Konkurranser

KONKURRANSE: VINN SPA MED VENUS

20. mars 2014

//I samarbeid med Venus Gilette

God kveld! ♥

I samarbeid med Gilette Venus får jeg lov til å ha en konkurranse for kun mine lesere, hvor dere kan vinne spa, hotellopphold i Oslo og produkter fra Venus. Så nå er det bare å lese nøye og delta så fort som mulig!

Nå lanserer nemlig Gilette Venus sammen med Olay en barberhøvel som skal gjøre skjønnhetsrutinen enklere og raskere. Her er deres beste hudpleietips:

«Det er viktig å exfoliere huden med jevne mellomrom, men det er lett å glemme – spesielt under vintermånedene. Det er til og med mange som ikke vet at barbering fungerer som en mild exfoliering. Å barbere seg en gang i uken med en utviklet høvel med gelèremser som mykgjør huden etterpå, er en enkel og effektiv måte å ta vare på huden sin på. Nye Venus Olay Sugarberry fjerner døde hudceller skånsomt, barberer tettere og etterlater huden glatt, skinnende og med nydelig duft»

KONKURRANSE

Nå ønsker Venus å høre dine beste skjønnhetstips, og dem må du dele for å være med i konkurransen. Skriv inn dine 3 beste skjønnhetstips og grunnen til at du fortjener å vinne i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil jeg i samarbeid med Venus trekke ut de bidragene vi liker best. Skjønnhetstipset ditt selvfølgelig ikke ha noe med barbering å gjøre. Kanskje du har tips til en hjemmelaget skrubb som får huden til å gløde? Eller et triks for å få neglelakken til å sitte lengst mulig? Det kan være hva som helst 🙂

PREMIE

– Venus/Olay Sugarberry kit (jeg kan skrive under på at det dufter himmelsk)- Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo- Badekåper og tøfler- Frisk frukt og L`occitane velværeprodukter– Hyggelig overraskelse fra hotellet ved ankomst- Frokostbuffèt på Grand Café- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub– I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger- Du får tilsendt et gavekort på premien, så kan du selv booke deg inn når det passer- Transport til og fra Grand Hotel dekkes ikke

Hvis ikke det er en deilig premie, så vet ikke jeg. Kjenner at en natt i hotellseng og et par spabehandlinger er akkurat det jeg kunne trengt nå. Men kan dessverre ikke delta selv, så det er en av dere heldige som vinner!

Lykke til, gleder meg masse til å lese skjønnhetstipsene deres. 

267 Comments

 • Reply Ida K S 20. mars 2014 at 19:39

  1- vann- VANN VANN VANN! Det er SÅ viktig. Vann er viktig fordi det hjelper deg beholde en sunn, fin og elastisk hud, for at nyrene skal kvitte seg med giftsoffer og økt energi. Alt dette bidrar til en god helse, ikke minst!

  2- Alle bør ha en dag i uken hvor en selv er i 100% fokus. Det er så lett å glemme seg selv under skole, studier og hektiske perioder. Ta deg en kveld, gjerne en ukedag, hvor du barberer leggene, smører deg med olje, ansiktsmaske og hårkur. Dette er balsam for kropp og sjel!

  3- mitt siste skjønnhetstips er søvn. Dette er kanskje det beste skjønnhetstipset av alle. Glem dyre kremer mot blå ringer under øynene, gusten hud og et matt blikk. Mitt beste og gratise tips er søvn. Det er så utrolig viktig! Uten søvn mister vi fokus, får kortere lunte, ser utmattede ut og kroppen fungerer ikke optimalt.

  Krysser fingrene!

 • Reply Siri Wathne Grøndahl 20. mars 2014 at 20:03

  Mine topp 3 skjønnhetstips er:

  1. Sørge for at huden tilføres masse fuktighet ved å drikke vann, og å bruke gode ansiktsmasker.

  2. En god concealer som både dekker, men som også får området under øyet til å lyse opp samt de høye punktene i ansiktet for et mer våkent og forfrisket blikk.

  3. Smil, le og vær selvsikker! Dette er kanskje det aller beste tipset jeg har!

  Jeg mener jeg fortjener å vinne fordi jeg jobber hardt! Jeg er en ung mor med en fantastisk samboer og en herlig og god sønn på 1 1/2 år. Jeg studerer fulltid ved Høgskolen i Hedmark for å bli lærer i ungdomsskolen, i tillegg til at jeg har en ekstra jobb på si for at endene skal møtes. Vi er i en økonomisk overgangsperiode som gjør at jeg ikke har muligheten til å kunne meg noe i nærheten av dette. Et spaopphold hadde virkelig vært drømmen! Jeg er takknemlig for alt jeg eier og har, fordi jeg jobber hardt for det. Men en slik pakke hadde vært helt ubeskrivelig!

 • Reply Liss 20. mars 2014 at 20:03

  Mine tre beste skjønnhetstriks er følgende: 1) pusse tennene med tannbørste dyppet i salt. Ha litt vann på børsten og så dypp den i vanlig matsalt og puss tennene godt. Etter dette pusser man tennene med bittelitt tannkrem. Det gir samme effekt som saltblåsing hos tannlegen og du får hvitere tenner med en gang 😀

  2)knus grøtris/annen ris med en kjevle eller hammer og bland den inn i en god ansiktsrens. skrubb på tørr hud og vask godt over etterpå før fuktighetsbrem. Dette fjerner all død hud, nupper og gir huden glød og den blir myk og fin.

  3)Vaselin på øyevipper, bryn og vipper hver kveld. Vasenlinen behnadler vipper og bryn, stimulerer vekst av vipper, samt lengt. Vaselin på leppene hver kveld gir deg br funktighet og neste aldri tørre lepper. OG det er billig!

  Grunnen til at jeg fortjener å vinne er fordi jeg er stresset herifra til månen ved å være eneste ansatte med mitt produkt her i norge. Jeg har solgt dobbelt av det det ble gjort i fjor, reist på kryss og tværs av norge på messer i flere måneder. PLUSS at jeg skal gifte meg 10. mai og en liten «overhaling» og jentedag hadde kommet fantastisk godt med!!

 • Reply Silje nikolaisen 20. mars 2014 at 20:08

  Så spennende:) Mine tips gjør en travel hverdag litt mindre travel: 1.skyll neglene i kaldt vann så tørker lakken fortere . 2. Legg deg meg hårkur og skyll ut på morgenen . 3. Tørr hud: bruk babyolje rett etter dusjen.

 • Reply Caroline 20. mars 2014 at 20:08

  Hva med darco shai?

 • Reply Silje nikolaisen 20. mars 2014 at 20:11

  Så spennende:) Mine tips gjør en travel hverdag litt mindre travel: 1.skyll neglene i kaldt vann så tørker lakken fortere . 2. Legg deg meg hårkur og skyll ut på morgenen . 3. Tørr hud: bruk babyolje rett etter at du er ute av dusjen. Håper jeg vinner. Jeg er midt i et stort oppussingsprosjekt hjemme og alt lukter maling eller er støvet ned av dagslys. Hadde satt stor pris på et avbrekk 🙂

 • Reply Christiane 20. mars 2014 at 20:13

  Mine beste skjønnhetstips er garantert søvn og ikke minst vann. En hydrert og uthvilt kropp er garantert en glad kropp både på innsiden og utsiden. Det tredje tipset mitt er så klart fuktighet til kroppen også. Mine favoritter er L’occitane sin mandelolje og mandel skrubb til å brukes i dusjen. Først skrubber man kroppen før man påfører mandeloljen.

  Jeg har aldri vært på spa før, og det har heller ikke moren min så det hadde vært så fint å kunne ta henne med på en slik opplevelse! 🙂

 • Reply Marie Håland 20. mars 2014 at 20:15

  Hei!

  Et tips er hvordan man får vekk glitterneglelakk! Det fungerer som regel ikke med neglelakkfjerner og pads. Det man må gjøre er å ta en pad med neglelakkfjerner, legge den på neglen og ta aluminiumsfolie stramt over neglen. Etter et minutt drar du det av og neglelakken er borte :

  Et annet tips er å blande honning og brunt sukker og bruke som leppeskrubb.

  Et tredje er å bruke hvit øyenskygge eller highlighter i øyekroken sånn du ser mer våken ut.

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg aldri har vært på spa og jeg har en venninne jeg vil ta med som absolutt fortjener å bli skjemt bort etter sykdom. Jeg er også stor fan av Venus sine barberprodukter!

 • Reply Stine 20. mars 2014 at 20:18

  Hmmm.. skjønnhetstips ja! Jeg må ærlig innrømme at jeg har få. Jeg jobber i helsevesenet, har praksis i helsevesenet oooog er ferdigutdannet sykepleier nå i juni. Det vil egentlig si at jeg får rett og slett ikke lov til å pynte neglene mine de skal være kortklipte og neglakkfrie. Nogenlunde samme historie for håret mitt, som forøvrig er kjeempelangt (naturlig, faktisk?). Det må være i strikk, helst i en «dutt» eller flette slik at minst mulig hår stikker ut fra hodet. MEN, det beste i verden er å kunne ta vare på huden sin. En god og varm dusj, med full kroppsskrubb etterfulgt av myk fuktighetskrem. Det er en absolutt nødvendighet for min del, særlig nå på vinteren. Anbefaler alle å ha iallefall en dag i uka hvor de tar seg good tid til dette.

  Vet ikke om dette var stort tips da, men hååååååper jeg vinner denne deilige premien!!?

  Lykke til alle!

 • Reply Christina 20. mars 2014 at 20:18

  Mine tre beste skjønnhetstips er som følger:

  1. Fuktighet til huden! Drikk masse vann og bruk kremer tilpasset din hud, fuktighet både innenfra og utenfra er alfa omega.

  2. Ha alltid en lypsyl tilgjengelig, selv om du ikke gidder å bruke lipgloss til vanlig er det fortsatt ikke kult med sprukne lepper.

  3. Selv om du føler deg fæl, smil! Det er DU som føler deg fæl, de rundt deg tenker ikke på det. Fakta.

  Jeg fortjener å vinne denne konkurransen fordi jeg tør å ta sjanser og følge drømmen min her i livet. Har sagt opp jobb og driver å selger leilighet i Trondheim for å flytte til Oslo å jobbe innenfor det jeg er utdannet som. Ingen ledige stillinger her, så da må jeg flytte på meg for å få jobbe med det jeg vil. Det er skummelt å «si opp» hele livet sitt sånn, og det hadde vært en fantastisk fin velkomst i Oslo å få denne premien 🙂 Jeg ville tatt med meg ei venninne som har slitt mye i det siste for å gi henne en drømmedag samtidig. Ingenting er så bra som å gjøre andre glad!

  Hilsen Christina 🙂

 • Reply Mildrid 20. mars 2014 at 20:24

  Mine beste skjønnhets tips er å polere neglene sine. Når du polere neglene sitter neglelakken SÅ mye bedre og de blir veldig glatte og skinnende. De blir så fine at du ikke trenger neglelakk. Å bruke kokos olje i håret, gjør håret glansfult, og det dufter deilig. Det siste tipset jeg har vet kanskje alle, men det er ofte mange som glemmer og det er å drikke MASSE vann. Da blir ikke huden dehydrert, og håret så fort slitt. Det er også veldig viktig for resten av kroppen å få i seg nok vann.

  Jeg fortjener å vinne fordi det har vært noen ekstremt slitsomme uker på skolen. Det er vanskelig å holde motivasjonen, når det virker som det ikke er et lys i tunnelen. Håper at en slik premie hadde fått opp motivasjonen og humøret!

 • Reply Emilie 20. mars 2014 at 20:25

  1. Ta neglene under iskaldt vann, da tørker neglelakken fortere

  2.Sitronbleking- sitronsaft i håret når du skal ut i solen, det får hårfargen til å lysne.

  3.Leppestift er perfekt til bruk som kremrouge.

 • Reply Kristine 20. mars 2014 at 20:26

  1. Sminke skal være mest mulig naturlig. Legg på en fundation som er like lys eller lysere enn din egen hudtone. Ikke smink deg brun. Rosa lepper er lekkert, prøv med en lebestift som har mest mulig lik farge som tannkjøttet ditt – den fargen vil passe best og være mest naturlig.

  2.Om man har lyst å gjøre ekstra stas på håret kan man etter vask la håret lufttørke så lenge som mulig før man påfører en god olje, før man deretter føner det. Håret er sterkere når det er tørt, så unngå å børste håret når det er vått da det vil slite mye mer.

  3. SMIL. Putt på et smil så trenger man verken sminke eller Hollywood-frisyre 🙂

  4. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen fordi jeg aldri unner meg selv noe ekstra, og jeg vil gjerne ta med min mor som også hadde trengt det og fortjener det så inderlig 🙂

 • Reply Martha 20. mars 2014 at 20:27

  Skjønnhetstips (som funker utrolig bra for meg):

  – Mot uren hud: trene mye slik at man svetter jevnlig og dermed får renset huden. Funker også med badstu inniblant.

  – Jeg bruker ansiktskrem (uten parabener) hver morgen og kveld, for å beholde fuktigheten og dermed slippe tørr vinterhud. (Jeg innbiller også meg selv at hvis jeg fortsetter med det så vil jeg få færre rynker enn jeg ville fått uten å smøre meg, hehe).

  – Mitt siste skjønnhetstips må være å fjerne ALL sminke hver kveld og gjerne gå så mye som mulig uten sminke. Sminke er ikke naturlig og vil derfor uansett gjøre skade. En helt vanlig ansiktsskrubb passer perfekt til å fjerne sminke med. Ansiktsservietter og liknende bør være forbeholdt reiser. Man får ikke bort all sminken med dem uansett!! (vil bare legge til at det egentlig beste skjønnhetstipset må være å smile. Smile et ekte gledens smil!!:)

 • Reply Synnøve Danielsen 20. mars 2014 at 20:29

  1. Når du får en kvise, ikke klem på den, men ha en veldig varm klut på den i noen minutter, så åpner den seg, slik at du lett kan klemme litt på sidene og urenhetene kommer ut. Deretter vasker du ansiktet i lunkent til kaldt vann og smører på en vanlig hudkrem. Funker fantastisk!

  2. Det har kommet ulike serumer for vipper i det siste, men et billig og godt triks er å smøre vaselin på øyenvippene om morgenen og kvelden. Dette gir sterkere og lengre vipper!

  3. Et enkelt tips til slutt. «Varm» opp huden før barbering ved å f.eks stå i dusjen i varmt vann og massere leggene samtidig. Det gir mindre kløe og irritasjon og mindre «nupper». Vet ikke helt hvorfor, men det har funket for meg, selv om huden min er veldig sensitiv 🙂

  Jeg fortjener vel ikke å vinne noe mer enn alle andre, men kjenner at dette er noe jeg trenger nå. Jeg er en student som sliter med å få jobb, har ingen planer for resten av året, og som gjerne skulle hatt en avkobling i en slitsom hverdag. Vil egentlig ikke smøre på får at det skal virke som om jeg fortjener det mer enn andre, men grunnet ryggproblemer må jeg si at en massasje vært vidunderlig på dette hotellet! Flott konkurranse! Vil gjøre to personer (kanskje meg og min bestevenn?) veldig glad! 🙂

  Epost: Synndan@hotmail.com

 • Reply Jenny 20. mars 2014 at 20:29

  Mine tre skjønnhetstips er enkle!

  1. SMIL, et ansikt blir så mye finere med et smil

  2. Sov godt, rundt 8 timer søvn hver natt er supert

  3. Drikk masse vann, dette er godt for kroppen og gir en fin og ren hud 🙂

  Dette er noe alle kan få til uavhengig av hvor mye penger man har!

  Jeg syns jeg fortjener å vinne dette rett og slett fordi dette året for meg har vært basert på ulykke. Samtidig har jeg ei bestevenninne jeg har veldig lyst til å ha med meg, som virkelig fortjener dette etter all støtte jeg har fått fra hun!

 • Reply Katrine 20. mars 2014 at 20:31

  Her er mine enkle tips, som nesten er helt gratis!

  1. DRIKK VANN!

  2. Fjern sminken hver kveld!

  3. Sov nok <3

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg går siste året studiespes. på VGS, og dette er akkurat hva jeg hadde trengt for å feire at 3 år med slit endelig er over! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 20. mars 2014 at 20:33

  Super konkurranse!!

  Mitt nummer 1 skjønnhetstips er å unngå foundation!

  Ellers er kokkosolje utrolig bra som fuktighetskrem og som hårkur 🙂

 • Reply Tuva 20. mars 2014 at 20:36

  For en super konkurranse! Nå kunne jeg gått på med slike klassikere som et smil er det beste skjønnhetstipset, eller drikk masse vann, men for oss som gjerne trenger litt mer enn god gammeldags H2O så har jeg tre supre, studentvennlige (billige) skjønnhetstips.

  1. Nå du får tennene dine renset hos tannlegen, be om en saltblåsing. Det gjør ikke vondt, tar ikke lang tid, og koster ikke mer enn en vanlig tannsjekk. Men oh lord så hvite tenner man får etterpå! På meg fjernet det alt av misfarging og jeg følte meg som en million dollar etterpå.

  2. Fett, flatt, tynt nordisk hår? Kjenner til det, bruk potetmel som erstatter for de så alt for dyre volumpulverne. Dette funker også som tørrsjampo. Brunette? Ikke noe problem, bare bland litt kakaopulver i potetmelet.

  3. Bruk neglelakkfjerner (med aceton) på neglene rett før du tar på neglelakk, dette fjerner alt av fett og diverse og gjør at lakken holder mye lenger! (og der så jeg at dette var et av forslagene dine ja…)

  Grunnen til at jeg fortjener å vinne er at jeg har lyst til å gi bort premien. (skikkelig politisk korrekt). Jeg har en fantastisk mamma og søster som stiller opp noe helt utrolig for oss andre i familien, og det hadde vært så herlig å få gitt noe tilbake der de kunne få litt kvalitetstid bare de to! De har begge lagt et tøft år bak seg og kunne trengt litt luksusavslapping.

 • Reply Sarah Johanne finstad 20. mars 2014 at 20:38

  Hei!

  jeg kan vell starte med de tre tipsene mine.

  1. Det er å finne en pleie til huden min som passer perfekt, har enda ikke funnet den, men bruker nå noe som er fra Dior som skal gi meg mindre oljete hud, slik at sminken min holder seg best mulig.

  2. Jeg legger en mud maske hver søndag, det vil jeg anbefale folk med tykk/fet hud, eller har uren hud. hjelper utrolig mye. bruker en fra The body shop som er helt magisk.

  3. finne en fondation som passer huden din perfekt, eller er ett hakk lysere, også kan man jobbe inn i huden pudder eller solpudder, slik at man ikke får de klassiske «brunkremskillene».

  Grunnen til at jeg velger å melde meg på denne konkurransen er at jeg føler jeg fortjener den. Jeg har nettopp mistet to utrolige gode venner i to forskjellige tragiske ulykker, den 09.02.24 mistet jeg Adrian og den 16.02.14 mistet jeg Kristina, hun jeg så og si bodde sammen med, bor i en blokk, der hun bodde to etasjer under meg, vi lagde middag, kvelds og gjorde alt ilag, det å miste noen man er sammen med hver dag, miste en ting man gjør fast hver dag er helt forferdelig tung, det har nå gått over en måned siden begge gikk bort og det har enda ikke gått opp for meg. Februar har vært en tung måned fra før, i tillegg til at jeg klarer å brekke foten min oppi alt dette. Jeg er en person som hater å være avhengig av andre, og nå lever jeg av at andre hjelper meg.i tillegg til at jeg bor alene i Bodø så er det vanskelig å prioritere ting som velvære når så og si alt av stipend og inntekter går til husleien (har ikke jobbet på snart to måneder pga ulykkene og knekt fot, så inntektene er svært dårlige), og mens foreldrene mine bor i Lofoten. i Tillegg til skolen er det bare stress for tiden, så hadde vært helt fantastisk å vunnet en slik premie som dette, å fått litt tid til seg selv og ladet opp til de siste månedene på videregående.

 • Reply Hanne Rammen 20. mars 2014 at 20:43

  Hei!

  Mine beste skjønnhetstips er:

  – Håndskrubb med olje og salt(kan gjerne også brukes på tørre albuer)

  – fotbad med olje og salt, med en dæsj godluktende og avslappende fotbadesalt

  – leppeskrubb med honning og salt.

  Jeg er student, så mine skjønnhetstips må være billige og finnes innenfor rekkevidde.

  Jeg studerer på en musikkteaterhøyskole, så vår hverdag er veldig slitsom og det er ikke tid til overs til egen pleie, dessverre. En tur på spa hadde vært midt i blinken for meg, og en opplevelse jeg hadde satt pris på i lang tid etterpå!

  Du skriver forresten en veldig underholdende blogg som jeg har fulgt i flere år nå!

 • Reply s 20. mars 2014 at 20:45

  Mine beste skjønnhetstips må være

  1. Drikk vann og ha et fornuftig kosthold.

  2. Ikke la seg lure av hva som funker på andre, men søke hjelp for å finne produkter tilpasset egen hud og kropp.

  3. Pleie seg selv og skjemme seg bort jevnlig, dette hjelper på både det indre og det ytre!

 • Reply Helene Kristiansen 20. mars 2014 at 20:53

  åh, skjønne Ida, du har alltid så fine konkuranser på bloggen din!

  Jeg vet ikke helt om det er et skjønnhets tips, men kanskje mer et rituale? Jeg gjør det hvertfall hver søndag for å forberede meg på en ny uke!

  – Vask håret med en rense-shampoo også tar jeg i protein hårkur og annsiktsmaske og legger meg badekaret med stearinlys og rolig musikk eller en serie. Når jeg er ferdig skyller jeg ut hårkuren, tar i balsam, skrubber kroppen og skyller håret. Deretter avslutter jeg med olje fra Ole Hendriksen på kroppen og hårolje i håret. Ikke bare er det godt for sjelen, men bådet håret og huden blir kjempe myk.

  – Et lite tips for de som aldri har tålmodighet til å la neglelakken tørke og ender opp med smudget eller hakkete neglelakk: påfør ett lag for så å hold fingertuppene i en bolle med kaldt vann og isbiter (isbitene kan sløyfes da det ofte blir litt for kaldt) til neglelakken er tørr. Tar som regel ikke mer enn to minutter før den er tørr!

  – Et siste, og litt rare, tips: For babymyke føtter finner du frem en balje/bøtte, ikke større enn at du akkurat får i begge føttene samtidig. Hell deretter et kjøkkenglass (ca 4/5dl med den sterkeste Listerine munnskyld og 4/5dl eddik. Hell deretter i så varm vann du klarer til føttene dine er dekket av blandingen. Sett så på en serie eller finn frem en god bok og sitt med føttene i blandingen i ca 45-60minutter. Når du er ferdig skrubber du vekk resterende død hud fra føttene og smører de inn i en god fotkrem, eventuelt fuktighetskrem. Føttenee blir babymyke!

  Det er vell ingen spesiell grunn til at akkurat jeg fortjener å vinne, men jeg har veldig lyst til å vinne premien for noen! Venninnen min har jobbet som tattovør siden hun var 18år gammel og i September åpnet hun endelig sitt eget studio i Oslo som allerede har rukket å bli et av de mest anbefalte stedene å gå til dersom du har lyst på litt blekk. Å eie eget studio samtidig som at hun er tattovør på fulltid krever ekstremt mye jobb og energi. Hun jobber dag og natt, både overtid, søndager og fridager – derfor har jeg lyst til å vinne slik at jeg kan gi ta hun med på Spa slik at hun får slappet skikkelig av samtidig som hun blir skjemt bort. Er det noen som virkelig fortjener det så er det henne. Jeg er kjempe stolt av henne og meget imponert over arbeidsviljen hennes og hadde egentlig tenkt på å gi henne noe liknende i julegave, men livet som fulltidsstudent siste året på videregående er ikke den best betalte jobben her i verden, så mitt usle stipend hadde ikke så mye å by på dessverre.

  Hadde vært så utrolig takknemmelig ovenfor deg, Grand Hotel og Venus om jeg hadde hatt muligheten til å glede henne med dette!

  Mvh Helene Kristiansen.

 • Reply Anne 20. mars 2014 at 21:01

  – Drikke masse (nok) vann!

  – Passende kombinasjon av trening og søvn

  – Smile! A smile is the best makeup any girl can wear!

 • Reply Elise 20. mars 2014 at 21:02

  1. Hvis du legger en sminkesvamp i kjøleskapet, lar den ligge litt. Trykker den på ansiktet og sminken, sitter all sminke litt bedre

  2. Hvis jeg uheldigvis har sovnet med sminke på, tar jeg en dusj på morgenen(etter å ha fjernet sminken) og balsamerer øyevippene mine, det holder dem myke, og de brekker ikke av:)

  3. For å forberede huden før barbering, tar jeg en god og varm dusj først. Så rett før jeg bareberer skyller jeg området jeg skal barebere med kaldt vann, dette strammer opp huden. Så tar jeg masse barberskum på, venter i noen minutter før jeg starter å barebere. Etter barbering skyller jeg området med lunkent vann, og påfører masse hudkrem. Huden min er silkemyk!

 • Reply Tina 20. mars 2014 at 21:02

  1. Lebestift som rouge

  2. Sove med balsam i håret, funker som en kur!

  3. Drikke 2 liter vann hver dag

  Enkle og billige tips for studenter 🙂 Jeg kunne tenkt meg en natt fri fra eksamenstress og jeg ville delt det med min kjære, som er i militæret. Savn

 • Reply maria 20. mars 2014 at 21:03

  1. Smør seg inn meg fuktighets krem hver dag.

  2. Knus et egg og masser det i hode.(Ekkelt,men masse proteiner til håret)

  3.Søvn

  😀

 • Reply Marte 20. mars 2014 at 21:04

  Mine beste skjønnhetstips er å vere seg sjøl og la personligheten skinne, omringe seg med folk som ser hvor vakker du er, alltid vaske fjeset morgo og kveld og å lære seg ein heilt enkel make up til kvardags som får fram dine beste trekk og som lett kan oppgraderast til fest! 🙂

 • Reply Oda 20. mars 2014 at 21:05

  Skjønnhetstips nummer 1 er å smile. Man ser så penere ut når man smiler. Tror alle setter pris på litt mer smil i hverdagen.

  Nummer 2 er å ta seg tid til seg selv. Unn deg litt selvpleie minst en dag i uka. Ta et bad med litt deilig olje i. Bruk god tid til barbering. Ta en ansiktsmaske og hårkur og du føler deg som en ny og fresk person etterpå.

  Nummer 3 er å spise sunt., men for all del ta en kakebit hvis du har lyst til det. Mitt motto er at man kan spise det meste, bare man spiser det med måte.

  Hadde trengt en spa tur nå, i en utrolig tung skoleperiode med alt for mye å gjøre.

 • Reply Elin Huseby 20. mars 2014 at 21:05

  Hei! For en fantastisk premie, her må jeg jo bare delta. Kanskje du kan dele noen av dine favoritt skjønnhetstips etterpå?

  Har ikke alle jenter opplevd å være seint ute til et vorspiel og så oppdager man at man har glemt å tatt på neglelakk? KRISE! Vi pensler på en flott lakk i hu og hast, og nærmest løper ut dørene på høye

  hæler. Vi har ikke før kommet til ytterdøra så er lakken som for noen sekunder siden skinte så fint helt ødelagt. Ett hakk der, en ripe der, og gidd utover. Så mitt beste skjønnhetstips i en TRAVEL hverdag er å holde de nylakkerte neglene under iskaldt vann i 30 sekunder og VIPS så er de tørket og du kan spankulere ut dørene med perfekte negler.

  Håper dere kan ha nytte av tipset, det har iallefall reddet meg ved flere anledninger 🙂 Krysser fingrene for at det kan være nok til å gi meg og min fantastiske mamma en uforglemmelig overnatting og spaopplevelse i hovedstaden.

 • Reply Elise 20. mars 2014 at 21:07

  Glemte å skrive hvorfor jeg fortjener det! Mamma har nettopp operert hoften sin, og det er lenge siden bare hun og jeg har fått vært sammen, på en jente tur liksom! Jeg håper jeg vinner så jeg kan dele den med henne!

 • Reply Lise Marie 20. mars 2014 at 21:10

  Hei! Kjempeflott konkurranse 🙂

  Mine tre beste skjønnhetstips:

  1. Ta vare på huden din!

  En ren og glødende hud oser av sunnhet og er noe de fleste streber etter. Det er viktig å rense, fukte, pleie og beskytte huden! Man kan ta vare på huden ved å vaske og rense huden morgen og kveld, samt bruke gode kremer, gjerne bruk en litt fetere krem på natten. Det er viktig å bruke rikelig med krem for å gi huden fuktigheten den trenger! Jeg renser og bruker kremer fra Mary kay, og har aldri hatt så ren og fin hud som nå. Det er lurt å skrubbe huden av og til for å virkelig fjerne smuss, skitt og dødehudceller. Det å spise variert og få i seg nok vitaminer samt å drikke nok vann er viktig både for huden og resten av kroppen.

  2. Flygehår som står til alle kanter er et velkjent problem hos de fleste jenter. Neste gang småhår står til alle kanter kan du ta litt lipgloss eller håndkrem fra veska og gni litt av produktet mellom hendene og stryk lett over håret! dette løser problemet, men pass på å ikke ta for på for mye, håret vil se fett og tungt ut!

  3. Smil, det er det vakreste du kan gjøre! Et smil er virkelig naturlig skjønnhet!

  Jeg ønsker å vinne denne flotte premien for min beste venninne! Vi møttes i barnehagen da vi var 2 år, og har vært bestevenninner siden! Hun er en fantastisk person og et av mine største forbilder. Vi bor nå begge i Oslo og studerer og jobber veldig mye med skole. Denne premien ville vært en perfekt gave å gi til henne. Hva er vell bedre enn avkobling og litt luksus? Det er så gøy å gi en opplevelse i gave. Hun fortjener dette! Hun setter alltid andre foran seg selv, så nå kan det være hennes tur til å bli bortskjemt!

 • Reply Susanne Karlsen - Mamma til en prins 20. mars 2014 at 21:14

  1. Ren hud – De aller fleste ønsker å ha så ren hud som mulig, og for å oppnå det resultatet man ønsker, så er det bare én ting å gjøre; rens huden! Man får ikke renere hud av å ikke gjøre noe med det. Det er kjempe viktig å rense huden, helst hver morgen og kveld. Ta av sminken hver kveld før du skal legge deg. Hvis du bruker sminkeservietter til å ta av sminken så avbefaler jeg å skylle ansiktet med en fuktig klut/håndkle (Da får du bort fettlaget som ofte er igjen, og porene vil åpne seg og lukke seg på riktig måte). Skyll gjerne først med varmt vann for å åpne porene, og avslutt med kaldt vann for å lukke porene igjen.

  2. Ordentlig mat og rikelig med væske – Det å spise ordentlig mat og få i seg nok væske per dag er også veldig viktig!

  3. For å bevare sminken lengst mulig – Legg en fuktig makeupsvamp i kjøleskapet en stund. Trykk den så forsiktig i ansiktet for å fiksere makeupen, og dermed vil sminken holde seg pen mye lenger!

  Jeg vil veldig gjerne vinne fordi det er ikke alltid man har råd eller overskudd til å gjøre noe slikt, og det har heller ikke jeg. Det hadde vært helt perfekt å endelig gjøre noe for meg selv! Har ikke fått gjort det på altfor lenge, og jeg vinner aldri i konkurranser! Kanskje dette er min sjanse til å vinne noe betydningsfylt?! Jeg krysser fingrene!

  – Susanne Karlsen

 • Reply Tonje 20. mars 2014 at 21:18

  Aww, awsome konkurranse!

  Mine tre skjønnhetstips er som følger

  1. Jeg vasker aldri håret mitt mer enn hver tredje dag (høres skikkelig ekkelt ut, men det fungerer), håret mitt har aldri vært så lett og ha med å gjøre!

  2. Min. 3 liter vann pr dag må jeg ha, ellers tørker rett og slett huden min ut.

  3. Ta vare på deg selv psykisk, det er ingen ting som drar ned på utseende ditt så mye som psykisk ubalanse. Er ikke hodet i orden, er ikke huden din det heller.

  Hvorfor jeg fortjener å vinne:

  Jeg vil gjerne ta med meg en venninne som har hatt det veldig tøft i det siste, og trenger en oppmuntring. I tillegg har jeg ikke selv heller hatt så veldig mye tid til overs for meg selv, og dermed ikke fulgt mitt eget råd.

  Krysser fingre og tær, og igjen, kjempe bra konkurranse!

 • Reply Anna H 20. mars 2014 at 21:26

  1. Når man farger øyenbrynene, smør olje rundt først! Da setter ikke fargen seg i huden rundt, og resultatet blir penere.

