Konkurranser

EN LITEN PÅMINNELSE

28. mars 2014

God fredagskveld! ♥ Jeg har guttekveld med pappa i kveld. Vi ligger på sofaen med hver vår pc på fanget og puster tungt ut med nesa når noen sier noe teit på TV. Pappa har som vanlig laget kjempegod mat, noe som resulterer i at jeg nok blir liggende her i noen timer til. 

Jeg har jo et par konkurranser gående her på bloggen nå, og det er så gøy at dere syns det er gøy. Tenkte å minne dere på denne konkurransen, som jeg har i samarbeid med Venus Gilette.

//Konkurransen er i samarbeid med Venus Gilette

I konkurransen er det meningen at dere skal dele deres beste skjønnhetstips/hudpleietips i kommentarfeltet, og premien består blant annet av:

– Venus/Olay Sugarberry kit – Overnatting for to personer på Ladies Floor, Grand Hotell i Oslo- Badekåper og tøfler– Frokostbuffèt på Grand Café- Inngang til Artesia Spa på toppen av Grand Hotel- Behandlingene Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub– I tillegg får du 10% på alle andre behandlinger

Resten kan dere lese i selve konkurranseinnlegget her, og det er også der dere må dele skjønnhetstipset deres. Nå har dere en uke igjen på å delta, så nå er det bare å kaste seg rundt hvis du enda ikke har gjort det.

Det er 205 lesere som har delt kjempegode skjønnhetstips hittil, så jeg tenkte å motivere resten av dere til å delta ved å dele noen av mine:

Skrubb, skrubb og skrubb. Invester i en god skrubb for kropp og en for ansikt. Jeg skrubber meg cirka en gang i uken, og føler meg så ren og babymyk når jeg har gjort det. Dessuten er det viktig å skrubbe seg godt før man smører/sprayer seg med selvbruning. Jeg vil også anbefale å skrubbe leppene når de er tørre og såre. Kjøp en leppeskrubb, lag en selv eller skrubb med tannbørsten.

Bruk renseshampoo. Renseshampoo er noe ganske nytt for meg, men jeg er veldig glad for at jeg har oppdaget det. Bruker det cirka en gang i uken for å rense ut eventuelle rester av hårspray, tørrshampoo og den slags. Håret blir silkemykt og helt rent! 

Ikke vask håret hver dag! Prøv å gå i 3 dager (eller gjerne 4) før du vasker håret. Da blir ikke håret like fort fett, og du sparer håret for en del slitasje. Føning, greing og glatting flere ganger i uken; ingen tvil om at det knekker et hårstrå eller to.

Spis supermat. Da jeg bodde med Maria startet hun hver dag med å drikke et glass med grønn gugge, jeg lovte meg selv å aldri begynne med sånt tull. Men etter at jeg begynte å spise alger (i kapselform riktignok) har jeg følt at jeg har mer energi. Om det er placebo eller ei bryr jeg meg ikke om (vet at det kommer kommentarer om det, haha) fordi det funker for meg. 

Lykke til, fininger! Vinner kåres søndag neste helg 🙂

23 Comments

 • Reply Carina Berger 28. mars 2014 at 21:34

  Hvordan rense sjampo bruker du?

 • Reply F 28. mars 2014 at 21:47

  Hei! Jeg kjøpte denne barbergelen da jeg så den på bloggen din, men har fått så utslett av den. Jeg reagerer noen ganger på parfyme og sminke, vet du om denne er laget for sensitiv hud?

 • Reply Anonym 28. mars 2014 at 22:05

  vet du hva? ang. de såkalte «placebo-effektene» så tenker jeg som så: at så lenge det funker så er det det som teller. om du tror du blir mer oppkvikket av å legge deg 1 time tidligere, så spiller det ingne rolle egentlig om du blir det eller ei, så lenge du selv føler en effekt!

  litt tunghvint skrevet, men det jeg ville frem til er at: gjør det du selv føler fungerer fordeg, ikke la noen andre gi deg meninger du ikke egentlig vil stå for selv 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2014 at 22:33

  F: hei 🙂 så synd! Det er jo parfyme i gelremsen på høvelen, så kanskje det er det du reagerer på?

 • Reply Ida Wulff 28. mars 2014 at 22:34

  Carina Berger: jeg bruker en fra Hairtalk Extensions, men tenkte å kjøpe meg en annen siden jeg ikke har extensions nå. Tipset på bloggen hvis jeg finner en bra! 🙂

 • Reply Lene 29. mars 2014 at 10:18

  Bruk kokosolje/fett til barbering for silkemyke legger! Jeg bruker en rimelig fra iherb som også kan brukes til steking, baking, smoothies og hårkur. Sommerklare legger på 123, pluss deilig lukt av kokos <3

 • Reply Anonym 29. mars 2014 at 11:49

  jeg bestillte de 2 gratis utg av Stella som du blogget om.. men jeg har ikke fått noe enda, har også sendt mail og spurt om jeg får det bladet som er i butikk med Camilla Pihl på.. vet du noe om hvilket blad som jeg får først og når det kommer? har veldig lyst på det som er i butikk nå, men kjipt om det kommer i posten om 4 dager liksom 😛

 • Reply P 29. mars 2014 at 13:38

  Hei 🙂

  Hva slags kapsler er det snakk om? Mer energi er gull <3

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2014 at 14:29

  P: jeg tar spirulina fra Supernature, men tenkte å begynne med litt flere 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2014 at 14:31

  Anonym: hei 🙂 det er meningen at du skal få det med Camilla Pihl. Hvor lenge er det siden du bestilte?

