Paraplyer

GANSKE SNILLE PARAPLYER

19. mars 2014

Et par lesere etterlyste «paraplyene» mine, hehe. Veldig gøy at dere setter pris på dem, selv om de er noe negativt. Jeg har det så knirkefritt om dagen at det faktisk var vanskelig å finne nye paraplyer – spesielt om andre mennesker, men jeg har prøvd så godt jeg kunne!

Foredrag på skolen. Er det noe jeg ikke er spesielt glad i, så er det å snakke foran forsamlinger. Dere aner ikke hvor mange godt betalte foredrag jeg har takket nei til, bare fordi jeg HATER det. Men så går man på skolen da, og har plutselig ikke noe valg. Må stå gratis foran en forsamling og prate om planter og dyr, aaaarrrg!! Ikke lærer jeg noe av de andres foredrag heller, jeg sitter bare og tenker på at det snart er min tur.

Folk som sparer seg til noe bedre. Du vet de som dukker opp med «jeg er her fordi jeg føler at jeg må»-attituden, og så skal de ikke drikke fordi de skal på en mye morsommere fest i morgen. Viktig at dette ikke blandes med folk som velger å ta avstand fra alkohol, for det er helt ålreit.

Å jogge ute. Jeg hadde årets første tur ute i dag, og det er ti ganger tyngre enn å løpe på mølle. Har jo null kontroll over hvor fort jeg faktisk løper, og så kan det jo tenkes at jeg løper litt fortere og prøver å se litt diggere ut enn ellers i tilfelle det kjører forbi noen jeg kjenner… Lenge leve mølla.

Små bad. Fy faen i helvete som jeg kræsjer og skumper og bumper og mister og dulter på det lille badet mitt. Jeg hater små bad – og mest av alt små håndvasker på små bad. Det blir jo vått på hele badet bare jeg tar vann på tannbørsten. 

Bilderammene på Clas Ohlson. Innen jeg hadde kommet meg hjem, hadde «glasset» (som egentlig bare var ræva plast) allerede sprukket. Sykt slitsomt, for det er stress å gå på Clas Ohlson ettersom man må gå gjennom heeeeele butikken for å kjøpe en bitteliten ting som ligger rett ved kassene.

Folk som roter og griser. Jeg skjønner ikke hvordan folk er oppdratt, jeg orker bare ikke rotete og grisete folk. De orker sikkert ikke meg heller *støv på hjernen*

Bloggkommentarer. Og da mener jeg ikke kommentarer i kommentarfeltet på bloggen, men mennesker du møter IRL som slår av en jovvial spøk om blogging eller sier «næmen, ære ikke bloggern». Det gjorde vi oss ferdig med i 2009.

Dyrenes alt for gode venner. Hver gang jeg skriver noe om Bella (katten min) her på bloggen, er det en haug av folk som vet både ditt og datt – selv om jeg aldri ber om råd. Da jeg sa at Bella har begynt å sove i bur, var det dyreplaging ettersom katter er et nattdyr. Vel, motherfuckers, Bella går inn i buret sitt og legger seg der frivillig om kvelden. Sånn går det når man er godt oppdratt.

Snusere. Nå som jeg ikke lengre er noen snuser selv, har jeg veldig lett for å irritere meg over snusere. Må dere legge igjen snus over alt, sove med snus i munnen og sitte og fikle med snusboksen hele tiden? I helgen lå broren min og sov på sofaen uten laken (eehw, men vi hadde vært på byen) og jeg våknet brått inne på soverommet og skjønte at noe var galt. Da jeg gikk ut på stua og nærmet meg lillebror i sofaen, så jeg en brun stripe som nettopp hadde begynt å renne fra munnviken og nedover mot min nye sofa. Jeg rakk akkurat å rive han opp fra sofaen – STAKKARS!! Haha. Men der snakker vi sjette sjans, altså!