  2. Har du nettopp lakkert neglene? Sett neglene under kaldt vann i springen! Dette gjør at neglelakken tørker raskere, og du kan gå ut døra før.

  3. Kokosolje! Kjøpes i helsekostbutikker. Fungerer ypperlig som kosttilskudd, ansiktsmaske og hårkur på én gang!

  🙂 x Anna H

 • Reply Celin 20. mars 2014 at 21:30

  1) Vaske huden med mild ansiktsrens og bruke en god fuktighetskrem

  2) Drikke mye vann og spis mye grønt, eventuelt «Chlorella» som fungerer som en detox hvis man har mye avfallstoffer som kan føre til kviser.

  3) Beveg deg en halvtime hver dag. I en travel hverdag trenger det ikke være mer enn å gå, i stedet for å ta offentlig transport.

  Jeg mener jeg fortjener å vinne fordi jeg skal overraske venninnen min. Hun er om få måneder ferdig psykolog, og har gjort en knallinnsats. Hun har alltid stilt opp for meg og nå er det min tur til å gi noe tilbake, jeg vet hun er sliten. Ett spaopphold hadde hun blitt uendelig glad for.

 • Reply Mari 20. mars 2014 at 21:36

  Åå, gøy med konkurranse!

  Mine beste skjønnhetstips;

  1. Ølgjær som kosttilskudd. Inneholder masse B-vitaminer og får hud og negler til å gro fortere å bli sterkere. Det smaker helt jævlig, men det er virkelig verdt det.

  2. Solfaktor året rundt! Selv om vi bor i Norge er det viktig å beskytte huden – ikke bare mot sol, men også mot vær og vind. Solfaktor året rundt utsetter rynkene noen år også 🙂

  3. Bruke hudprodukter som er tilpasset din hud. Ikke kjøp dyre kremer og masker fordi venninner eller kjendiser bruker det. Gå til hudpleier, parfymeri etc og få hjelp til å finne riktig hudpleie. Jeg gikk til legen med fet problemhud og fikk vite at intimsåpe (lav PH-verdi) var gunstig for min hud. Bruker det hver dag nå!

  Jeg fortjener og vinne fordi jeg nettopp har vært gjennom en tung periode i livet mitt. De siste månedene har livet bestått at leger, psykologer og mange samtaler. Det hadde vært deilig med en «ny start» og noe å glede seg og se frem til. Deilig med hotellopphold og spa hvor man kan slappe av, og samle opp energi til eksamenperioden som nærmer seg.

 • Reply Cassie Fris 20. mars 2014 at 21:38

  1. På de vonde, betente kvisene – ta en tynn kanyle eller en nål, rens den godt med klorheksidin eller et annet antiseptisk vaskemiddel. Ta en ibuxkapsel som inneholder gel, ta litt av dette på nålen og stikk så hull på kvisen med det antiinflammatoriske middelet på. Kan bruke hvilket som helst NSAIDS.

  2. Dersom man har tørr hud på nesen, typisk i vintermånedene – ta en litt grov vaskeklut og lunket vann, skrubb så nesen godt og smør på en god fuktighetskrem. Vips en den klar for foundation.

  3. De irriterende babyhårene kan lett temmes ved å bruke en gele som er beregnet for øyenbrynene.

  Jeg fortjener å vinne fordi de siste årene kun har dreid seg om sykdom, sykehus, mennesker kledd i hvitt, transplantasjonsutredning, tunge beskjeder, vonde undersøkelser, operasjoner, medisiner, bivirkninger, nye runder, osv. – you name it. Det er en stadig kamp mot bakterier, virus og kroppen selv. Det sliter på kroppen, det sliter på hodet og det sliter på familien. Jeg kunne derfor tenke meg å få renset kroppen litt og slappet av sammen med enten min søster eller min mor. Noen dager uten sykdomsprat.

 • Reply Silje 20. mars 2014 at 21:40

  1. Puss tennene, et pent smil er som et smykke i seg selv

  2. Legg deg til passe tid hver dag så du får nok søvn, da ser du mer opplagt ut og føler deg mer opplagt!

  3. smør bena med body lotion hver dag, huden blir mykere og ser penere ut, spesielt etter barbering

  Jeg ønsker å vinne og ta med meg min søster som jeg ikke har sett på et helt år etter vi flyttet ut som 17 åringer begge to. Jeg har gått fra F i alle fagene mine skolen og hun har støttet meg hele veien til der jeg er nå og ligger an til B i nesten alle fag.

 • Reply Isabel 20. mars 2014 at 21:55

  For et flott konkurranse! Ser helt fantastisk ut.

  1. Less is more. Mitt første skjønnhetstips må bli så enkelt som å stole på din egen skjønnhet. Selvtillit kan gjøre mye med hvordan andre oppfatter deg, i tillegg til at du selv føler deg mye bedre!

  2. Renseprodukter. Bruker Formula 10.0.6, og merker en stor forskjell i ansiktet mitt. Mer smidig og mykt. Spesielt den som heter; daily foaming cleanser som kan brukes hver dag for å få vekk sminkerester. Bruker denne også i dusjen som «ansiktsåpe».

  3. Ta vare på håret ditt. Vil anbefale å investere i produkter fra frisør, det er så stor forskjell. Det virker som galskap når man har shampoo og balsam for 400kr stående i dusjen, men de er drøye i bruk. Har regnet på at jeg kjøper nye sjeldnere enn de fra butikken. Så når alt kommer til alt – taper jeg ikke noe særlig penger på det, men det viktigste er den følelse det gir meg. Håret føles mye mykere, blankere og sunnere. Vil anbefale og høre med frisøren om hva hun anbefaler til ditt hår. Personlig er det veldig verdt det. Bruker Moroccan oil, og er veldig fornøyd!

  Det er vanskelig å si hvorfor jeg fortjener denne premien, men jeg føler at jeg trenger en avkobling. Er midt i en stressfull studentperiode, og føler alltid det er noe som skjer eller skal gjøres. En deilig dag med samboeren hvor vi to er i fokus, høres herlig ut! 🙂

 • Reply Tonje 20. mars 2014 at 21:56

  1. Skyll kaldt vann på plassen du har barbert for å unngå røde nupper

  2. Drikk mye vann

  3. Skrubb kroppen gjevnlig for å få baby myk hud

  Har lyst til å vinne fordi jeg har kronisk utmattelses syndrom og det hadde vert godt å kunne komme seg ut og bort uten at det blir stressende, har heller ikke råd til en sånn tur da jeg ikke har helse til å arbeide.. Vil ta med meg søsteren min om jeg vinner, hun er en travel 3 barnsmor som har vert endel syk i det siste uten at dem finner ut noe, så hun hadde også trengt en avslappingstur.. Hadde vert supert å overrasket henne med en spatur 😀

 • Reply Lena Gjøsund 20. mars 2014 at 21:57

  Åh, så morsom konkurranse!

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Smør vaseline på øyevippene dine om natta, så føles de både tjukkere og lengre etter en periode, om du gjør dette fast, såklart 🙂

  2. Shave leggene og smør dem inn med bodybutter fra the body shop, den som lukter mango, og beina får glød!

  3. Puss tenna med litt bakepulver innimellom. (det er helt sikkert ikke så bra for tennene) jeg gjør det ca. annenhver måned, og tenna mine er synlig hvitere 😀

  Jeg håper jeg vinner fordi jeg er student, dermed fattig. Premien er noe jeg bare drømmer om i disse dager, hihi 🙂

 • Reply Henriette 20. mars 2014 at 22:08

  Mine skjønnhetstips:

  1. Skjønnhet kommer innenfra. En glad jente er en pen jente. Gjør noe du setter pris på hver dag!

  2. Nok søvn, mat og mosjon hjelper deg å gjennomføre dagen med overskudd!

  3. Puss tennene og tygg tyggis. Dårlig ånde er lite sjarmerende.

  Jeg burde vinne denne konkuransen fordi jeg trenger en avslappende pause fra studier og jobb etter en tung vinter.

 • Reply Maria 20. mars 2014 at 22:11

  Så utrolig konkurranse!

  Jeg er selv aktiv svømmerinne, og har alltid slitt med tørt hud og slitt hår. Opp gjennom årene har jeg kommet frem til flere ting som holder dette i sjakk:

  1. Arganolje: fordel 3-4 pump i vått eller tørt hår før sengetid, og håret ditt vil alltid være silkemykt!

  2. Smør deg inn med babyolje etter dusj, før tørk, og la det trekke inn før du tørker det av. Myk som en babyrumpe, selv gjennom den kalde vinteren.

  3. Ta deg tid til deg selv foran speilet. Du er vakker!

  Jeg vil gjerne ta med min mamma på weekend da min pappa nyrlig har gått fra oss. Vi syns selvfølgelig dette er utrolig trist og vanskelig, men nå har mamma endelig begynt å tenke litt på seg selv. Jeg har så lyst til å gi noe tilbake i gjengjeld for alt hun har gjort for meg, og dette hadde vært perfekt. Hadde satt utrolig stor pris på å få kunne skjemme bort mammaen min en liten helg, da hun betyr alt for meg.

 • Reply Sylvia 20. mars 2014 at 22:12

  For en konkurranse! Nå krysser jeg alt jeg har!

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Tørrskrubbe huden med en børste et par ganger i uken før dusjen. Får skikkelig i gang sirkulasjonen, og er mye bedre (og billigere!) enn alle andre cellulittkremer jeg har prøvd! Har seriøst sett stor forskjell på lårene mine etter jeg begynte med det!

  2. Sove med kokosolje i håret et par ganger i måneden før jeg vasker det ut neste morgen.

  3. Børste leppene med en myk, fuktet tannbørste. (Ser nå at jeg er ganske glad i å børste…Haha!)

  Jeg synes jeg fortjener å vinne siden jeg bor i Spania og ville gjerne tatt med meg søsteren min som har født sitt andre barn for ikke lenge siden. Dessuten bor hun i en annen by enn foreldrene mine så jeg ser henne veldig sjeldent når jeg er i Norge, og skulle veldig gjerne hatt en skikkelig jentehelg med henne!

 • Reply Rebecca 20. mars 2014 at 22:21

  Mine beste skjønnhetstips, uten å tulle:

  1) Rens ansiktet TO ganger hver kveld. Fjern sminken med den første rensen og ha på den andre mens du pusser tennene (to forskjellige renseprodukter).

  2) Caroline Hirons skjønnhetsblogg http://www.beautymouth.com, lærer deg alt du trenger å vite om å ta vare på huden.

  3) Nettside som tester produkter før de legger dem ut til salgs på nettsiden med fokus på kultprodukter, cultbeauty.com. Gir en god pekepinn ved valg av nye produkter (Y)

  BONUS: Alle merker som sier at produktene kun virker om du har hele renseserien LYVER.

 • Reply ida 20. mars 2014 at 22:29

  Mitt beste skjønnhetstips er rett og slett:

  1. Drikke mye vann

  2. Være uthvilt (dvs. få nok søvn)

  3. Ha det bra med seg selv på innsiden. Er man fornøyd med den man er, utstråler man det også. Det hjelper ikke å bare være fresh på utsiden!

  Jeg «fortjener» ikke å vinne, men hadde vært veldig deilig med et avbrekk fra en stressende studiehverdag! Skulle isåfall tatt med søsteren min 🙂

 • Reply Jenny 20. mars 2014 at 22:31

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Jeg har alltid en kopp med sukker stående i dusjen. Sukkeret blander jeg med en dusjolje, og til sammen blir dette en uslåelig kombinasjon! Huden kjennes fantastisk myk og smidig ut etterpå, og jammen har det ikke blitt en liten bonustrening av all skrubbingen!

  2. Bruk fint undertøy! Det er lite som får meg til å føle meg bedre enn et litt sexy undertøysett helt underst på en ellers grå hverdag. Jeg tror det er viktig å føle seg vel, fra innerst til ytterst.

  3. Å sminke seg ved vinduet. Uansett hva slags vær det er ute, er det gull verdt å bruke det kritiske dagslyset til å legge en jevn hudsminke.

  (4. Smil! Hva er vel skjønnhetstips uten tipset om å vise tanngarden ofte? Kanskje det billigste og eldste skjønnhetstrikset i boka.)

  Jeg føler jeg fortjener å vinne fordi det hadde vært gøy å dra på et virkelig spa, og dermed ta med seg noen tips hjem igjen til badet! Kanskje turen gjør at kjæresten min også vil begynne å tenke på pleie og velvære?

  Vi er begge studenter, men det skjønte dere vel sikkert etter det sukkertipset! 🙂

 • Reply Ayhan M. 20. mars 2014 at 22:40

  Å herre så deilig det ser ut!

  1) Søvn! Trøtthet vil være tynlig på kroppen og kan gi rynker, dårlig konsentrasjon og stress. Det er så mye lettere å gripe dagen med nok søvn.

  2) Alltid gi fuktighet til huden! Det kan redusere alderstegn og man blir så fresh!

  3) Alenetid er viktigere enn man tror! Det er greit å ikke ha noe å gjøre, lytt til kroppen og tankene, man lærer så mye om seg selv!

  Det er mest av alt for mammas skyld at jeg vil vinne dette. Hun har et vanskeligere liv enn folk flest, men har klart å være en fantastisk mamma. Hadde vært så fint å kunne gi noe tilbake! Dessuten hadde vi aldri hatt råd til å gjøre det selv!

 • Reply Lena Ludvigsen - 20. mars 2014 at 22:46

  Har nok en god del på lager, men kjører på med litt beinrelaterte;

  1. Et lag hårspray over tynnstrømpebuksa før man drar på byen – så sprekker den ikke så fort.

  2. Bodylotion uten parfyme på beina en stund før man går i dusjen for barbering – gjør huden silkemyk og alle hårene kommer av med en gang (sett at man har en god barberhøvel da)

  3. Babyolje blandet med bodylotion rett etter dusjen gir utrolig myk hud!

  Jeg kunne virkelig trengt en pause fra hverdagen – jeg går dagen lang og gjør ingenting, er sykemeldt, bestevenninna er flytta til Narvik, alle vennene mine jobber og trener (som jeg ikke får lov til) og livet er bare veldig .. det samme, hele tiden. Kunne trengt et opphold i hovedstaden.. I tillegg fikk min 16 år gamle lillesøster nettopp baby som vi har her hjemme, så det går utrolig mye tid til det. Det er slitsomt.. hadde vært godt med en pause:) Fingers crossed:)

 • Reply Ingvild 20. mars 2014 at 22:50

  1. Drikke vann! Huden blir mye friskere og får mer fuktighet

  2. Nok søvn gir naturlig skjønnhet. Kombinert med mye vann, er det lite som skal til for at du føler deg pen!

  3. Hvis man vasker håret opp-ned og masserer shampooen inn i hodebunnen, gjør det at håret løftes fra hodebunnen og får mer volum samtidig som det tar lengre tid før det blir fett

  Det er to grunner til at jeg fortjener å vinne. Først: Jeg har 8 eksamener dette halvåret, og trenger motivasjon og restitusjon til sommerferien. Den andre grunnen er at jeg gjerne vil ta med søstra mi, som jeg ikke har sett siden jul fordi vi har flyttet til hver vår landsdel. Det hadde vært koselig med litt kvalitetstid sammen med henne igjen! 🙂

 • Reply Linn 20. mars 2014 at 22:51

  1. Negler- rengjør neglene, bruk neglelakkfjerner uten aceton. Fil, ordne neglebånd og alt grundig. Ta på et tynt lag neglelakk og la fingrene være under kaldt vann i 30sek, da tørker lakken fortere og du slipper å ødelegge den fine kjolen din med neglelakkflekker fordi du må skynde deg ut dørene 😉

  2. Få fine, myke føtter ved å blande et eggeglass med natron i vannet.

  3. Lek mer, ikke ta alt så alvorlig. Vi må tørre å fine frem barnet i oss en gang innimellom,det får fram smilet og livgleden- hva er vel bedre enn det?

  Vinner jeg så blir det jentetur på min beste veninne og meg. Hun har to barn og jeg er i full jobb,dagene flyr fra oss. Vi er flinke til å møtes for en kaffe innimellom, men en skikkelig jentetur ville vært vidunderlig. Fordi vi fortjener litt luksus! 🙂

 • Reply Susanna 20. mars 2014 at 22:55

  Det er aller beste skjønnhetstipsene er:

  1. SMIL

  2. LE

  Det er ikke alle dager det er like lett å smile og le, men for å gjøre det litt enklere:

  3. Sett av tid til egenpleie èn gang i uka eller oftere. Tenn lys, ta en lang dusj eller et bad, barber leggene, lakker neglene, tenk på alt det du er takknemmelig for og NYT!

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg verken har smilt, ledd eller satt av tid til egenpleie på lenge grunnet kjærlighetssorg. Jeg vil ta med lillesøsteren min som har stilt opp for meg og støttet meg i sorgen på telefon fra Trondheim. Dette mens hun har lest intenst til en avgjørende eksamen. I går fikk hun vite karakteren. Det ble A. Så det hadde vært HELT fantastisk å feire med Spa og hotellopphold! 🙂

 • Reply Torbjørg 20. mars 2014 at 22:58

  1. Sørg for å gi kroppen tilstrekkelig med vitaminer. Ikke bare vil kroppen fungere bedre, men vitamin A har også en meget gunstig effekt for hud og hår. Vitamin A finnes dessuten i mange matvarer som er vanlige i en husholdning, f.eks i gulrot, paprika eller egg – det er altså ikke spesielt dyrt å kjøpe.

  2. Bruk olje til håret noen dager i uken, ikke bare etter en dusj men også nederst i tuppene hvis håret ser litt livløst ut, eller stikker ut i uheldige posisjoner. Gjerne kokosolje.

  3. Behandle huden godt. Bruk solfaktor hver dag, også når solen ikke skinner. Rens ansiktet for sminke og smuss hver morgen og kveld. Jeg avslutter ofte med å dynke litt rosevann i ansiktet, noe som gir en myk og fin hud. Til slutt, i stedet for å bruke farge i kinnene så kan man ta seg 20 minutter ute i frisk luft, det gir fort samme resultat som rosa pudder.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg aldri har vært på spa, og har heller ikke råd til å unne meg det som student. Jeg ville delt opplevelsen med min mor som jeg aldri har vært på tur alene med, og som jeg tror ville vært minst like begeistret over å få oppleve spa som meg. Det ville jo selvfølgelig også vært en fin måte å vise at jeg virkelig setter pris på henne.

  Med dette sagt så virker det som om det er mange verdige vinnere i denne konkurransen, og jeg håper at den som måtte være heldig å vinne storkoser seg 🙂

 • Reply Rebecca 20. mars 2014 at 22:58

  Mine beste tips:

  1. Lag ferskpresset juice om morgen, det kan være med (spinat, eple, brokkoli, grønnkål, gulerøtter, rødbetter, appelsin, stangselleri, agurk osv..)

  2. Jeg har aldri trodd på vitaminer og kosttilskudd, men fått anbefalt noe som heter: moringa (som man for kjøpt på helsekosten). Grunnen for at jeg begynte på det var at jeg har mye eksem og mistet mye hår. Nå er eksemet borte og håret er mere glansfullt.

  3. Søvn ( ikke legg deg med mobiltelefon, data og lignenede før du skal sovne, for da jobber hjernen din mye mere og tar lengre tid før man sovner inn)

  Jeg ønsker sterkt og vinne, det hadde vært fantastisk. Den jeg ville tatt med da er min kjæreste, bare fordi han er så god som han er.

 • Reply Susanna 20. mars 2014 at 23:09

  Det er aller beste skjønnhetstipsene er:

  1. SMIL

  2. LE

  Det er ikke alle dager det er like lett å smile og le, men for å gjøre det litt enklere:

  3. Sett av tid til egenpleie èn gang i uka eller oftere. Tenn lys, ta en lang dusj eller et bad, barber leggene, lakker neglene, tenk på alt det du er takknemmelig for og NYT!

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg verken har smilt, ledd eller satt av tid til egenpleie på lenge grunnet kjærlighetssorg. Jeg vil ta med lillesøsteren min som har stilt opp for meg og støttet meg i sorgen på telefon fra Trondheim. Dette mens hun har lest intenst til en avgjørende eksamen. I går fikk hun vite karakteren. Det ble A. Så det hadde vært HELT fantastisk å feire med Spa og hotellopphold! 🙂

 • Reply Elise 20. mars 2014 at 23:17

  1. Smør et TYKT lag med fuktighetskrem på hender og føtter, ta på bomullshansker og bomullssokker, så legg deg. Man står opp med silkemyke hender og føtter 🙂

  2. Pakk inn en godluktende såpe i kleenex og legg den i undertøysskuffen, da lukter det alltid så godt 🙂

  3. Hvis du er tom for barberskum, bruk balsam eller fuktighetskrem!

  Jeg har veldig lyst til å vinne spa rett og slett for å få slappe av helt. Nå er eksamen rett rundt hjørnet, i tillegg til alt stresset med å søke flere utenlandsstudier, så etter å ha hatt høy puls i flere mnd. hadde det vært helt fantastisk å kose seg på spa.

 • Reply Silje 20. mars 2014 at 23:25

  1. Om øyevippene er slitne og begynner å falle av, bruk moroccanoil. Ta litt på lillefingeren og dra den langs vippene, helt ytterst. Innen en uke ser man forskjell.

  2. Mørke ringer under øynene/»puffyness»/poser: Spis masse C-vitaminer! Om det allikevel ikke virker, finn kremer med C-vitamin. For posene hjelper det best å massere med kalde fingre.

  3. Om noe av neglelakken din faller av, dekk til med glitterneglelakk! Ser utrolig bra ut.

  Jeg syntes ikke at jeg selv fortjener å vinne, men jeg syntes mamma fortjener det. Mamma har vært en sinnsyk støtte for meg det siste halve året, og det hadde vært en drøm å få gi noe tilbake. Mamma har alltid prøvd å beskytte meg fra alt vondt, fordi hun selv har blitt tvunget til å være veldig selvstendig. Så det hadde vært fantastisk å få dra med verdens beste mamma :)<3

 • Reply Lise Penne 20. mars 2014 at 23:26

  Det enkle er ofte det beste!

  1. Søvn

  2. Drikke masse vann

  3. En god rens, serum og fuktighetskrem daglig 🙂

  Skjønnheten kommer innen ifra 😉 <3

 • Reply Sara Wiik 20. mars 2014 at 23:32

  Har tre venheitstips som eg fylgjer.

  1- Drikk nok vatn.

  2 – Smør inn kroppen, og spesielt barberte områder (ja, overalt) med babyolje etter du har dusja/shava kroppen! Då blir du babymjuk og unngår nuppar. Fantastisk!

  3- Uansett kva du gjer. Elsk deg sjølv. Tru på at du er søt. Ta på litt lipgloss og smil. Finns det nokon blide personar som ikkje er søte? Nei, netopp.

 • Reply Maria Wifladt Myroldhaug 20. mars 2014 at 23:45

  Mine tre beste skjønnhetstips er veldig enkle, men gjør stor nytte. Tips nr 1: Skrubb ansiktet med en håndfull sukker. Smør så ansiktet med et tynt lag eggehvite, la dette virke et par minutter og skyll godt av med lunket vann. Denne enkle behandlingen gir ummidelbar glød og mindre porer. Tips nr 2: Det beste tipset mot tørre lepper er PureLan som er en brystvortekrem. Denne lindrer og forebygger sprukne lepper. Tips nr 3: Kalde teposer gjør underverker mot blå ringer under øynene. Har så fryktelig lyst til og vinne for så å kunne dele premien med min positive og snille venninne.

  .

 • Reply Trude 20. mars 2014 at 23:52

  Mine aller beste skjønnhetstips er;

  1. Når du likevel står over kjelene og lager middag etc, så legg ansiktet over dampen fra kjelene, slik at dampen treffer fjeset ditt. På denne måten opner porene seg. Mens middagen gjør seg ferdig, ta en mild ansiktskrubb (Lush sin face and body cleanser, med mais, kanel, karamel og POPCORN er sykt god og lukter himmelsk) og skrubb ansiktet. Huden ender alltid opp silkemyk, og fri for hudormer. Skikkelig deilig!

  2. For å gi ekstra fuktighet til huden om natta og spesielt om vinteren, bruker jeg og blande en god fuktighetskrem sammen med aloe vera. Da både tilføres huden fuktighet, samtidig som den pleies med aloe vera. Jeg blir alltid tørr rundt nesa om vinteren, og dette funker veldig bra mot tørr vinterhud! Om morgenen vasker du bare av, og tar på dagkrem før du sminker deg! Samtidig skifter jeg putetrekk ofte, da det fort samles bakterier i putevaret, spesielt vist du glemmer å ta av sminken av og til. Da hjelper det lite å pleie huden, når du gnikker deg rundt i bakteriene igjen om natten.

  3. Om vinteren får jeg veldig tørre hender, spesielt rundt knoklene. Da pleier jeg å smøre et tykkt lag med vaselin over der det er sårt og ta på meg engangshansker. Det kan du gjøre mens du ser tv, leser bok eller til en skoleprøve. Høres veldig merkelig ut, men er mye bedre enn sprukne hender:) Fikk faktisk tipset for en god stund tibake fra sex and the city serien, haha, Miranda pleide å gjøre det!

  Grunnen til at jeg har lyst å vinne er fordi mine fantastiske foreldre har 25(!!) års bryllupsdag i mai! Jeg er utrolig glad for at de fortsatt er sammen og for at de har gitt meg og mine søsken den beste barndommen vi kunne bedt om! Jeg har så lyst å gi dem noe tilbake, men studentbudsjett blir det vanskelig å få til de store greiene. De fortjener en skikkelig romatisk tur bare de to, slik at de kan tilbringe tid og kose seg sammen uten oss barna hakk i helene! De hadde nok sett utrolig stor pris på en weekend i Norges hovudstad:D

 • Reply Monica 20. mars 2014 at 23:54

  Når jeg ser alle kommentarene du har fått,så blir vel dette som å hoppe etter Wirkola. Men den som intet våger, intet vinner.

  Når det gjelder skjønnhet, så har jeg innsett noe så banalt som at det enkle ofte er det beste…

  1. Kaldt vann! Ikke nok med at det er viktig å drikke nok vann, så har også det kalde vannet en utrolig effekt på hud og hår. En liten kalddusj i håret før du går ut av dusjen vil sørge for at skjellaget lukker seg og håret blir glansfullt og fint. Og ved å kaste litt kaldt vann i ansiktet om morgenen ( først og fremst for å våkne kanskje ?) vil det redusere de mørke ringene/posene under og rundt øynene. Simple as that!

  2. Smil og vær positiv! All verdens sminke og skjønnhetsprodukter vil ikke gjøre ei sur megge vakker. Simple as that!

  3. Less is more! Ikke la sminken du bruker eller klærne du har på deg sloss om oppmerksomhet. Store statementsmykker, klovnesminke og farger/mønstre i en salig kombo er sjelden suksess. Keep it simple – og skap din personlige stil! Det er ikke alle trender som passer til alle. Simple as that!

  Så hvorfor skal jeg vinne?

  Jeg har jo så innmari lyst! Det er jo en fantastisk premie!

  Og… jada… jeg kommer med en «stakkarslig» historie jeg også. Men jeg skal være kort.

  Jeg har vært delvis sykmeldt siden september i fjor. Ingen finner ut hva som feiler meg. Nå holder jeg på å gå på veggen, og har opparbeidet meg ett hat-forhold til mitt eget soverom og stue. Slipp meg ut!! Ett par rolige dager utenfor husets fire vegger er akkurat det jeg ønsker meg, og trenger, akkurat nå! 🙂

 • Reply Katharina 20. mars 2014 at 23:56

  Mine beste skjønnhetstips er ganske enkle, og man får tid til det i hverdagen. Det første er en god hårolje, er så lett å få tørt hår i norden så dette synes jeg er viktig. Min favoritt er helt klart oljen fra Macadamia. Lepomaden til Mentholatum er også et must for meg, og jeg kan ikke gå et eneste sted uten, tok med et lite lager da jeg skulle bo et år på andre siden av kloden. Og til slutt, masse vann. Man får finere glød, sunnere hår og mindre urenheter!

 • Reply Emira 20. mars 2014 at 23:56

  1. For en naturlig frisk glød og løftet look, påfør en (krem)blush litt høyere på kinnene og dus godt ut, uten å komme for nærme øynene. Bruk en blush i samme farge du naturlig får i kinnene, som etter trening eller etter å ha vært ute i kulda.

  2. Dus ut litt solpudder i globallinjen, dette vil gi en naturlig definisjon over øyelokket, eller varme opp en ferdig øyesminkelook.

  3. Klar øyebrynsgele på «babyhårene» som står til alle kanter og som ikke vil temmes med rettetang osv. Ikke like tungt som hårgele/paste og er enklere å ha med i veska for evt. touch ups!

 • Reply Ingvild :) 21. mars 2014 at 00:04

  For en konkurranse! Kjempegøy!

  Mine tre beste tips:

  – Det er så viktig å rense huden ordentlig både morgen og kveld, da vil den se mye penere og friskere ut, og du vil også føle deg bedre og freshere før du løper ut døra 🙂 Ikke glem en god fuktighetskrem etter rensen!

  – Et annet supert tips gjelder negler, ta litt neglelakkfjerner på en bomullspad og stryk over neglene før du legger på neglelakk, det fjerner alt av fettrester og smuss på neglene som igjen hjelper neglelakken til å sitte bedre. (anbefaler å teste ut OPI – utrolig bra kvalitet, har fortsatt ikke funnet en farge som IKKE sitter i minst 7 dager!)

  – Til sist må jeg si som helt sikkert alle andre, sørg for å drikke nok vann i løpet av dagen! Det er individuelt hvor mye hver person trenger, men to liter bør de fleste klare, minst! Det hjelper kroppen til å rense ut giftstoffer samt og gi deg riktig fuktbalanse i kroppen slik at du får penere og mer glødende hud. (og dropp smågodtet, det får i hvert fall min hud til å bryte ut i kaos!)

  Jeg har så lyst til å vinne for å dele denne premien med mamma! Jeg har vært syk i snart 7 år, og hun har stått ved meg i alle år og hjulpet. Hun valgte å bli hjemmeværende for å kunne hjelpe meg i hverdagen og det har ikke alltid bare vært solskinn og latter for å si det mildt. Vi har begge hatt tøffe tak opp igjennom, men hun har aldri gitt opp. Hun er den beste jeg vet om og fortjener virkelig et opphold hvor hun kan få senket skuldrene og slappe av og endelig føle at det er hennes tur. Hun setter alltid alle andre først og glemmer seg selv litt oppi det hele. Så håper jeg kan vinne dette, for henne. Det hadde gjort meg så glad å kunne fått gitt henne noe tilbake for ALT det hun har gjort for meg (og jeg hadde fortsatt følt at jeg hadde vært laaangt unna å «gjøre opp for» alt hun har gjort for meg!)

  Dette er en fantastisk premie som jeg er sikker på kommer til å falle i smak uansett vinner. Kjempeinitiativ, Ida, Venus og Olay!

 • Reply Beret Hartviksen 21. mars 2014 at 00:11

  Tips 1: Smil det fineste smilet du har på lager!

  Tips 2: Drikk masse vann – det renser systemet og du føler deg ofte bedre!

  Tips 3: Stress ned.. Om du har masse kviser kan jeg love deg de blir enda verre (og flere) om du stresser med de!

 • Reply Ida 21. mars 2014 at 00:29

  <3

  1. Meditasjon! Kropp i balanse = skjønnhet og velvære. Det er alltid tilgjengelig, gratis, og trenger ikke vare mer enn 5- 10 minutter. Det kan være så enkelt som å ta seg tid til å puste rolig, eller høre på en avspenningslåt. Gull verdt!

  2. Babyolje som sminkefjerner, (i tillegg til god rens)! Billig og bra! Uten ugreie tilsetningsstoffer og skvip. Huden blir myk og fin etterpå.

  3. En skrubb av honning + salt, i kombinasjon med en varm dusj

  Jeg ønsker, og trenger, å gjøre noe digg for meg selv, og en som står meg nær! Jeg vil gjerne ta med kjæresten min, som jeg har satt veldig stor pris på i det siste. <3

 • Reply Guro 21. mars 2014 at 00:36

  1. SMIIIIL! Det finnes ikke noe bedre å pynte seg med, enn et vakkert smil som smitter over på andre! 🙂

  2. Unn deg selv litt selvpleie, spesielt på vinteren. En god skrubb og noen deilige kremer som dufter sommer gjør underverker for både kropp og sjel!

