Uncategorized

HELLO WEEKEND

20. mars 2014

Jeg fikk helt sammenbrudd i går, da jeg våknet opp til synet av snø på naboens hustak. I halvsøvne innbilte jeg meg at det kanskje bare var han som hadde dårlig karma, og at resten av verden var tom for snø – noe en haug av Snapchats kunne avkrefte. Det var tydligvis bare ikke jeg som fikk et «sammenbrudd». Det var jo min første ordentlige «vårdag» hvor jeg skulle feire lysere tider med å sykle til skolen for første gang. Haha! Heldigvis forsvant snøen like fort som den kom, og da ble det sol i sinnet igjen.

Har fått låne mormor sin sykkel, med kurv og det hele. Jeg er så forelsket i å sykle rundt, spesielt når det er sol og jeg kan ha musikk på ørene. Så jeg sykler rundt dagen lang. Til skolen, når jeg skal gjøre ærend, ut for å handle, bort til Posten og på trening. Med spillelisten min som heter Chill på ørene i tillegg kan jeg virkelig ikke ha det bedre. Her er den, for dere som har Spotify. Ææ, ser at 108 av dere har funnet den på egenhånd! Kanskje jeg burde oppdatere den litt, den er tross alt fra 2011.

Jeg er alltid i ekstase på torsdager, for da er det helg for meg. Bortsett fra PT-timen i morgen tidlig og at hele helgen skal brukes på å bli trygg på et foredrag jeg skal holde til uken, så er det jo… Fantastisk med helg 🙂

Dette bildet passer kanskje dårlig inn når jeg har skrytt sykkelidyllen min opp i skyene. Men sykkel passer faktisk ikke så veldig godt til henting av pakker. Noen ganger skulle jeg faktisk ønske at jeg hadde lappen…

Nå må jeg lage middag før jeg spiser Mac’en min i ren desperasjon.

18 Comments

 • Reply Kathrine Louise 20. mars 2014 at 20:06

  Ååå, tar helg i dag jeg også! Det er SÅ deilig 🙂 Var på sykketur i går selv og det var utrolig digg å bare sykle rundt med musikken på ørene :p Ser at det kan være «litt» upraktisk når du skal hente pakker da! haha! Det er jo fortsatt ikke for sent å ta lappen 🙂

 • Reply Anonym 20. mars 2014 at 20:46

  Åh, jeg elsker også sykkel! Det er så koselig 🙂

 • Reply Karoline 20. mars 2014 at 21:06

  Får ikke frem spotifysiden din :-/

 • Reply ada 20. mars 2014 at 21:10

  Hei,bruker du MK veska di ennå?

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2014 at 21:13

  ada: hei 🙂 ikke så ofte

 • Reply Daniella 20. mars 2014 at 22:12

  Åh hvor er den blusen din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2014 at 22:13

  Daniella: det er en kimono fra Kate Hudson sitt samarbeid med Lindex. Kjøpte den i går, så de har den sikkert fortsatt 🙂

 • Reply Maria 21. mars 2014 at 10:15

  Haha.. Du får kjøpe deg en sykkelhenger.

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2014 at 11:32

  Maria: hahaha uff!

 • Reply Anonym 21. mars 2014 at 17:31

  det går ikkje ann å gå inn på spotifylinken 🙂

 • Reply Line 21. mars 2014 at 21:04

  Spotifylinken fungerer ikke 🙁

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:09

  Also I ve shared your site in my social networks!

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:50

  Some really excellent info Sword lily I detected this.<a href="https://www.clients1.google.cz/url?sa=i

 • Reply al manar tv live lebanon arabic 9. februar 2024 at 21:59

  This post post made me think. will write something about this on my blog. ave a nice day!! .-verklag mich doch

 • Reply hot deals 22. februar 2024 at 20:36

  Very well presented.very quote was awesome and thanks for sharing the content.Baby Einstein Cal’s Sensory Shake-up Developmental Activity Rattle Toy BPA Free for Infants Ages 3 Months and up – Hot Deals

 • Reply hey dudes men 10. mars 2024 at 00:09

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. – mens hey dude shoes

 • Reply Angie Page 25. mars 2024 at 13:51

  I’d must check with you here. Which is not something I normally do! I enjoy studying a submit that can make people think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 • Reply hoka one one men's running shoes 14. april 2024 at 11:34

  Great post Thank you. look forward to the continuation.

 • Leave a Reply