Meg selv om morningen. Faen ta meg. Begynner på skolen klokken 9. Setter vekkeklokken på 7, så jeg har én og en halv time til å stelle meg og spise, før jeg må dra avgårde. Tror dere ikke jeg ligger og finner på sykt gode grunner til å slumre igjen og igjen og igjen. Én etter en luker jeg bort ting jeg ikke absolutt gjøre. Njaa, det er jo ikke så farlig med sminke. Slumreknappen. Hmm, jeg er egentlig ikke sulten på frokost. Slumreknappen. Pytt pytt, jeg dusjet jo før jeg la meg så jeg kan heller dusje etter skolen. Slumreknappen. Plutselig har jeg 5 minutter på å vaske ansiktet og pusse tenner før jeg må løpe avgårde, og jeg angrer alltid like mye. Er det så vanskelig å bare stå opp?

Riktig feilsendt SMS’er. Hvis du vil skryte av noe, så er det bare å gjøre det. Hvis du vil ha oppmerksomheten min, så er det bare å si det. Du trenger ikke skrive en SMS, sende den til meg og deretter sende melding om at «oi, hehe, sendte feil *blunkefjes*».

Er ikke dette en snilleste runden med paraplyer jeg noen gang har hatt? Haha. For de som ikke har fått med seg de gamle paraplyene, så ligger alle innlegg her.

Nå skal jeg legge meg og sove, håper jeg klarer å stå opp når jeg egentlig skal i morgen. Har store ambisjoner om både sminke og omelett med paprika i. Nattinatt!

30 Comments

 • Reply Charlotte 19. mars 2014 at 08:54

  Hei! Vet du om hvor i Tønsberg det er mulig å få tak i vippe extensions?

 • Reply Camilla 19. mars 2014 at 10:41

  Haha, alltid like morsomt år lese 🙂

  Jeg har på vekkerklokke med et minutt mellomrom, da rekker jeg ikke sovne før den ringer igjen, veldig smart 🙂

 • Reply Regine 19. mars 2014 at 11:57

  Jeg ELSKER paraplyene dine Ida!! takk gud at det ikke bare er meg som irriterer seg over sånne småting. 🙂

 • Reply Elise 19. mars 2014 at 12:06

  Folk som sparer seg til noe bedre er rett og slett ganske irriterende. Man får gå på det man vil gå på, og droppe det som ikke virker interessant. Å delta på fester en egentlig ikke vil på, er det vel lite vits i?

 • Reply Christine 19. mars 2014 at 12:33

  Paraplyen om å ha støv på hjernen kjente jeg meg mildt sagt igjen i. I helgen var vi på jentetur til Trondheim for å besøke en jente i gjengen. Altså seks jenter + samboeren hennes på under 50 kvm var trangt og man måtte holde det ryddig, men det så ut som at den eneste som faktisk gjorde det var meg og jeg holdt seriøst på å klikke. Jeg hadde alltid koffert min samlet med mine ting oppi med lokket delvis igjen, men siden min koffert var ryddig så la de andre jentene sine ting oppå eller inni min fordi de hadde laget sitt eget bomba horehus. Poser, sko, klær, vesker.. You name it. Tomflakser og glass overalt. Er det så vanskelig for folk å ha litt orden?! Følte meg som en levende versjon av Narvestad..

 • Reply coffee in a cup 19. mars 2014 at 13:28

  jeg skal ikke påstå at vi er sjelevenner eller no’, men følte du traff meg veldig med ‘meg selv om morgenen’ paraplyen! dog gjelder det sikkert mange, så kanskje du har en hel haug med sjelevenner? 😉

  jeg hater å stå opp! hater det! det er fysisk og psysisk vondt! jeg skulle ønske jeg klarte å hoppe opp av senga når iphonen min ber meg om det, men neeeida! jeg ligger i stedet og ser i taket og synes skikkelig synd på meg selv og, vips, så har jeg dårlig tid og ender opp kjempestressa. hver. jævla. dag. ‘du blir vant til å stå opp tidlig når du har jobbet en stund’, fikk jeg beskjed om. bullshit. jeg sliter ennå og jeg er snart 37 år! er’e mulig?!

  sånn, da var jeg ferdig med sutringa og første verdens problemer 😉

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2014 at 15:48

  Charlotte: har dessverre ikke hørt om noen som er flinke 🙁

 • Reply Pernille 19. mars 2014 at 16:09

  Er så enig i det med små bad! Hater små bad, skulle ikke vært lov! Vi har heldigvis stort bad hjemme, men det er absolutt ikke tilfelle på alle hoteller eller hos venninner.

