Mat

SMOOTHIE, MUSKLER OG KORT HÅR

21. mars 2014

God morgen! Jeg skal straks sykle avgårde til PT-time og frisørtime. Har tatt ut mitt elskede Hairtalk extensions og har egentlig bestemt meg for å gi håret mitt en sunn pause. Så jeg bestilte frisørtime hos min gamle frisør i Tønsberg for å klippe av alt slitt hår, men i natt har jeg hatt så sykt mareritt om hår, så nå vet jeg ikke lengre! Men litt stussing blir det i hvertfall, så får vi se hvor lang tid jeg klarer å holde meg før jeg sprinter inn til Oslo for å pimpe opp min triste hårball, haha.

Det ble egg og deilig smoothie på meg til frokost i dag. Helt siden jeg var i Rio, har jeg vært hekta på Acai.

Mmmm! Den inneholder:

♥ En kvart banan♥ En neve frosne bringebær♥ En god mengde frosne blåbær♥ Et halvt glass Acai Berry Juice ♥ En skje Acai-pulver

Jeg måler ikke opp nøyaktig, men det er jo bare å føle seg fram. Gjør ikke noe om Acai er litt tykt i konsistensen, man kan også spise det som en «grøt» med bær og granola på. Husk at sånne juicer aldri er så sunne som de framstår, så det er lurt å bruke minimalt av det. Men selv er jeg ikke så streng med det, for jeg drikker sjeldent juice. Acai’en har jeg bestilt på iHerb, men jeg vet at de selger det på noen helsekostbutikker og på SmoothieXchange 🙂

Jaja, da er jeg klar for svære muskler og dritkort hår. Wish me luck.

8 Comments

 • Reply ada 21. mars 2014 at 13:28

  Hei Ida, skal du bo på Baobab i år også?

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2014 at 13:30

  ada: hei 🙂 håper jeg skal det i løpet av året, elsker det hotellet!

 • Reply Janne 21. mars 2014 at 13:58

  Haha, jeg leste «en svart banan»..

 • Reply Helene 21. mars 2014 at 17:28

  Hahah! «Jaja, da er jeg klar for svære muskler og dritkort hår. Wish me luck» Fantastisk!

 • Reply Maria 22. mars 2014 at 19:49

  Hoola! Jeg lurte bare hvor du skaffer den spennende acai berry juicen der ? Den må jeg prøve!!

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2014 at 20:43

  Maria: de har den hvertfall på Rimi og Meny 🙂

 • Reply Silje evita Birkeland 23. mars 2014 at 09:03

  Hei!

  Jeg skriver bachelor om supefood, inkludert Acai, som er utrolig næringsrik. Jeg har lest en del forskning om denne supermaten og det er noen funn som er ganske kjipe.

  Problemet er at kroppen vår kan ikke ta opp alle de fantastiske næringsstoffene og den dyre supermaten ender i do.. 😛

  Acai er veldig bra, men du trenger ikke ha så mye for kroppen din klarer ikke bruke det uansett 😉

  Det smaker veldig godt da! 🙂

 • Reply Iselin 27. mars 2014 at 14:24

  De selger denne og andre superjuicer som gojibær og granateple på ICA også 🙂

 • Leave a Reply