  3. Personlig føler jeg meg mye bedre med litt farge på kroppen, så unn den vinterbleke huden litt sol, eller evt. en selvbruningskrem! 🙂

 • Reply Ida-Sofie 21. mars 2014 at 01:00

  Heihei! Mine tre beste tips er:

  – Spis mat med mye vitaminer, f.eks rødbeter, gulrot, stangselleri eller spinat. Slike grønnsaker gjør huden finere og gir deg en nydelig glød.

  – Tenk og si gode tanker om deg selv hver dag, og vær stolt av deg selv. Vær med folk som bygger deg opp. Selvtillit har mye og si for holdningen vår og gjør oss mer attraktiv.

  – Pass på at du bruker skjønnhetsprodukter som passer til din hudtype. Det er stor forskjell på produkter som er tilpasset tynn/fet eller ung/gammel hud.

  Skulle jeg skrive hvorfor jeg fortjener å vinne også? Vent litt… jepp. Ja grunnen til at jeg fortjener å vinne er at jeg og kjæresten har vært sammen ett år straks (hipp hurra) og det hadde vært syyykt å ta med han dit og pleid forholdet så det blir minst hundre år til 🙂

 • Reply Rikke 21. mars 2014 at 01:29

  Å, for en herlig premie!

  Prøver meg på helt enkle tips som ikke koster en formue eller tar lang tid.

  1: Vann og fuktighet. Viktig for hele kroppen og spesielt for huden.

  2: Frisk luft. Rett og slett for å rense kropp og sinn, og man får så fine roser i kinnene som er SÅ mye finere enn den dyreste rouge!

  3: Vitaminer og rett næring; kroppen vår er en maskin som trenger riktig påfyll av det som er nødvendig, og vitaminer er gull verdt for hud, hår og negler.

 • Reply Nina 21. mars 2014 at 01:30

  Åh, for en herlig konkurranse! 🙂

  Jeg har prøvd mye forskjellig oppgjennom årene, men de beste tipsene jeg har mottatt er disse –

  1. Bruk neglefilen til å file av det øverste laget over hele neglen før du legger på underlakk (som også er et must dersom du vil at lakken skal sitte), men KUN det øverste laget! Det legger seg et fettlag der, som gjør at neglelakk og annen neglestæsj ikke sitter så godt.

  2. Det er vel flere enn meg som har slitt med hjemmefarging over flere år, og en god hårkur kan virkelig gjøre forskjell! Selv sverger jeg til Joico’s intensive hårkur, proppfull av proteiner (det er jo det som er viktigst for slitt hår, og ikke fuktighet som mange tror)

  3. Og så min personlige favoritt – rett i ryggen, bak med skuldrene, opp med haka og frem med smilet 🙂

  Hvorfor akkurat jeg skal vinne, der hadde jeg sikkert kunne skrevet en hel liste.

  Men en premie som dette, er en premie som bør deles med en nær person – og i mine øyne hadde vært en perfekt bestis jentehelg!

  Jeg har ei venninne som sliter rumpa av seg med jobb og studier, tror dette hadde vært en fin overraskelse 🙂

  Og for min del? Alle kan vel trenge litt ordentlig pampering innimellom! 😉

 • Reply Malin B 21. mars 2014 at 01:41

  Hjelp, dette blir jo som å lete etter nåla i høystakken.

  1) Sex. Kanskje ikke et godt tips å gi til de yngste leserne. Men hallo, mer naturlig glød kan man vel ikke få?

  2) Naturlige smil og latterkramper som smitter over på andre. Sykt klisjé, men det finnes ikke vakrere, og det er gratis!

  3) Vask håret om kvelden, tørk med håndkle, spray i saltvannsspray og sett opp håret i en dott. Sov! Dagen etter har man super frisyre som ikke ser tilgjort ut.

  Jeg fortjener å vinne mest fordi jeg tydeligvis har blitt ditcha av en fyr, problemet er bare at han ikke har baller nok til å gi meg beskjed (!!). Jeg får dermed ikke den naturlige gløden i tips nr 1. Kanskje spa og venninnetur kan hjelpe mot aggresjonen? Og ikke nok med det, TENK om oslogutter viser seg å være mer oppegående.. You tell me.

 • Reply Cecilie 21. mars 2014 at 01:44

  1. Er man usikker på hvilken rosa eller beigefarge man skal velge på neglelakken?

  Hold neglelakkflasken opp mot innsiden av håndleddet ditt.

  Den riktige fargen skal friske opp huden din, ikke gå i ett med den.

  2. Hvordan få parfymen til å sitte lenger:

  Parfyme trenger fuktighet og fett for å dufte lenge.

  Bruk en parfymefri næringsrik kroppskrem før du påfører parfymen din,

  da vil de dyrebare dråpene vare lenger.

  3. Et strøk med deodoranten din i bikinilinjen motvirker røde nupper

  etter barbering.

  – Men det beste skjønnhets tipset må være å finne sin egen lykke.

  Man finner ikke mer skjønnhet enn i et lykkelig menneske:)

  Syns ikke jeg fortjener og vinne mer enn noen andre her.

  Så håper dere som trekker ut legger vekt på tipsene:)

 • Reply Helle 21. mars 2014 at 01:57

  Mine beste skjønnhetsgips er kanskje ikke helt typiske, men for meg er skjønnhet mye mer enn bare et glattpolert ytre.

  1. Ta vare på deg selv. Det er viktig å føle seg vel for å ha en god utstråling, og derfor viktig å ta vare på kroppen sin i form av å spise sunt og holde seg aktiv, i tillegg til å være fresh i hverdagen.

  2. Vær god mot andre (og deg selv). Skjønnhet kommer i mange former, og den kommer også innenfra.

  3. Smil. Sminke og andre produkter kan gjøre så mangt, men lite slår et smil. Smil mye og smil ofte 🙂

  Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke vet om jeg fortjener denne premien noe mer enn noen andre, men jeg ønsker selvfølgelig å vinne, og grunnen er ganske enkel: jeg ønsker å overraske kjæresten med en tur. Han fortjener det fordi han alltid støtter meg og er der for meg når jeg trenger det.

 • Reply Ida R 21. mars 2014 at 02:15

  1. Hår: Coconutoil er min reddende engel! har vert, og er fortsatt litt for glad i rettetangen min – noe som håret ikke er serlig glad for. Etter jeg begynte med coconutoil (min er fra bodyshop) har håret mitt blitt supersunt og friskt i tuppene. annbefaler alle som sliter med litt slitt og tørt hår til å påføre dette etter vask

  2. Hud: Ingenting er vel finere en en glødende og frisk hud? de to hovedelementene til dette er vel søvn, vann og kosthold. Sett bort i fra dette er mitt tips å peele ansiktet en gang i uken (jeg gjør det som regel rett før helgen) med en peeling som inneholder vitamin C! huden blir såå myk og glatt!:) huden trenger også mye fuktighet, og jeg annbefaler Shiseido ibuki på det sterkeste.

  3. Makeup: mine to favoritt ting innen makeup er desidert Tri Brow Color fra Makeupstore, som er et sett med tre forskjellige øyenbrynsnyanser. De gir det perfekte resultatet for å få fylde til øyenbryna. Den andre tingen er Easy Cover som er en fantastisk consealer, også fra Makeupstore. Den er litt »bløt» i konsistensen, noe som gjør at huden ikke blir tørr der consealeren ligger, og dekker utroolig bra hvis du har rødheter – også under øynene. Har annbefalt denne consealeren til noen venner, og alle har blitt like glad i den som jeg:)

  viktigst av alt: the prettiest thing a girl can wear is her smile <3

  Jeg har lyst å vinne konkuransen fordi jeg føler jeg trenger en avlastning fra en ellers hektisk hverdag med påbygg som privatist og MANGE eksamener i vente, samt jobb ved siden av. ps: jeg digger bloggen din!! 🙂

 • Reply Sandra 21. mars 2014 at 03:13

  For meg fungerer de «typiske» tipsene om sunn mat/drikke og nok søvn, og en fuktighetskrem tilpasset egen hudtype. Man trenger ikke bruke flere tusen kroner på produkter for å føle seg bra. Og jeg tror jeg ville hatt godt av et slikt opphold da jeg har slitt med utmattelse de siste tre årene, og kanskje vil få litt om ikke mye gnist og energi av turen.. (:

 • Reply Ingrid 21. mars 2014 at 05:37

  Dette høres himmelsk ut! Pick me! Jeg har vært værsjuk siden jul, og enda skal det nok regne i noen måneder til. I tillegg trenger jeg en unnskyldning for å dra til Oslo å besøke en veldig god venn, som akkurat har fått sitt første barn og som desverre også har fått kreft.

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Øyeserum. Jeg er fullstendig avhengig av et god serum som kjøler ned området rundt øynene. Det frisker opp og jeg føler meg mye freshere om morgenen!

  2. Nok vann og søvn er selvskrevent, men husk – ikke for mye av det gode heller.

  3. Kokosolje kan brukes til det meste. Min favoritt er en «overnight maske» i ansikt og hår. Skrubb deg først, smør deg inn med olje og våkn opp med babyrumpehud!:)

 • Reply Ane 21. mars 2014 at 06:33

  Morsom konkurranse!

  1. SØVN. Hver og en av oss har behov for en god natts søvn. Søvn er viktig for rehabilitering av sykdom, oppbyggende prosesser i kroppen, for eksempel heling av ødelagt hud. Kviser for eksempel! Lite søvn, lengre tid før kvisene forsvinner..!

  2. Jeg blander brunt sukker med vaselin og masserer dette på leppene. Lar det sitte i ca 15 min før jeg masserer det inn i et minutt til. Fjerner gammel hud, og leppene blir SILKEMYKE!

  3. Jeg bruker lite sminke/neglelakk i mitt yrke, så jeg må si VANN. Vann er viktig for så mye, blant annet sirkulasjon, rensing av kroppen, for eksempel urinveiene, og for huden vår! Jeg har selv lagt merke til hvor mye mer energi jeg har ved å drikke mye vann, både for kropp og sinn. Jeg var veldig dårlig på å drikke generelt, og hadde mye urinveisinfeksjoner.. (Kanskje ikke så kult å høre om, men fakta er at MANGE kvinner sliter med dette) Nå drikker jeg ca 3 liter om dagen og både jeg og underlivet mitt (hihi), har det mye bedre. Samtidig er huden min mindre tørr og jeg har mindre kviser 🙂

  Jeg mener jeg fortjener å vinne da jeg er en 24 år gammel hardtarbeidende jente som ikke har hatt en frihelg siden ifjor sommer. Jeg har en datter på ett år, studerer fulltid sykepleie, jobber i hjemmesykepleien, da man kan IKKE leve på stipend 😉 jeg har en fantastisk samboer, men den jeg ville tatt med meg er moren min, da hun har vært sykmeldt siden september av utbrenthet. Min mamma stiller alltid opp, og fortjener det beste da hun samtidig er verdens snilleste bestemor. Men hun er sliten etter en krevende jobb, krevende familie, alltid noen idrettsarrangementer hun skulle være med på. Nå må mamma hente energi i tre dager for å orke en tur på senteret, hun fortjener dette.

  Nå håper jeg mine skjønnhetstips falt i smak og krysser fingrene 🙂

  Utrolig morsom konkurranse var det iallefall!

  Ane 🙂

 • Reply Astrid 21. mars 2014 at 07:01

  Mine 3 beste skjønnhetstips som jeg gjør jevnlig er først å smøre inn hele kroppen med kokosolje/krem etter en lang og varm dusj, kokosolje/krem trenger inn i huden og skaper en god fuktighet i huden og den holder LENGE, spesielt bra for oss nordmenn som har tørr hud på vinterstid. Nr 2 er SMIL! Smil er det beste skjønnhetstipset, ikke bare får det deg til å bli enda vakrere, men man får andre til å føle seg bra også, vinn/vinn situasjon 😉 Om man har tørt hår, og ikke har så god råd anbefaler jeg å invistere i en jojoba olje, ganske drøy i bruk er den også. Etter dusj masserer du den inn i ytterste del av håret, la den være i så lenge som mulig, deretter skyll ut grundig. Gjør man dette jevnlig, merker man fort at håret får en »glans» og ser sunnere ut.

  Hvorfor jeg fortjener dette?

  Jeg er i full gang med bachelor oppgave, og dermed en fattig student.Hurra! Jeg sitter med denne oppgaven dag inn og dag ut, og klarer ikke å la den være, til og med når jeg går å legger meg så gnager den i bakhodet! Jeg tror at en slik tur hadde vært en super avveksling, og en fin mulighet til å fokusere på noe helt annet! Min medstudent hadde også hatt godt av dette. Vi trenger begge motivasjon til å fullføre!

 • Reply Stine Ugland 21. mars 2014 at 07:14

  Så utrolig deilig mine tips er:

  1. Drikk mye vann for da for du renere hud.

  2. Ha en god fuktighetskrem og smør in huden din hver dag med masse lotions og stell kroppen

  3. Le mye og bare vær glad tror de fleste personene liker å være rundt glade og sprudlende mennesker.

  Jeg liker ikke å skrive hvorfor jeg fortjener å vinne fordi jeg syns alle fortener like mye å vinne, men jeg vil si da fordi jeg har hatt så utrolig mye skole arbeid og stressa mye fordi så er det trening, og jobb og skole så hadde vært veldig deilig med spa nå!

 • Reply Anne Gunhild Utgård 21. mars 2014 at 07:38

  Hei, Ida:-)

  Mine beste skjønnhetstips er å holde hodet over en kasserolle med kokende vann i 5-10 min (dette åpner porene), for så å bruke en ansiktsmaske som trekker ut urenheter fra huden.

  Et annet godt tips, som kanskje passer for studenter med lite penger på konto, er å blande sammen honning og olivenolje. Dette kan brukes som hårkur, som gjør håret mykt og mindre elektrisk, og man kan også tilsette sukker, så får man en deilig og velduftende bodyscrub.

  God helg 🙂

 • Reply Eirin 21. mars 2014 at 07:44

  Mine 3 skjønnhetstips er;

  1. Er favoritt neglelakken din nesten tom og har blitt klumpete er løsningen en liten dråpe med neglelakkfjerner. Da blir den som ny!

  2. Sliter du med tørr hud rundt neglene så er tipset å smøre litt olje rundt kantene, du kan bruke alle typer olje. (Mat olje fungerer også)

  3. Sett beina i bløt! Ingenting er mer udelikat enn vinter tørre bein. Fil dem fine og smør dem inn. Avslutt med en frisk farge. Du vil føle deg så mye bedre 🙂

  Jeg har lyst til å vinne fordi jeg aldri før har vært på spa, og jeg har kjempe lyst til å prøve det! Enkelt og greit 🙂

 • Reply Kristine 21. mars 2014 at 07:49

  Mine beste skjønnhetstips er

  1. Lag en deilig leppeskrubb av honning og sukker, skrubb forsiktig leppene for å få dem myke og deilige. Honningen tilfører også fuktighet, mens sukkeret er akkurat passe grovt for leppene.

  2. Kos deg litt hver dag, det gjør deg lykkelig og gir deg overskudd. Drikk kaffe i sengen om morgenen, kjøp friske blomster, kjøp fint undertøy, spis en liten bit sjokolade.

  3. Ansiktsmasken fra Jorgobe er den beste jeg har prøvd, og etterlater en rin og myk hud. Etter en lang og sliten dag er denne fin, gjerne sammen med en eppisode av friends (som har kommet på netflix nå!) og en god kopp te i soffakroken.

  Jeg fortjener å vinne sikkert like mye som alle andre her. Jeg er medisinstudent i utlandet, jobber ekstremt hard med skolen, og hadde derfor trengt en skikkelig avslappningsdag. Det at det er i Oslo er heller ikke negativt, jeg vil gjerne ta med meg min fine storesøster som bor der. Hun jobber med å starte sin egen bedrift, og har konstant noe å bekymre seg over. Hun fortjener virkelig en dag hvor hun kan koble helt av og få masse pleie og energi.

 • Reply Anne Gunhild Utgård 21. mars 2014 at 07:49

  Nå glemte jeg å skrive hvorfor jeg har lyst å vinne en slik helg da! 🙂

  Har faktisk aldri vært på spa, har alltid hatt lyst på spa, men tror faktisk ikke jeg hadde klart å slappe av på spa. Fordi, tenker du kanskje?

  Å ligge på en benk slash seng, mens en dame knar og løser opp musklene mine høres jo sinnsykt deilig ut. Men når jeg ligger der og tenker: om 20 minutter så forsvinner 1000 kr ut av kontoen min, og denne kroppen blir like stiv etter morgendagens treningsøkt, så kommer gjerrigknarken i meg (som selvfølgelig er sunnmøring) ut.

  Hadde derfor vært gøy (som sunnmøring) og fått en sånn helg, og faktisk kunne slappe av og ikke tenke på hvor mye regningen kommer på når man sjekker ut av hotellet på søndagen:-)

 • Reply Hege A 21. mars 2014 at 08:07

  1. Drikke nok vann! ..og må innrømme at jeg ikke har vært flink nok til det i det siste.

  2. Nok søvn! ?og må innrømme at jeg sliter litt med dette også om dagen, pga mye stress. ?og derfor punkt tre:

  3. Stresse mindre, smile masse og huske å puste hver dag i hverdagen.

  Jeg synes jo ikke jeg fortjener å vinne noe mer enn noen av de andre her,

  MEN: må jo si at et slikt opphold hadde gjort underverker for meg akkurat nå, pga at jeg ikke gjør som de nevnte punktene ovenfor. Hadde trengt litt ro i sjela for å si det mildt.

  🙂

  Hege

 • Reply J 21. mars 2014 at 08:07

  Smil og vær deg selv, enkelt og greit! 🙂 Har vel egentlig ingen spesiell grunn for at jeg fortjener dette mer enn andre, men må si det hadde vært utrolig deilig med litt avslapping, da jeg har tre eksamener nå i mai som privatist, stresser som bare det!

 • Reply Thea Sæterhaug 21. mars 2014 at 08:25

  Spennende konkurranse 🙂 Her er mitt bidrag:

  1. Bruk en god kropsskrubb på området før du barberer. Dette vil få leggene dine til å kjennes mykere. Ved å gjøre dette skrubber du bort død hud rundt hårene, slik at hårene kommer bedre frem før du barberer. Dette vil også motvirke røde nupper etter barbering.

  2. I stedet for å bruke permanent hårfarve, bruk glansfarve en gang i blandt for å frisk opp hårfargen. Dette sliter minimalt på håret, i motsetning til permanent hårfarve.

  3. Gi huden din fukt! Dette kan man gi kroppen ved å drikke vann og ved å bruke fuktighetskrem. Når huden din har nok av fuktighet vil den vise seg på sitt best.

 • Reply Helene Kristin Olaussen 21. mars 2014 at 09:00

  1. Drikk masse vann! hvis man laster ned appen Waterminder passer den på å si fra at du må drikke mer vann. Vann er så viktig for å holde kroppen i god form, og ikke minst for å få en glødende og frisk, lpettfri hud.

  2. Smør deg inn med fuktighetskrem med EN GANG du kommer ut av dusjen! før du tørker deg eller noe som helst, huden blir så my og deilig!

  3. Få sjønnhetssøvnen. Jeg har blitt mye flinkere til å legge meg tidlig, og føler at huden og generelt kroppen føles bedre og friskere.

  Jeg øsnker å vinne fordi jeg vil ta med meg kjæresten og komme bort litt! Har hatt en litt vanskelig tid, å prøver å distrahere meg selv hele tiden, og jeg kan i grunnen ikke komme på noen bedre distraksjon enn dette, hehe 🙂

 • Reply Elin 21. mars 2014 at 09:01

  Mine tips er GRATIS, og ikke avhengig av hvilke typer produkter man bruker( selv om det også er av betydning):

  1: Nok søvn, i alle fall i ukedagene

  2: Frisk luft – kom deg UT, uansett vær! Ingenting slår frisk hud etter en gå tur i vind og regn.

  3: Sett av tid til å ta vare på deg selv, om det er en ekstra lang dusj (med barbering/frottering av kroppen og smøring med en god body lotion etterpå

 • Reply Oda 21. mars 2014 at 09:12

  1 – en god rens, det hjelper ikke for mye man smører seg om man ikke renser seg ordentlig, da trekker ikke kremen ordentlig inn.

  2 – Ansiktsvann/tonic for å få riktig pH på huden igjen etter man har vasket seg med vann fra springen.

  3 – Vann og omega 3, så kroppen blir «ren» også på innsiden.

  Hadde vært helt fantastisk med en sånn dag, er utrolig sliten og lei av vinteren. Hvor perfekt hadde det ikke vært med en oppfriskning til våren… 🙂

 • Reply Randi Sæther 21. mars 2014 at 09:18

  1. Vask ansiktet ditt godt både morgen og kveld med lunkent/varmt vann. Smør deg inn med en ansiktskrem etterpå for å gi huden fukt.

  2. Vask av sminken før du legger deg på kveldene. Sover du med sminke får ikke huden puste, hvilket fører til kviser og andre urenheter.

  3. Bruk rette produkter som er tilpasset din hud. Spør gjerne ansatte i butikken om hjelp. Unngå å bytt mye produkter, det kan forstyrre huden.

 • Reply Marita 21. mars 2014 at 09:32

  Hei!

  1. Bruk highlighter! Det er et helt genialt tips jeg føler altfor få bruker. Det lyser opp ansiktet så flott! 🙂 I tillegg til en god concealer. Jeg bruker av og til concealer (lys, vel og merke) på øyelokkene og. Man ser fresh ut!

  2. Søvn og vann er gode tips det, men for mange så føles ikke dette som nok – selv om det absolutt er noe alle burde tenke på! Å flette håret før man legger seg (IKKE stram strikken!! Da kan det floke seg og da kan du miste masse hår…. #erfaring). Smør en god olje (trenger ikke å være så veldig dyr, kommer litt an på hårtypen) før du legger deg, og flett håret LØST etterpå. Da får du glansfult, fint hår med litt småkrøller/fall i hår du våkner! 🙂

  3. Bruk fint, matchende undertøy – selv om ikke alle ser det, så føler man seg faktisk litt finere. Det kan virke inn på selvtilliten! Gjerne freshe, fine farger. Dette gjelder også treningstøy, og også gjerne til hverdags. Man føler seg ofte litt freshere!

  Jeg vil helst gi denne gaven til bestevenninnen min, om det er mulig. Hun har slitt i flere år med alvorlige spiseforstyrrelser og depresjon, og hun har de siste månedene sent men sikkert klart å komme seg mer på beina. Det er selvtillitten som er det mest ødeleggende, og jeg tror hun ville fått mye bedre selvtillitt og følt seg mer vel med en slik behandling. Jeg synes virkelig at hun fortjener dette, og hun ga meg Ellie Goulding og hotellopphold i Oslo i bursdagsgave. Hun er verdens snilleste person, og setter alle andre foran seg selv. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvor glad jeg hadde blitt dersom jeg kunne fått gitt henne denne premien!!

 • Reply Fitness Vibeke 21. mars 2014 at 09:36

  1. Lage en supersmoothie om morgenen, fylt med antioksidanter og næring til huden.

  2. Sørge for nok søvn.

  3. Lage en hjemmelaget skrubb ved hjelp av kaffegrut, citron, honning og din favorittsåpe.

  God helg :))

 • Reply Hanne Strøm Larsen 21. mars 2014 at 09:40

  #1 Smør inn kroppen med baby olje når du kommer ut av dusjen, da får du smoooth hud! (Ikke overdriv, da tørker du aldri)

  #2 Bland inn ansikskrem i foundation’n din for en mildere dekking til hverdags.

  #3 Skrubb leppene med litt salt/sukker blandet i honning. La være på i 10min, super myke og kysseklare lepper 🙂

  Kan ikke gi deg en unik historie om hvorfor jeg fortjener det fremfor alle andre, men alle jenter fortjener vell å føle seg som en prinsesse en dag! Til og med meg 🙂

 • Reply Alexandra 21. mars 2014 at 09:43

  – Kokosolje! Ta en spiseskje olje, varm den til den blir flytende (enten i hendene eller et vannbad), og ha oljen i håret. Det er verdens enkleste og beste hårkur.

  – Jeg har alltid elsket neglelakk, men har vært så dårlig på å få det til å se pent ut. Lakken på høyre hånd ser alltid bombet ut, uansett hvor forsiktig jeg er. Løsningen er en tynn, tynn børste og neglelakkfjerner. Dypp børsten i neglelakkfjerner, gå over kantene av hver enkelt negl rett etter at du har lakket dem. Du fjerner overflødig lakk, og får lekker jevn lakk. Da gjør det ingenting at man ikke er så god på å legge neglelakk med venstre hånd.

  – Kokosolje fungerer også fantastisk som barberingskrem. Huden får fukt, og du slipper masse ekle småkutt.

  Det hadde vært så deilig å dele premien med min bestevenninne. Hun jobber og sliter med en PhD, og fortjener virkelig en ferie. (Jeg kunne godt tenke meg en tur på spa jeg også, altså! Kommer det mer snø nå tror jeg jeg må drite i studentbudsjettets begrensninger og bare bruke en dag på spa som strøst.)

 • Reply Anniken 21. mars 2014 at 09:55

  Jøss, alltid hyggelig når folk slår på stortromma!

  Hva enn jeg skriver her, har det automatisk blitt skrevet 1724794 før. Min filosofi er enkel, og inneholder ikke ‘1 tskje sitron, en knype salt, halv knype pepper, litt krysalisert honning, en kvart avokado, og den avgjørende tskjeen av sokrin gold – og vips’ Nei. Jeg har ikke troen på dill-dall – en skrubb gjør deg kanskje ‘freshere’ i en liten periode, men disse 3 tipsene vil jeg påstå er mer ‘long-term’ og får frem den ‘ordentlige’ skjønnheten i deg (herregud så klisjé – men la gå). So here it is, den magiske formelen:

  1) Omega 3 – er omega (hehe) for hud og hår.

  2) Drikk vann (masse) – gir fukt og får huden til å se friskere ut.

  3) Smil og le – lett tilgjengelig og gjør deg alltid vakker – uansett tid, uansett sted. Gjør dette litt mer hele tiden, og noen vil garanert kommentere det!

  (4) – Et glass rødvin. Gjør underverker. (Blir jeg disket nå..?)

  Måtte den beste/den mest tilfeldige vinne! Ha en fin dag!!

 • Reply Josefine 21. mars 2014 at 10:10

  1. Hvis du greier det kutt ut sukker! huden min ble sinnsykt mye bedre med sukkerkutt, alle småkviser og urenheter forsvant.

  2. Bruk lipgloss som øyenbrynsgele for å holde øyenbrynene på plass og vask en gammel mascarakost til å påføre det med.

  3. Etter en dusj når huden fortsatt er litt våt rett etter du har tørket deg smører du inn hele kroppen med vanlig babyolje fra matbutikken, billig og du blir silkemyk !=)

  Jeg er i en litt stresset periode med flytteforberedelser, studier og stress, hadde vært helt sinnsykt deilig med spahelg i oslo!

 • Reply Martine 21. mars 2014 at 10:15

  3 av mine beste skjønnhetstips er:

  1. Ansiktsskrubb der du blander 2 ss sukker, 3ss kokosolje, 1 ss honning. Det er bakteriedrepende og huden kjennes fantastisk ut:)

  2. Man må føle seg vakker både psykisk og fysisk, så jeg syntes det å trene og spise sunt funker får å føle seg bedre.

  3. Få nok med søvn og drikk vann før du legger deg. Føler at det «renser» kroppen litt!

  Det hadde vært en drøm å få en sånn premie nå. Er midt opp i eksamener og stress.. Noe som så og si nesten alle er nå. Men hadde vært så deilig å få koble av og komme seg litt vekk fra studentlivet for et døgn 🙂

 • Reply Emma 21. mars 2014 at 10:28

  Elsker tanken på å kunne vinne denne opplevelsen!

  Mine skjønnhetstips er følgende:

  1. Behandle huden forsiktig, massere og tilføye godt med fuktighet og sminke som passer akkurat til deg, bruke det huden trekker til seg og som vil gi glød til akk ansiktet ditt. Altså finne ditt riktig produkt

  2. Det aller beste skjønnhetstipset er å føle seg selvsikker og ha et godt selvbilde. Det er det ingen oppskrift på, men jeg kan si at ved trening og å gjøre det bra på skolen/jobb vil det løfte deg opp og føle deg mer selvsikker. Da tørr man kanskje å utvikle seg selv mer og prøve nye ting for huden og kroppen man ikke har prøvd før. Egen tid vil også hjelpe deg til å tenke på deg selv. Jeg har en kveld i uken der jeg kan nyte å barbere og smøre meg inn med kremer og oljer for å føle meg fresh og smuud.

  3. Være flink til å si positive kommentarer til hverandre! Hvem føler seg vel ikke enda vakrere hvis man hører det fra andre? Det gjør ihvertfall jeg, det vil påvirke utstrålingen din!

  Begrunnelse for at akkurat jeg skal vinne:

  Jeg er en blid jente på 18 år, trives på skole og i jobb. Men jeg kan innrømme at dagene går fort og at tid til meg selv og mitt velvære ikke er i det store fokus. Jeg hadde virkelig trengt å komme meg litt bort og få skjemmet bort både kropp og sjel etter en ganske tung vinter. Jeg håper dere liker mine skjønnhetstips og velger meg! 🙂

 • Reply Camilla Wik 21. mars 2014 at 10:32

  1. Drikk mye, mye vann!

  2. Jeg foretrekker å bruke gel-lack istedenfor vanlig neglelakk fordi det holder seg fint mye lenger, og du slipper å bruke tid på å lakke neglene så ofte.

  3. Bruk en god bodyskrubb både når det kommer til barbering for å motvirke nupper, og før du går ut i solen for da får du en dypere brunfarge som holder lengre.

  Hadde vært supergøy å vinne fordi jeg for tiden studerer i England, og min søster har studert borte i snart 3 år så da har det ikke vert så mange muligheter til å gjøre noe morro sammen.

  Derfor hadde det vært supert for oss 2 studenter å ta oss en pause fra lekser og arbeid og bare ha en avslappende weekend sammen hvor vi bare kan være sammen og ha det morro og ikke stresse med noe annet. 🙂

 • Reply Anna 21. mars 2014 at 10:34

  1)Bruke sitron i håret for en naturlig blondering/striping i stedet for de lumske ammoniak-alternativene – spesielt for gravide og ammende 

  2)Ha liten tube med reisebalsam i veska som man kan bruke til å glatte over håret med om det blir frizzy eller statisk, samt stryke over bluser etc som blir statisk og klistrer seg til huden.

  3)Ta på babyolje i dusjen mens du fortsatt er våt. Dette låser fuktigheten inn i huden og du får superdeilig hud etterpå, uten noe klisj siden du har fått bort overskuddet med håndkleet. (Den som lukter lavendel er forresten helt nydelig å ta på om kvelden, etter treningsdusj og før leggetid).

  Hvem ønsker vel ikke å vinne en så flott pakke?! ? Travel småbarnsmor med travel karriere, og dette gir som mange vet mindre tid til seg selv, til jentetid og til skjønnhet og pleie. Som de sier ?Man må kjøpe bong for å vinne i lotto?, så her kjøper vi bong for alle penga, og krysser fingre og negellakkløse tær og lever i håpet 😉

 • Reply Claire 21. mars 2014 at 11:06

  Har sjelden tid til noe mer enn en rask 5-minuttersdusj mens lillekrapylet på 6 måneder sover.. Dette hadde jeg virkelig fortjent! 🙂

  Mitt triks for å fjerne sminke er å bruke babyolje på en liten bomullsdott.. Fjerner lett sminken, er rimelig og aldri før har jeg hatt så lite urenheter i ansiktet.

  Også det å starte dagen med en frisk gåtur gjør underverker for kropp, hode, hud og sinn.. (Har ingenting å si om du starter dagen kl 11 eller 12:30, så lenge du starter dagen med en tur)

 • Reply Toril Hornnes 21. mars 2014 at 11:17

  1. Vann! Det er sååå viktig for å beholde en sunn, fin og elastisk hud og for at nyrene skal kvitte seg med giftstoffer ooog man får økt energi!

  2. Søvn! Det beste skjønnhetstipset av alle. Gratis, og utrolig viktig! Uten søvn både ser man utmattet ut og kroppen fungerer ikke 100%.

  3. Smile, le & selvsikkerhet! Hva kan man si? En glad person er alltid mer glødende og vakrere enn en som sutrer.

  Jeg ønsker å vinne denne premien, fordi jeg gjerne vil ta med kjæresten min på en koselig tur! Vi har et avstands-forhold, hvor vi ofte ikke får møttes oftere enn en gang i måneden. Utrolig tungt, men virkelig verdt det! Å kunne overraske han med et hotellopphold hadde vært perfekt!

