Nybygg, hjem & interiør

TV-TILGIVELSE

7. mars 2014

I kveld har jeg min første ordentlige kosekveld alene i leiligheten. Jeg er så glad i å være alene at jeg frykter litt for framtiden, haha! Hvor irriterende hadde det ikke vært hvis det satt noen ved siden av meg i sofaen nå og tygde på noe bråkete og stilte spørsmål om filmen som går på TV selv om ingen av oss har sett den før. Lenge leve alenetid ♥

Jeg har forresten tilgitt TV’en for at den er stygg og stor – rett og slett et mindre pent blikkfang i rommet. For jeg koser meg virkelig nå, kjenner at jeg har savnet TV selv om jeg alltid sier at jeg «aldri ser på TV». Selv om det er lite givende å ligge og gape til Grand Prix, Nytt på Nytt, Skavlan, Norske Talenter og Senkveld, så er det veldig deilig. TV-benken min kom også i dag! Ganske fornøyd 🙂

Munch munch… Har ikke spisebrikker enda, men magasiner får funke enn så lenge!

 

Sofa og puff fra IKEA her og her, stuebord fra Bolia her, lampe fra Lama, magasinholder fra Nomess her, pute fra Missoni og TV-benk fra Department her. Ingen av tingene er sponset, men det er alltid så mange som spør hvor ting er kjøpt, så jeg legger ved linker til det jeg kan fra nå av. Men ja, den gjennomsiktige magasinholderen er inne igjen, hipp hipp hurra. //Noen adlinks!

Liker dere TV-benken? Jeg var så usikker på om jeg skulle gå for en vanlig hvit en, men jeg syns det er så kjipt, og jeg er kjempelei av hvite kjedelige møbler. Så det ble noe litt sprekere, håper jeg holder ut med alle de hullene. Som forresten er geniale, for nå har jeg satt Geneva-spilleren inni der, og hullene sørger for fantastisk lyd som fyller hele rommet.

PS. Kveldens høydepunkt var definitivt å se min gamle historielærer på Norske Talenter. Selv om han ble X’et ut ganske fort…..

41 Comments

 • Reply Victoria Wisløff 7. mars 2014 at 22:50

  Elsker bloggen din!

 • Reply Ida 7. mars 2014 at 23:27

  Å, jeg kjenner meg så igjen! Elsker å være aleine. Å slippe å måtte ta hensyn til noen andre enn meg selv. Kos deg masse i ditt eget selskap 🙂

 • Reply Linda Risth 7. mars 2014 at 23:50

  Utrolig fine møbler! Men skal du ha puffen og bordet på den måten? Er det ikke finere å ha puffen på siden(til høyre for soffaen) og bordet i midten mellom sofa og tv? og litt nærmere kanskje..

 • Reply Ane 8. mars 2014 at 06:41

  Åh, så lekkert! Elsker bordet:-)! Kan du ikke vise kjøkkenet ditt? Jeg trenger noen tips.. Ha en fin lørdag! 🙂

 • Reply Ole 8. mars 2014 at 10:20

  Flott, men sett heller Genevaen i karmen, den er et stykke kunst som må vises 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2014 at 10:53

  Ane: jo, skal vise kjøkkenet mitt snart, skal nemlig bytte det ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2014 at 10:53

  Linda Risth: hei 🙂 pleier å ha den under vinduet til høyre, men ble ikke så fint med tv-benken syns jeg 🙂 får se hva det blir til

 • Reply Lars 8. mars 2014 at 14:05

  Kommer det noen detaljert rapport om Roma-turen? Om dere fant noen gode spisesteder.

  Hvilke hotell bodde du på?

  Selv drar jeg ned i morgen for 4 dager :-)! Har såklart planlagt spisesteder etter mye lesing på internett og div bøker.

 • Reply Miichaelsen -Make your dreams come true 8. mars 2014 at 17:21

  jeg også liker å være alene, heldigvis har jeg funnet en mann som er på samme måte. Så det er ikke noe problem å være sammen, jeg er med min bestevenn, men vi trenger ikke gjøre det samme eller sitte oppå hverandre for det. Finn deg en som spiller dataspill så får du alenetid når du vil :p haha !

 • Reply Marita 8. mars 2014 at 18:00

  hei:) ka du vise soverommet og gang også?? Trenger inspirasjooon!!! liker stilen din 🙂

 • Reply Sequin. 8. mars 2014 at 19:56

  Ahhh, elsker leiligheten din jeg! Kjempe fin 🙂

 • Reply Ingrid 8. mars 2014 at 20:48

  Utrolig fint ! Håper jeg også får det sånn når jeg flytter ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2014 at 21:27

  Marita: ja 🙂 men er ikke ferdig enda

 • Reply Margrethe Jakobsen 8. mars 2014 at 22:58

  EEELSKER DET! Jeg er så glad for at du ikke innreder i shabby chic, haha .. Elsker den skandinaviske stilen, INSPO hurra 🙂

 • Reply Hege 9. mars 2014 at 00:31

  Stuen din er virkelig stilren og moderne, og de store vinduene <3 Har du noen shoppingtips å komme med til Roma? Drar neste søndag, så trenger litt tips til gode handlegater og shoppingsentre. Har de forresten VS på flyplassen eller i Roma?

