Uncategorized

MED VENNLIG HILSEN ODA

6. mars 2014

Ingenting er som å starte helgen med å signere en viktig mail med navnet «Oda», når jeg – som vi vet, heter Ida. Men det er jo sånt som skjer når man absolutt skal gjøre ting i farten, og på iPhone. Jeg velger å se det positive ved det. Som en på Twitter påpekte; jeg skal være glad for at jeg ikke heter Gitte.

Det var forresten kjempespennende å høre hva dere studerer/tenker å studere. Gøy at jeg har så mange drivne lesere, som tar kloke valg og vet hva dere vil.

Nå er helgen her for Bella og meg. Som dere kanskje kan se, er Bella ekspert på å chille. Hun kan sovne i den stillingen der.

Jeg har mye som skal gjøres i helgen, men samtidig ingen planer. Deilig å ikke skulle noe, og å ikke måtte grue seg til skolen på mandag. For i dag hadde jeg den skumle matteprøven min! Den var skummel, men jeg er ganske fornøyd med hvordan det gikk. Tror jeg.

Ellers fikk jeg meg TV i går. En stor, svart jævel som står i hjørnet og stirrer på meg. Jeg er skikkelig sur på den for at den er så innmari stor, så har ikke giddet å skru den på enda. I morgen kommer TV-benken min, og det er faktisk det siste møbelet som mangler inni leiligheten. Og godt er det, for jeg er rimelig lei av å sitte hjemme og vente på budbilen mellom 9 og 15 eller 15 og 23.

Jeg sulter i hjel, så jeg får forflytte meg til kjøkkenet.

25 Comments

 • Reply Sara 6. mars 2014 at 17:34

  Når du er helt, helt, helt ferdig med å innrede leiligheten, kan du vise oss den da?

 • Reply ICT 6. mars 2014 at 17:38

  På ALLE matteprøver i løpet av mitt skoleliv har jeg trodd at det gikk bra. Jeg har aldri fått bedre enn 2+, bortsett fra 3- én gang 🙁

  Kanskje ikke det fineste jeg kunne sagt nå men… satser på at du får et bra resultat! 😀

  Gleder meg til å se mer av leiligheten!

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2014 at 17:44

  Sara: klart det! 🙂

 • Reply Silje 6. mars 2014 at 19:03

  Det er alltid så morsomt å lese bloggen din, Ida! Du skriver utrolig bra 🙂

 • Reply gunnrandi 6. mars 2014 at 20:44

  God helg til deg og Bella 🙂

 • Reply Oda 6. mars 2014 at 22:10

  Når du først skulle skrive feil, var ikke Oda det verste valget, hilsen «navnesøster» 🙂

 • Reply LH 6. mars 2014 at 22:23

  Det tok meg skammelig lang tid, før jeg skjønte hvorfor du er glad for at du ikke heter Gitte.. Jeg er mellom to jobber for tiden, og da tar visst hjernen min ferie.

 • Reply Sara 7. mars 2014 at 07:20

  Satt å skrev en veldig viktig mail på bussen en gang og klarte å komme borti «send» litt for raskt. Da signerte jeg med «Med vennlig hilsen S» i god Gossip Girl-stil! Hvis jeg bare hadde kommet borti send litt tidligere så man hadde skjønt at det var feil..

  Det beste var at svaret var også signert i gossip girl-stil 🙂

 • Reply Aline 7. mars 2014 at 10:13

  Elsker missoni puten!

  http://www.bryllupstid.no

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2014 at 10:31

  Sara: haha! 🙂 mystisk!

 • Reply Hanne 7. mars 2014 at 12:44

  Hei! Hvilken størrelse har du i den babyblå zara-kåpen?

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2014 at 12:51

  Hanne: hei, jeg har M 🙂

 • Reply Charlotte 7. mars 2014 at 14:18

  Hei Ida!

  Dersom du er usikker angående valg av studier kan det være lurt å tenke over hva du interesserer deg for og hvilke interesser du kunne tenkt å hatt som hobby evt jobb. Noen interesser kan være bedre egnet som jobb andre som hobby. Et annet tips kan være å finne et område du trives og er litt ekstra nysgjerrig rundt. F.eks om du er en sosial omsorgstype ( jobbe med mennesker, evt for mennesker), naturteknisk (realfag), Kreativ/kunsterisk osv. Det finnes mange ulike personlighetstyper, bare å google det. Det finnes tester som du kan ta, de er ikke akkuratt en fasit men kan være en indikasjon på hvilket område du kan studere innenfor.

  Håper det var litt til hjelp, hvis ikke bare ta kontakt ( jeg studerer å hjelpe folk og har karrierevalg som fag på studiet mitt=) )

  Ha en fin helg!

 • Reply Anonym 7. mars 2014 at 18:22

  Dang, du er pen!

 • Reply Vibeke 7. mars 2014 at 22:09

  Kan du fortelle hvordan TV du har kjøpt og om du er fornøyd med den? Kjøpte en for en uke siden, men bildet var så dårlig – så har returnert den i dag..

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2014 at 22:50

  Vibeke: jeg kjøpte denne: http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/LG-50PH660V/189077.1002/

  Men det er dritdårlig bilde, håper det bare har noe med signal å gjøre?? Ikke si meg at du kjøpte samme? :O

 • Reply Anonym 8. mars 2014 at 16:01

  Siden det er en plasma tv så er du vanligvis nødt til å (google) break in tven.

 • Reply Vibeke 8. mars 2014 at 19:47

  Nei, kjøpte ikke samme.. Men var en lignende TV, bare at den var fra Samsung. Samme prisklasse også! Bildet var så dårlig at jeg har egentlig ikke ord..

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:21

  I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:17

  Good article with great ideas! Thank you for this important article.<a href="https://www.clients1.google.hu/url?sa=t

 • Reply almanar tv 9. februar 2024 at 22:26

  There is some nice and utilitarian information on this site.-joyn anmelden funktioniert nicht

 • Reply hey dudes for women 10. mars 2024 at 01:04

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents. – womens hey dudes

 • Reply black and white air jordan 1 14. april 2024 at 12:03

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .

 • Reply Visit Website 7. mai 2024 at 16:51

  Your post made my day brighter, thank you! look at this web-site

 • Leave a Reply