  Skal starte en større bad revolusjon jeg tror jeg.

 • Reply Anonym 19. mars 2014 at 18:02

  Ååå.. Folk som sparer seg til noe bedre! Er like irriterende som folk som sier JA til å komme men ikke dukker opp, og de som setter KANSKJE på alt for det kan jo hende det dukker opp noe bedre. De blir ganske kjapt luket ut av min invitasjonsliste;)

 • Reply karoline 19. mars 2014 at 19:11

  hei jeg er fast leser av bloggen din og bare elsker den<3

  jeg drar til roma om to uker og lurte på når roma- guiden din kommer!<3

 • Reply Kathrine Louise 19. mars 2014 at 20:05

  Haha! Digger paraplyene dine! 🙂

 • Reply helle 19. mars 2014 at 21:52

  hahahahahahahahaha du er råååå 🙂 JA TAKK til flere bloggere som deg.

 • Reply Isabel 19. mars 2014 at 23:36

  Skal du på palmesus i år eller? Klingnde kommer! 😀 😀

 • Reply marlene 20. mars 2014 at 08:54

  Haha 😀 mange fine paraplyer

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2014 at 10:52

  Isabel: så kult at de kommer 🙂 har foreløpig ingen planer om det!

 • Reply Maria 20. mars 2014 at 13:09

  Reklamerer du for Trinni og Susannah? 😉 Det var vel en av dine tidligere paraplyer?

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2014 at 13:30

  Maria: har reklamert for hold in undertøyet deres som er kjempebra. Hater tv-programmet deres, de er skikkelig ræva stylister 😉

 • Reply ida 20. mars 2014 at 14:35

  Hei 🙂 Kan ikke du være en sweetheart og fikse rabatt på anti shake tightsen igjen a?:-) Det hadde hvertfall jeg satt utrolig pris på! Ha en fin dag 🙂

 • Reply Maria 20. mars 2014 at 16:12

  Helt enig, de er ræva ! he he. Brede belter i livet med valker over og under og gjerne litt paljetter også!Synes TV5 heller skal lage ett slikt program med deg som stylist! :)Jeg har hold in undertøyet deres jeg også. Veldig bra. 😉 (men går sjeldent med det… he he)

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2014 at 18:14

  ida: hei 🙂 det er ikke helt umulig! Ha en fin dag du også!!

 • Reply Anonym 21. mars 2014 at 02:29

  Jeg må le av den siste, har gjort det et fåtall ganger før. Da rødmer jeg mens jeg ser på skjermen. Det tullete er at jeg rødmer like mye når jeg faktisk sender feil.

  Kan gå fort i svingene. Plutselig er en laang melding sendt til feil person 🙁

 • Reply Ida 23. mars 2014 at 16:21

  Selv er jeg egentlig mye mer fan av å løpe ute – bedre luft og mer variert, liksom. Men jeg er enig i at det er vanskeligere å holde oversikt. Anbefaler å laste ned en løpeapp, som RunKeeper. Den forteller deg så ofte du ønsker underveis hvor langt, lenge og raskt du har løpt 🙂

 • Reply Synnøve 30. mars 2014 at 21:05

  Haha, ikke for å være skikkelig prikete eller irriterende eller noe, men læreren min snakket akkurat om det å løpe på mølle her om dagen. For når man løper på mølle (uten stigning) så er det som om bakken går under deg og du bare setter ned føttene. Når du har litt prosent i stigning, som feks 10%, må du faktisk bruke litt ekstra krefter for å løpe. Og det samme når ud løper ute: DU må faktisk bevege deg fremover bakken, det er ikke bakken som beveger seg under deg.

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:28

  This is really interesting You re a very skilled blogger. I ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:51

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .Live TV

 • Reply kanal d kesintisiz canlı izle 9. februar 2024 at 22:00

  Very nice blog post. definitely love this site.-das perfekte dinner live stream

 • Reply womens hey dude shoes 10. mars 2024 at 00:12

  Great website.ots of useful information here. look forward to the continuation. – hey dudes womens

 • Reply asics womens running shoes 14. april 2024 at 11:35

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before.

 • Reply More hints 7. mai 2024 at 16:23

  This brightened my day, thank you! Discover More

 • Leave a Reply