Serietips og musikk

DOSES AND MIMOSAS

9. mars 2014

Gjesp… Da jeg kom hjem fra rolig familiekveld i 10-tiden i går kveld, skjedde det plutselig noe som ikke har skjedd på evigheter. Jeg kastet meg rundt, la ny sminke og bælmet et glass rødvin før jeg løp videre til et vorspiel som nesten var over. Så gikk jeg på byen med noen herlige jenter, og med mål om å være 20 minutter på hvert sted. Haha, det var veldig gøy! Da finner man jo fort ut hvor man trives best.

Må si det er deilig å være på byen i Tønsberg framfor i Oslo. Her ser det nesten litt rart ut å gå med høye sko…

Det ble til og med tid til et lite nachpiel, og da oppdaget jeg dette fantastiske bandet:

Ble i så godt humør av den, så tenkte jeg måtte dele med dere 🙂 Ønsker meg disse på Slottsfjell!

Nå får jeg vel stå opp og rydde opp strømpebukser, avsparkede sko og nattmat.

3 Comments

  • Reply Lotte 9. mars 2014 at 18:20

    Åh! Akkurat min type musikk, tusen takk! 🙂

  • Reply Helen 10. mars 2014 at 19:36

    Aaah elsker Cherub! Du måå bare høre «Where we should be», den er så bra!

  • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:52

    I really like reading through a post that can make men and women think. Also thank you for allowing me to comment!

  • Leave a Reply