Uncategorized

SOLGT

10. mars 2014

Jo gøyere man har hatt det i helgen, desto tyngre blir mandagen. Jeg orket ikke engang se meg i speilet før jeg dro på skolen i dag. Det skulle jeg gjort. Da jeg kom hjem ble jeg så sjokkert over mitt eget speilbilde at jeg snublet opp i sofaen og sovnet i tre timer.

Men er jeg i fin form igjen, trengte bare litt hvile. Vet dere hva som har skjedd i dag. Barndomshjemmet mitt er SOLGT! Har egentlig gruet meg ganske mye til det, det har vært min trygge havn i 18 år. Jeg har vokst opp der. Blitt kjent med meg selv der, og blitt kjent med de tre viktigste personene i mitt liv der. Etter at jeg flyttet hjemmefra som 18-åring, har det vært et fristed hvor jeg har gjemt meg hvis jeg har vært lei meg, hatt kjærlighetssorg, vært fyllesyk eller rett og slett bare hatt hjemlengsel.

Har så mange gode minner fra det huset, og det føles veldig rart at det er noen andre som eier det nå. Men heldigvis er det ikke mamma og pappa som skulle selges, jeg må nok bare innse at det er snakk om fire vegger, et par dører og noen fliser. Og da er det jo ikke så trist likevel! Mitt nye «barndomshjem» blir tross alt ti ganger bedre, jeg velger sjø foran skog any day.

Resten av kvelden skal jeg jobbe med et prosjekt jeg har om palmeoljeindustrien. Blir kjempemotivert til å jobbe med skolarbeid når jeg får gode karakterer! Husker dere den «skumle» naturfagsprøven jeg leste som faen til for et par uker siden? Jeg fikk den tilbake i dag med en 5’er på, og jeg er såå fornøyd! Naturfag viste seg nemlig å være mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, kan ikke huske at det var så vanskelig da jeg faktisk gikk på VGS…

Håper alle har en fin kveld ♥

16 Comments

 • Reply Frida Catrin Karlsson 10. mars 2014 at 21:46

  ha en fin kveld du ogsåå!

 • Reply theresekristina 10. mars 2014 at 23:47

  Så flink du er som får gode karaktera 😀

 • Reply Margrethe Jakosben 11. mars 2014 at 01:22

  Så herlig å få tilbake en prøve med så bra resultat! Du er så flink 😀

  Også elsker jeg donuten din, like fin som alltid!

 • Reply Ida Wulff 11. mars 2014 at 08:21

  Margrethe Jakosben: tuusen takk <3

 • Reply Elisabeth 11. mars 2014 at 12:17

  http://dirtysecret.greenpeace.org/nb-NO

  Om du jobber med palmeolje tror jeg du kan få god nytte av greenpeace sine hjemmesider, det er en av våre toppsaker fortiden 🙂

 • Reply Natalie 11. mars 2014 at 12:58

  Hva for en skole er det du går? Studie eller tar du opp fag fra videregående? 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mars 2014 at 13:17

  Elisabeth: tusen takk for tips 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mars 2014 at 13:17

  Natalie: jeg tar opp fag fra vgs nå 🙂

 • Reply Silje 11. mars 2014 at 14:53

  Spennende! Har selv jobbet en del med palmeibdustrien i forhold til at det er med på å utrydde tigre!

 • Reply Natalie 11. mars 2014 at 22:09

  Du må gjerne skrive litt om palmeolje her 🙂

 • Reply alternativhelseforskning 12. mars 2014 at 16:59

  I går tenkte jeg seriøst på å ta opp igjen fysikk fra vgs som privatist – og så gikk jeg inn på din berømte blog (for første gang tror jeg) og det første jeg leste var at du driver og tar opp fag. Utvikling er den eneste vei til lykke tror jeg jeg leste i går. Ja det var vel å ta i litt, men en kjerne av sannhet der… lykke til med studiene. *smilefjes*

 • Reply Johanne 13. mars 2014 at 22:07

  Kan du legge ut det du skriver om palmeolje?

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:11

  I m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:02

  I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more.Live TV

 • Reply irib3 tv live 9. februar 2024 at 22:12

  I really like reading through a post that can make men and women think.-2ix2 vox

 • Reply hot deals 22. februar 2024 at 21:02

  I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data.SAMSUNG Galaxy Tab A9 10.9” 128GB Android Tablet Big Screen Quad Speakers Upgraded Chipset Multi Window Display Slim Light Durable Design US Version 2023 Silver – Hot Deals

 • Leave a Reply