 • Reply Anonym 9. mars 2014 at 08:05

  TV-tips: Mal eller tapetser veggen bak TV-en i en mørk farge / mørk mønster. Da «forsvinner» den store stygge TV-en sånn visuelt sett.

 • Reply Anonym 9. mars 2014 at 08:24

  Ny blogg om livet som housewife i usa;)

  http://www.realhousewifeofhouston.blogg.no

 • Reply Anonym 9. mars 2014 at 11:05

  Så fint du har det! 🙂 Lurte på om du ville lage en video snart om den hairbun’en? 🙂

 • Reply gunnrandi 9. mars 2014 at 11:10

  Så fine møbler! Ja, likte tv benken din veldig godt 🙂

 • Reply Kristine N 9. mars 2014 at 11:16

  Du har en utrolig, fantastisk smak! Syns du skulle ha satset på en karriere innen interiør jeg altså. Du gir så mye inspirasjon! 🙂 Jeg hadde leid deg inn som interiørdesigner hvis jeg skulle ha pusset opp 😉

 • Reply Ida Wulff 9. mars 2014 at 11:26

  Kristine N: det var da et veldig fint kompliment, tusen takk! 😀 Men jeg bare hermer etter alle interiørblader jeg, haha!

 • Reply Ida Wulff 9. mars 2014 at 11:26

  Hege: var ikke på noen kjøpesentre, men de to store kjente handlegatene er veldig bra 🙂 De har ikke VS i Roma dessverre. God tur!

 • Reply Elisabeth 10. mars 2014 at 18:46

  Bordet fra Bolia er så fantastisk 😀 Så fint du har fått det Ida! 🙂 Elsker den nordisk, rene og litt mer minimalistiske stilen 🙂 Godt å se det er flere av oss som har byttet ut lysekronene ;D

  Ha en fantastisk mandag videre! 🙂

 • Reply Student 12. mars 2014 at 22:08

  Heisann!

  Reiser du med SCNY i år? 🙂

  Isåfall reiser vi sammen. Si ifra!:-)

 • Reply Andrea & Jónína 12. mars 2014 at 22:28

  Så utrolig fint det var hos deg 🙂

 • Reply Anonym 6. mai 2014 at 22:30

  Hei!

  Med tanke på at det er en dyp sofa, er den god å sitte i?

  Den var veldig fin… 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. mai 2014 at 23:16

  Anonym: ja, veldig! 🙂

 • Reply Anonym 7. mai 2014 at 11:09

  Åhh, tusen takk for svar!:) Vurderer faktisk å kjøpe den… Fin blogg forresten.

 • Reply Camilla 26. oktober 2014 at 18:06

  Hvilken farge har du på veggene i stua? Nydelig! Kan jeg spørre om hvor sofaen er fra også?

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2014 at 19:20

  Camilla: veggene aner jeg ikke, de var sånn da jeg flyttet inn 🙂 Sofaen er fra IKEA! Heter Söderhamn.

 • Reply Guro 1. juli 2015 at 21:30

  Hei Ida!

  Sitter og titter på denne tv-benken, og er så usikre angående hullene på den- ikke fordi de ikke er fine, men fordi vi lurer på om man kan se tingene som står bak. Er du forresten fornøyd med tv-benken? 🙂

  Guro

 • Reply Ida Wulff 2. juli 2015 at 15:56

  Guro: Hei 🙂 Man ser ikke rotet gjennom TV-benken! Jeg har vært fornøyd med den, men er sykt lei av den og syns den fyller for mye i min lille leilighet. Men jeg blir lei av møbler etter to måneder, altså! 🙂 Klem

 • Reply Guro 3. juli 2015 at 22:30

  Tusen takk for svar:)

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:37

  Awesome! Its genuinely remarkable post I have got much clear idea regarding from this post

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:06

  Very nice blog post. definitely love this site.Live TV

 • Reply equidia pro live 9. februar 2024 at 22:15

  I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more.-stream vox

 • Reply hey dudes womens 10. mars 2024 at 00:41

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav . – boys hey dudes

 • Reply valves and fittings manufacturers in india 24. mars 2024 at 22:30

  I cannot thank you enough for the blog post.Really thank you! Fantastic.

 • Reply jordan air jordan 1 high 14. april 2024 at 11:51

  It’s nice to see the best quality content from such sites.

 • Reply Clicking Here 7. mai 2024 at 16:39

  The scenery you captured is simply breathtaking, thank you! Read More Here

 • Leave a Reply