 • Reply Annelise Beck 21. mars 2014 at 11:27

  Mine skjønnhetstips:

  – Vann medfører mange helsefordeler for både hår, ansikt og kropp. Selv merker jeg betydelige forskjeller ved å drikke en god dose vann hver dag! Vann får meg til å føle meg sunn og frisk, både på innsiden og på utsiden.

  – Framhev dine beste trekk! Alle kvinner er vakre, og det er viktig at man omfavner dem!

  – Utstråling! Verken sminke eller hårprodukter er viktigere enn ens utstråling. Jeg blir glad selv når jeg ser andre smile! Deres utstråling kan til og med ha en innvirkning på mitt humør. Når jeg ser et menneske med en utrolig utstråling, vil jeg bare se på dem så mye som mulig og absorbere deres lykke. Det er utrolig hva selvtillit og et smil kan gjøre, både for deg selv, men også for andre 🙂

  Det blir feil å si at jeg fortjener dette mer enn andre, for mitt liv er absolutt fantastisk, dog det kan tilby utfordringer og stress, er jeg glad i det livet jeg har, og de menneskene som omringer meg! Jeg er vell bare en jente som alle andre, som trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag med studier og jobb 🙂

 • Reply Silje 21. mars 2014 at 11:35

  Her er mine 3 tips for de som ikke kan bruke en formue på produkter og behandlinger:

  1.Drikk masse vann, få nok søvn og spis frukt <3

  2.Skrubb kroppen med skrubbehansker og smør inn legger med olivenolje <3

  3.Lag ansiktsmasker og hårkurer med ingredienser fra kjøkkenet som f.eks avokado, honning, egg osv <3

  Det hadde vært fantastisk å vinne en slik opplevelse, da dette er noe jeg som student ikke har muligheten til å kunne unne meg på egen regning 🙂 Det hadde vært fantastisk å ta med en venninne på noe sånt!

 • Reply Elise 21. mars 2014 at 12:02

  Mine tre beste skjønnhetstips:

  1) Bytt ut den sulfatinneholdende shampooen med en økologisk, sulfatfri en. Sulfater er så sterkt at det brukes i bilvask og har ingen ting i håret å gjøre. Uten disse stoffene blir håret mye lettere å ta vare på.

  2) Bruk oljer i ansiktet. En kombinasjon av mandelolje, arganolje og hempolje gjør min kombinasjonshud veldig fin. Sjelden jeg har en kvise etter at jeg begynte med det.

  3) Smøre leggene med en form for olje etter barbering. Selv bruker jeg olivenolje med lavendel tilsatt. Lavendelen fjerner olivenlukten, og leggene er glatte og gode etter barbering.

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg har en tøff periode. Selv nærmere tre år etter 22. juli hjemsøkes jeg av mareritt, flashbacks og et tungsinn som er tungt å leve med. I tillegg til dette studerer jeg juss, som krever mye jobb og konsentrasjon, noe som er krevende i en slik situasjon jeg er i. Jeg gjør alt jeg kan for å holde meg oppe og gjøre livet fint, men luksus i hverdagen hadde virkelig vært noe jeg hadde hatt godt av.

 • Reply Elise Dyling nordfjæren 21. mars 2014 at 12:34

  Jeg drev lenge å slet med hudormer og jeg følte at ingenting fungerte. Helt til jeg fant vidunderkuren. Bland salt og tannkrem og ta det på der du har hudormer. La dette være på i ca 5 minutter før man tar det vekk. Ha på kaldt vann etterpå i området for å tette igjen porene. Huden ble virkelig mye bedre.

 • Reply Anniken Kjendseth Monsen 21. mars 2014 at 12:43

  1. Vask håret med kaldt vann, før og etter shampo og balsam- håret blir mer glansfylt og sunt.

  2. Huden din trenger smøring både på innsiden og utsiden. Tilskudd med omega- 3 gjør så du blir kvitt tørre områder, pigmentflekker og reduserer rynker. Det tar litt tid før du merker forskjell, men det er verdt det!

  3. Allergisk? Hvis du får utslett eller begynner å klø av sminkekoster, er det mest sannsynlig fordi det er dyrehår i dem. Da lønner det seg å bytte til syntetiske koster, fks. fra The body shop.

  Jeg har veldig lyst til å vinne et opphold på Grand Hotell i Oslo så jeg kan ta med moren min på 18’års dagen min. Siden jeg fyller 18 i september, går jeg glipp av jente- sydentur i sommerferien med venninnene mine, så da hadde det vært koselig med en ekstra feiring med mamma når jeg blir myndig. 🙂

 • Reply Emily 21. mars 2014 at 12:51

  1. Har du gule negler etter feks å ha brukt mørk neglelakk. Så gni en sitronbåt på dem.

  2. Mos jordbær til det er en røre, tilsett natron. Bland godt sammen. Ha blandingen på tennene i cirka 5 minutter før du bruker tannbørsten og pusser tennene med blandingen. Skyll godt etterpå

  3. ha olivenolje i håret som kur over natten, også vaske det av morningen etter.

  Jeg fortjener å vinne fordi:

  jeg har så utrolig lyst til å gi noe til kjæresten min i 2års gave, men jeg har ikke råd. Har sett på priser på hotell, sydenreiser, danskebåten men dog for dyrt. Jeg har lyst til å kunne gi noe tilbake etter 2 år med å ikke gi noe dyrere enn en høytaler. Jeg har også lyst til å få fin, ren og glatt hud etter barbering og en krem som lukter himmelsk og ikke svett mann!

 • Reply Mathilde U 21. mars 2014 at 12:59

  Hei!

  Mine beste skjønnhetstips er:

  1. Spise sunt, drikke vann, sove og trene regelmessig

  2. ta på Elizabeth Arden eight hour kremen på leppene før jeg legger meg, når jeg våkner er leppene myke og gode til tross for at det er vinter!

  3. Investere i gode hudpleieprodukter!

  Jeg har lyst til å vinne fordi jeg er en hardtarbeidende student med stor S og har dessverre ikke råd til å unne meg slik luksus på mange mange år! Det hadde vært en fantastisk mulighet å vinne dette 🙂

 • Reply Frida Elstad 21. mars 2014 at 13:05

  Mine tre beste skjønnhetstriks er triks som jeg har fulgt selv i flere år!

  1) Jeg er ganske sikker på at jeg har funnet verdens beste ansiktskrubb, funker mot kviser, hudormer, eksfoliering av hud, oljetehud, ja hva som helst egnetlig. Bland det følgende samme: Hvilken som helst tannkrem og salt.. Ja, tannkrem og salt av alle ting. Bland det sammen på et lite fat og bruk det som en skrubb for ansiktet. Ha det på for 5 minutter, og vask det av med en klut – voila, huden din blir så myk som bare det.

  2)

  Har du lyst på fine nybarberte legger som er mykere enn en babyrumpe? Bland sammen sukker med litt honning – Blir verdens beste skrubb for leggene dine. Smør og skrubb det på med en skrubbeklut. Etterpå så kan du ta en engangsbarberhovel og barbere leggene dine. Mye ekstra hud og hår kommer av.

  3)

  Drikk mye vann! For å holde håret, kroppen, ja egentlig alt i kroppen fint og bra så bør du drikke mye vann. Hvertfall 2.5 – 3 liter hver dag!

 • Reply Una Milje 21. mars 2014 at 13:23

  1. Bruk produkter uten mye parfyme og sulfater, annbefaler spesielt Lush sin sjampo i fast form, de holder lenge, og inneholder mye mindre stoffer som skader håret!

  3. Omega3, styrker negler, hår og gir kroppen stoffer som de trenger, må jeg si noe mer!?

  4. Sett av tid til å pleie deg selv, dette er veldig avslappende og et fint avbrekk i en hektisk hverdag. Du føler deg også ekstra fin og ren etterpå!

  Jeg vil gjerne vinne denne premien fordi jeg trenger virkelig en avslappende helg der jeg bare kan kose meg å lade opp til mer skole! Dette er jo også en ypperlig mulighet til en romantisk helg med kjæresten, som nok heller ikke takker nei til å bli dullet med!

 • Reply Anette 21. mars 2014 at 13:31

  1. Rense ansiktet morgen og kveld + peeling én gang i uken

  2. Bruke en god ansiktskrem og bodylotion. Å gi kroppen fukt er mye viktigere enn man tror

  3. Drikke mye grønn te. Det er både godt for imunforsvaret og kroppen (er nok derfor jeg er veldig sjeldent syk, velger jeg å tro. Bank i bordet for det;-)

  Jeg synes selv at jeg fortjener å vinne siden jeg har fire eksamener innen de to neste ukene. Blir helt svett av å tenke på det. Så det hadde vært så deilig med et lite spaopphold før påskeferien kicker inn 😀

 • Reply Ellen 21. mars 2014 at 13:31

  1) Søvn er kroppens kilde til ny energi. Andre fordeler er at tilstrekkelig søvn styrker immunforsvaret, regulerer matlysten og reduserer urenheter, mørke ringer under øynene og grå hud. Derfor er mitt første tips å få en fast rutine på leggetider, holde soverommet mørkt og kjølig og prøve å unngå stress, trening og kaffe sent på kvelden. Ved å følge disse enkle reglene vil søvnen bli bedre for de fleste.

  2) Våren er på vei, og hva er vel mer oppmuntrende enn myke, nybarberte legger? For å få et godt resultat er det verdt å legge inn litt forarbeid før man barberer. Bruk en god skrubb og skrubbehanske et par ganger i uken, så unngår du nuppete hud. Skrubben kan enkelt lages av sukker og olje. Avslutt med en body lotion som gir huden fuktighet.

  3) Omega-3 fettsyrene er viktige for alle kroppens celler, medregnet hud- og hårcellene våre. Omega-3 er bra for å unngå tørr hud, eksem og solbrenthet. Mitt siste tips er derfor å ta en skje med tran hver eneste dag, eller enda bedre; spise fisk hver dag. Som de sier i makrell-reklamen; En skive makrell om dagen er nok for å dekke dagsbehovet av omega 3.

  Hvis jeg vinner ønsker jeg å glede en venninne ved å ta henne med meg på dette fantastiske oppholdet. Vi har begge hatt et travelt år, og kunne virkelig trengt noen avslappende dager med litt luksus og tid til å pleie oss selv.

 • Reply Henriette 21. mars 2014 at 13:31

  1. Masse søvn! skal du opp tidelig så ikke ligg å se på serie til klokken to på natten. Søvn er viktigere enn om chuck gifter seg med blair eller ikke (gossip girl) 😉

  2. Drikk masse vann! Det er godt for kropp og hud!

  3. Trening 2-5 ganger i uken. Man får masse energi og overskudd.

  Håper det var noen enkle og greie tips! Premien så ut som kunne passet meg mitt i blinken før jeg skal ta eksamen i 2P matte.. Skrekk og gru… 🙁

 • Reply Sandra 21. mars 2014 at 14:40

  Mine 3 beste skjønnhetstips er:

  -Ansiktsmaske fra Lush (som også kan lages hjemme) med honning, havregryn og banan. Den gir plenti med fuktighet til huden, noe som er ekstra viktig nå som det har vært vintermåneder og kaldt vær. Ta på en god fuktighetskrem etter masken.

  -Det viktigste for håret: VARMEBESKYTTENDE. Sol og varme (fra feks rettetang, krølltang og hårføner) tærer og sliter på håret, så da er det uhyre viktig med varmebeskyttende.

  -Ta 1 dag i uken der du setter av tid til deg selv. Jeg gjør alltid det på søndager. Da lakker jeg negler på tær og hender, tar ansiktmaske, hårkur, napper bryn og barberer der det trengs 🙂 Det er også avslappende, noe som er bra ettersom at stress gjør at man kan få kvise og faktisk munnsår.

  Jeg har lyst å vinne sånn at jeg kan overraske veninna mi som har sittet dag ut og dag inn med skole og eksamen. Hun studerer IT, og legger virkelig mye arbeid i det. Jeg har også tettpakkede uker, så tror det hadde vært digg for begge oss å dra sammen på spa:)

 • Reply Julie 21. mars 2014 at 14:45

  1. «KOKENDE VANN» Jeg liker på de morningene jeg har god tid å ha ansiktet mitt i noen sekunder over kokende vann. Dette vil gi ansiktet en fin glød og du vil føle deg mye freshere på en trøtt morgen kvist! Hvis du ikke har tid til å koke vann funker det også å holde hodet litt ned i fryseren som ett alternativ.

  2. «HOLD UNNA» Hold hendene unna ansiktet. Når vi tar oss for mye i ansiktet risikerer vi å flytte smuss og bakterier fra fingrene og over til ansiktet, noe som kan resultere i uren hud.

  3. «APPELSINSKALL» Bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Puss tennene som vanlig etterpå. Det skal sigende virke, men man burde gjøre det daglig i ei uke for synlig effekt!

  Jeg har veldig lyst å vinne denne premien til min bestevennine som er fra USA. hun flytter snart tilbake til statene, mens jeg flytter til andre deler av verden. Det hadde vært så herlig å nyte en helg med henne midt oppi en stressende hverdag med lite tid til hverandre før vi begge flytter! 🙂

 • Reply Connie Berg 21. mars 2014 at 14:48

  1: Meg som mange andre sliter litt med at neglene blir gule etter å ha hatt på neglelakk en god stund. For å slippe dette kan du gni på en sitronbit og deretter ta på litt blank neglelakk før du tar på den du skal bruke. Da slipper du gule negler da neglelakken fjernes! Om du har dårlig tid så hjelper det å skylde hendene i kaldt vann før du påfører dette, så tørker de mye fortere.

  2: Da man er ute på byen glemmer man nesten alltid å fjerne sminken før man legger seg da man kommer hjem, det tror jeg alle har opplevd. Vippene har da veldig lett for å bli tørre, det beste du kan gjøre da er å ta litt balsam på vippene og skylle det ut etter en stund, da blir de som nye igjen.

  3: De fleste føler seg helt forferdelig stygg etter en fuktig kveld på byen, og våkner dagen etter med store poser under øynene etter lite søvn og mye alkohol. For å slippe dette kan du legge på en isbit, så blir du kvitt de.

  Jeg synes jeg fortjener og vinne denne konkurransen fordi jeg trenger virkelig en avslappende tur med kjæresten. Vi har leilighet sammen som jeg bor i nå, fordi han har studert 2 timer unna i ett år nå som gjør at vi aldri har hatt tid til å gjøre noe sånt da vi kun ses 2 dager i uka, hvis ikke mindre også. Det beste noen kan gi meg er massasje, men kjenner dessverre ingen som er glad i å massere som gjør at jeg får utrolig stiv rygg og nakke pga. Tunge bryst som jeg da har vurdert og redusere da massasje timer blir for dyrt i lengden.

  Det er veldig viktig og pleie forhold og det kan være veldig vanskelig da man ses så lite.

 • Reply Kristine 21. mars 2014 at 14:51

  Wow for en utrolig herlig konkurranse!

  Mine tre beste hudtips er:

  1. Å prøve å holde stressnivået nede ettersom stress ofte fører til uren hud

  2. Får man en eller fere av de ovverraskene og iriterende kvisene så hjelper det med å ta tannkrem på kvisen(e) rett før du legger deg. Det tørker ut kviser og det hjelper virkelig! Kjempe smart!

  3. Fjerne all sminke og rense huden hver kveld og avslutte med fuktighetskrem

  Det hadde vært supert å vinne denne premien med tanke på at jeg har hatt alt for mye å gjøre i det siste med skole og jobb… derfor har der blitt lite tid til å slappe av og skjemme bort meg selv, og å ta var på huden har heller ikke blitt prioritert. I tillegg ville det vært utrolig gøy å kunne overraske og ta med søsteren min siden hun har hatt en minst like stressende periode i det siste og hun fortjener virkelig noe så deilig og oppmuntrende:)

  Jeg krysser fingrene!! 😀

 • Reply Hilde 21. mars 2014 at 15:05

  1. Rense ansiktet morgen og kveld som er tilpasset huden, i tillegg til god fuktighetskrem.

  2. Være ute i frisk luft! Er man ute i en time, føler man seg så utrolig bra etterpå.

  3. Det kreves litt planlegging, men spis 5 om dagen av frukt og grønt. All sunnhet gjør godt for skjønnheten 🙂

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg er student og har ikke råd til å skjemme meg bort. Det hadde vært utrolig deilig å ha noen dager til å koble av og samle krefter til eksamenstiden. Hadde tatt med meg bestevenninna mi som fortjener det av samme grunner som meg, i tillegg til at hun er superduper å ha i hverdagen 🙂

 • Reply Tina Triger 21. mars 2014 at 15:21

  1. Masse, masse vann

  2. Nok søvn

  3. Et stort smil ut mot verden

  – gratis alle tre, og noe absolutt alle kan få til om de prøver 🙂

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg er seksbarnsmamma og fyller 40 om noen få uker. Tid til meg selv har jeg vel ikke hatt siden….tja..1995 eller noe sånt? hehe. Men jeg klager ikke, for det er en hverdagsluksus å ha seks skjønne barn og en fantastisk ektemann 🙂

  tina.triger@live.com

 • Reply Signe 21. mars 2014 at 15:46

  1. Svett! Det gjør underverker for huden, så gjør noe som får svetten i pannen til å komme! Det har sikkert noe med saltet å gjøre og at porene blir åpnet!

  2. Skyll håret i kalt vann når du er ferdig å vanske det med shampoo og balsam, slik at skjell-lagene blir lukket!

  3. Pass på å ikke lage sinte-rynke i pannen ubevisst! Prøv å pusst ut når noe er irriterende eller du er i dårlig humør, man kan bestemme humøret til et visst punkt! Og det å være glad er jo positivt for hele kroppen.

 • Reply Anne Snefrid 21. mars 2014 at 16:08

  1. Vann og riktig kosthold.

  2. Nok søvn.

  3. Rense huden

  Jeg vil gjerne vinne slik at jeg kan overraske min fantastiske mann med på en liten tur for kun oss to. Jeg trenger neppe si at det er travelt med tre små barn, jobb og alt annet en skal delta på 😉

 • Reply Mia 21. mars 2014 at 16:49

  Så gøyt det hadde vært!

  Tips 1. Ta hårolje i håret hver dag, dette gir næring, fuktighet og glans.

  Tips 2. Vaske sminkekostene sine 1 gang i uken minimum, man unngår bakterier som fører til uren hud.

  Tips 3. Ta isbiter og beveg de over ansiktet, porene blir mindre og det gir en sunn glød, dette er noe jeg gjør hver dag.

  Håper virkelig jeg vinner og får sjansen til å ta med min beste vennine som er rammet av utmattelsessyndromet. Vi er under mye stress og har ikke penger nok til en slik opplevelse. Vi har aldri vært i Oslo så derfor hadde det vært kjempe gøyt! Har veldig lyst å overraske henne!

  Elsker bloggen din, ha en fin helg <3

 • Reply Silje t 21. mars 2014 at 16:53

  Hm.. Jeg har ingen FANTASTISKE tips, men kan legge ved de jeg synes funker best for meg.

  1. Jeg har slitt litt med fet hud. Man tenker da kanskje at det å bruke olje på huden er en dårlig ide, men det har virkelig gjort mirakler for meg. Bruker en hudolje fra Ole Henriksen. Jeg tror grunnen til at det gir så gode resultater, er at når man bruker Rens osv stripper dette gjerne huden for de naturlige oljene. Dermed produserer huden mer. Når jeg bruker olje annen hver dag blir huden mer balansert, og den er dermed ilkke nødt til å overprodusere. Det er hvertfall min teori.

  2. Barbertips: jeg slet mye med nupper under armene etter barbering. Samme med leggene, men ikke i så stort omfang. Barberkremer hjalp ikke, og ikke såpe heller. Men balsam, derimot! Kanskje fordi hårene blir ekstra myke og dermed mindre motstand? Det funker hvertfall.

  3. Ekstra bue på vippene? Varm vippekrølleren litt under hårføneren, så får du ekstra fin bue på vippene, som varer lenger 🙂 ..og et bittelite ekstratips til alle som ikke vinner konkurransen: Ta litt fuktighetskrem ca 10 sek i mikroen før du smører deg inn. Såå mye deiligere, og man får en liten følelse av spa og velvære.

  Når det kommer til hvorfor jeg vil vinne regner jeg med at de fleste vil det akkurat like mye som meg, og har akkurat like gode grunner, om ikke bedre.

  Jeg og samboeren ble for snart 3 mnd siden foreldre for første gang. Vi ble sammen når jeg var 14, og nærmer oss snart 9 år som kjærester! Vi har fått en nydelig liten snuppe, som vi koser oss med. Men jeg skal innrømme at jeg er S L I T E N. Det har virkelig vært en omveltning, og det å gå fra å ha egentid sammen, og alene, til nærmere ingenting synes jeg er litt småtrist. Vi gjør så godt vi kan, men må vel innrømme at når snupp sover vil vi gjerne sove også.

  3 timer med søvn hver natt tar på, hehe. Uansett, vi drømmer om å komme oss litt bort sammen etterhvert, men siden vi begge er studenter tar vi oss ikke råd. Det er så rart, når man får en liten en, vil man gi alt man har og eier til lille. Og man gjør det jo med glede. Men jeg skal innrømme at dette hadde vært helt fantastisk.

  I tillegg hadde det vært en fantastisk overraskelse for mannen, da han er så flink med lille. Han står opp på natten, og deler all jobb med meg. Jeg føler meg så fantastisk heldig, men har liksom ikke overskudd til å vise det. Sier det jo, men det hadde vært flott å få muligheten til å få vise det i tillegg. Jaja. Regner med de fleste hadde blir ufattelig glade for denne premien, men det samme gjelder hvertfall for meg. Hadde nok gjort godt for kropp og sjel 🙂

  Ha en fin dag! Og husk og smil. Det er nok det aller beste skjønnhetstipset 🙂

 • Reply Ida Elisabeth 21. mars 2014 at 17:03

  1. Drikk masse vann, for å holde urenheter borte og tilføy kroppen masse fuktighet.

  2. Smør leggene inn med hårkur/balsam, da blir de utrolig glatte etter barbering.

  3. Drikk te med ingefær i! Det holder deg borte fra å bli syk og kropp og sjel føler seg mer vell!

  Hvis jeg er så heldig å vinne, vil jeg ta med meg kjæresten! Vi har ikke fått vært på ferie eller noen form for reise sammen, så å skape det minne, hadde vært fantastisk! Det ville samtidig vært den beste bursdags gaven jeg kunne gitt han! Hadde jublet om jeg vant 🙂

 • Reply Tonje W 21. mars 2014 at 17:10

  Oi, denne premien ser skikkelig fristende ut! Så ok, her kommer tre tips fra meg:

  — 1. TØRRBØRSTING —

  Kjøp en kroppsbørste, en sånn litt stiv en som nesten ser ut som en hestebørste. Børst skikkelig over hele kroppen noen ganger i uken, på tørr hud.

  Fordelene fremfor en dusjskrubb er at det blir billigere i lengden, man kan holde på så lenge man vil uten å sløse med varmtvann, og man får virkelig bort MYE av den døde huden. Står man i sollys ser man hudcellene forsvinne som støvskyer fra huden, ganske gøy egentlig. Og så klart, smør over med fuktighetskrem etter å ha børstet.

  PS: Børster man huden før barbering opplever jeg at barberingen blir enda glattere 🙂

  — 2. FARG VIPPER OG BRYN —

  Med mindre man har naturlig mørke vipper og bryn, eller trives best med lyse, er det utrolig praktisk å farge dem. Man gjør det lett hjemme med kit fra f.eks. merket Depend, kjøpes på Vita. Tar bare noen minutter, og det gjør i hvert fall at jeg føler meg mer fresh uten sminke.

  — 3. VASK SMINKEKOSTENE —

  Det er veldig mange som glemmer dette, eller ikke vet at det er viktig eller at det i det hele tatt går an. Men tenk så mye dritt som fester seg på kostene over tid, spesielt når det gjelder kostene man bruker i ansiktet. Fett fra huden, sminkerester, bakterier ? ugh!

  Vasker man dem om kvelden er de som regel tørre igjen til neste morgen. Easy peasy, man må bare ta seg selv i nakken og GJØRE DET, for det er jo en litt kjedelig jobb 😛

 • Reply Tonje W 21. mars 2014 at 17:12

  Æææ, glemte å skrive grunnen til at jeg ønsker/fortjener å vinne. En av hovedgrunnene er at velvære er utrolig viktig for meg. Er mye hjemme og i dårlig form grunnet sykdom, og når man blir frarøvet mye av de andre kule tingene i livet, blir det ekstra viktig å hente glede fra de tingene man fortsatt orker å gjøre. Da er jo selvpleie, spabehandling, velvære og jålerier helt genialt 🙂

  Håper det går greit at det ble to kommentarer fra meg nå :p

 • Reply Celine 21. mars 2014 at 17:24

  1. Før du går ut av dusjen, skyll hele kroppen og håret med kaldt vann – dette skal gjøre håret sterkere, og så er det forfriskende!

  2. Masser leppene med en myk tannbørste og hvilken som helst tannkrem. Dette fjerner døde celler og gjør leppene fine!

  3. Mos en banan sammen med 2 ss honning, påfør dette i ansiktet og la det tørke før du vasker det av med kaldt vann. Dette vil gi en glødende hud.

  Det hadde vært strålende å vinne dette, og ettersom jeg bare er 16 – snart 17 år, og denne spa-dagen kun er for en person, har jeg veldig lyst til å gi den til min kjære mamma!

 • Reply Mari 21. mars 2014 at 17:48

  Mine beste skjønnhetstips er:

  1- Legge negllakken og topcoaten på kanten og litt under neglen, dette gjør at negllakken sitter bedre og holder lengre.

  2- Vaske og rense ansiktet etter at man har trent, svetten tar med seg urenhetene i huden ut, men dette vil bli liggende på huden dersom man ikke vasker det bort så fort som mulig etter man har trent.

  3- Bruke en leppomade, gjerne rosebud, på øyenbrynene. Dette gjør at man kan «forme» brynene og de vil også holde formen sin utover dagen, så man slipper bustete bryn. Leppomaden vil også gi brynene en litt mørkere farge.

  Jeg vil gjerne vinne fordi det hadde vært deilig med en avslappende helg mellom alle tentamener og eksamener.

 • Reply Malin 21. mars 2014 at 17:54

  1. Hud: Vask bort all sminke hver kveld, og bruk en god fuktighetskrem. Man burde dra til hudlege eller rett og slett et gratis alternativ, gå til ditt nærmeste apotek og fortell hvilken type hud du har så får du anbefalt den som passer best for DEG. Jeg har lenge lest på nett og plukket opp tips til kremer fra både familie og venner, og ble alltid overrasket over at det ikke funket på meg. Så gå til de som kan det.

  2. Smile masse. Det finnes ikke noe som er vakrere enn mennesker som går rundt og smiler. Puss tenner, tanntråd og «use what your mama gave you».

  3. Hår: Det er slitasje på både hud og hår. Om vinteren når kulden treffer, eller om sommeren når du er på ferie og håret får gjennomgå av både sol, vann og klor. Her vil jeg også anbefale å gå til frisøren om håret ditt er veldig slitt, slik at du får det produktet som passer ditt hår. Føler du at håret ditt ikke er så slitt eller du ikke har råd til dyre hårprodukter bruker jeg denne hjemmelagede hårmasken:

  1 egg

  1/2 agurk

  litt solsikkeolje

  Slik gjør du:

  1. Visp egget og hell i solsikkeoljen. Mos agurk i en blender og bland i resten.

  2. Fordel masken i håndkletørt hår, og la den virke i 10 minutter.

  Jeg har så lyst til å vinne denne konkurransen fordi at de siste 2-3 årene har vært veldig uheldige for meg. Mange tøffe perioder, og det begynner endelig å komme seg. Hadde vært så deilig med et avbrekk fra hverdagen og ikke tenkt på noe, bortsett fra å slappe av og kose meg. I tillegg så fortjener besteveninnen min også dette. Hun har stått ved min side fra dag en, og etter at jeg ble syk så har hun fortsatt vært min største støttespiller, Det hadde betydd veldig mye for meg å kunne ta med meg henne, som en takk for den hun er og som hun alltid har vært.

 • Reply LeneB 21. mars 2014 at 17:55

  Mine tips er:

  1 – Ta vare på deg selv! Gjør noe som gleder deg eller føles godt (les et magasin, lakk negler, vær med venner, gå tur i skogen ++). Skjønnhet kommer innenfra, er det ikke det man sier?!

  2 – Slapp av! Ikke stress med mat, kropp og trening. Du er god nok som du er.

  3 – Om de to andre punktene ikke virker og man føler seg som crap; dusj til varmtvannstanken er tom, smør inn kroppen med deilig krem og håret med kur, lag en kopp te og tenk at det snart er sommer.

  🙂

 • Reply Solveig 21. mars 2014 at 19:26

  Hei Ida!

  Ok mine tips er (trommevirvel please)

  1) Hvis man maserer olje i neglebåndene hver dag, vokeser neglene sterere og fortere. Og huden rundt neglen blir kjempefin 🙂

  2) Kokos olje er fantatisk hvis man vil vokse ut noen overnappede bryn 🙂

  3) Hvis man ser litt sliten ut, kan man ta litt hvitt pudder eller øyeskygge i øyekroken, dette gjør at øyet ser større ut og mye mer våken 🙂

  Jeg hadde blitt så glad og takknemmelig for en slik premie. Jeg synes alle fortjener en slik premie, men man håper på å vinne uansett 🙂

  Stor klem

 • Reply Sandra 21. mars 2014 at 19:34

  Mine tre beste skjønnhetstips:

  1. Ha et sunt og variert kosthold, med minst mulig karbohydrater og sukker, samt drikk masse vann.

  2. Isbit i et kjøkkenhåndkle mot kviser! Det hjelper veldig, spesielt mot de «underjordiske», vonde kvisene. Kviser blir ofte betente og hovne. Isen virker betennelsesdempende, og demper hevelsen.

  3. Det viktigste skjønnhetstipset er at skjønnhet kommer innenfra. Dersom man føler seg bra, får man også en glød og utstråling deretter 🙂

 • Reply Ida Lind 21. mars 2014 at 19:43

  Mitt første skjønnhetstips handler om utstråling. Det holder ikke bare å gå rundt med et falskt smil og tonnevis med påtatt selvtillit. Hva med å strø litt om deg med ekte komplimenter, og skryte litt av de ansatte på Narvesen, togkonduktører etc. Spre om deg med litt glede- så vil du automatisk bli sett på som litt skjønnere 🙂

  Så handler det selvsagt om å prioritere deg selv. Prioter trening, rensing av hud, sunne produkter, og sunn mat, jevnlig klipp av hår, og kanskje en soltime eller to gjennom vinteren. Skjønnhet handler om prioriteringer – stort sett.

  Til slutt- vi kan ikke alle jobbe for Victoria Secret. Kanskje du er en av de som ikke prioriterer skjønnhet. Flere av oss småbarnsforeldre velger gjerne bort forfengeligheten et par år til fordel for pottetrening og lesestunder. Det burde også være helt ok!

  Ida Lind

  urettferdig(ætt)live.com

 • Reply Stine 21. mars 2014 at 19:46

  Mine beste skjønnhetstips:

  1) Avokado; avokado er en av de beste hudhjelperne som finns (hvertfall sett utifra pris). Bland 1/2 avokado med litt olje og smør dette på hudet. La det sitte på i alt fra 10-20 minutter og vask deretter av. Huden kommer til å se utrolig fresh ut.

  2) Babyolje: smør dette inn på hudet før du tørker den etter dusj. Etterlater huden fin og myk.

  3) ligge med lår/rumpe på spikermatte (den typen man får i helsekosten) i alt fra 20 minutter og oppover for å få igang sirkulasjonen. Smør deretter inn med fuktighetskrem. Dette har hjulpet utrolig godt på mine celluitter!!

  Hvorfor burde jeg vinne denne premien?

  Grunnen til at jeg burde vinne denne premien er at jeg har hatt et utrolig stressende år med brudd med samboeren min, problemer med studiene og diverse ting med familien. Har nettopp møtt en herlig fyr (som desverre bor litt langt unna) og vil så gjerne kunne ha en romantisk tur med oss to hvor vi kan «lade» opp kreftene sammen og bli kjent med hverandre i rolige omgivelser.

 • Reply Stine L. H 21. mars 2014 at 20:04

  Mine 3 skjønnhetstips:

  1. Unn deg selv en dag dedikert til selvpleie. Om et opphold på spa blir for dyrt for lommeboken, kan man jo alltids ty til en hjemmelaget ansiktmaske, fotbad og en kopp med kakao.

  2.»Put a smile on your face!» Man blir med ett mye mer attraktiv, og man føler seg samtidig mye bedre.

