Konkurranser

VINN HVA DU VIL TIL EN VERDI AV 100.000 KRONER

7. mars 2014

//Reklame

Tenk å kunne vinne hva man vil til en verdi av 100.000 kroner…. Det må jo være den beste premien noensinne. Jeg hadde ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg hvis jeg hadde vunnet. Jeg mener… Hvilket punkt på bucket listen skal man krysse av? Eller hvilke blir vel mer riktig, for 100.000 kroner kan man gjøre mye gøy.

SLIK ER KONKURRANSEREGLENE:

♥ Kjøp LibresseLibresse har både bind og tamponger, og hvis du likevel kommer til å bruke det i framtiden, er tiden for å hamstre inn et lite lager. For på alle Libressepakker med konkurransesticker, kan du skrape fram en poengkode som er verdt 50.000 poeng. I utvalgte butikker får du også sjansen til å finne pakker med doble poeng!♥ Registrer poengkoden på siden her, du kan legge inn så mange koder du vil.♥ Du kan også samle poeng ved å spille et mobilspill som du kan laste ned ved å søke på «Libresse Catch» i app store/Google Play. Spillet kan også spilles på nett.♥ Finn ut hvilken drøm du vil oppfylle hvis du vinner. Det må Libresse vite for å kunne oppfylle den. ♥ Blant de 50 deltakerne med flest poeng, velger juryen ut en vinner. Det er viktig at du registrerer alle poeng og skriver hva du vil vinne inne på siden før 11. mai 2014 🙂

Alt foregår HER!

Da gjenstår det vel bare å ønske dere lykke til i konkrurransen og på innsamling av poeng! Og hvis akkurat du vinner, så ikke nøl med å invitere meg med til Maldivene eller Jamaica, jeg kommer ikke til å si nei.

10 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 7. mars 2014 at 13:23

  Åh, det hadde vært fantastisk å vinne!!

 • Reply Kagina 7. mars 2014 at 23:26

  Skjønner godt at du ikke sier nei til maldivene, der er det faktisk helt paradis!! God mat, fantastiske omgivelser, varmt deilig vær og vann. Var der ifjor og drømmer meg tilbake hver eneste dag! Skal prøve meg på det her og ta dykkerlappen på maldivene 😀

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:53

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:12

  Thank you for great article. look forward to the continuation.<a href="https://www.toolbarqueries.google.co.ma/url?sa=t

 • Reply al kass extra one live stream 9. februar 2024 at 22:21

  Great information shared.eally enjoyed reading this post thank you author for sharing this post.-matze koch facebook

 • Reply womens hey dudes 10. mars 2024 at 00:54

  it’s awesome article. look forward to the continuation. – hey dude shoes for women

 • Reply Shoe Palace 26. mars 2024 at 07:08

  Great post Thank you. look forward to the continuation. Shoe Palace

 • Reply mens slip on dress shoes 14. april 2024 at 11:58

  As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

 • Reply More hints 7. mai 2024 at 16:46

  Captivating moment captured here, thanks for sharing! Discover More

 • Leave a Reply