 • Reply Anonym 29. mars 2014 at 16:45

  bestilte dagen etter du hadde blogget om det ? 😛

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2014 at 19:09

  Anonym: så rart at du ikke har fått, si i fra til meg hvis du ikke får svar i løpet av et par dager 🙂

 • Reply Lene 29. mars 2014 at 19:52

  Mitt beste tips er følgende: Ikke få barn!

  Med barn følger søvnmangel, blå ikeastore poser under øynene, grått hår og rynker! En liten bart og monobrow vokser også frem i ny og ne, da alt som heter egentid stort sett opphører 😉

  Og til alle andre mammaer der ute: Les dette med et snev av ironi – jeg elsker jo selvfølgelig den ekstra varme pelsen som stadig gror frem på leggene, og (smile)rynkene som blir stadig større i stolthet over hva de to små avkommene klarer hver dag 🙂 🙂 🙂

 • Reply Linda Jensen 30. mars 2014 at 18:43

  Utrolig fantastisk premie.. Jeg har deltatt:) spennende å lese alle skjønnhetstipsene:)

 • Reply Line Pettersen 1. april 2014 at 14:22

  For en fantastisk konkurranse! Det hadde vært helt supert å vinne denne herlige premien! Jeg har gått VG2 og VG3 hudpleie på videregående og brenner virkelig for dette, men ettersom jeg tar påbygg nå har jeg ingen jobb og derfor ingen penger til å benytte meg av hudpleiebehandlinger, jeg hadde derfor blitt utroolig glad for å vinne dette! I tillegg har nettopp jeg og kjæresten avsluttet et to års langt forhold, så jeg kunne virkelig trengt en premie som dette for å pleie meg selv fysisk og psykisk 🙂

  Hudpleie er SÅ kjekt og interessant at det er vanskelig og velge bare 3 tips, da huden gjenspeiler deg og kroppen din som en helhet. Mitt aller siste og beste tips skiller seg litt ut, siden veldig mange faktisk ikke er klar over dette:

  <3 8 timer søvn hver natt (huden repareres når du sover og avfallsstoffer skilles ut)

  <3 2 liter vann hver dag (vann renser huden og skiller ut avfallsstoffer)

  <3 Bruk høy solfaktor året rundt (sol gir rynker, dårlig elastitet, gusten hudfarge og talgklumper)

  <3 Vask sminkekostene en gang annenhver uke (det samles mye skitt og bakterier der)

  <3 Få konsultasjon på hudpleiesalong (finn ut hudtype og hudtilstand – tørr, fuktfattig, fet, kombinert, sensitiv, aldrende, solskadet osv. alle har forskjellig hud og trenger derfor forskjellige produkter)

  <3 Bruk parfymefrie produkter (unngå å irritere huden)

  <3 Bruk peeling/skrubb/skrubbehanske (øker blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og øker penetreringen av produktene som påføres etterpå)

  <3 Bruk serum eller ampuller under dagkrem og nattkrem (serum og ampuller har mindre molekyler som trenger dypere ned i huden, samtidig som det «drar meg seg ned» kremen som ligger oppå og øker derfor effekten av kremen)

  <3 SOV ALLTID I ET HELT MØRKT ROM! (Da dannes et hormon som heter «melatonin» (også kalt skjønnhetshormon/søvnhormon/mørkehormon) som reparer huden og gjør den fin, derfor sier vi skjønnhetssøvn! Ved kontakt med lys stopper utskillelsen av dette hormonet).

 • Reply Marthe 1. april 2014 at 21:23

  Mitt beste tips er å drikke tran, utrolig nok! Etter at jeg begynte med det har jeg ikke følt meg litt syk en gang, og da kan jeg jo bruke mer tid på å gjøre ting jeg liker. Kan kanskje ikke kalles et skjønnhetstips, men kan love at det er bra for deg!

  Ett annet hett tips er å røre på seg minst en time om dagen, gå til jobb og skole i stedet for å ta bussen eller trikken. For min del hjelper det på humøret også, og hva er vel finere enn smilende jenter nå som sola endelig har stukket fram?!

  Ellers er det viktig å bruke solkrem, gjerne hele året, slik at huden kan holde seg ung lengst mulig, og man slipper å få hudkreft og andre skumle diagnoser da man blir eldre.

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:19

  This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:34

  This was beautiful Admin.hank you for your reflections.<a href="https://www.toolbarqueries.google.com.my/url?sa=t

 • Reply canlı tv fox izle 9. februar 2024 at 21:43

  I appreciate you sharing this blog post.hanks Again.-first dates tvnow

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 19:58

  I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data.SINGARO Car Exterior Accessories Rear View Mirror Stickers Decor Car Body Sticker Vinyl 4pcs (Black) – Hot Deals

 • Reply hey dudes for men 9. mars 2024 at 23:37

  Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! . – hey dude mens shoes

 • Reply white black and red jordan 1 14. april 2024 at 11:17

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before.

 • Reply try here 7. mai 2024 at 16:05

  I found the information you shared very interesting, thank you! website here

 • Leave a Reply