  3. se deg selv i speilet og si: «Jeg er god nok!» God selvtillit er alltid viktig.

  Grunnen til at jeg veldig gjerne vil vinne denne premien er fordi det har vært veldig mange negative og depressive tanker i det siste, og dermed kunne både jeg og hodet fortjent en liten pause.

 • Reply Linn vassvik 21. mars 2014 at 20:05

  For å få neglelakken til å tørke fortere, kan du holde neglene i kaldt vann

  Skyll fjeset med vann hver kveld, helst kaldt vann, bedre for porene

  :-)) krysser fingrene

 • Reply Ivana H 21. mars 2014 at 20:05

  ÅÅÅ, har så lyst å vinne! Oppi all skolearbeidet hadde det vært så utrolig herlig med et deilig hotellopphold. Har alltid hatt lyst på en spa behandling da jeg aldri har vært på det før. Hadde vært fantastisk med en dag med luksus :):) Bor også i Bergen så å fått dratt til Oslo hadde vært stas! Krysser fingrene!

  3 gode skjønnhetstips jeg har er:

  1. Drikk masse vann! Vann renser kroppen, gjør huden ren og fin også er det veldig veldig sunt!

  2. Bruk en bb-cream eller foundation med glød før du påfører et mineralpudder. Dette vil etterlate huden fuktig og den vil se utrolig frisk ut! Annbefales sterkt!

  3. Skrubb ansikt og kropp 2-3 ganger i uken. Deretter påfører du en deilig bodylotion slik at du etterlater huden din babymyk!!

 • Reply Siv 21. mars 2014 at 20:28

  For en magisk premie, da! Har faktisk aldri vært på spa, til tross for at jeg nærmer meg 30 (litt for fort, hjelp!). Jeg lager av og til litt spa for meg selv hjemme, da. Da tar jeg fotbad, ansiktsmaske, hårkur, smører meg med en god bodylotion og litt diverse velværeting. 🙂

  Mitt aller beste skjønnhetstips er faktisk like enkelt som det er gratis: SMIL! Alle blir vakrere når de bærer et smil, og det å smile mye gjør faktisk at du blir lykkeligere (Ja, du «lurer» faktisk deg selv 😉 )

  Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

 • Reply Kristin 21. mars 2014 at 22:17

  Mine tre beste skjønnhetstips:

  1. Eksfolier huden og følg på med ansiktsmaske etterpå, to ganger i uken.

  2. Ha sminkefrie dager. Huden trenger pauser innimellom!

  3. Kom deg ut i frisk luft! Ingenting som er så kledelig som roser i kinnene etter en frisk tur ute.

  Ønsker virkelig å vinne denne premien da både musklene mine og huden trenger en dag på spa etter en lang vinter! 🙂

 • Reply Erica 21. mars 2014 at 23:44

  Her er noen av mine beste hudpleietips:

  1) Bruk solfaktoren hver dag! 95 prosent av alle aldringstegn skyldes solen, så du vil takke deg selv når du blir eldre viss du er er føre-var. Man vet hvordan man kan forebygge tidlig aldringstegn, så da er det bare å ta det enkle grepet 🙂

  2) Begynn dagen med en god rens av huden tilpasset din hudtype. Daglig er vi utsatt for forurensing og bakterier, og det er viktig å utvikle en god hudpleierutine for å vedlikeholde en sunn, strålende og fin hud.Dermed er det vel så viktig å også avslutte dagen med en god rens av huden!

  3) Exfolier/skrubb huden din! Invister gjerne i en god skrubb som er tilpasset hudområdet eller lag din egen effektive skrubb av kaffigrut og kokosolje! Bruk det gjerne 1-2 ganger i uken. Da får huden puste ordentlig, man unngår inngrodde hår, får mykere og glattere hud, samt mulighet til en penere og renere hud 🙂

  Tvi tvi til meg og alle andre 🙂

 • Reply Synne 22. mars 2014 at 01:52

  Her er 3 av mine beste skjønnhetstips:

  1. Rens alltid huden båden morgen og kveld. Da får du blant annet kvittet deg med talg og overflødig fett, smuss, sminke og døde hudceller!

  2. Få nok søvn, minst 8 timer hver natt.

  3. Ikke klem på kviser. Dette gjør bare vondt verre!

  Jeg har aldri vært på spa før, men jeg har alltid hatt lyst til det. Å vinne denne premien ville mildt sagt vært helt fantastisk! 🙂 Jeg krysser fingrene!

 • Reply Maria Volpe 22. mars 2014 at 02:17

  1: ikke overdriv, for mye av noen ting er sjeldent fint. Gjør som coco chanel sa; ta alltid av det siste du tok på.

  2: ta alltid på øyekremen innover mot øynene/nesa, for å unngå unødvendige rynker i fremtiden. og for all del ikke strekk huden utover. vær forsiktig!

  3 drikk vann og spis sunt. For min egen del syns det i hvert fall veldig fort om jeg ikke har vært sunn på en stund.

  Hvorfor: taha, because i’m worth it vell 🙂

 • Reply Ane Konstanse 22. mars 2014 at 03:47

  Hei Ida!

  Nå fikk jeg nesten litt presjasjonsangst, leser jo hele tiden gode tips fra deg på sånne ting..

  Men her kommer mine beste skjønnhetstips.

  1. Skjønnhet kommer innenfra og det er derfor viktig å spise sunt, trene regelmessig, få nok søvn og drikke nok vann!

  2. Skjønnhet er å være glad, sett deg selv før alle andre en gang i blandt og kjøp den veska du egentlig ikke har råd til eller simpelten ta en pause fra leksene for å ta en lang dusj og pleie deg selv.

  3. Ta deg en ferie! Sov litt lenger enn vanlig, få litt sol på kroppen og senk skuldrene. Man er alltid vakker når man kommer hjem fra ferie.

  Jeg var i Oslo i vinter med kjæresten min som er amerikaner, og han fikk ikke noe bra inntrykk av hovedstaden… Det var første gangen hans i Norge og han sverget at han aldri skulle tilbake til Norge, – ihvertfall ikke om vinteren! Så om jeg hadde vunnet denne overnattingen på Grand har jeg (Oslo) i allefall fått en annen sjanse til å overbevise han om hvor fint og flott Oslo er!

 • Reply Guro 22. mars 2014 at 04:55

  Mine tips:

  1: Tørre neglebånd? Gni inn leppomade. (Jeg bruker Carmex)

  2: Bruk kaffegrut og olje, evt vann, for å eksfoliere huden, både på kroppen, i ansiktet, på leppene og på hendene (mange glemmer hendene, men vi vil vel at de også skal være silkemyke!). På leppene kan man først ta på leppomade før man tar en klype kaffegrut og gnir på leppene. Kaffegrut er noe jeg ellers bare kaster, så det er derfor helt gratis og det føles bra å bruke kaffen til mer enn en ting.

  3: Frottér huden på leggene med et tørt og litt stivt håndkle før du barberer. Barberingen blir tettere og leggene mykere.

  Hilsen nybakt mor.

 • Reply Synnøve 22. mars 2014 at 09:03

  1: Skrubb leppene om kvelden før du legger deg med en tannbørste, og smør et godt lag med en fet lipbalm. neste morgen vil leppene være utrolig myke, og evnt leppestift vil legge seg mye bedre på. Perfekt hvis det er fest dagen etter

  2: Drikk masse grønn te! Grønn te virker rensende og får huden til og gløde, og demper kviser, men husk du må drikke det en stund før resultatet vises (1-2uker) Ikke glem tannpussen! da grønn te kan i tilfeller gir missfarge på tennene..

  3: ikke bruk sminke hver dag. La huden og øyne puste. Gå deg en tur ute uten sminke og hårprodukter og la solen skinne mot deg. I samme sleng kan an gjerne ha et lite «spa» for seg selv. fjern rester av neglelakk, skrubb huden og negleband, smør deg inn i gode kremer, ta en god hårkur tilpasset ditt hår og barber deg. Du vil føle deg fresh og ny, og noen dager uten sminke vil få deg til å føle deg vakrere både med og uten sminke! som vil gi deg en naturlig utstråling

  Jeg har lyst til og vinne konkuransen fordi jeg trenger et avbrekk fra studier! Jeg har verken råd eller tid til å ha det morro med venner/kjæreste, som er ganske kjedelig i min alder. Dagene går til lesing og øving og det gjør meg utslitt! snart sommer, men hadde vært godt med en liten ferie imellom, som kanskje gir meg mer motivasjon og glede i hverdagen etter all lesingen inne på min rotet hybel!

 • Reply Lisa B. 22. mars 2014 at 12:19

  Hei! For en flott konkurranse Ida, det kommer nok garantert vinneren til gode!

  Her er mine skjønnhetstips:

  1. Trening! Enten det er yoga, styrketrening eller ballett så er trening noe av det beste du kan gjøre for kroppen din! Du styrkes både fysisk og psykisk og det fører med seg en rekke helsegevinster!

  2. Highlighter! Etter at jeg oppdaget highlighter er denne blitt et must til alle spesielle anledninger. Det setter virkelig prikken over i’en og får huden din til å gløde på en helt ny måte 🙂

  3. Arganolje til håret! Aldri har håret mitt vært så frisk og mykt som etter at jeg begynte med arganolje. Enda bedre blir det når jeg i tillegg bruker renseshampoo først. Forskjellen er utrolig!

  Egentlig er det ikke jeg som fortjener å vinne, men min fantastiske bestevenninne. Hun har gått igjennom et par tøffe år både med seg selv og familien, noe som har ført til at hun har måttet flytte bort fra både venner og kjæreste. Det er nå et halvt år siden jeg har sett min beste venninne og vi drømmer stadig om en helgeutflukt sammen. Et avslappende opphold på Grand Hotell hadde vært perfekt, og en enestående sjanse til å kunne komme seg bort fra hverdagen en liten stund og fokusere på seg selv og oss 🙂

  – Lisa B.

 • Reply Ingeborg 22. mars 2014 at 13:07

  Jeg veit ikke med deg, men ofte slutter jeg å lese skjønnhetstips etter 3 setninger for det viser seg at det blir så himla avansert. Her er mine tre beste, og enkle tips:

  1. I stedet for å tørke deg med et håndkle etter en dusj, smør deg i stedet inn med babyolje. Huden blir supermyk og superfuktig!

  2. Har jeg en dårlig dag, hjelper ALLTIDen treningsøkt. Har jeg ikke lyst til å trene sier jeg til meg selv at jeg gir det 10 minutter. Er det fortsatt dritt etter 10 minutter, gir jeg meg. Det skjer jo aldri – er jeg først i gang, gjennomfører man som regel en god økt. Det fineste som finnes er ei blid jente med roser i kinnene!

  3. Dersom du har tørt hår; vask håret og ha i mye olje; enten hårolje eller olivenolje. Pakk inn i håndkle og ha det i over natten. Skyld godt. Håret blir som nytt!

 • Reply Helle Gråberg 22. mars 2014 at 14:00

  1. Sove ca. 8 timer hver natt, om man sover for lite eller for lenge blir i alle fall jeg ganske borte vekk. Og huden har godt av søvn.

  2. Rense huden godt morgen og kveld, for å bli kvitt skitt som setter seg. Merker forskjell veldig fort. (Spis også sunt, så har du photoshop-aktig hud på et par dager).

  3. Bruk fuktighetskrem innen 5 minutter etter at du har dusjet, da blir fuktigheten tatt opp mye bedre i huden.

  (BONUS: Miks litt bakepulver med en gjennomsiktig neglelakk, så har du en matt top-coat.)

  Jeg har utrolig lyst til å vinne så jeg kunne slappet av etter eksamen., før jeg drar inn i militæret. Akkurat nå har jeg bynt lesingen selv om det ikke er før i juni, og gjett om jeg er nervøs? Fysikk og matte i i løpet av en uke, wæææ! Og selvfølgelig er jeg litt redd for militæret, selv om jeg gleder meg. Men hadde vært fantastisk å kunne slappet ordentlig av i mellomtiden, så kan ikke si annet enn at jeg krysser fingrer og tær og alt jeg kan for at jeg vinner 🙂

 • Reply Julie 22. mars 2014 at 14:20

  1) Bruk balsam som barberings»skum» på leggene. Jeg har aldri hatt en eneste nupp, og får alltid høre at jeg har verdens glatteste legger 😀

  2) Ved å ta et lett lag med highlighter rundt leppene, og litt ekstra på amorbuen, får leppene en skikkelig plump

  3) Jeg var så frustrert over det matte, pistrete håret mitt at jeg tok kroppsolje (aka mye fetere enn morrocan oil) i den nederste halvdelen av håret, sov med det over natta, og skylte det ut neste morgen i en halvtårsperiode. Håret mitt fikk fra å være tjafsete og helt jævlig til å bli fint, tykt og mykt igjen. Kanskje det funker for fler? :p

  Da jeg er tredjeårsstudent som stresser meg i hjeeel for å klare å tippe meg opp til et A-snitt (har våknet av stressmareritt HVER natt i to uker i strekk, så dette kan bli en lang vår…), hadde det vært supert med en sånn premie å roe ned med etter bacheloren er levert! 🙂

 • Reply Malene 22. mars 2014 at 14:50

  Tips nr 1: Etter jeg fikk atopisk eksem på kroppen og i store deler av ansiktet har jeg prøvd meg frem til mye, og dette er den som har gjort stor forskjell for meg! IKKE bruk de grusomme sminkefjerner serviettene, med mindre du har vært ute på byen og ikke orker noe annet. Invester heller i en god og mild ansiktrens (anbefaler Eucerin mild cleansing milk som er skånsom for huden, renser huden samtidig som du fjerner sminken).

  Tips nr 2: Bruk en god primer evt. en fuktighetskrem før du legger på sminke. Huden trenger fuktighet.

  Tips nr 3: Om man er sliten eller lei, ta på deg gode sko, sett på en mood booster-spilleliste, og ta deg en tur ut. Hjelper for kropp og sinn!

  Jeg bor for øyeblikket i England, og har utrolig mye å gjøre på skolen. Det er ikke så ofte man har tid til å slappe av, og jeg og mamma har pratet om en jentetur i så mange år nå, og det er på tide at det blir noe av (og spa er jo perfekt!) 🙂

  Krysser alt som krysses kan!

 • Reply Embla Lillegaard 22. mars 2014 at 18:00

  Å for en fin konkurranse! 😀

  Tips1: Få nok søvn, drikk mye vann og spis sunt. Ikke alltid så lett og holde seg til i en slitsom hverdag, men greit å prioritere mye søvn i helgene iallefall.

  Tips2: Hvis jeg har veldig tørt og pistrete hår en dag bruker jeg å ha litt olivenolje i håret eller i tuppene før jeg legger meg og sove med det i, med en håndduk rundt hodet. Du må selfølgelig vaske det ut morgenen etterpå, med håret ditt ser mye sunnere ut og får en veldig fin glans!:)

  Tips3: Hvis du vil ha fine lepper til vanlig er det veldig greit og bare skrubbe lett over leppene med en ren håndduk. Da får du myke lepper og en finere farge.

  Jeg syntes jeg fortjener og vinne, fordi jeg har en veldig travel hverdag til vanlig, og trenger og komme med litt bort:)

 • Reply Marianne 22. mars 2014 at 21:34

  Skjønnheitstips, ja. DET kan man ikkje få nok av! 🙂 Så her har du mine:

  1) VANN! Blir sikkert nevna 100 gonger, men kan ikkje bli understreka godt nok.

  2) Denne er litt merkelig, men lover at det funkar: Ta litt hårspray på fingeren, og stryk den LETT(!!) over augebryna. Slik holder dei seg på plass heile dagen.

  3) Mange slit med urein og raud hud, og bruker masse pengar på gode produkt utan forbedring. Det er bra og invistere i gode produkt, men det er ikkje sikkert sjølve produkta er grunnen til huda di. Mange er nemlig allergisk mot kostane dei brukar! Forøvrig er det lurt og vaske kostane reglemessig 🙂

  Eg er på ingen måte ein bedre eller meir verdig vinnar enn nokon andre, men viss eg vinne, vil eg ta med mora mi på spa. Ho fortjener da berre fordi ho er verdens beste! 🙂

 • Reply Michelle Tran 22. mars 2014 at 22:31

  1- redusering av mørkeringer under øynene: jeg pleier å ta vare på mine grønnte-teposer etter å ha brukt dem. Skvis ut alt vannet slik at de er fuktig men ikke renner, legg dem så inn i kjøleskapet i et par timer og ha teposene under øynene i 20-25 minutter.

  2- Fjerne såkalte «puffy eyes»: Etter å ha brukt en sminkefjerner serviett, vasker jeg dem i rennende vann til de ser rene ut, deretter fjerne overflødig vann og snurr servietten rundt til en «pinne». Legg dem inn i fryseren over natta. Ta de ut neste morgen og ha det både under og over øynene dine. Dette er også en veldig deilig å måte å våkne til.

  3- hvordan påføre lettest og finest liquid eyeliner: Lag små «dotter» først, og deretter knytte dottene til en sammenhengende linje.

  Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg har et hektisk studentliv og trenger virkelig noe som kan hjelpe meg til å koble vekk stresset. Dessuten har jeg heller ikke råd til noe slikt selv, og det hadde vært deilig å få denne muligheten.

 • Reply Siri Kristine Tovås 22. mars 2014 at 22:44

  Mine 3 beste skjønnhetstips er:

  1. Drikk mye vann fordi da renser du huden og hele kroppen.

  2. Smink deg mest naturlig! mye finere å se naturlig ut med sminke istede for å gå klint ned med masse foundation og pudder.

  3. smile og le 🙂

  Jeg syns jeg fortjener jeg vinner fordi jeg har veldig lite penger til å bruke så jeg kan aldri ta meg råd til slike ting siden jeg er student!

 • Reply Tonje 23. mars 2014 at 11:16

  Hei Ida, haha dette må jeg jo bare være med på. Har aldri tid til meg selv (omtrent), men mine beste skjønnhetstips må innebære å sette av tid til seg selv. Fordi vi jenter fortjener å se bra ut, og dette kommer ikke av seg selv. Bruk tid på å lakke negler, shave legger, skrubbe kroppen, trene, fikse håret hva nå enn det skulle være. Vi jenter er for dårlige til å sette av tid til oss selv, så det er kort fortalt mitt beste tips:)! Selv jobber jeg opp til 6 dager i uken. Hadde aldri vært fornøyd om jeg ikke brukte tid på meg selv innimellom. Og det behøver ikke være noe stort bestandig. Klem fra meg

 • Reply Ingeborg 23. mars 2014 at 11:24

  Heihei! Mine beste hudpleietips er:

  – Ha potetmel på kviser over natten slik at de tørker ut (fungerer overraskende bra for meg)

  – Drikke tran/få i seg nok omega-3. Dette gjør at huden stråler og ser frisk ut. Jeg merker stor forskjell på perioder hvor jeg får i meg mye omega-3 og perioder hvor inntaket er lite.

  – Rense og skrubbe huden jevnlig for å fjerne smuss og død hud. Jeg pleier å bruke en enkel hjemmelagd skrubb av honning og kanel 🙂

  Å vinne denne premien hadde vært helt topp fordi da kan jeg ta med venninnen min som virkelig trenger et avbrekk fra hverdagen. Hun har over lengre tid slitt med alvorlig sykdom og går gjennom en tung periode i livet. Å få lov til å overraske henne med noe som dette tror jeg ville lettet mye på humøret hennes. Hadde vært fantastik om du kunne gi henne denne gleden for det trenger hun i en ellers tung hverdag <3

 • Reply Kaja 23. mars 2014 at 11:50

  1. Smøre seg inn med OLJEbaserte såper i dusjen!!! Ikke sterk såpe. + masse fuktighet etterpå 🙂

  2. Fryse TEPOSER for så å legge de under øynene. Strammer opp eventuelle poser under øynene.

  3. Masse søvn, masse vann og alltid SOLFAKTOR i ansiktet.

  Jeg ønsker meg dette veldig mye nå som jeg er student og ikke har råd til sånn:) Hadde blitt SUUUUPER glad! 😀

 • Reply Ane 23. mars 2014 at 12:47

  1. Lag din egen sukker, honning og oliven olje skrubb. Denne bruker på hele kroppen. Da vil huden din føles helt himmelsk ut.

  2. Veldig godt tips for cellulitter, er samme skrubben bare med kaffegrutt istede for sukker. En jevnlig bruk av dette gir synlige resultater.

  3. Sminketips for ujevn eller problem hud: Primer er din beste venn! En jevn hudoverflate vil hjelpe huden mangt med å virke flawless.

  Ved hjelp av duftlys og en god kopp te, vil jeg garantere både ytre og indre følelse av beauty.

 • Reply Jenny 23. mars 2014 at 13:09

  Tre enkle, men gode tips:

  Fuktighet – Både gjennom å drikke mye og bruke en god fuktighetskrem på både ansikt og kropp. Skrubb – få vekk alle døde hudceller og få frem den friske, myke huden under. Og for ansiktet – bruk mineralsminke! Aldri hatt så fin hud som etter jeg byttet fra vanlig sminke til disse produktene 🙂 Jeg ønsker å vinne fordi jeg virkelig trenger en pause fra alt stresset med skole og jobb, og dette høres ut som en perfekt mulighet til det! Hadde tatt med søsteren min som er i praksis om dagen, og vi synes begge det hadde vært fantastisk med et slikt opphold! 🙂

 • Reply Tonje 23. mars 2014 at 13:23

  1. bruke babyshampo engang i mnd skal visstnok fjerne stylingrester fra håret. I tillegg blir håret supermykt

  2. solfaktor i ansiktet hele året!!!

  3. VANN! dette kan virkelig ikke sies nok! verdens dyreste skjønnhetsprodukter kan ikke måle seg med effekten av rikelig mengde vann kombinert med et godt kosthold.

  jeg ønsker veldig gjerne å vinne denne fantastiske premien, som jeg ville belønnet meg selv med når eksamenene er overstått! Jeg har desverre ikke råd til slik lukus som fattig student, så det hadde passet en sliten kropp midt i blinken!

  Stor klem! 🙂

 • Reply Ida 23. mars 2014 at 13:46

  Heihei!

  Mine tre «skjønnhetstips» som jeg liker godt er: 1. å dusje og ta i hårkur i håret på kvelden, deretter sove med den og vaske det ut om morgenen – håret blir silkemykt! 2. Legge seg i badekaret med ordentlig varmt vann og litt kroppsolje, skrubbe kroppen mot slutten og avslutte med en god fuktighetskrem etter badet – man føler seg så avslappet etterpå og huden blir jo så myk og «frisk»! 3. Peele leppene før man påfører leppestift enten med et frottéhåndkle og litt lunkent/varmt vann på som man forsiktig gnir leppene med, eller en hjemmelaget skrubb med honning og sukker hvis man har bedre tid! Leppene blir kjempemyke, og leppestiften holder mye lenger.

  Jeg trenger/ønsker veldig gjerne å vinne fordi jeg helt siden semesteret startet har hatt utrolig mye å gjøre på skolen i tillegg til jobb ++, og alt stresset gjorde at jeg ble syk og til og med fikk beskjed av legen min av å stresse ned og bruke tid til meg selv – derfor trenger jeg virkelig å slappe av, spesielt nå før alt av tentamener og eksamener starter, og en spa-weekend hadde virkelig vært midt i blinken for meg og en god venninne! 🙂

 • Reply Tina 23. mars 2014 at 17:54

  Hei 🙂 Først og fremst er det viktigst å vaske av sminken om kvelden og drikke rikelig med vann. En halv avokado og en spiseskje honning kan brukes som en slags maske, la det virke i 10 min. Dette gjør jeg ett par ganger i uken, og det funker utrolig bra!

  Spise masse grønnsaker, spesielt brokkoli er kjempebra for huden!

  Ikke stresse så mye, prøve å sette av litt tid til å slappe av i hverdagen, noe jeg ser du er veldig flink til, hihi

  Jeg vil gjerne vinne denne konkurransen, siden det er lenge siden jeg har gjort noe så koselig med mammaen min, og hun hadde virkelig fortjent en tur på spa!

 • Reply Astrid 23. mars 2014 at 18:20

  Det finnes jo utrolig mange gode skjønnhetstips, men her har jeg tre som hvertfall jeg er godt fornøyd med 🙂

  1. Spray parfymen din på ren og nydusjet hud! Da er huden din varm og porene åpne, så parfymen vil sitte bedre! Hvis du ikke gjør dette, og du har relativt tørr hud, kan du smøre deg inn i en fet og luktfri krem. Parfyme trenger fett og og fuktighet for å holde lenge, og hvor irriterende er det vel ikke at favorittduften er forsvunnet så fort du har gått ut av huset? Det hater jeg i hverfall..

  2. Sov med en løs flette om natten! Slik unngår du unødvendig slitasje og floker i håret. Jeg får heller ikke bølger av det! Og om jeg ønsker bølger, så fletter jeg håret naturligvis bare strammere.

  3. Fjern aaaalltid sminken før du legger deg. For meg er dette nesten som en tvangstanke, for ikke bare er det ubehagelig å sove med sminken på- det har også konsekvenser for huden i seg selv. De gangene jeg har glemt det eller ikke har giddet å gjøre det, våkner jeg opp med mørke ringer under øynene og ekkel «gammel» hud.. Liker myyye bedre å våkne opp med frisk hud som er klar til ev. å sminkes, enn å måtte fjerne sminken på morgenen for så å sminke den stakkars huden – igjen.

  Jeg har såå veldig lyst til å vinne denne premien, fordi den er som tatt ut av drømmene mine! Haha, jeg har faktisk gått og drømt om en spabehandlig i flere år, etter å ha sett det overalt på tv. Men den største grunnen til at jeg vil vinne, er fordi jeg så gjerne vil overraske min beste venninne med en sånn positiv opplevelse! Den siste måneden har hun hatt det fælt, ettersom gutten hun holdt på med og var kjempeforelsket i droppet henne for hennes (og min) «bestevennine». Etter alt som har skjedd har hun mistet så og si alt av selvtillit, og det er sjelden jeg ser henne smile lenger. Derfor hadde det vært perfekt å tatt henne med på en jentetur til Oslo, med noe så avslappende som hotellovernatting og spa! Så jeg krysser fingrene! 🙂

 • Reply Victoria Haglund 23. mars 2014 at 18:56

  Nr 1 är faktiskt sömn, det är så enkelt att glömma bort men faktum är att inget får min hud att glöda som när jag faktiskt är utvilad.

  Nr 2 min egna ansiktsmask mot torr hud, 1 avokado 2 matskedar kokos, 1 matsked naturell youghurt. kör allt i en mixer och låt stå i kylen tills de blivit kallt. Återfuktar torr vinterhy och kokosen gör att man får en skön utlandskänsla.

  Nr 3 måste nog vara att låta huden vila ibland

  Jag hade blivit så otroligt glad över att vinna denna konkurransen. Jag har tillbringat året på sjukhus för behandling samtidigt som jag kämpat för att klara av min utbildning till läkare parallellt. Det har varit ett otroligt tufft år men nu börjar det bli bättre. Men allt detta har gjort att jag inte fått tid att spendera tid med min bästa väninna som precis fått barn. Hade älskat att få skämma bort henne ordentligt innan hon flyttar tillbaka till Sverige. Tack vare din tävling kanske jag får möjlighet till det!

 • Reply Tiril Marie Jørstad 23. mars 2014 at 19:14

  1. Hvis man har eller begynner å få rynker kan man bruke en kjempelys concealer i rynkene, da får man bort skyggene.

  2. Drikk masse vann!

  3. SMIL!

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg kunne tenkt meg å fått litt alene-tid sammen med kjæresten! Kjæresten min er syklist og dermed reiser han mye! Og det eneste jeg har å se fram til reisemessig er å være med han til Grenland sammen med foreldrene hans! og ikke nok med det, VI FIRE VOKSNE (jeg er 20 år) SKAL BO I ÈN BOBIL. Så hadde vært fint med litt romantisk alenetid, og ikke hatt foreldrene hengende over oss når vi faktisk skal reise ut av den lille bygda Snåsa.

 • Reply Jeanette 23. mars 2014 at 20:21

  1. Drikk masse vann

  2. Få nok søvn

  3. Kokosolje! Vidundermiddel som kan brukes i baking, steking men også som skjønnhetsprodukt som hårkur og smøres på tørr hud.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg er student og har ikke råd til et slikt fantastisk spaopphold selv. Og etter lange semestre med mye skolearbeid og jobb ved siden av hadde en slik luksus gjort mye på humør og motivasjon 🙂

 • Reply Matilde Bang 23. mars 2014 at 20:43

  1. Drikke masse vann slik at huden får masse fuktighet

  2. Før du går ut av dusjen så skyll håret og kroppen i kaldt vann – hårlokkene lukkes og blir mindre slitt og porene i huden lukkes slik at mindre bakterier kommer inn.

  3. Ta litt lunket vann på fingrene og gjør vippene våte (om man har maskara på), vent litt og så fjern maskaraen. Man mister mange mindre vipper og da får de lov til å vokse seg lengre!

  Jeg ønsker å vinne først og fremst for, hvem vil ikke vinne denne superflotte premien? Og den andre grunnen er at jeg ønsker å ta med mammaen min på hotellovernattingen og gi henne (og meg hehe) et avbrekk fra den ellers travle hverdagen sin. Dette fortjener hun virkelig siden vi akkurat har fått oss hund og hun er den som er oppe klokken 6 med vofsen hver dag!

 • Reply Ingvild Fredriksen 23. mars 2014 at 21:04

  Hei ida, må bare si at jeg syns du har en kjempebra blogg, den er ikke så overfladisk som mange andre blogger og det liker jeg veldig godt!

  mine 3 beste skjønnhetstips er:

  1. spis mye frukt og grønnsaker! vitaminene gjør både hud,hår og negler friskere.

  2. Pass på å sette av litt «meg»-tid hver uke eller hver dag, for å slappe av. Stress kan føre til kviser,fremskynde aldringsprosessen og svekke imunnforsvaret.

  3. Masser deg selv eller få massasje på rumpe/lår. Massasje øker blodsirkulasjonen og gjør cellulitter mindre. Massaje 2-4 ganger i uken, er pleie for både den ytre skjønnheten og den indre

  et tilleggstips: Når man føler seg bra så ser man ofte bedre ut. Et lykkelig menneske er et smilende og vakkert menneske 🙂

  Jeg ønsker å vinne denne premien så jeg kan gi noe tilbake til min utrolig snille og gavmilde kjæreste. Han har tatt meg med på flere turer, men jeg har dessverre ikke hatt økonomi til å ta med han på noe. Studentlivet er ikke alltid så greit. Han er så fantastisk og jeg har utrolig lyst til å glede han med noe som dette. Jeg krysser fingrene:)

 • Reply Emilie D 23. mars 2014 at 21:24

  Stell huden din ofte med ulike produkter fra hudpleier og naturlige produkter. Skjem deg bort annen vær måned ved å dra til hudpleier slik at du får stelt deg ordentlig og kanskje til og med få en deilig massasje.

  Samtidig skal du spise sunn og god mat. Gjør istand et fat med masse god, oppskjæret frukt når du får venninnebesøk og drikk vann med kullsyre (mye bedre enn brus eller alkohol)!

  Husk å stell huden din uansett hvilken tid det er på året. Ikke la vinteren komme i veien for en deilig skjønnhets-dag.

  Barber deg i dusjen så huden er fuktig og ta deretter en body skrubb. Dette fjerner døde hud celler, men det gjør også så du får en finere brunfarge i solen! PLUSSPLUSS!:-)

  Jeg og min kjære har ett- års jubileum om litt over en måneds tid så dette her hadde jo vært utrolig koselig! Vi finner aldri på sånne koseting ellers, rett og slett fordi vi sparer til leilighet, så både jeg og han hadde satt utrolig stor pris på det. Syntes både jeg og han fortjener det like mye.

  Så får jeg bare krysse alle fingre og tær for at jeg blir den heldige vinneren i konkurransen 🙂

  emiliedalan@hotmail.com

 • Reply Emilie D 23. mars 2014 at 21:28

  Har også et tips når det gjelder selvbruning. Dere har vel opplevd å bli orange inni håndflaten før etter selvbruning? Det er nesten umulig å skrubbe vekk. MEN, bare ta på litt barberskum, og skrubb hendene dine og deretter vask det bort og vips så er det borte!

  Et annet lite tips er hvis du har det travelt etter du har tatt på deg neglelakk. Du føler at den aldri tørker… Det du trenger å gjøre da er så finne en skål med kaldt vann. Dupp fingrene nedi noen sekunder, og de blir tørket!

  emiliedalan@hotmail.com

 • Reply Hanna kristensen 23. mars 2014 at 21:58

  Hei hanna hær. Jeg ønsker og vinne siden jeg har lite penger siden jeg går på alpint og det koster litt, så har veldig liten tid til meg selv nån gang og ikke penger til spa osv. Hadde passet godt akkurat nu siden vinteren er snart over hær i nord.

