litt lakenskrekk i kveld fordi jeg gruer meg til morgendagen, så jeg lå rett og slett med Mac’en på fanget og lette etter grunner til å bli liggende sånn. Ny episode av Erlend Elias søker lykken! Jeg pleier vanligvis ikke å se på sånne miniserier hos VG og Dagbladet, for de faller sjeldent i smak. Men Erlend Elias – herregud, så gøy.

Grunnen til at jeg ler er treningsøkten i episode 2, den må bare sees. Noen som kjenner seg igjen i knebøyene? Herlig fyr med bøttevis av selvironi og gullkorn, noe som gjør at en orker å se på selv om man er lei av «selvhjelps-TV».

La dere underholde med episode 1 og episode 2 mens dere venter på mitt blogg comeback, haha…

Hjelp, nå jeg få meg litt søvn. Tror jeg har klart å hamstre til meg 14 timer søvn hittil denne uken, kanskje ikke så rart at jeg fikk tunellsyn på slutten av dagen i dag. God natt, alle sammen ♥

15 Comments

 • Reply Trine Grung 6. mars 2014 at 05:52

  Digger digger digger! For en herlig fyr! Når han skal gjøre utfall og bare knekker sammen, jeg lo resten av kvelden. Det herlige er at han er like morsom privat. Digger!

 • Reply Ingvild :) 6. mars 2014 at 11:08

  Haha, jeg så en episode på mandag og jeg lo så jeg grein!!! Utrolig fornøyelig fyr med noen av de beste kommentarene jeg har hørt på lenge! Kommer definitivt til å se resten av serien jeg også 🙂

 • Reply Monica 6. mars 2014 at 12:14

  Haha! Jeg har sett episodene jeg å, og skulle i grunn ønske at de kom hyppigere enn de gjør. Jeg ler så jeg griner av den mannen 🙂

 • Reply Amalie 6. mars 2014 at 12:36

  Herreguuuud! e holdt seriøst på å dræpes, for en fyr!:D

 • Reply Kagina 6. mars 2014 at 14:35

  haha hysterisk 😀 gleder meg til å se mer!! For en herlig fyr 😀

 • Reply Monika 6. mars 2014 at 15:47

  HAHAHA jeg ler så jeg griner! Det er vel det beste jeg har sett på lenge og jeg kan fint relatere til «Æ hakkje trænt før, æ e redd førr å ødelægg kroppen» HAHA

 • Reply Anonym 6. mars 2014 at 18:09

  Etter Roskilde epsiodene var jeg solgt og visste at jeg for alltid ville digge han og jeg ble så glad når Dagbladet ville lage en ny sesong med han, for det er noe av det herligste, morsomste og kleineste jeg har sett på lenge. Jeg trodde Roskilde var ille nok, men når han skal gjøre utfall og faktisk knekker sammen, da orket jeg ikke mer, jeg lå og ristet av latter resten av kvelden og jeg må ikke glemme første episode hvor han er på latterkurs, jeg holdte på å tisse på meg, så mye lo jeg.

  Jeg vet ikke engang om jeg ville ha vært like tøff som han, hva angår det latterkurset, eller når det gjelder Roskilde, synes sånne ting er noe av det pinligste, men så gjør han det til noe av det herligste man kan finne på å se på.

  For en herlig fyr.. 🙂

 • Reply Madeleine Norrman 6. mars 2014 at 19:37

  Hahahah, elsker disse episodene! Jeg lo så jeg grein av utfallene og knebøyene xD FOR en fyr <3

 • Reply Malin 7. mars 2014 at 13:44

  HAHAHA, tusen takk! Fredagen på jobb ble ikke så dum likevel.

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:04

  Nice post. I learn something totally new and challenging on websites

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:17

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .<a href="https://www.google.lv/url?sa=i

 • Reply kanal d hd canlı yayın 9. februar 2024 at 22:27

  Greetings! Very helpful advice in this particular article!-tv pinto

 • Reply hey dudes for men 10. mars 2024 at 01:06

  lso thank you for allowing me to comment!. – hey dude mens shoes

 • Reply jordan 1 with nike air 14. april 2024 at 12:04

  It’s nice to see the best quality content from such sites.

 • Leave a Reply