Uncategorized

1. APRIL, HIPP HURRA

1. april 2014

Er det bare meg, eller er det utrolig mange som har bursdag på denne teite tøysedagen? Haha, må være utrolig kjipt å ha bursdag 1. April. Hvor mange er det som får tomme gaveesker, montro? Min fantastiske mormor har bursdag i dag, så jeg skal straks avgårde i familieselskap. Jeg er selvutnevnt quizmaster noen ganger, og i dag har jeg laget quiz med påskeegg i potten. Det er kanskje litt tidlig med påskeegg, men for meg er hele april påske og sommerens vorspiel. Lykkerus! Foreløpig er det ingen som har prøvd å lure meg. Har folk sluttet å lure hverandre, eller? Eller har vi gått over til å skrive «jeg er gravid» og «jeg har vunnet i Lotto»-statuser på Facebook? Veldig lite originalt. Noen som er blitt lurt i dag? Prøv å lure meg, da! Jeg vil bli lurt!!!

27 Comments

 • Reply Mathilde U 1. april 2014 at 15:59

  Jeg klarte faktisk å lure venninnene mine til å tro at jeg er gravid! Det var gøy:)

 • Reply Anette 1. april 2014 at 16:18

  Jeg har bursdag i dag (helt sant), og elsker det! Folk syns det er morsomt at jeg har bursdag på slik en artig dag, og de husker som regel bursdagen min nettopp fordi alle vet når det er 1. april. Men hadde jeg fått en krone for hver gang noen sa «du er bare en liten aprilsnarr du», så hadde jeg faen meg hatt mange kroner ass.

  Har forøvrig aldri fått en tom gaveeske før heller. Tror det største plusset må være at ingen lurer meg fordi jeg tross alt har bursdag. Then again, jeg må være ute i god tid for å fortelle at jeg har bursdag 1. april, slik at folk ikke skal tro jeg lurer dem. For det har hendt.

  Kos deg i familieselskap 🙂

 • Reply Linn 1. april 2014 at 17:52

  1. april er faktisk den dagen flest nordmenn har bursdag på! ..ni perfekte måneder etter fellesferien, vet du! :p

 • Reply Lina 1. april 2014 at 18:00

  Ble skikkelig lurt av min søster idag. Hun ringte meg og skulle snakke om noe viktig og det var jo selvfølgelig at hun var gravid. Jeg trodde på henne, men etter 3 sekunder kom jeg på hvilken dag det var. Haha.

  Lurte sjefen min skikkelig. Jeg kom på jobb og sa til henne at jeg ikke kunne jobbe idag og at jeg sluttet på dagen. Hun ble sjokert og lurte på hvorfor og hva som hadde skjedd. klarte ikke å holde maska lenge før jeg begynte å le 😛 Da var hun lettet! Kos deg I bursdag 🙂

 • Reply Aasta 1. april 2014 at 18:10

  Vanskelig å treffe på musikksmak siden den er så subjektiv, men tenkte iallefall at denne KANSKJE passa deg:

  https://www.youtube.com/watch?v=o-K_xgxrL4s

 • Reply Anonym 1. april 2014 at 19:31

  faktisk er 1. april den dagen i året hvor flest folk i verden har bursdag 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. april 2014 at 20:51

  Lina: haha! Det er hva jeg kaller en skikkelig 1. April! 😀

 • Reply Ida Wulff 1. april 2014 at 20:54

  Anette: gratulerer så mye med dagen din! 🙂

 • Reply Malin 1. april 2014 at 22:11

  Haha, lurte kjæresten min med at jeg hadde fått heftig baksmell, og at jeg nesten ikke hadde betalt skatt – fordi jeg heller ville ha nye klær og spise lunsj ute hver mnd.. Sa dette med gråten i halsen over tlf!! Tror aldri jeg har hørt han så sjokkert før… Hahahaha! Jeg døde litt!

 • Reply Ida Wulff 1. april 2014 at 22:27

  Malin: hahaha, så sykt bra! Den skal jeg spare til neste år!

 • Reply Inga 1. april 2014 at 22:37

  Jeg fikk den klassiske «du har noe på jakka di…». Gikk fem på som vanlig…

 • Reply Ingebjørg 1. april 2014 at 22:50

  La ut en grusom oppskrift på pizzahorn på bloggen. Håper ingen finner på å lage den. Da syns jeg synd på dem!

 • Reply Sara 1. april 2014 at 23:16

  Jeg fikk melding av forlovern min i natt: «Gjør deg klar for utdrikningslag! Vi henter deg om 15 min» Jeg ble sykt stressa! Det var selvfølgelig aprilsnar..

 • Reply Ida Wulff 1. april 2014 at 23:22

  Sara: åh Gud stakkars!! Hahaha

 • Reply Maria 2. april 2014 at 08:41

  Klarte jeg å lure deg i går, siden du ikke la det ut? Det kan kanskje litt for dårlig spøk? 😉

 • Reply Ida Wulff 2. april 2014 at 10:31

  Maria: jeg godkjenner ikke kommentarer hvor det står stygge ting om andre 🙂

 • Reply heidi 2. april 2014 at 21:12

  Grunnen til at det er flest som har bursdag 1. april er fordi de som har en ukjent bursdag, får 1.april som sin fødselsdag 🙂

 • Reply Siv 2. april 2014 at 22:23

  Hipp hurra for din mormor, Anette her oppe, meg og mange flere med 1.April som bursdags dato. Fin dag, men ja jeg har blitt lurt :O Og det er ikke morsomt. Men det verste var vel første gang jeg skulle ut på byen, lovlig 18 liksom. Ble ikke lurt, men vakten gjorde et stort nummer av at jeg hadde bursdag 1 .April.. haha kjempegøy!! NOT! =) Håper mormoren din hadde en flott feiring =)

 • Reply Ida Wulff 2. april 2014 at 22:45

  Aasta: tusen takk, den skal jeg sjekke ut! 🙂

 • Reply Martine 7. april 2014 at 13:23

  Jeg har bursdag 1. april, jeg også! Wooho! Haha, kjenner 3 andre som også har det. ohyes

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:24

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:20

  Great post Thank you. look forward to the continuation.<a href="https://www.clients1.google.com.gi/url?sa=t

 • Reply live horse racing stream 9. februar 2024 at 21:30

  This post post made me think. will write something about this on my blog. ave a nice day!! .-vox 2ix18

 • Reply mens hey dude shoes 9. mars 2024 at 23:06

  Very well presented.very quote was awesome and thanks for sharing the content. – hey dudes women

 • Reply air jordan air jordan 1 14. april 2024 at 11:02

  We always follow your beautiful content I look forward to the continuation.

 • Reply see this here 7. mai 2024 at 15:50

  Your insights mean a lot to me, thank you for sharing! see this

 • Leave a Reply