  Tips 1: Smør deg altid hele kroppen med fuktighetskrem etter du har dusjet, da holder du huden fuktig lenge.

  Tips 2. Når du er ute, trener eller bare soler deg. Ikke ha sminke på så huden får puste godt.

  Tips 3: Ha dager der du ikke går med sminke eller noe, kun fuktighetskrem morgen og kveld. Da får du også ren og fin hud og kanskje ikke treninger så mye mere sminke og sparer penger. 🙂

 • Reply Ingvild 23. mars 2014 at 22:20

  For en gøy konkurranse og alle jenters drøm av en premie. Her tror jeg alle stiller likt som verdige vinnere! 🙂

  Mine tre enkle tips:

  1. Jeg er en av dem som synes det er veldig gøy å bruke leppestift, både til hverdag og fest. Det eneste som er dumt med leppestiften er at den ikke alltid varer så lenge etter den er påført. Et triks er da å påføre litt fuktighetskrem på leppene før man legger laget med leppestiften på. Da varer leppestiften lenger.

  2. For naturlig pene og lange øyenvipper er vaselin et supert produkt. Vasker man en gammel mascarabørste er det den beste måten å påføre vaselinen til øyenvippene, men man kan selvsagt også bruke fingrene.

  3. Selvbruning er i prinsippet veldig bra. Med litt ekstra brunfarge ser de fleste litt sunnere ut, og man føler seg gjerne litt penere også. Men det er ikke alltid like lett og kan også bli dyrt med tiden. Da er body lotion veldig god å ha. Om man smører seg inn med body lotion før selvbruningen er det lettere å unngå at det blir skjoldete. Da har huden fått fuktigheten den trenger og vil dermed ikke ta til seg selvbruningen som en fuktighetskrem. Altså, alle delene av kroppen trenger ikke alltid samme mengde fuktighet. Og påfører man selvbruningskrem på tørre områder vil huden trekke til seg enda mer selvbruningskrem enn andre steder som ikke er så tørre. Er kroppen like fuktig over alt før man påfører selvbruningskremen, blir resultatet jevnere og penere. Dette har lommeboka også godt av i og med at man ikke trenger samme mengde med selvbruning når kroppen fra før har fått den fuktigheten den trenger.

  Håper tipsene mine kommer til nytte 😉

 • Reply Marte 23. mars 2014 at 22:57

  Mine tre beste skjønnhetstips:

  1) Spis rikelig med frukt og grønt og drikk vann! Hver dag!

  2) Vær nøye med tannpuss og tanntråd-og SMIL!

  3) Skjem deg selv bort med en spabehandling i ny og ne, eller kjør hjemmespa med tente lys, avslappende musikk, myke håndklær og avslått telefon.

  For min egen del ønsker jeg å vinne spa fordi jeg er halvveis i graviditeten og føler jeg mangler den berømte glowen etter åtte uker med oppkast hver dag der selv det å ta en dusj har vært litt av et tiltak! Vil gjerne dele premien med en veldig god venninne fra studietiden som jeg ikke ser så altfor ofte fordi vi ikke bor i samme by lengre. Hun jobber seg ihjel for tiden, og eeelsker spa, så hun fortjener virkelig et avbrekk!

 • Reply selini 24. mars 2014 at 01:38

  1. Hvis man har en kopp med vann, kan man dryppe neglelakk oppi og lage flotte mønstre som man kan «trace» over på neglen. søk på «water marble art» på youtube. Det er helt fantastisk fint!

  2. Kjøp barberingsblader med innebygd gele. Så hvis du har dårlig tid en dag, så er det bare å barbere løs hvis du har litt vann på.

  3. Jeg har en kildevannspray som kan sprayes over sminken, så hvis jeg kommer fra jobb og skal ut igjen raskt og føler meg litt «tørka ut», så kan man friske opp ved å spraye dette vannet i fjeset.

  bonusstips: kjøp mineralpudder i to farger. 1 til å bruke vanlig i hele fjeset, og en mørk som kan brukes som solpudder/kontur. Jeg legger den mørke fargen ved kinnben og der man normalt ville hatt solpudder for å få frem konturen og få en illusjon av smalere fjes. Grunnen til dette er at jeg har opplevd at det ikke er noe som helst shimmer eller orange-tone i disse mørke mineralpudderfargene. Så det ser matt og fint ut til hverdagsbruk.

 • Reply Maren 24. mars 2014 at 11:05

  Mine tre beste hudpleietips er nok lik andre sine tips, men de funker så absolutt! Noe jeg gjør vær gang jeg kommer hjem fra skolen er å fjerne all sminken jeg har hatt på meg. Det er både deilig og godt for huden. Jo lengre du går med sminken jo større sjangse er det for å få urenheter. Det andre er så klart og spise så sunt som mulig og drikke masse vann:-) . Også mørk sjokolade gir deg overaskende myk og fin hud. Det siste er nok å bruke fuktighetskrem tilpasset etter din hudtype. Nå som det har vært vinter ute og det fortsatt er litt småkaldt blir huden din fort tørr. Derfor bruker ihvertfall jeg fuktighetskrem hver dag og det funker veldig bra 🙂

  Det hadde vært fantastisk og vunnet en så fin gave som dette. Jeg har så ekstremt lyst til å dra på spa og ta med meg moren min. Det hadde også vært en perfekt gave til henne siden hun snart har bursdag! Spa er jo noe alle liker!

  Klem fra Maren <3

 • Reply Anndrea 24. mars 2014 at 13:05

  Hadde vireklig trengt et pust i bakken! å være barbie på dataingeniør studiet krever sitt, sjekk gjerne ut bloggen min 🙂

  1. kjøp et flerfarget soloudder,da har du nemlig en fin pallett å brukes om øyenskygge når du skal ut å reise, eller har lite plass i vesken.

  2.Bruk en «børste» når du vasker ansiktet! du kan like gjerne bruke en manuell billig som clerasonic. poenget er at du tar bort døde hudceller og stimulerer huden, samt bruker utrolig mye mindre av renseproduktet ditt!

  3. Skrubb til ansikt og kropp kan du godt kjøpe billig,men mange av dem gir en dårlig polering… bland derfor inn sukker! du kan også blande sukker i ansiktsvasken/bodywashen din for et nogenlunde likt resultat 🙂

 • Reply Kathrine N 24. mars 2014 at 13:46

  1. Sexy undertøy og glattbarberte legger. Føler du deg sexy vil man utstråle mye mer!

  2. Velstelte øyenbryn gjør alltid ansiktet, det rammer inn og rydder opp. Ikke tynne streker ..

  3. Le! Man føler seg bedre som gjør at man blir mer positiv, og ett smil eller en latter er det fineste man kan bære 🙂 En god latter forlenger livet

  Er student og minimalt med penger som jeg kan bruke på meg selv etter regninger, mat, husleie, strøm og nødvendige husartikler er innkjøpt. Hadde vært helt fantastisk å oppleve spa! Har aldri vært på spa, men har lenge stått på ønskelisten. *krysser fingrene*

 • Reply Cecilie 24. mars 2014 at 16:03

  Tips:

  1) Få nok søvn og god søvn. Stress ned før leggetid og pass på at det er godt sovemiljø på rommet. Man ser alltid bedre ut når man er uthvilt.

  2) Tren utendørs. Dette gjør godt for kropp og sjel, og ofte får man trent mye og hardt uten å tenke over det. Joggetur, fjelltur, skitur, spasertur. Hvis man får tid til å gjøre det i dagslys er det enda bedre for da sover man bedre om natta også.

  3) Less is more. Ikke smink deg for mye, og tenker jeg særlig på huden. Det er ikke særlig pent om man kan se det tykke foundation+pudderlaget i ansiktet. Kunsten er å få det til å se naturlig ut. Kanskje kan det være lurt å spørre en nær venninne om hun mener du sminker deg for mye, for man blir blind for det selv.

  Jeg skriver på en masteroppgave nå og et spaopphold for å senke skuldrene vil gjøre godt. Jeg kommer også til å være raka fant til sommeren når jeg ikke lenger har studielån og jobben ikke starter før i August, så noen ferietur da tror jeg neppe at det blir. + Spatur vil gi meg en mulighet til å stikke innom en fyr jeg er skikkelig keen på og som ikke bor der jeg bor lenger 🙂

 • Reply Siri 24. mars 2014 at 16:14

  1: Hvis du har blondt hår, og etterveksten blir gul når du lysner den – bland ut lillashampoo med litt vann, og pensle det på etterveksten, i tørt hår. La virke en god stund, og vask som vanlig. Hvis du har farget hår: bruk balsam med fargepigmenter, og la den sitte i 30 min., så har du plutselig nyfarget hår igjen!

  2: Hvordan vi har det på innsiden henger sammen med hvordan vi har det på utsiden. Man MÅ ikke på treningssenteret og løpe på mølla hver dag, bare det å ha vært ute i frisk luft gjør underverker for hvordan man føler seg. Ta på gode sko, gå en tur, og ta deg tid til å se på alt rundt deg. Det vil gjøre underverker for hvordan du føler deg! Og en god følelse på innsiden, gjør at man føler seg mye bedre på utsiden:)

  3: en god ansiktskrem som passer din hudtype! Det er utrolig stor forskjell på kremer, og viktig å ha noe som passer nettopp DIN hud. Er man fornøyd med huden i ansiktet, så er det heller ikke så skummelt å bruke mindre sminke;)

  Det er garantert mange som fortjener premien mer enn meg, men ville bare dele mine tips!:)

 • Reply Anonym 24. mars 2014 at 17:17

  1) Hjemmelaget leppeskrubb på kalde vinterdager.

  Du trenger en sitron og sukker. Skvis sitron på en skje og ta på litt sukker til det blir en tjukk masse. Etterpå bruker du en finger eller en tannbørste (det er best) og skrubber det på leppene. Ta på leppomade etterpå.

  2. For ekstra fukt kan du enkelt lage en ansiktmaske ved å blande en halv avokado med ca. en spiseskje honning. Påføres på helt ren hud og la den virke i ti minutter

  3.Drikk vann,vann og mer vann.

  Jeg vil gjerne vinne da jeg trenger en liten oppmuntring mens jeg holder på med livsstilsendring. Det hadde vært fint å kunne unne seg noe slik man føler seg enda bedre. Og kunne delt dette med min samboer som fortjener seg en liten tur vekk så mye som han arbeider og sliter med sykdom.

 • Reply ELISE 24. mars 2014 at 18:46

  EIN: Skjønnhet kommer innenifra så HER er det viktig å sove nok for å føle deg bra. Neia. Joa. Neia. Utstråling er viktig. (Hele følelsen er bedre om du har på deg sexy undertøy og shaver bort barten over overleppa, da smiler du mer)

  TU: Prioritér å ta vare på håret. Det å gå uten sminke er bare bra og egentlig veldig fint, men ser håret ut som en sandkasse ser hele deg uflidd ut. Ikkje bra. Kjøp en hårkur som passer deg, samt varmebeskyttende spray.

  TRI: Følg andre sine råd – være litt leken og prøv deg frem! Tenk så bra det blir om du tør å følge andre sine råd, og dermed også prøve litt nye ting for å bli freeeesh!

  Jeg burde vinne fordi da skal jeg ta en helaften hvor jeg går for mine egne triks, sover ut, fjerner barten og virkelig prøver ut flere av triksene til alle de andre. Dèt må jo bare bli bra! 🙂

 • Reply Kine H 24. mars 2014 at 20:34

  Mine skjønnhetstips:

  1. Har ALLTID vært opptatt av å ta vare på håret: Slit minst mulig på håret(dropp farging, strekking osv mest mulig – det er en grunn til en er født med det håret en har – passer deg som regel best 🙂 Ellers er hårkur og olje en jentes bestevenn 😉

  2. Skrubb leppene med olje+sukker – fungerer som bare det og er spesielt viktig og deilig nå på vinteren.

  3. Start dagen med å kaste kaldt vann i ansiktet – da våkner en opp og ser friskere og raskere ut med en gang 🙂

  Kanskje ikke de mest avanserte triksene, men det enkle er ofte det beste;)

  Hvorfor akkurat jeg burde vinne? Straks ferdig med master i kjemi og hadde vært SÅ deilig å kunne få senke skuldrene og få opp motet for siste innspurt 😀 For en herlig premie!

  (åå må ta med et siste skjønnhetstips: SMIL 🙂 Fineste og enkleste en kan gjøre..hihi)

 • Reply Kjersti 24. mars 2014 at 21:09

  Mine beste hudpleietips:

  – Dersom du har helt normal hud uten mye urenheter trenger du ikke dyre (eller billige) renseprodukter eller skrubber for ansiktet. Skrubb ansiktet med en vaskeklut morgen og kveld, og påfør deretter en ansiktskrem med mye fuktighet. En vaskeklut gjør underverket, og du får bort alle døde hudceller og hudormer, samtidig som huden får blodsirkulasjon og ser friskere ut. Mamma tipset meg om dette, og det slår faktisk alle produkter jeg har testet!

  – Ikke gjør deg for avhengig av sminke, og ikke bruk for mye sminke. Huden trenger å puste. Jo mindre sminke i ansiktet, jo bedre. Fjern gjerne sminken med en gang du kommer hjem, i steden for å vente til rett før du skal legge deg. Gjør det gjerne til en vane å gå uten sminke et par dager i uken. Har for eksempel selv merket at de dagene jeg er på trening og svetter uten sminke, blir huden ekstra silkemyk etterpå.

  – Bruk høy solfaktor når du er i solen. Det er svært viktig å beskytte huden – hele året. Spesielt på sommerhalvåret, men bruk også ansiktskrem med solfaktor i påsken. Selv er jeg blond og svært lys i huden. Blir lett solbrent, og har lært meg hvor viktig det er med høy solfaktor.

  – Ta gjerne solarium 10-15 minutter en eller to ganger i måneden i vinterhalvåret for å i deg nok d-vitamin, som er bra for hud og skjelett. I vinterhalvåret får du ikke i deg nok næring fra solen, og solarium kan derfor være en fin løsning på dette. I tillegg får huden en fin og naturlig glød. MEN, det er viktig å begrense seg, for mye solarium kan gi hudkreft.

  Dette er fire hudpleietips som jeg alltid benytter meg av – og har i bakhodet. I tillegg er jeg opptatt av å drikke nok vann og få nok søvn (minst åtte timer). Har aldri vært plaget av mye urenheter, og føler at huden min nesten alltid er frisk og glødende – ved hjelp av gode gener og gode rutiner.

  Jeg er heltidsstudent, og trener mye. For det meste med tunge vekter. Merker ofte at kroppen er sliten og hadde virkelig vært midt i blinken med en SPA-helg sammen med enten mamma, eller min fantastiske kjæreste. En bekymringsfri helg som retter fokus mot en av de som betyr mest, og selvpleie. Ønsker virkelig å vinne denne konkurransen!

 • Reply Helene 24. mars 2014 at 21:36

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Smil, le mye, spre din optimisme, inspirer

  2. Elsk deg selv – din kropp – dine verdier

  3. Spis godt, beveg deg, vær kreativ

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg vil gjerne ta med meg min lillesøster med til Oslo for en skikkelig jentehelg. Hun er mitt forbilde og en person som jeg beundrer på så mange måter. Hun har vist meg hva søskenkjærlighet virkelig handler om. Med denne muligheten kan jeg takke henne for støtte og kjærlighet som hun har vist meg.

 • Reply Sigrid 24. mars 2014 at 22:07

  Skulle gjerne gitt tre gode skjønnhetsråd, men som student blir det tre rimelige skjønnhetsråd.

  1. Vaske ansiktet med kaldt (!) vann morgen og kveld.

  2. Pusse tennene med salt (fungerer litt som å bleke tennene) (OBS! Pass på å ikke få saltet i tannkjøttet og puss tennene med tannkrem og skyll med munnskyll rett etterpå.)

  3. Skyll håret i stedet for å vaske det (om det lar seg gjøre.)

  Som fulltidsstudent hadde dette vært fantastisk!

 • Reply Hedda Juul Andersen 25. mars 2014 at 01:03

  1. Har du tørt hår? Dusj på kvelden og påfør en kur i fuktig hår og sov med det over natten i et håndkle. Skyll ut neste morgen og håret ditt er blitt silkemykt.

  2. Drikk vann med sitron. Vann er bra i seg selv, men sitron har er rensende effekt og hjelper deg å rengjøre kroppen!

  3. Skal du sole deg bør du ligge ca 30 min i solen uten solkrem for å få i deg gode D-vitaminer. Etter det er det UTROLIG viktig å smøre seg godt inn med høy solfaktor, du blir like brun, men du stenger ute alle de farlige strålingene. Dette gjør også at du beskytter deg for f.eks. hudkreft, skrukkete hud og mørke flekker på kroppen i fremtiden!

  Jeg er og har vert utrolig syk i nesten 4 år nå. Er nesten ikke på skolen grunnet mye smerter i kroppen. Det er mange vanskelige dager og jeg er mye alene. En liten «get away» med mamma, der jeg kan slippe å tenke på legekontor og blodprøver hadde vært helt utrolig fantastisk <3

  (Hedda, 14)

 • Reply Ida M Aasvistad 25. mars 2014 at 13:01

  For en fin konkurranse!

  Jeg deler gjerne mine beste skjønnhetstips:

  1. Ta eyelineren noen sekunder over en lighter/fyrstikk, slik at den blir varm og nesten smelter. Da sitter den mye lengre.

  2. Lag ansiktsmaske av eggehvite, dette hjelper mot hudorm. Smør først eggehvite i ansiktet, deretter legger du et dobbelt lag med toalettpapir på det utsatte området. Når papiret har blitt stivt kan du fjerne det. Det bør ta omtrent en halvtime. Vask ansiktet til slutt.

  3. For å unngå at mascaraen tørker fort ut, er det et godt tips å holde over lokket med fingeren mens du påfører. Dette gjør at mascaraen har nesten tredobblet levetid 🙂

  Sitter for tiden med bacheloppgave som skal leveres i juni. Ukene er fulle og kjedelige.

  En slik kveld hadde vært helt fantastisk og virkelig lyst opp en grå studenthverdag 🙂

 • Reply Frida 25. mars 2014 at 13:23

  1. Har du røde øyne en dag skjules det godt med hvit eyeliner

  2. For tykkere og lengere vipper; påfør transparent pudder før mascaraen

  3. Hvis du bruker barberblader med barbergel på, ikke la høvelen ligge i dusjen – da forsvinner litt gel hver gang den får vann på seg når noen dusjer.

  Det hadde vært fantastisk å få et avbrekk fra intens bacheloroppgave jobbing denne våren! Jeg går på IT-skole og er stort sett bare sammen med gutter hver dag, det hadde vært hyggelig å gjøre noe skikkelig jentete igjen!

 • Reply Hanne 25. mars 2014 at 18:33

  Hei Ida! 😉

  Nå har jeg forsøkt å kommentere dette innlegget siden det kom opp, og nå endelig ser det ut til å fungere!

  Jeg ønsker veldig gjerne å vinne denne konkurransen for å kunne ta med min bestevenninne på spa. For kort tid siden mistet hun sin store kjærlighet og hun har hatt det veldig tøft siden. I dag fikk hun i tillegg beskjed om at hun har fått restskatt på nesten 30 000, og det må betales omgående. Derfor hadde det vært så fint å kunne ta henne med på en dag som kun handler om henne, så får hun tenke på noe annet hvert fall for én dag.

  Mine tre beste skjønnhetstips er:

  1. Får du ofte røde nupper etter intimbarbering så smør på «vibratorrens». Usikker på hva det offisielle navnet er,men du kjøper det på Kondomeriet og det fungerer som en drøm.

  2. Om du sliter med hudormer så smør eggehvite på problemområdet og legg dobbelt lag med toalettpapir over. Når papiret har stivnet drar du det av og hudormene følger med.

  3. Har du tørre albuer/knær så gni sitron på, det mykgjør umiddelbart.

  Takk for sjansen! 🙂

 • Reply Tina 25. mars 2014 at 19:35

  Mine beste skjønnhetstips:

  – For å ha en ren og sunn hud, trengs god hudpleie.

  Finn er rens, som passer din hudtype.

  En god rens er det viktigste steget til en sunn hud.

  Bruk den vær kveld ( morgen, spør hudtype)For å fjerne smuss, fett, makeup. forurensing osv, som har lagt seg på huden i løpet av dagen!

  Invester i en god dag og nattkrem.

  En god dagkrem, beskytter huden i, løpet av dagen mot ytre påvirkininger, som sol, og kulde.

  En god nattkrem, skal være rikere en dagkremen din, dette fordi huden skal reparer seg ilpet av natta, fra de påkjenningene huden har fått iløpet av dagen!

  – Masse vann, nok søvn og et bra kosthold. Er svært viktig for å ha en sunn hud. Smører du masse gode hudpleie produkter , og har et feilo kosthold, blir dette helt bortkastede penger.

  Og husk stomp røyken, røyk taper kroppen for c vitamin, som er en viktig kilde , for å holde oss friske og sunne 🙂

 • Reply Jeanett 25. mars 2014 at 22:28

  Jeg har to super oppskrifter, en på hårolje og en rense/fuktighetskrem.

  1. HÅROLJE

  3 dråper basilkumsolje

  3 dråper rosmarinolje

  2 ts(10ml) avocadoolje

  Den blander du sammen med en liten bolle med varmt vann, ca 200 ml. Er ikke nøye om det akkurat er 200 ml med vann, men ca. La den ligge i ti min før du tar den i bruk. Slik den kan godgjøre seg. Deretter kan du ta det på en flaske, slik du har til senere, for denne blandingen er for mer en et engangsbruk. Gjerne en mørk flaske. Deretter massere du oljen inn i håret, og lar den være i 10 min.

  Skylder godt i , og tilfører håret balsam.

  Etter denne behandlingen føles håret utrolig mykt og glatt.

  Tipset fikk av en venninne, og dette skal hjelpe at håret blir sunnere og sterkere. Slik det voksere raskere. Noe jeg kan si har hjulpet for meg, som har hatt et hår som aldri blir lengre enn skuldrene!! 😀

  2. HAVREMASKE renseolje

  2 ss Fint havremel

  6 ss Naturell yoghurt

  2 ss Sitronsaft

  1 ss Hakket kruspersille

  2 ts Olivenolje

  Dette blander du i en bolle og etter ca 5 min kan du ta den på. La den virke 15-20 minutter for best resultat.

  Havremelet er utrolig bra renseingrediens. Sitronsaften er sammentrekkende mens olivenoljen vil bidra for å gjøre hudormene myke og får dem til å gli lett ut av huden. Dette er en maske jeg tar en til to ganger i mnd, som gir meg en frisk og fin hud. Den er utrolig bra for hudormer, noe vi aller mennesker har. spesielt på nesen.

  Håper dette var noen skjønnhetstips som kunne hjelpe noen. For de er effektive, lette å lage og gir resultater. Og helt til slutt kommer tips nr 3 , en av dem viktigeste :

  NR.3

  * Drikk mye vann

  * Sove nok

  * Spise sunt og godt

  * Være i bevegelse

  * Smil og hver glad !! 🙂

 • Reply Astrid 25. mars 2014 at 22:43

  Dette er mine beste tips til fin ansiktshud.(Denne rutinen bruker jeg hver kveld)

  1. Skyld fjeset godt med vann. Finn frem en ansikts såpe, maske eller skrubb. Vask fjeset godt og sørg for å få vekk mesteparten av sminken du har hatt på. (Jeg bruker Olay facial cleanser)

  2. Gå over fjeset enda en gang med ekstra sminkefjerner. (Jeg bruker Neutral make up removing wipes, de er ikke tilsatt parfyme.)

  3. Finn favoritt fuktighetskremen din og smør den godt inn i huden din mens den fortsatt er fuktig. (Jeg bruker BENEFIT COSMETICS total moisture facial cream)

 • Reply Kjersti S 26. mars 2014 at 03:57

  #1 Eksfolier jevnlig. Du fjerner døde hudceller og sitter igjen med glødende, glatt hud. Det vil til og med gi en tettere barbering! Du kan lage selv. En av mine favoritter består av sukker eller eposomsalt, mandelolje eller kokosnøttolje og en essensiell olje etter eget ønske. Jeg bruker ofte lavendelekstrakt som er beroligende. Du kan tilsette kaffe om du ønsker å øke blodsirkulasjonen, men vær obs på luktkombinasjonen, kutt ut lavendel og evt erstatt det. Ha skrubben i ei fin krukke, så føles produktet enda mer eksklusivt og .

  #2 Utnytt natta. Sov med en fuktighetsmaske til fjeset, en hårkur i håret, fotkrem og bomullssokker på bena. Da får produktet du bruker virke ekstra lenge og blir desto mer effektivt.

  #3 Ha gode rutiner:

  -få nok søvn

  -vær i bevegelse

  -fjern sminken

  -bruk fuktighetskrem

  -bruk solfaktor. beskytt ansikt og bryst spesielt godt!

  -drikk mye vann

  -spis regelmessig og sunt

  -unn deg noen utskeielser

  -gjør ting som gjør deg glad

  -gled andre

  -smil

  Jeg tror det er mange verdige vinnere her, sikkert flere som behøver det mer enn meg. Min situasjon er at jeg for 4mnd siden sa opp fast jobb og leiligheten min for å ta videreutdanning (master). Siden jeg starta med det har jeg gjort det slutt med kjæresten min og flyttet inn til byen i kollektiv. Jeg studerer 75% og jobber per tiden 80%. Det er travelt og tøft, men jeg skal klare det. Ei påskjønning som dette ville vært et lyspunkt for meg, men også den jeg kan ta med meg og glede.

  Vinner jeg, tar jeg med storesøstra mi i Oslo som har to små barn (les: terrorist-tvillinger). Uten sin egen familie eller svigerfamilie i nærheten trenger hun virkelig pause fra hverdagen i form av en runde på SPA 🙂

 • Reply Emilie Nyborg 26. mars 2014 at 09:14

  Hjemmelaget ansiktsskrubb ♥

  3 ss kokosolje

  2 ss kaffegrut ELLER sukker

  1 ss honning (bakteriedrepende)

  du har den på i ca

  En lettere måte å nappe brynene på

  http://www.youtube.com/watch?v=hjJuRReUGc8

  Og mitt siste tips er at det er lurt å kure håret minst en gang i uken

  De to øverste er de beste tipsene jeg har 🙂

 • Reply Karita 26. mars 2014 at 12:52

  1. Skrubb kroppen og ansiktet et gang i uken, for å fjerne døde hudceller. (best og rimeligst og lage selv, bruker å lage selv av sukker og en god olje/matolje).

  2. Fotbad hver uke/hver 14 dag. Der jeg først bløter føttene i et grønnsåpbad og så filer bort død hud. Klipper neglene og så smører føttene inn i en god fet fotkrem før jeg legger meg.

  3. Stusse hårtuppene regelmessig, da dette gjør mye for håret. Gjør godt for at håret skal vekse og det ser mye penere og friskere ut når det får stusset seg. Ellers er det viktig og kure håret en gang i uken og bruke varmebeskyttende produkter.

 • Reply Lea 26. mars 2014 at 13:27

  Hei!

  1. Drikke 8 glass vann om dagen, i hvertfall prøve! Vann hjelper kroppen med å kvitte seg med giftstoffer fortere, også er det godt for hud og hår!

  2. Puss tennene med salt (fungerer litt som å bleke tennene) Pass på å ikke få saltet i tannkjøttet og puss tennene med tannkrem og bruk munnskyld etterpå:)

  3. Hjemmelaget leppeskrubb, fint med så tørr og kald luft vi har i Norge.

  -Enten sitron og sukker, eller olje og sukker, helt opp til deg.. synes at begge funket bra for meg:)

  Håper jeg vinner, har drømt lenge om å dra på spa og jeg og min beste venninne har ikke sett hverandre på et år siden hun er og studerer i usa, hun har hatt ett veldig tøft år, og hva kan være bedre enn å overraske henne med en spa helg når hun kommer hjem:)

 • Reply Guro 26. mars 2014 at 15:03

  1. Avocado! Et du denne regelmessig får du fin glød i huda, og den kan og brukast som ansiktsmaske blanda med litt honning.

  2. Dersom du har posar under augene om morgonen, kan du legga på kalde teposar med grønn te for å få roa ned huda.

  3. Bruk litt vatn på kosten du brukar til øyenskygge, du unngår då at øyenskyggen drysser og at den sit betre utover dagen.

  Det er hardt å vera student, og med studielån er det sjeldan ein har råd til å unna seg det vesle ekstra. Det hadde vore utruleg deilig å få eit avslappande avbrekk frå studiane, og ta ein jentetur med bestevenninna, som eg desverre ikkje får sett så ofte, på tur!

 • Reply Ingrid Vollset 26. mars 2014 at 17:57

  1. Jeg ser at det er mange som har skrevet dette tipset, noe som jeg synes er bra- for det er så utrolig viktig! Drikk masse vann hver dag, slik at huden får fuktighet.

  2. Før så fikk jeg veldig frynsete hår, slik som du får når du hopper på trampolinen. Dermed sluttet jeg å kjøpe strikk med metallbit på, og nå er problemet fikset! Håret blir mer og mer slitt med metallstrikk.

  3. Prøv å smil så mye du kan. Sett deg et mål før du står opp, og prøv å fullføre det målet gjennom dagen. Vær åpen for muligheter, og smil!

  Jeg ønsker meg veldig dette. Nå for tiden har det bare gått i skole og trening, og jeg er sliten. Det ville vært så deilig å koblet vekk fra «virkeligheten» en stund, glemt alt som heter skole og bare kost meg. Jeg vet ikke om jeg er for ung til dette (jeg er 15 år), men prøver å være med uansett! 🙂 Skal begynne på vidergående nå, så presset er stort for at karakterene skal være gode. Jeg krysser både fingre og tær! hahah 🙂

  Email: ingridvollset1@hotmail.com

 • Reply Stine 27. mars 2014 at 12:03

  Mine beste skjønnhetstips:

  – Nok søvn

  – Hjemmespa en gang i mnd helt alene på badet

  – Nok vitaminer og mineraler

  Håper på å vinne da hverdagen går med i 3 jobber, samt 2 små barn hjemme. Lite økonomi og tid til å prioritere dette selv, så hadde man vunnet så MÅTTE man dra.Krysser fingrene 🙂

 • Reply Nora 27. mars 2014 at 13:28

  Jeg legger alltid en teskje i kjøleskapet om kvelden, og så tar jeg den på øynene på morgenen. Det hjelper mot poser og mørke ringer under øynene i tillegg til at jeg blir mer våken.

  Avocado og honningmaske gjør underverker, spesielt om vinteren!

  Også hvis jeg har litt mye urenheter, så pleier jeg å ta en skikkelig hard treningsøkt(uten sminke), også gå i badstuen etterpå. Det funker hver gang!

  Jeg mener at jeg burde vinne, sånn at jeg kan ta med mamma, fordi hun er verdens søteste og beste! Hun stiller alltid opp og gjør alt for at jeg skal ha det så bra som mulig, og derfor hadde det vært fint å få en mulighet til å gi noe tilbake.

 • Reply Ingvild 27. mars 2014 at 20:50

  Mine beste tips er enkle, men absolutt de viktigste:

  1. Tren og svett masse! Når du svetter får du rett og slett renska ut det som ikke er bra fra huden, og samtidig får du jo både bedre samvittighet og gladere kropp(og hode!).

  2. Fyll på godt med vann. Ha alltid med deg flasker med deilig isvann i veska, det både smaker godt og gjør underverker for huden.

  3. Skrubb leppene dine! Ingenting er mindre delikat enn tørre, sprukne lepper, er det vel? Du trenger ikke investere mye: bruk en gammel tannbørste, lag en selv av sukker og honning eller rett og slett kjøp en liten krukke(Lush sine er gull!). Og husk; smør på med eos, carmex eller en annen herlig lipbalm etterpå.

  Grunnen til at jeg burde vinne er fordi jeg rett og slett prioriterer meg selv, og jeg har faktisk aldri vært på spa(!). Med meg vil jeg ta med meg min herlige venninne, som også fortjener litt luxus:)

 • Reply Hege 27. mars 2014 at 21:35

  For en flott konkurranse, Ida! 🙂

  Mine tre beste hudpleietips er:

  1. Rens huden hver morgen og kveld, fordi det er noe av det viktigste du kan gjøre for huden din! På denne måten fjerner du sminkerester og avfallsstoffer som huden skiller ut hver dag.

