Uncategorized

MOBILBLOGG: THE JOKER PÅ TIMESEKSPRESSEN

29. mars 2014

Noen dager er jeg helt ubrukelig. I dag er en av de dagene. Før jeg la meg i går kveld, smurte jeg på meg en overdose av en nattmaske som gjør ansiktet helt stivt. Da jeg våknet i dag og skulle ta en Snapchat-selfie for å sende til en haug av mennesker som egentlig ikke bryr seg om at jeg nettopp har våknet, sprakk halve fjeset mitt da jeg prøvde å smile. Eller, det vil si: munnvikene mine sprakk, og nå ser jeg ut som en krysning av en herpesrammet blondine som har vært på Ayia Napa og klina, og The Joker i Batman. Dessuten hadde jeg PT-time, så nå går jeg som hun slemme i Emil i Lønneberget i tillegg.Det hele toppet seg da jeg skulle gå bort til jernbanestasjonen for å ta bussen til Oslo. Jeg skulle til å kjøpe billett, da jeg ved en tilfeldighet la merke til at jeg hadde på meg tøfler. Jeg trodde nesten ikke at det var sant. Men til mitt forsvar, så kjennes Uggs-tøflene veldig ut som vanlig sko. Heldigvis var jeg tidlig ute, så jeg rakk å dra hjem og skifte. Så nå sitter jeg altså på Timesekspressen inn til Oslo, og tør nesten ikke åpne yoghurten min en gang. Kan banne på at den havner i håret til hun som sitter helt bakerst i bussen. At det går an å ha så klumsete dager. En av mine beste venninner som bor i London er hjemme på besøk i Oslo. Så da må jeg selvfølgelig inn og kose meg med henne i noen timer. Håper alle koser seg i sola! 🙂

16 Comments

 • Reply SANNE SKAR 29. mars 2014 at 15:11

  Haha, så søt du er! Kos deg med venninnen din! 🙂

 • Reply K 29. mars 2014 at 16:48

  Haha, fantastisk skrevet! Håper resten av dagen din blir fin 🙂

 • Reply Charlotte 29. mars 2014 at 17:25

  Er det chanel solpudder eller vanlig hvitt pudder? Hvis det er solpudder, hvor har du kjøpt det? Har lett land og strand etter det! Håper du har en fin dag videre:)

 • Reply Camilla 29. mars 2014 at 18:15

  Håper du har en fin lørdag!! 🙂

 • Reply Jules 29. mars 2014 at 18:39

  hahaha, har faktisk flere ganger holdt på å gå ut med tøfler selv, men heldigvis alltid oppdaget det i siste liten 😛

  http://www.julesanddreams.com

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2014 at 19:08

  Charlotte: det er en bronzer, men det er kjøpt i Danmark dessverre 🙂

 • Reply Maria 29. mars 2014 at 20:32

  Hyggelig at du tok deg en tur innom sjappa i dag når du først var i hovedstaden 😉

  Ps: Ganni kåpen kledde du forresten veldig godt!

  Hilsen Milla

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2014 at 21:55

  Maria: åå, takk for det! 🙂 nå gleder jeg meg til å sove i deilig Missoni-seng. Ha en fin lørdagskveld!

 • Reply Synne 29. mars 2014 at 23:03

  hahahahaha IDA I LOOOOOVE YOU <3<3<3<3

 • Reply Maria 30. mars 2014 at 01:41

  Hahahahah herligheten du har klart det igjen. «Jeg skulle til å kjøpe billett, da jeg ved en tilfeldighet la merke til at jeg hadde på meg tøfler. Jeg trodde nesten ikke at det var sant.» Det er såååå flaut når man oppdager at man har luffet rundt i tøflene i byen :S 🙁 Har vært på butikken et par ganger med pysjamas og tøfler (med vinterjakke på selvfølgelig). Men alikevel klarer jeg også å glemme tøflene av og til!!!! 🙁

 • Reply Emilie 30. mars 2014 at 16:59

  Hahaha ler meg alltid ihjel av postene dine!!

  Forresten: hvilket redigeringsprogram brukte du på bildet? 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2014 at 18:41

  Emilie: Hei! 🙂 Appen A Beautiful Mess!

 • Reply Camilla 30. mars 2014 at 22:26

  Hvilken nattmaske hadde du på?:)

 • Reply judy 30. mars 2014 at 23:42

  Inneholder ikke dette reklame?

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2014 at 23:50

  judy: overhodet ikke

 • Reply Ida Wulff 31. mars 2014 at 14:19

  Camilla: den grønne fra Ole Henriksen, husker ikke hva den heter mer i farten 🙂

 • Leave a Reply