Konkurranser

VENUS SPA KONKURRANSE: VINNER

6. april 2014

//I samarbeid med Venus Gilette

Det var ikke veldig enkelt å plukke ut en vinner i Venus Spa-konkurransen. Har lest gjennom hundrevis av skjønnhetstips og hudpleietips, og det var utrolig mye bra. Men en vinner er kåret, og det ble heldige Tonje S. Du får snart tilsendt en mail med mer info! 🙂 Her er noe av det hun skrev:

Da jeg er student og selv lever på studentbudsjett, vil jeg gjerne dele noen enkle tips alle kan få til med ting de finner hjemme.

♥ Sliter du med fett hår? Føler du at det blir fett uansett hvor ofte (eller sjeldent) du vasker det? Mange som bruker stylingprodukter sliter med dette problemet. I stedet for å investere i en dyr renseshampoo er det bare å vaske håret med noe så enkelt som zalo. Zalo fjerner jo fett og smuss, og etterlater håret friskt, skinnende og helt, helt rent. 

♥ Store porer er vel alle jenters mareritt, og kjøp av porestrips kan bli dyrt i lengden. Du kan enkelt lage dine egne porestrips hjemme ved å blande gelatinpulver og melk i en liten skål, sette blandingen i mikroen i ti sekunder og røre godt. La det avkjøle seg litt, før du penser det på områder som plager deg. Haken, nesen, pannen, neseroten eller hvor du måtte ønske. Ha det på til det stivner og riv det av som vanlige strips. Det skal sies at blandingen ikke lukter særlig godt, men det funker veldig bra!

♥ Lag en herlig hårmaske for slitt hår og sprukne tupper ved å blande sammen en kvart agurk, 1 dl olivenolje og ett egg. Massér godt i håret og gre gjerne gjennom for å sørge for best mulig effekt. La virke i 10-15 min og voila! 

Gratulerer så mye, Tonje! Og det tipset med Zalo som renseshampoo skal jeg faktisk teste ut – selv om jeg er noe skeptisk. Tusen takk til alle dere andre som bidro også! Har plukket ut noen flere favoritter også – bare synd jeg ikke kan sende hele gjengen på spa!

Amna: Drikk vann! Godt for både hjerne og hud. Med små jordbærbiter eller sitron/limeskiver blir det ellers kjedelige vannet litt bedre.Guro: Bruk litt vatn på kosten du brukar til øyenskygge, du unngår då at øyenskyggen drysser og den sit betre utover dagen. Astrid: Spray parfymen din på ren og nydusjet hud! Da er huden din varm og porene åpne, så parfymen vil sitte bedre. Hvis du ikke gjør dette, og du har relativt tørr hud, kan du smøre deg inn i en fet og luktfri krem. Parfyme trenger fett og fuktighet for å holde lenge, og hvor irriterende er det vel ikke at favorittduften er forsvunnet så fort du har gått ut av huset?Mila: Lag ansiktsmaske av avocado og litt honning! ♥ Maria: Lag leppeskrubb ved hjelp av brunt sukker og litt olivenolje. Kan også skvise noe frukt i for å få en fresh lukt/smak.

10 Comments

 • Reply Lena Ludvigsen - 7. april 2014 at 02:21

  Et par ting å kommentere bare;

  Som tidligere frisørstudent må jeg fraråde å bruke zalo i håret, disse midlene som fjerner smuss og skitt er også forferdelig hardt mot håret og inneholder ingen pleie, håret vil ende opp knusktørt og ødelagt.

  Og ift øyenskyggetrikset er det beste egentlig bare å kakke børsten litt før man tar det på øyelokket, så drysser det ikke:P Og bruker man et lag bodylotion under holder det lengee

 • Reply Tonje 9. april 2014 at 22:39

  Hæ? Ida, er det sant? FOR REAL?! Nå hoppes det i sengen av glede her, herregud. Jeg tror jeg elsker deg. Og venus gilette da. Og hele verden akkuratt nå. TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!! Du er den beste i hele vide verden nå, Ida. Jeg er SÅ GLAAAAAAD (:D – selvom det er tidenes nest syggeste smilefjes)

  Appropo zalotipset var det noe jeg fikk for en stund siden av en venninne. Jeg bruker sjeldent noe annet i håret enn shampo og balsam, men jeg jobber på mcdonalds og der svermer det jo av fett i luften, så jeg føler håret blir mye fortere fett og vanskeligere å få helt rent. Har gjort det opp til flere ganger og for meg fungerer det veldig fint 🙂 har heller ikke merket noen «bivirkninger», men så prøver jeg å kure det en gang i uken og alltid etter en zalovask – men det skal jeg ta med meg videre.

  Wiii, nå skal jeg sove så sykt godt. TAKK

 • Reply Ida Wulff 9. april 2014 at 23:27

  Tonje: hipp hurra, vel fortjent! 🙂 Gratulerer så mye! Jeg skal absolutt prøve zalotipset til tross for hva andre skriver. Skjønner jo at man ikke skal bruke det til hverdags, men sikkert kjekt for å få renset ordentlig ut av og til! Håper du kommer til å kose deg masse på spa!! <3

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 17:54

  This is really interesting You re a very skilled blogger. I ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:14

  Very nice blog post. definitely love this site.tick with it!Live TV

 • Reply al manar tv live stream youtube 9. februar 2024 at 21:24

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents.-vox kostenlos schauen

 • Reply hey dude shoes for women 9. mars 2024 at 22:54

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. – womens hey dude shoes

 • Reply air jordan 1 retro high shoes 14. april 2024 at 10:56

  I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more.

 • Reply website here 7. mai 2024 at 15:45

  Great post! Congratulations! check it out

 • Leave a Reply