  2. Bruk ansiktsprodukter tilpasset din hud! Jeg har i lang tid slitt med tørr og sensitiv hud. Etter å ha vært hos hudspesialist og hudpleier har jeg fått veiledning til hvilke produkter som er tilpasset akkurat min hud. Det har gjort underverker for huden min.

  3. Det siste tipset går nok igjen hos mange, men det er fordi det virkelig gjør underverket for huden. Drikk mye vann og ha et sunt og variert kosthold.

  Grunnen til at jeg burde vinne, er at jeg går gjennom noe veldig tøft for tiden. Med ei svigersøster som har uhelbredelig sykdom er det mange vanskelige dager. I tillegg er jeg heltidsstudent, og jobber ved siden av studeiene. Kunne trengt en SPA-helg i Oslo for koble litt fra hverdagen.

 • Reply Ragnild 28. mars 2014 at 10:21

  Dette høres fantastisk ut!

  Ha gode rutiner:

  1: Tørrbørsting av hele kroppen hver morgen – det er den aller beste starten på dagen ( Fjerner døde hudceller – Bidrar til å få renset opp i lymfesystemet – Styrker immunforsvaret – Stimulerer blodsirkulasjonen og mange andre fordeler :- Bruk børste med glatte fibre og med naturbust. Det er billig, enkelt, effektivt – og hjelper mot cellulitter.)

  2: Ha en god fuktighetskrem og smøre huden hver dag.

  3: Kokosolje – ( kokosolje er IKKE palmeolje!) Kokosolje er ypperlig som kosttilskudd, ansiktsmaske, hårkur, badeolje, solkrem og smaker nyyydelig i kaffen!

 • Reply Line B. 28. mars 2014 at 19:28

  Mine tre absolutt beste hudpleietips er:

  1. Bruk solkrem! Ikke glem solkrem på leppene også.

  2. Lag en god fuktighetsgivende ansiktsmaske av en halv avokado og noen dråper jojobaolje.

  3. Skrubb ansiktet og resten av kroppen et par ganger i uka. Ikke glem leppene! Det å skrubbe kroppen godt rett før du eventuelt reiser til varmere strøk skal hjelpe med å få en jevnere brunfarge.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg virkelig trenger en natt vekk fra alt mas og kjas relatert til pensumlesing og bare fokusere på meg selv for en gang skyld. Jeg hadde garantert tatt med meg ei venninne som jeg vet også trenger litt avkobling fra hverdagen.

 • Reply Stine Larsen 28. mars 2014 at 21:52

  Mitt beste tips for skjønnhet er kanskje litt klisjé aktig. Men det funker både til å skjule litt alderdom, fjerne oppmerksomhet fra de månedelige små kvisene i panna og til å sjarmere de rundt deg. Så her kommer super tipset. SMIL.

  Vet ikke om noe mer uatraktivt enn ei jente som konstant ser forbanna ut. Å vet faktisk ikke om noe mer sjarmerende enn ei jente som stråler med smilet sitt:-)

  Så smil jenter.

 • Reply Betina 28. mars 2014 at 22:10

  Mine beste tips er å scrubbe huden minst en gang i uken, spesielt om sommeren synes jeg dette er viktig. Dette for å få en jevn farge som varer lenger!

  Det å ikke vaske håret så ofte for å unngå å få fett hår er også viktig. Dette bli vanskeligere når man trener hver dag, og da er tørrshampo gull verdt!

 • Reply Tonje 28. mars 2014 at 23:09

  1. Elsk deg selv og kroppen din

  2. Vask håret med 3-4 dagers mellomrom om det lar seg gjøre

  3. Smør deg inn med bodyloation før du tørker huden med håndkle. Da trekker fuktigheten lengre inn i huden, og en sparer mye krem.

 • Reply Stine 28. mars 2014 at 23:11

  Mine beste skjønnhetstips er:

  1. Hvis du får grønnskjær i håret om pga bading i f.eks klor (noe alle hater) skal du gå på Apoteket å kjøpe Askorbinsyre, så skal du vaske håret med Shampo, skylle, påføre Askorbinsyre og la det virke noen minutter før du skyller, eventuelt gjenta. Ikke la navnet skremme dere, det er helt ufarlig og alt grønnskjær blir borte.

  2. Bruk høy Solfaktor for å beskytte huden mot for tidlig aldring. Det er aldri for tidlig eller for sent å begynne med dette. Bruk også solbriller for å beskytte øynene.

  3. Serum er mer virkningsfullt enn dagkrem. Så bruk ett serum tilpasset din alder og hudtype det virker mye bedre for huden enn bare krem.

  Hvorfor jeg fortjener å vinne. Kort fortalt, jeg har hatt utrolig uflaks i det siste kombinert med en utrolig stressa hverdag som fulltidsarbeidende småbarnsmor og kunne virkelig trenge en oppmuntring. Kanskje flaksen min kunne snu også..

 • Reply Serine 28. mars 2014 at 23:30

  Min best kjønnhetstips må være å drikke nok vann i løpet av en dag og tilføre hud og hår fuktighet uansett årstid 🙂

  Hin dagen prøvde jeg meg også på en annsiktsmaske som ga mye fuktighet til huden min. Jeg brukte rett og slett en avocado som jeg blandet sammen med en teskje honning. Annbefaler å prøve det ut 🙂

 • Reply Suzanne 28. mars 2014 at 23:43

  Heihei!

  Jeg har vel aldri kommentert en blogg før, men leser de ofte. Siden jeg har så lyst til å være med på denne konkurransen så kan jeg jo også si at du har den morsomste, fineste og beste bloggen i mine øyne. Du er på en måte så ekte hvis du skjønner og prøver ikke å fremstille deg selv best mulig hele tiden. Håper du fortsetter med blogging lenge. 🙂

  Til mine skjønnhetstips:

  Nr. 1: Drikk masse vann og få deg nok søvn.

  Nr. 2: Spis sunt, men med måte. Husk og kose deg når du har lyst.

  Nr. 3: Mosjon. Trening gjør noe både for kroppen og huden.

  Jeg har ikke de mest kreative skjønnhetstipsene, men de hjelper for meg ihvertfall.

  Når det kommer til sminke osv, vil jeg si at det å sminke seg med et godt speil og dagslys gjør at sminken blir «perfekt».

  Ha en fin helg 🙂

 • Reply Gunn 29. mars 2014 at 00:08

  bruk øyebryn-gele på øyevippene før man tar på maskara, så trenger man bare ett lag med maskara, og man får lange, naturlige og fine vipper.

  vask og rens huden hver dag, også viktig å skifte putetrekk ofte da det er mye dritt som kommer på huden av putetrekket.

  frisk luft hver dag. viktig viktig.

  jeg fortjener ikke mer enn noen andre å vinne, men jeg hadde satt ekstremt høyt pris på det. det hadde vært godt å kunne unne seg selv noe uten å ha dårlig samvittighet pga studiegjeld og leiepenger. om jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med min bestevennine som jeg dessverre skal flytte fra etter å ha bodd i umiddelbar nærhet nesten hele livet. jeg gruver meg veldig, å det hadde hjulpet masse å fått en fin avskjedstur 🙂

 • Reply Amanda 29. mars 2014 at 00:34

  Mine beste skjønnhetstips er:

  1. Ha ein dag i veka der du sett av tid til å ta vare på deg sjølv! Ha tid til å pleia deg sjølv frå topp til tå! Med bodyskrubb, hårkurar og alt! Det er så utruleg kor mykje betre du kan føla deg etter ein sånn kveld! Og det som gler meg mest er at dei produkta eg har, er ikkje skamdyre som ruinere meg når eg går tom for produkta! Bodyskrubb og bodylotion frå BodyShop! Og ansiktsmaska frå L?Occitane! Genialt!

  2. Drikk mykje vatn! Enkelt og greit!

  3. Vera fornøgd uansett korleis ein ser ut! Om ein har strekkmerker og dei ekstra kiloane som du ikkje har fått vekk enda! Så det å ha ein positiv haldning når du ser på deg sjølv i speilen! Fokuser på det goda, og framhev det når du skal ut! Opp til fleire dagar der eg har hatt negativ haldning når eg går inn på badet, så er det nesten garantert at det blir ein joggebuksa og slaskehaldning! I motsetning til dei «positivengergi» dagane. Det det blir høgehelar og finekler!

 • Reply Stine 29. mars 2014 at 00:44

  Mine tre skjønnhetstips:

  – Bruk olje i ansiktet når man sover! Jeg sliter VELDIG med tørr og sensitiv hud om vinteren, dette blir ikke noe bedre av at man tar på sminke og det ser helt grusomt ut om jeg ikke gjør det, så da måtte jeg finne en løsning. Kjøpte en olje fra Clarins og den gjorde underverker, anbefaler virkelig å bruke olje om natten 🙂

  – Ta på kokosolje i hårtuppene før man dusjer. Det fungerer som en fantastisk hårkur, man kan enten ta det på før man legger seg og dusje det ut om morningen eller bare ca 30 minutter før du skal hoppe i dusjen 🙂 kokosolje i seg selv er helt fantastisk, har brukt det som hudkrem også

  – Bruk tonique!! Dette burde man gjøre etter man har dusjet for å fjerne de siste restene av sminke og man føler seg dødsfresh. Det er også en fantisk fin måte å starte dagen på også, da huden kjøles ned og det samles opp mye rart i ansiktet i løpet av natten også 🙂

  Jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi jeg aldri i hele mitt liv har vært på spa før, eller noe som ligner. Jeg har også (som sagt) slitet veldig med tørr hud og tror en spabehandling hadde gjort underverker for en sliten vinterhud som nettopp har kommet på bedringens vei.. dessuten har jeg friår og jobber på burger king, syntes nesten det er grunn nok for å få så mye ferie som overhode mulig 😀 (haha)

 • Reply Marthe 29. mars 2014 at 07:53

  Smil hver dag, uansett hvor skjeve tennene dine er! Du er nemlig aldri mer skjønn enn når smilet sprer seg i ansiktet ditt og sprer seg til andre personer! 🙂

 • Reply Marielle 29. mars 2014 at 08:35

  Liker at ting virker mens jeg sover så her er tre tips:

  1) før du legger deg, smør hender og føtter inn med fot/håndkrem, og ikke vær redd for å ta litt mye! Kremen trekker inn mens du sover så du slipper og løpe rundt på dagtid med klissete hender.. Gjør det samme med leppene, en god leppepomade klines godt inn på leppene før jeg sovner!

  2) sover alltid med håret i en flette eller i en tutt. Da våkner du opp med fine naturlige bølger, og slipper bustete hår. Sparer meg for mye tid på morgenen!

  3) Ta vare på huden! Drikk vann, spis tran og bruk solfaktor! (På hals og bryst å!)

  Håper virkelig og vinne! Meg og min gode venninne hadde hatt godt av en «time out» en helg mellom studier, jobb og graviditet!

 • Reply Ingvild 29. mars 2014 at 08:50

  Mine beste skjønnhetstips er

  1. Smile mye. Et smil har så mye å si for hvordan andre oppfatter deg og ikke minst for hvordan en selv føler seg. Bare det å trekke på smilebåndene har en effekt på å kjenne mer glede.

  2. Vær mye ute i frisk luft. Man blir enda gladere av dette noe som resulterer i flere smil. I dette punktet vil jeg også legge inn og kombinere trening.

  3. Vann! Kilden til alt liv.

  Herlig premie! Jeg ønsker å vinne for å glede en av mine fine venninner. Selv burde jeg egentlig bli flinkere til å stresse ned.

 • Reply Ida 29. mars 2014 at 09:03

  Nr. 1: Dette er det nok mange som gjør allerede, men å bruke en underlakk under neglelakken! Ofte hvis jeg bruker neglelakk (spesielt med mørk farge) blir neglene mine litt gule når jeg fjerner lakken. Dette unngår du hvis du bruker en gjennomsiktig lakk under!

  Nr. 2: Spesielt på vinteren er det mange som har masse små hårstrå til alle kanter etter å ha tatt av seg luen. Det man da kan gjøre er å finne fram en håndkrem (som mange har tilgjengelig i veska), smøre det på hendene så de blir fuktige og deretter dra hendene forsiktig over håret slik at småhårene legger seg fint ned! Ikke for mye håndkrem på hendene slik at håret blir fett da!

  Nr. 3: Kjøp en lys farge og en litt mørkere farge av foundationen eller pudderet du liker best slik at du kan blande de sammen etter hvilken tid på året det er. Man er jo som regel brunere om sommeren enn om vinteren.

  Jeg ønsker veldig gjerne å vinne denne konkurransen slik at jeg kan ta med mamma på hotell og spa. Mamma har hatt en litt stressende periode i det siste og jeg ønsker å kunne overraske henne med dette! Det hadde vært perfekt!

 • Reply Athina 29. mars 2014 at 09:15

  Hei!

  Mine tre beste skjønnhetstips; stress ned, sov mer og tenk positivt! Dette krever en del av deg, men det FUNKER.

  Jeg ønsker å vinne så jeg kan overraske mamma med en tur på spa. Hun er alenemor til fem og har nå brystkreft for andre gang. Til tross for dette er hun sterk og positiv og en enorm hjelp for andre rundt seg- som virkelig fortjener å bli gjort litt ekstra stas på 🙂

 • Reply Malin 29. mars 2014 at 09:19

  Hei

  Lev i harmoni med deg selv og de rundt deg.

  Sov nok. Rør på deg og få høy puls hver dag.

  Akk så enkle tips, men vanskelig å følge til tider.

 • Reply Amna 29. mars 2014 at 09:52

  Har egentlig ikke noen «unike» tips, men her er i hvert fall noen 🙂

  1. Ikke gå med håret løst mens du er hjemme. Ha det heller i en flette rett bak eller på siden. Unngå også å ha for stramme strikk-frisyrer hele tiden, da håret blir veldig slitt og har lettere for å falle av.

  2. Bland litt BB-cream og en god foundation = heldekkende sminke på budsjett. Du bruker opp sminken langsommere og den holder seg bedre utover dagen, istedet for å ha bare BB-cream eller bare foundation. I tillegg så gir det mer fuktighet og det dekker bedre enn kun å ta ett av produktene. Noen ganger går jeg over med litt fuktighetskrem på fingrene på steder hvor jeg blir ekstra tørr i ansiktet, altså over sminken (klapper fuktighetskremen forsiktig inn med fingrene).

  3. Drikk vann! Godt for både hjerne og hud. Med små jordbærbiter eller sitron/lime-skiver blir det ellers kjedelige vannet litt bedre.

  Har veldig lyst til å overraske mamma med spa, så håper dette går min vei for hennes skyld 🙂

 • Reply Lillian 29. mars 2014 at 10:15

  Mine topp 3 skjønnhetstips er

  1 Smil og vær positiv til de du møter på din vei. Alle stråler om man bare møter verden med en positiv holdning:)

  2 Drikk nok vann! Da renser du kroppen samtidig som du føler at du tilfører kroppen noe bra.

  3 Måtehold med sminke. De flotteste fjesene er de som er mest mulig naturlig synes jeg:) Selvfølgelig skal man bruke sminke så man føler seg komfortabel, men man trenger ikke å spakle igjen hele fjeset:)

  Ha en superfin lørdag og helg!:)

 • Reply Sara 29. mars 2014 at 11:14

  1. Hvis du har tørre hender kan du bruke olivenolje som håndkrem, gir bra med fukt!

  2. Drikk masse vann, det fukter kroppen vår innenfra og vil gi deg en glød!

  3. Om du har en gammel neglelakk som har blitt «seig» kan du helle litt neglelakk fjerner i lakken og riste GODT, den vil bli så god som ny:)

 • Reply EL 29. mars 2014 at 11:21

  Det første tipset er å væte en ansiktsklut eller et lite håndkle med varmt vann og klemme ut det meste av vannet. Så dekker du ansiktet med håndkleet i to min, slik at varmen fukter og damper ansiktet. Deretter tar du håndkleet over to fingre og masserer forsiktig, men fast for å exfoliere ansiktet og leppene! Dette virker helt fantastisk, og det er både billig og effektiv.

  Det andre er en ansiktsmaske som jeg bruker tre ganger i uken, noe som har gitt de beste resultater: to spiseskjeer honning, noen dråper olivenolje og en spiseskje med kanel. Miks alt, og varm i mikroen i ca. fem-ti sekunder til den blir lunken og flytende. Ha på masken i ti min, og skyll av! Denne masken er full av antioksidanter og fuktgivende stoffer (du kan google honey cinnamon mask for mer!), og består kun av naturlige varer. Anbefales sterkt, Ida!:)

  Det tredje tipset er å bruke solkrem uansett hva. Til og med i vinteren kan huden ta skade av UV-strålene som fremmer aldring og rynker. Jeg bruker solkrem hver eneste dag, spesielt er jeg nøye siden det begynner å bli vår og sol:) beste måten å hindre aldring i huden på, er forebygging! Solkremen fra Elizabeth Ardens 8 hour creme-serien med solfakter 50 er den beste jeg har prøvd!

  Til slutt vil jeg komme med at jeg har lyst til å vinne konkurransen fordi jeg er en utmattet student som hele døgnet står på med skolearbeid. Har ikke tid til skjønnhet, utenom de tipsene jeg har nevnt ovenfor, og derfor er tipsene mine enkle og billige (men effektive). Jeg er født med atopisk eksem, noe som gjør at jeg konstant må ta bedre vare på huden min, noe som er vanskelig alene. Derfor har jeg lyst til å vinne dette, for å bli penere for en gangs skyld!:) i tillegg bruker jeg Venus/Olay barberhøvelen, noe jeg synes er fantastisk å bruke på huden min!

 • Reply Dorthe 29. mars 2014 at 12:18

  Legg øyenskygge i samme farge som håret i hårskille.

  Da vil håret ditt se mye fyldigere ut:)

 • Reply Silje 29. mars 2014 at 12:45

  For ein super konkurranse 😀

  1. Hårkur. Eg er ihvertfall avhengig, og bruke forskjellige som eg bytter på.

  2. Skrubb. Prøva å skrubba huden nokon gonga i mnd ihvertfall.

  3. Spisa frukt og grønt og få i seg vatn.

  Ellers prøva å smila og vær glad sjøl om ein egentlig kanskje har ein litt kjedelig dag, hjelper utrulig nok! 🙂

 • Reply Jeanette 29. mars 2014 at 13:32

  Ingen tvil om at det er veldig mange gode tips over her! Anbefaler alle å lese gjennom, selv plukket jeg opp mange fine tips & triks fra alle dere andre:-) Her kommer i tillegg mine 5 skjønnhetstips, 5 tips som er ment for alle uansett alder & hudtype 🙂

  1. Vann! En klassiker, men som virkelig er viktig. Drikk masse vann ila. en dag, det gjør underverker. Er du litt som meg og blir lei av vanlig vann etterhvert så kan du fylle opp en mugge/karaffel å ha stående i kjøleskapet med feks. friske bær, agurk, lime, sitron, mynteblader osv. Tilsett det du liker best, så lover jeg at det å få i seg nok vann blir som en lek, og veldig godt! 🙂

  2. Skrubb! Jeg skrubber hud + ansikt 1-3 ganger i uken etter behov, og velger skrubber som er effektive, samt skånsomme for min hudtype. Få gjerne hjelp på et parfymeri til å finne den beste skrubben for akkurat deg. Er lommeboken litt kjip så kan du enkelt og billig lage dine egne skrubber også, en evig favoritt for kroppen er olivenolje+sukker!:-) Ellers er feks traktet kaffegrut snarveien til babymyke hender og føtter.

  3. Glade fjes, smil & utstråling! Hva gjør deg genuint glad og lykkelig? Kanskje en kaffedate eller vinkveld med gode venninner, en tur i skog og mark, å gjøre andre glad osv. Hvis du er lykkelig og fornøyd vil det vise til de rundt deg, og ingenting er vakrere enn blide personer med ekte smil om munnen! :-):-) Do more of what makes you happy!

  4. Fuktighet! Både innenfra, og utenfra. Unn deg selv rike fuktighetsserum til ansiktet, og en rik fuktighetskrem til kroppen. Smør deg inn hver kveld og du vil innen kort tid merke forskjell. Et triks for veldig myke føtter er å skrubbe de, for å så smøre de inn med en rik olje/krem og sove med sokker/plastikkposer rundt føttene så de virkelig får trekke til seg alle godstoffene:-)

  5. Bytt ut hårkurer og altslags med ren kokosolje 1 gang i uken. La det virke i ca. en time (alt etter hva du har tid til), og vask + skyll godt. Det er billig, og gjør håret mykt og godt:-)

  Ellers oppfordrer jeg alle til å iallfall en kveld i uken tenne gode duftlys, kose seg med hjemmespa (hårkurer, skrubbings, litt selvbruning, neglelakk osv) og en kopp med en god te, eller noe annen godt du liker og gjerne et par knekk med sjokolade:-) Det å kose seg og være glad i seg selv er virkelig undervurdert i en hektisk hverdag.

  I og med at alle har delt så gode tips er vi alle vinnere! Men skulle jeg være så heldig, så skal jeg gi hele gaven til storesøster som bor i Oslo:-) Selv skal jeg ut på reise rundt omkring nå, og det hadde vært veldig kjekt å fått gitt henne en real dag med luksus og pause fra hverdagen, fordi hun fortjener det!! Hun jobber, er sosial, juicer og er så god, så dette hadde hun fortjent!:-)

 • Reply Julie S. 29. mars 2014 at 14:19

  1. Vær stolt over den du er, gå med rak rygg og hold hodet høyt hevet! Det vakreste som finnes er mennesker som er stolte over seg selv og kroppen sin, og har en god holdning! Jeg hørte nettopp et foredrag der det ble sagt at man skal være glad i både sine gode og dårlige sider, for begge deler utgjør DEG og du kan aldri være deg selv uten en av delene.

  2. Selvfølgelig omfatter jo også skjønnhet det ytre, men jeg er mer interessert i hva som er på innsiden. Jeg tror det å vise seg på sitt beste og strebe etter å være et godt menneske gir mer skjønnhet enn noe sminke eller hudpleie kan!

  3. Og ikke minst smil, for som kjent er det noe av det vakreste man kan ha på seg 🙂

  Det er de 3 aller beste skjønnhetstipsene jeg kan gi! Synes jeg fortjener å skjemmes bort litt fordi jeg ikke har fulgt mine egne råd i det siste og trenger å finne tilbake til meg selv. Kanskje også få en liten oppfriskning av den ytre skjønnheten 😉

 • Reply Malin 29. mars 2014 at 15:19

  Wow, for en flott kunkurranse! Her kommer mine tre ultimate skjønnhetstips:

  1. Omgi deg med personer du liker. Gjør du det, vil selv den kjipeste dag kunne bli snudd til en solskinnsdag. Prøv også å utstråle positivitet. Greit nok at ikke alle dager er dødsbra, men prøv å se det bra i hver dag – selv eksamenstiden kan virke ok, hvis man selv innstiller seg på at det er greit.

  2. Bruk olje i håret, selv den billigste olje hjelper. Gjør håret vått og hell så en god dæsj i håret, fra roten helt til tuppen. La det så være i 5 minutter, før du putter shampo i håret og skyller alt ut. Det er viktig å ha i shampo før du begynner å skylle, ellers blir det unødvendog mye griseri 🙂 håret blir sååå mykt og digg etterpå! Det kan forresten være lurt å bruke oljer uten mye lukt i, da lukten kan bli litt sittende igjen.

  3. Jeg elsker leppeskrubben fra Lush, den smaker Aftereight, og er spiselig 🙂 nam! Kombinerer du en gammel tannbørste med denne, eller annen leppeskrubb, vil du få babymyke lepper, og er klar for å smile til hele verden.

  Jeg håper virkelig jeg vinner denne konkurransen, så jeg kan ta med meg Tone som jeg bor sammen med på overraskelsestur til Oslo. Vi er begge fattige studenter som ikke har råd til luksus i hverdagen, og et spaopphold ville gjort hverdagen så fantastisk mye bedre at jeg nesten ikke har ord. Krysser fingre og tær for at vi vinner, for da vet jeg at hun ville blitt glad. (Og da er vi jo tilbake til punkt 1.)

  Ha en strålende helg i det fine været!

 • Reply Mia 29. mars 2014 at 15:35

  1. Må vel være det mest anbefalte skjønnhetstipset, men DRIKK MYE VANN. Det er ingen tvil om at det funker, både for renere, friskere og fuktigere hud.

  2. Om du har røde områder i ansiktet som kviser, uren hud, hovenhet osv. Ta en isbit og hold litt over området og la huden kjøles ned. Hevelsen trekker seg langsomt tilbake. Gjenta noen ganger og det vil bli mindre og mindre sjenerende.

  3. Får du røde prikker på leggene etter barbering? Skyll med kaldt/lunkent vann så fort du er ferdig og smør gjerne med en avkjølende aloe vera gel. Unngå parfymerte kremer som kan trekke inn i den sår huden og gjøre prikkene verre og rødere.

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg kunne tenkt meg å bruke premien på å glede mamman min. Jeg har flyttet 60 mil unna for å studere, og ser ikke familien min så ofte lenger. Dette kunne vært en flott mulighet til å glede mamma, samtidig som vi kunne fått litt verdifull mor-datter-tid sammen 🙂

 • Reply Carina 29. mars 2014 at 16:16

  1. Smil, smil, SMIL! Det er det vakreste en kan ha på seg 🙂

  2. Godta hvordan du ser ut, ikke prøv å forandre den du er, godta deg selv og vær stolt over deg selv!

  3. Få godt med søvn, sov godt og ikke legg deg med beskymringer!

  Jeg vil gjerne vinne dette, for jeg er en utmattet student som jobber for harde livet, og en deilig belønning hadde vært noe!

  Håper virkelig dette går min vei, krysser fingrene!! 😀

 • Reply Elisabeth 29. mars 2014 at 16:32

  Mitt beste skjønnhetstips er at alt som er bra innvendig er bra utvendig.

  Smør kokosolje på huden, og den blir silkemyk! (Kokosolje som brukes ved matlaging) Den kan også brukes i ansiktet 🙂

 • Reply Ida 29. mars 2014 at 17:41

  1. Huden min ble såå mye bedre etter at jeg begynte med «jucing» og jeg har 2 favoritt ingredisenser. Det er ingefær og grapefrukt, dette fordi jeg både har lest og erfart at disse har påvirkning på huden din.

  2. De fleste har hørt at stress påvirker både vekt og hud. Og etter at jeg lærte meg å sette av litt tid til egenpleie hver dag har jeg fått såå mye finere hud og selvtilitt.

  3. Drikk masse vann, spis sunt og tren 🙂

  Jeg mener jeg fortjener å vinne fordi jeg bruker alt for mye tid og energi på å gå ned i vekt, slik at jeg ikke lengre har tid til å unne meg slike ting, i tillegg strekker ikke pengene til desverre. Pluss at jeg veldig gjerne vil overraske kjæresten min 🙂

 • Reply Rikke 29. mars 2014 at 18:23

  1: Smør inn leggene med en god fuktighetskrem for å så ta plastfolie rundt. Ta av plasten etter en stund (30min-2 timer) og du vil ha silkemyke legger 🙂

  2: Bruk hårkur over natten. Sett håret i en dott og ta badehette over. Skyll ut neste morgen og avlsutt med balsam og kaldt vann. Dette er en mirakelkur!

  3: Bland sukker og olje/kokkosolje og bruk det som en leppeskrubb

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg fortjener en skikkelig spaopplevelse etter å ha strevd meg i gjennom tre år som student. Har heller aldri opplevd å være på spa før 🙂

 • Reply Ida 29. mars 2014 at 19:06

  1. Hjemmelaget leppeskrubb: bland sukker og litt olje

  2. Drikke et glass vann før du legger deg og før du står opp

  3. Invester i en primer, gir masse fukt og sminken holder seg perfekt hele dagen!

  4. Vippeextension; sparer masse tid og man føler seg fresh hele døgnet! En god investering:)

  Syns jeg fortjener å vinne fordi jeg var på tidenes dårligste spa i Budapest nylig og trenger å skjemmes bort liit nå:)

 • Reply Camilla L 29. mars 2014 at 21:11

  1. Drikk rikelig med vann! Du føler deg mye mer opplagt og frisk, og ikke mist, sunt for kroppen!

  2. Føler du deg litt ufresh? Smør deg inn med selvbruning! Jeg lover deg du vil føle deg 100 ganger bedre!

  3. SMIL! Ingenting er vakrere enn en jente meg ett smil rundt munnen. DU ser selvsikker ut, og du får garantert noen smil tilbake 😀

  Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg har alltid drømt om å dra på spa, og da ville jeg tatt med meg mammaen min som ikke er helt frisk. Det tror jeg hun hadde blitt veldig glad for 🙂

 • Reply Inger 29. mars 2014 at 22:30

  1. Når jeg er tørr på leppene, pleier jeg alltid å ha honning på leppene over natten. Da er leppene som nye når man våkner neste morgen. Billig og man slipper skumle tilsetningsstoffer!

  2. Det er veldig lurt å sove med håret i flette om natten, da unngår man at det blir slitt.

  3. Å være solbrun er fin, men alltid ha på solkrem (gjerne beregnet for ansiktet) eller ansiktskrem med faktor. Da får man en dypere, mer langvarig farge, og beskytter samtidig huden.

  Syns jeg fortjener å vinne siden jeg aldri har vært på spa før. I tillegg skal jeg ikke på ferie i sommer, og kunne trengt et avbrekk fra jobbing!

 • Reply Cecilie 30. mars 2014 at 03:25

  Mine tre beste tips for øyeblikket:

  1. En deilig hjemmelaget ansiktsmaske/skrubb laget av spirulina, brunt sukker og olivenolje. Mal den på med pensel, la virke i ca 20 min, skrubb forsiktig mens du skylder av. MAGISK!!

  2. IKKE les Ida sin blogg kl0320 om natten. Du trenger søvn, puppulært kalt skjønnhetssøvn.

  3. Øv på og lage barn. Mange barn. Både du, kropp, sjel og hud vil stråle etterpå. Forhåpentligvis;)

  Hilsen sleten 30_åring som øvde en gang for mye og fikk…:)

 • Reply Isba 30. mars 2014 at 09:55

  1. Ta i bruk tradisjonelle produkter på utradisjonelle måter; balsam som shaving-middel på legger, bakepulver som tannblekingsmiddel (1/2 teskje vann blandet med 1/2 teskje bakepulver), kokosolje som erstatter for bodylotion etter dusj…

  2. Koke opp en balje med vann og ha ansiktet over denne baljen, mens man har hodet dekket av et håndkle for å stenge dampen inne. Dette er en måte å få åpnet porene på og vil gi deg en utrolig glød i huden, samtidig som huden ser sunnere ut. Anbefales før man legger sminken og går ut på byen:-)

  3. Kjøp Castor Oil (fåes på apotek) og bruk det på øyenbrynene om kvelden dersom du har lite fra naturens side eller har gått berserk med napperen. Kan også brukes langs øynene fordi det motvirker rynker (finnes i mange antiaging produkter)

  Jeg har lyst til å vinne fordi jeg ønsker å skjemme bort min mamma som fortjener kun det beste i verden. Jeg har så mye å takke henne for og håper denne premien kan være en fin anledning til mer kvalitetstid sammen!

 • Reply Karoline 30. mars 2014 at 17:04

  1. Drikk masse vann (prøv å nå 3 liter om dagen!) og spis «clean» mat (f.eks. frukt, grønnsaker, salat ++). Unngå «tung» mat, som får deg til å føle deg oppblåst (f.eks. brød og andre produkter som inneholder mye hvetemel). Ved å spise riktig og KUN drikke vann, får hvertfall jeg en positiv energi og jeg føler meg mer opplagt!

  2. Få nok søvn! Det er viktig både for utseende og holdningen din. Du blir mer opplagt og da er det lettere å smile og å le, noe som gjør deg enda penere. Det er ikke så vakkert å være dødstrøtt og sitte å gispe hele tiden 😉

  3. Etter en lang dag på skolen/jobben så er det godt å sette av litt tid til seg selv innimellom. Et par dager i uken burde du stelle fotene, ta ansiktsmaske, legge ny neglelakk, bleke tennerne og liknende mens du ser din favorittserie på tv.

  Jeg har aldri vært på spa før, så det hadde vært kjempefint å vinne! Jeg studerer til å bli ingeniør, så det blir ganske mye skolearbeid utover kveldene. En tur til hovedstaden med min beste-studie-venninne hadde jeg ikke takket nei til 😉

 • Reply Linda Jensen 30. mars 2014 at 18:40

  For en fantastisk premie.. Hvis jeg hadde vært den heldige ville jeg tatt med meg min fantastiske søster.. Hun stiller alltid opp 110% og når min minste sønn døde i krybbedød! satt hun seg i bilen å kjørte 8 timer for å trøste meg, hun tok ut all ferien sin å brukte den på meg, hun passet på å sove hos mamma, for at jeg og mine skulle få litt tid alene, men kom på hvert pling.. Kl. 3 om natta på kirkegården, og 6 om morraen for å gå tur.. Hun passet på at jeg spiste, at jeg ikke var alene og at jeg husket de gode tingene.. Det siste året har hun tatt slankeopreasjon, og fått masse komplikasjoner.. Hun har gått ned fra 138 kilo til 55, og uansett hvor sliten og sjuk hun er.. Så smiler hun, og tar seg av andre.. Egentlig fortjener mammaen min spa også.. Men jeg kunne tenkt meg å unne meg selv noe også.. Vel vel over til skjønnhetstips..

  1. Smil, alltid smil.. Ikke noe er så pent som ett smil

  2. Skrubb huden minst en gang i uken, har du ikke skrubb., lag en selv av kaffegrutt og olivenolje., fantastisk skrubb som etterlater huden myk.

  3. Smør huden din mens den fortsatt er litt våt, da trekker kremen bedre inn..

  4. Unn deg selv ett fotball i uka, gjerne med en god bok ansiktsmaske på og kanskje ett glass vin.. Det er hverdagsluksus det.

  5. Drikk masse vann:)

  6. Vær deg selv, og vær stolt av det:)

  Ønsker deg en fin ny uke, Ida:)

 • Reply Pia Susanne 30. mars 2014 at 20:57

  1) Bruk balsam i stedet for barberingskrem når du barberer deg. Det får leggene til å føles ekstra gode og myke. La balsamen sitte på et par minutter før du begynner babering.

  2)Bruk en tannbørste med litt hårspray for å temme bustete bryn. Fungerer alltid, og det varer hele dagen!

  3) Om du ønsker en spa følelse, ta fuktighetskremen i mikro ovnen i 10 sekunder. Om kremen skiller seg litt, rør sammen igjen! En deilig varm «spa» behandling.

  4) Bruk olivenolje i hårtuppene et par timer før du skal vaske det, håret blir ekstra mykt og det temmer «frizzy» hår.

  Ellers burde man alltid rense huden godt hver kveld, drikke mye vann og bruke fuktighetskrem OFTE.

  Grunnen til at jeg synes at jeg fortjener å vinne er fordi jeg faktisk aldri har vært på spa! Tro det eller ei. Jeg har også sliti mye med kviser, og går nå på en ganske sterk pillekur mot uren hud som heter Isotretinoin. Det har hjulpet veldig mye, og jeg får ikke kviser lenger! Noe som er helt fantastisk. Men jeg sliter fortsatt litt med arrene. Og hva er da bedre enn ansiktspleie på Artesia Spa for å få ansiktet til å se enda bedre ut? 🙂

  piasusannee@live.no

 • Reply Mona 30. mars 2014 at 21:27

  Jeg har ikke noen typiske kosmetiske «tips», men det som jeg har troa på når det gjelder skjønnhet er 1. nok søvn! 2. sette av tid til seg selv, stresse ned, gjøre akkurat det en selv liker best å gjøre og 3. Ta imot og ta innover seg alle komplimentene en får fra andre! 🙂

 • Reply Mona 30. mars 2014 at 21:31

  (glemte å skrive HVORFOR jeg vil vinne. Her er min tidligere kommentar: Jeg har ikke noen typiske kosmetiske «tips», men det som jeg har troa på når det gjelder skjønnhet er 1. nok søvn! 2. sette av tid til seg selv, stresse ned, gjøre akkurat det en selv liker best å gjøre og 3. Ta imot og ta innover seg alle komplimentene en får fra andre! :))

  Grunnen til at jeg fortjener å vinne er at til og med jeg fortjener litt luksus i blandt, selv om jeg jobber med å gjøre positive ting for andre. Veldig lett å glemme seg selv oppi det.. Pluss at studenttilværelsen tar på, og det å lade batteriene hadde vært supert etter en hektisk eksamensperiode før det bryter løs med sommerjobb!

 • Reply Isabel 30. mars 2014 at 23:03

  Skjønnhetstips

  1. Skrubb huden godt før man smører seg inn i selvbruning

  2. Kaldt vann tørker neglelakken fortere

  3. Rens huden hver morgen og kveld

 • Reply Hanna 30. mars 2014 at 23:16

  Mitt tips er hjemmelaget deodorant: Varm opp kokosolje i vannbad, bland inn litt natron og ha det på et glass. Voila! Du har en deilig kokos-duftende og helt naturlig deodorant! Jeg bruker denne deodoranten og den fungerer kjempebra. Det er veldig gøy å lage egne skjønnhetsprodukter også!

  Jeg håper jeg vinner den fine premien fordi jeg har lyst til å overraske moren min. Vi gjør aldri sånne ting sammen, og ingen av oss har vært på spa før. Tror det hadde vært en super opplevelse og hyggelig med mor-datter kvalitetstid! 🙂

 • Reply Kjersti Haugen 31. mars 2014 at 01:10

  1. Vann, vann og atter vann. Husk å drikke nok

  2. Sitter du mye foran en dataskjerm hele dagen. Gi ansiktet nok hvile og en god krem.

  3. Ikke glem lepper og hud om vinteren. Det kan tørke fort ut.

  Jeg ønsker å ta med min mamma på spa. Hun fortjener å skjemmes bort. For akkurat ett halvt år siden mistet hun samboeren sin (gjennom 25 år) og alt hun eide i en brann. Hun begynner endelig å få orden på ting (Utrolig hvor mye som må ordnes opp for de som er igjen når folk dør brått) og hun fortjener noe slikt som dette etter alt hun har vært igjennom (Som om det ikke var nok med at hun tidligere mistet sin forrige mann til kreft for 28 år siden, og selv fikk kreft for noen år siden)

 • Reply Maja Iselin Eklund 31. mars 2014 at 04:01

  Mine hudtips:

  – Jeg elsker ansiktsmaske! Jeg bruker det minst en gang i uken. Det er alltid deilig å kjenne hvor ren, og pen huden kjennes etter man har tatt av masken også!

  – Ganske enkelt: Fjerne sminke før man legger seg. Hvor mange ganger har vi ikke våknet opp med sminke fra gårsdagen eller sovnet med sminke? Jeg tipper de fleste har opplevd det. Man kan ha fått urenheter over natten. Så jeg prøver å huske på å alltid fjerne sminken før jeg legger meg!

  – Drikke vann! Det er ikke alle som fks husker eller vil spise sunt i hverdagen! Så derfor tenker jeg at vann er et bra alternativ. Et glass om dagen. Jeg har fks alltid et vann glass på nattbordet før jeg legger meg.

  Jeg har veldig lyst til å vinne fordi det hadde vært et deilig avbrekk fra hverdagen!

 • Reply Karina Fermann 31. mars 2014 at 09:31

  1. Ha iskaldt vann i ansiktet og på halsen morgen og kveld.

  2. Ta vare på dine føtter, bland sammen en fet krem, med litt olje og aloevera og ha på en pose under sokker slik at dette får trekt godt inn. Vask og tørk. Virker best om du filer føtter først.

  3. Tren! Få iut avfalsstoffer gjennom sletting, føl deg frisk og rask og ikke minst fresh. -med god samvittighet!

  Ønsker å vinne denne premien for å få litt husmorferie til meg og min venninne. Vi er begge alenemødre i hektiske hverdager, så dette hadde gjort godt for kropp og sjel og lattermusklene i magen! Og siden en god latter forlenger livet, vil vi leve lenge på en slik opplevelse! ❤️

 • Reply Maria 31. mars 2014 at 13:28

  1. Litt body lotion i håret. Fjerner frizz og gir glans. Dessuten slipper du å kjøpe Moroccan Oil eller lignende.

  2. Kaldt vann på våt neglelakk – lakken tørker i en fei!

  3. Less is more – mye sminke er nesten aldri fint! Du kommer langt med rouge!

 • Reply Sarah A.S 31. mars 2014 at 15:27

  1. Clarisonic for an All-Over Versatile Cleanse: Er et apparat som renser huden seks ganger bedre enn det du klarer selv med hendene, merker stor forskjell på huden, både når det kommer til acne, tørrhet og glød. Man kan bruke de renseproduktene man selv ønsker og som passer sin hud, noe jeg liker veldig godt.

  2. Md Formulations – Facial Cleanser – All Skin Types: Er en gele jeg bruker morgen og kveld. Denne gjør at jeg føler at huden blir ren og myk. Siden jeg har vært plaget av acne i flere år, har jeg endelig funnet produktet som fjerner absolsutt alt. Den er mild og skånsom mot huden som gjør at man ikke blir rød eller lignende.

  3. OLE HENRIKSEN – Invigorating Night Gel: Er en fantastisk fruktsyregele som er skapt for å samarbeide med huden, inneholder et konsentrert alfa-hydroxy-syrekompleks som gir en friskere og mer strålende hud. Kremen er nærende og mineralholdige vitaminer og urter tilfører huden fukt som trenger dypt ned i huden og gir en glattere og finere struktur. Tar på denne hver kveld, denne er jeg veldig fornøyd med!

  I tillegg til dette er det viktig med sunn og næringsrik mat og drikke masse vann!

 • Reply Maria E. A 31. mars 2014 at 15:49

  1. Ta vare på huden din! Rens den hver morgen og kveld, og bruk en god fuktighetskrem. Dersom du har et begrenset budsjett er det viktigst å investere i en god krem, da denne skal sitte på hele dagen. Drikk masse vann, og husk å alltid bruke solfaktor når du er utendørs, selv når det er overskyet.

  2. Barber riktig! Sommeren og tiden for å spasere rundt med bare og nybarberte legger er rett rundt hjørnet. For fløyelsmyk hud og et perfekt barberingsresultat er det viktig å skrubbe huden godt i dusjen før barbering. Skrubben fjerner all død hud og det varme vannet mykgjør hårene og huden. Etter skrubb og dusj er det viktig å bruke rikelig av en god barberskum og en god barberhøvel (bytt barberblader ofte). Alltid barber med hårene, ikke mot de. Dette forebygger irritert hud, nupper og inngrodde hår. Smør inn den nybarberte huden i en god fuktighetskrem, og husk alltid solfaktor når du skal ut i sola.

  3. Husk å hver snill mot deg selv, du er alltid din hardeste kritiker, og vi jenter er altfor flinke til å mobbe oss selv. Om du føler at du har en dårlig dag, med poser under øynene, oppblåst mage, hår til alle kanter og feil klær, så er det storsett alltid kun du som legger merke til det. Alle bør bli flinkere til å gi seg selv komplimenter, spesielt på de dagene der alt føles feil. Selvtillit og smil er vakkert!

  Jeg fortjenter å vinne fordi jeg har tidenes hardeste eksamensperiode foran meg. Jeg studerer økonomi og administrasjon, og har fire høyskoleeksamener denne våren. I tillegg har jeg valgt å ta opp fire fag fra VGS som privatist, da jeg ønsker å bytte studier til jus på UiO til høsten. Jeg har altså åtte eksamener på en måned.

  I tillegg til dette skal jeg gifte meg 26.Juli, og det hadde vært helt fantastisk med et spaopphold mellom eksamener og bryllup (og jeg tror virkelig at jeg kommer til å trenge det). Jeg holder fingrene krysset!

 • Reply Tonje 31. mars 2014 at 16:13

  Nå er jo selvfølgelig de enkle og beste tipsene allerede skrevet, haha. Trege meg. Men, det aller viktigste skjønnhetstipset jeg vet om er å smile. Smile masse. Hvem kan vel motstå en jente med et herlig smil? Prøv også å finne de små gledene i hverdagen, og trekk det positive ut av hva du opplever. Det gjør så mye for både kropp og sinn, og du vil etterhvert bli en generelt mer positiv person. Det er viktig å tenke på at humør smitter og påvirker over på andre. Et positivt sinn vil få deg til å gløde 🙂

  Da jeg er student selv og lever på studentbudsjett vil jeg gjerne dele noen enkle tips alle kan få til med ting de finner hjemme.

  ♥ Sliter du med fett hår? Føler du at det fort blir fett uansett hvor ofte (eller sjeldent) du vasker det? Mange som bruker stylingprodukter sliter med dette problemet. I stedet for å investere i en dyr «renseshampo» er det bare å vaske håret med noe enkelt som zalo! Zalo fjerner jo fett og smuss, og etterlater håret friskt, skinnende og helt, helt rent.

  ♥ Store porer er vel alle jenters mareritt, og kjøp av porestrips kan bli dyrt i lengden. Du kan enkelt lage dine egne porestrips hjemme ved å blande gelatinpulver og melk i en liten skål, sette blandingen i mikroen i ti sekunder og røre godt. La det avkjøle seg litt, før du pensler det på området som plager deg, haken, nesen, pannen, neseroten eller hvor du måtte ønske. Ha det på til det stivner, og riv det av som vanlige strips. Det skal sies at blandingen ikke lukter særlig godt, men det funker veldig bra!

  ♥ Lag en herlig hårmaske for slitt hår og sprukne tupper ved å blande sammen en kvart agurk, 1 dl olivenolje og ett egg. Masser godt i håret og gjerne gre gjennom for å sørge for best mulig effekt. La virke i 10 – 15 min og violá 🙂

  Det skal også sies at det ikke er så sunt for huden i ansiktet å bli grundig renset både morgen og kveld. En grundig rens om kvelden er bare bra, men om morningen holder det massevis med kaldt vann og kanskje en skumbasert ansiktsrens om du føler det trengs, men noen skrubb eller peeling trengs ikke. Det er en grense på hvor mye skitt og smuss du får utsatt huden for fra sengen, og for mye rensing vil føre til at huden tørkes fortere ut og blir lettere irritert. Litt kaldt vann frisker også opp fjeset og stenger porene.

  Det å vinne denne premien hadde vært helt fantastisk. Jeg har levd i en stressboble siden jeg begynte på VGS og hadde (og fortsatt har) to jobber ved siden av, pluss tre timer pendlevei hver dag. Nå har jeg jo ikke VGS lengre, men tar opp tre eksamner da jeg ble så utbrent at jeg ikke klarte å fullføre. Har nettopp fått stillingen som assisterende leder på jobben, og jobber 10-16 t dagen samtidig som jeg balanserer det med den andre jobben og lesning til eksamner. Det blir veldig lite tid til litt «me-time», og det hadde mildt sagt vært helt himmelsk DIGG å sette av en dag eller to til kun meg selv og min beste venn, som jeg får sett så alt for sjeldent pga hverdagene mine. Sliter også med litt (jævelig) kjærlighetssorg da avstandsforhold ikke viste seg å funke så godt likevell, så å kunne få litt tid til meg selv, velvære og få tankene over på noe annet hadde dette vært gull.

  Dette ble jo en novelle, men der har du mine tips 🙂 haha, herre

 • Reply camilla eggen 31. mars 2014 at 19:20

  Jeg ble nesten litt i himmelen bare av å lese om dette 🙂

  sliten mamma, men lykkelig, er mine beste skjønnhetstips :

  1. Putt på ditt vakre smil hver dag! smil du ikke til deg selv eller omverdenen så blir den ikke så skjønn . Et smil kler alle og helt gratis!

  2. Unn deg en god ansiktsrens og gjerne en lang dusj!

  3. Sett deg inn i hvilke produkter som passer til din hud/kropp 🙂

  Dette hadde jo vært fantastisk å få lov til å ta med ei venninne som har en sønn like gammel som min , 19 mnd. Vi trenger absolutt en liten oppfriskning på hva det er å ta litt vare på seg selv og sette oss selv i fokus! Det fortjener en enhver kvinne 🙂

  Smil fra camilla 🙂

  Ha en fin mandag:)

 • Reply Anonym 1. april 2014 at 12:49

  Mine tre beste skjønnhetstips er følgende:

  1. Smør honning på kvisemerker i ansiktet (har smurt meg med honning i ansiktet i to uker nå), og merkene i ansiktetet er så godt som forsvunnet. Må legge til at jeg hadde veldig skjemmende merker. Turte aldri å gå uten sminke. Det er for godt til å være sant!! 🙂 Jeg har vært hos laserklinikker for å få merkene fjernet, og jeg fikk beskjed om at det ville koste meg mange behandlinger. Jeg er hvert fall utrolig lettet nå og vil videreføre tipset til så mange som mulig.

  2. Coconut oil pulling. Kjøp organisk olje på helsekosten, rundt 150 kr. Ta det i munnen og skyll munnen med det i 20 minutter. Ikke spytt ut! Du vil få bedre munnhygiene, god ånde, hvitere tenner etc. Søk det gjerne opp på nett. (Skal prøve det i dag for andre dag på rad)

  3. For oljete hud, vask ansiktet med formula 10.0.6 «Best face forward – daily foaming cleanser» (kjøpes på vita til 100 kr). Jeg har aldri vært mer fornøyd med produktet. Hvorfor kunne ingen fortelle meg om dette «da jeg var ung»?

  (4). Kanebo sensai foundation fra Kicks, ca 300 kr. Beste sminken for deg som sliter med acne og har problemhud. Har null kviser nå etter å ha prøvd den i ca. 3 mnd 🙂

  Må legge til at jeg har vært på evig leting etter produkter som vil fjerne de skjemmende merkene i ansiktet mitt etter kviser, og *vips*, løsningen lå hjemme på kjøkkenet i form av honning. Jeg har brukt bokstavelig talt tusener av kroner på produkter, og vil hjelpe andre i samme situasjon som meg.

 • Reply Johanne Jakobsen Rødsmoen 1. april 2014 at 20:17

  Mine beste skjønnhetstips:

  1. Fjern sminken grundig hver kveld slik at huden får være skikkelig i fred om natten! Jeg pleier å fjerne sminken med Garnier PureActive make-up remover purifying gel og deretter bruke Clarisonic Mia for å rense huden enda grundigere. Jeg bruker samme rens til begge deler, da denne kan brukes til både sminkefjerner og rens. Det er utrolig hvor mye som faktisk kan sitte igjen når man tror all sminken er borte, så rens grundig!

  2. Bruk tørrshampo hvis du vil freshe opp håret litt uten å vaske det en ekstra gang! Det er bare å spraye i der det trengs, la det stå i litt, deretter massere håret eller børste det litt slik at man kan få bort det som er til overs. Bare ikke bruk det for ofte, for noen ganger kan det tørke ut hodebunnen, hvertfall på meg. Jeg bruker Batiste sin, som fås kjøpt på blant annet Vita eller diverse apotek, og synes denne er best.

  3. Hvis du merker at du begynner å få en kvise, bruk et spot treatment som inneholder salisylsyre. Jeg bruker anti-blemish soloutins spot treatment gel fra Clinique. Det er ikke magi, men det kan hindre urenhetene i å komme skikkelig fram hvis man er ute tidlig nok, noe jeg selv setter veldig pris på hver gang!

  Det hadde vært supert med en avslappende tur til Oslo etter mye eksamenslesing og jobb. Når man reiser bort kan man jo faktisk ikke gjøre noe med alt det som skjer hjemme, så da er man rett og slett nødt til å slappe av og kose seg, noe jeg ofte synes er vanskelig når jeg har mye å tenke på! Jeg har heller aldri vært på spa, men det høres veldig fristende ut 🙂

 • Reply Sophia Wulff 1. april 2014 at 21:20

  Skjønnhetstips:

  1) MOT TØRRE HENDER: Før du legger deg, ta en god og fet håndkrem og smør den utover hendene. Gni den godt inn, spesielt på og rundt neglene, og på de stedene du er tørrest. Ta deretter på deg et par hansker som egner seg til å sove med, og legg deg til å sove. Hanskene sørger for at kremen virkelig kan trekke inn i hendene og ikke gnis av.

  2)FOR FRISK HUD OG KROPP: Sov 9 timer hver dag. Dette virker umulig for noen, men det er verdt det! Alle unge mennesker har bruk for 9 timer søvn. Poser under øynene minskes også på denne måten 🙂

  3)FOR REN HUD UTEN KVISER: Kutt ned på mengden brus du drikker! Jeg vil faktisk våge å påstå at dette er et av de viktigste tipsene mot uren hud. Det er faktisk blitt bevist flere ganger at det er en klar sammenheng mellom brus og kviser. Har du kviser og drikker mye brus: kutt ut brus fullstendig i en måned, og jeg lover deg at du ser forskjell!

  Å vinne hadde betydd mye for meg fordi jeg har noen jeg vil overraske med denne turen. Vi alle har perioder hvor ting går opp og ned, og denne «noen» har hatt en del nedturer i det siste og kunne trengt å bli muntret opp! Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har tatt meg god tid til å skrive ned viktige tips, som jeg mener kan gjøre en stor forskjell for de som tar dem i bruk!

  Anbefaler deg å prøve de ut, Ida! 🙂

  Epost: miapus.sophia@gmail.com

 • Reply Karianne Olsen 1. april 2014 at 22:03

  Hei! Her kommer mine topp tre skjønnhetstips! 1) drikk vann! Masse vann! Kroppen trenger mer vann enn mange av oss (meg inkludert – jeg jobber med saken!) får i oss daglig. Kropp og sjel trenger hydrering og huden blir mer spenstig , ser sunnere ut og får mer glød. Et godt tips er å ha en vannflaske stående med arbeidspulten, på denne måten blir man minnet på å drikke! Jeg fyller en halvliters flaske hver morgen på jobb og målet er å ha drukket denne opp til lunsj. Så gjentar jeg dette etter lunsj til jeg går hjem med en ny halvliter 🙂 obs: lurt å bruke en flaske man kan vaske eller være flink å bytte den ut med en ny! Blir mange bakterier på en flaske etterhvert! 2) bruk cocosnøtt olje i stedet for smør! Smaker friskt og ikke så mye men gjør underverker for hud hår og negler! Man kan få kjøpt disse på helsekostbutikker og de er drøye i bruk. Man kan også spise en teskje men jeg er ikke blitt så avansert ennå:) 3) smil! Et smil påvirker hjernen og får deg til å bli glad! Det trenger ikke være et «ekte» smil engang! Hjernen lar seg lure! Et smil gjør ethvert ansikt penere og gjør også menneskene rundt deg glad (og deg selv!) ! Vinn vinn spørr du meg!! Jeg ønsker vilt å vinne! Har hatt en veldig stressende periode på jobb og litt egentid og pleie hadde gjøre underverker! Jeg skal gifte meg til sommeren, så dette hadde vært helt konge!!!

 • Reply Marie Nygård 2. april 2014 at 13:00

  Jeg tror det aller viktigste skjønnhetstipset er å spise någen lunde sunt, sove godt og nok og få i seg nok veske. Hvis ikke kroppens naturlige behov blir dekt, så vil man så klart bli sliten og derfor også se sliten ut! Det er viktig å ta vare på kroppen sin, da føler man seg også myye bedre 🙂

  Mitt andre skjønnhetstips går på hår, jeg er svømmer og undervannsrugby spiller og er derfor i klorvann opp til 6-7 ganger i uka. Dette sliter veldig på håret mitt, og derfor er jeg ekstra forsiktig med å ikke slite det mer enn nødvendig. Et ganske enkelt men viktig tips er da å rense hårbørsten gjevnlig med litt varmt vann og såpe. På denne måten fjærner man urenheter som talg og smuss. Det er lite renslig å gre slike stoffer inn i håret daglig.

  Nå er ikke jeg en særlig stor vindrikker, men et godt tips jeg har hørt fra søsteren min er at for å unngå at vin misfarger tennene er det viktig å pusse tennene før og etter man drikker vin. Men man burde vente en halv time etter man har drukket og bare bruke vann for å unngå at man pusser vekk emaljen. Å bite i en lime kan også fjerne noe av misfargingen. Et godt tips til de som er glad i vin men vil unngå misfarging 🙂

  Jeg har alltid ønsket å få reise på en spaweekend, men har aldri hatt råd til det. Hverdagen er utrolig hektisk med mye skolearbeid og trening og det hadde derfor vært perfekt med en tur som dette. Jeg ville tatt med meg kjæresten min, vi har lenge ønsket å reise på ferie sammen, og han fyller 20 i år, så det hadde vært en perfekt gave å gi til han, og jeg tror han ville blitt utrolig glad for en koslig kjærestehelg for oss selv 🙂

  marieenyg@gmail.com

 • Reply Eline 2. april 2014 at 13:38

  Her er mine tre beste tips:

  1) Først og fremst så er jeg tvert ikke imot såkalt «superfoods»! Acai, chiafrø og spirulina er proppfulle av verdifulle næringstoffer for både kropp og sjel, men dette må tillegges til de som har økonomi til nettopp dette. Superfoods har blitt roset høyt opp og blitt priset høyt i butikk at vi fort kan ha en tendens til å glemme det vi har rett under nesten våres! Bananer, spinat, løk, selleri, brokkoli, appelsiner, ingefær og listen er så uenderlig lang! Dette er kanskje det vi kjenner til som hverdagsmat, og ikke like spennende, men sannheten er at det er superfoods i seg selv, og de får ikke den oppmersomheten de fortjener! Det enkle er som oftes det beste, eller kanskje en kombinasjon mellom dem begge ? 😉

  2) Lev enkelt og balansert!

  Unngå stress, sov nok og få i deg det av væske kroppen trenger. Spis mindre posjoner, og heller flere måltider og hold fordøyelsen i gang. Hjernen og øynene vår er ofte mer sulten enn hva magen er, som kan resultere i at vi spiser oss så mette at du føler du sprekker, eller bare må legge deg ned på gulvet og lukke øynene ( noen andre enn meg som har opplevd dette før, haha?) Spis sakte, nyt maten og lytt til kroppen når den sender signaler om at det er nok.

  3) Ta vare på huden din, du får bare én! Solkrem, peeling, smøring av krem og oljer er med på å holde huden våres friskere, sunnere med en ekstra glød. Det liker vi vel alle? 😉 Likevel skal det ikke skjules at hva du tar i deg og hva du svetter ut vises godt på kroppen. Behandler du kroppen din dårlig, er det stor fare for at kroppen blir svekket sakte med sikkert med deg. Lytt til den, så vil du vite hva den trenger av trening, hvile og mat! 🙂

  Dersom jeg vinner konkurransen ville jeg tatt med min kjære søster som sliten med de siste innsuprt månende av masteroppgaven sin. Jeg selv jobber hard med min bachlorgrad, så en avslappende helg, med mye kos hadde vært helt himmelsk som et avbrekk fra hverdagen, det er ikke til å legge skjul p

 • Reply Lise Myrvollen 2. april 2014 at 20:02

  Skjønnhetstips:

  1. Mat, jeg er en jente som trenger å få i meg mat slik at energinivå er oppe. Når man har fått i seg mat blir man fort mer positiv og blid. Og det å ta vare på seg selv og spise riktig er utrolig viktig for deg selv og de rundt deg.

  2. Fuktighetskrem, jeg bruker fuktighetskremen fra Mary Kay. Grunne til det er at jeg føler den gir huden min en ekstra glød. Ingen liker en tør hud, og det hjelper den kjempe bra med. Ikke bare det så gir Mary Kay penger til kreftforskning, og kvinner som har blitt utsatt for vold. Jeg har selv en bestemor og mamma som har blitt utsatt for brystkreft med spredning. Og jeg veit hvor viktig det er med medisiner, og ved forskning kan det hjelpe flere kvinner med forskjellige typer for brystkreft.

  3. En god natt søvn. Ingenting slår en god natt søvn. Når du våkner da føles det ut som du er et helt nytt menneske, og det synes. Dagen blir så mye enklere når man er opplagt. Og jeg veit selv at når man har fått en god natt søvn, er man blid, positiv, og tilstede.

  Tipsene er ganske basic, men det er noen av de tingene man kan fort glemme at har innvirkning på utseende og humør.

  jeg vil gjerne vinne denne konkurransen fordi jeg har hatt et ganske tøft år. Som jeg nevnte tidligere har moren min hatt brystkreft med spredning, og bestemoren kjemper fortsatt mot kreften. Å se folk man virkelig er glad i, gå igjennom slite tunge perioder kan virkelig ta på og dette ville blitt en positiv pause i den tøffe hverdagen. Moren min er en person jeg virkelig ser opp til for hun er en som ikke stopper å kjempe for det om hun har gått gjennom mye smerte. Hvis jeg vinner vil jeg gjerne ta med meg moren min på dette spa og hotell oppholdet, fordi hvis det er en person som virkelig fortjener en slik oppmerksomhet så er det henne.

  Epost: lise.myrvollen@gmail.com

 • Reply Eline 3. april 2014 at 00:14

  1. Hvis strømpebuksa de ryker og du ikke har med deg en blank negelakk på byen: ta litt såpe fra såpedispenseren på fingertuppene og rett på strømpebuksa der maska røk. Dette er gull verdt!

  2. Bruk hårføneren på vippetanga, og så bruker du vippetanga på vippene mens den enda er varm. Funker helt fantastisk bra! men pass på så du ikke brenner deg.

  3. Kanskje ikke skjønnhetstips, men: IKKE bruk samme BH 2 dager på rad. BHn trenger en «hviledag» slik at den får trekt seg tilbake til sin naturlige fasong. Mange klager på at BHn fort kan bli slapp, men ikke hvis du for eksempel bruker den annen hver dag. For å bevare hvitfargen på bhn: ALT hvitt tøy som er glatt, er farget hvitt. Det vil si at når vi vasker det med vaskemiddel for hvitt tøy så vil det blekes, og da vil den naturlige gråtonen i stoffet komme frem. Så hvitt tøy som ikke er ren bomull skal vaskes med vaskemiddel for farget tøy.

  Håper jeg vinner fordi jeg har de beste tipsene, og har mange flere på lager! Jeg elsker å gi andre lure tips, og jeg gjør det ALDRI med mindre jeg har testet det selv og synes det fungerer. Det verste jeg vet er når mennesker anbefaler lure triks og gir kjerringråd som de ikke har testet ut selv.

 • Reply Nora 3. april 2014 at 12:15

  jeg har da alltids noen tips på lur!

  1) etter en god treningsøkt, sett deg en halvtimes tid i badstuen. da vil porene i huden åpne seg, og det er lettere å skrubbe av den døde huden

  2) for å få babyfoot uten de rare sokkene: sitt i grønnsåpebad i 20 minutter, for så å skrubbe de. da blir de fantastisk myke og gode!

  3) jeg som er i militæret får ofte såkalte «feltfingre», det er grusomt, uelegant og svært ubehagelig. da anbefaler jeg å faktisk legge de også i grønnsåpebad, legge på en fet krem (fettkrem rett og slett) og sitte å massere de inn. :-))

 • Reply Idun 3. april 2014 at 12:28

  1. Søvn er kanskje det aller beste skjønnhetstipset mitt. Man restituerer kroppens celler. kroppen fornyer seg og man får mer energi som vil gi bedre dager.

  2. Skyll huden i sjøvann, eller bade i sjøen (om du har muligheter til det ). tilfører mye gode mineraler som er godt for huden.

  3. En utrolig god ansiktsmaske får du av å blande ølgjær med litt vann. inneholder mye B vitaminer og tilfører huden næring. inneholder ikke så mye kjemikalier som mange butikkjøpte ansiktsmasker.

  Jeg håper jeg vinner fordi jeg har aldri vunnet noe spennende som dette i hele mitt liv og ønsker virkelig å skjemme meg selv bort og mammaen min. for tiden holder jeg på med bacheloroppgave og det hadde vært perfekt å vunnet noe slikt. Disse skjønnhetstipsene fungerer også utrolig godt, og er ikke for kompliserte.

 • Reply Melissa 4. april 2014 at 16:47

  1. Hvis du veter sminkekosten før du putter på øyenskygge vil fargen bli enda sterkere. I tillegg vil den ikke drysse! Perfekt om man sminker seg for å dra på byen!

  2. Hvis du bommer eller griser litt med mascara/eyeliner/foundation eller noe, kan du ha foundation på en q-tips for så å «viske bort feilen». Foundation vil ikke lage like klare linjer i sminken som du allerede har lagt på, som vann ville gjort.

  3. Mange sliter med for bred rist på foten, som kan være et problem om man finner et par sko man virkelig liker. Da er tipset å ta et par sokker som du først har gjort våt, for så å ta på deg skoene å gå litt rundt med dem inne. Dette gjør at skoene utvider seg litt, og du kan bruke drømmeskoene som ikke passet helt i begynnelsen 🙂

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg har hatt en veldig tøff periode, med alt for mye motgang og ting som har fått meg til å ende opp på et veldig dårlig sted i livet akkurat nå. Det hadde vært ubeskrivelig å vært så heldig å vunnet noe, som hadde vært en så stor opptur, når ting ellers ikke er så greit! Og ikke minst en avkobling fra livet! 🙂

 • Leave a Reply