Paraplyer

PA PA PA PARAPLY

9. april 2014

Etter en deilig og frisk regnværsdag er det vel på sin plass med en runde paraplyer. Tidligere paraply-innlegg finner dere her. Får bare beklage på forhånd hvis det skulle oppstå skrivefeil eller overdreven bruk av utropstegn eller punktumer. Jeg er koffein, sukker og aspartam-forgiftet her jeg sitter. Skulle jo egentlig gjøre matte, så jeg ruset meg til det. Here we go!

Folk som svarer tregt når jeg spiller Quizkampen. Hvis jeg f.eks roper spørsmålet til mamma, og hun bare «øøøøøh, eeeeeh, hmmm, jeg troooor riktig svar er….» Bare drit i det, tiden er allerede ute og jeg TAPTE NOK EN GANG! Det er vel kanskje juks å spørre om hjelp, men når man først jukser hadde det vært fint med litt faktisk hjelp.

Folk som massesender mail til alle bloggerne på topplisten. Kan ikke engang telle hvor mange ganger jeg har fått en mail hvor det står «Hei Kristina», «Kjære Lene» og så videre… Kanskje en idé å bytte ut navnet på bloggeren hvis man ønsker å få svar.

Når jeg sitter alene på Timesekspressen og spruter ut i latter med munnen full av tørr, glutenfri kjeks. Det ender med et fyrverkeri av smuler, og jeg er plutselig eklere enn alle de som sitter og snufser og snørrer og skraper fett av hodebunnen sin.

Når du har med deg dyr vin/champagne på fest, og så foreslår en som har med seg billig, ekkel vin at dere bare skal dele drikken dere har. SKAL MAN SI NEI DA, LIKSOM? OH NO HE/SHE DIDEEEENT!

Folk som promper på utesteder. Jævlig ræva gjort, bokstavelig talt. Det verste er ikke at det lukter død og fordervelse, det verste er at: tenk hvis noen mistenker at det var meg! Knip igjen!

Katten min. Noen ganger, ass. Her om dagen kjøpte jeg meg et dynetrekk som nesten koster 4000 kroner. Helt bak mål, jeg vet. Men jeg hadde virkelig ønsket meg det, og så fant jeg ut at jeg fortjente det. Men tror dere ikke det første som skjer er at Bella klorer en stor rift i det. Hun har aldri klort i det vanlige sengetøyet mitt, men hun bare mmmmm, dyrt, dette skal jeg ødelegge!

Å gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Bringer dette opp da det nærmer seg flyreise for min del. Altså, jeg tar aldri med meg en dråpe for mye av noe som helst, og jeg har selvfølgelig verken skarpe eller giftige gjenstander på meg. Og så får jeg jo alltid for meg at jeg skal se chill ut og prøve å gjespe når jeg går gjennom sikkerhetskontrollen/tollen. Det ender bare med at jeg rødmer og går rart. Noen som har noen råd til hvordan å oppføre seg normalt?

Smågodt fra Sverige. Salatbarene på diverse matbutikker. Har dere sett hvordan folk holder på der? Grafser, spytter, plukker og puster. Ring meg hvis du kommer på noe mer uhygienisk.

Kveldens siste paraply er turister som ødelegger bilder. Her sitter jeg og gliser bloggete på Spansketrappen i Roma, men alt vi legger merke til er gribbene som overspiser i bakgrunnen. Lurer på hvor mange bilder jeg har «ødelagt» i mitt liv.

Takk for meg.

37 Comments

 • Reply Stephen 9. april 2014 at 23:19

  Hahahaha!

 • Reply Silje dg 9. april 2014 at 23:23

  Jeg lo HØYT da jeg leste disse paraplyene, og tenker bare at jeg DIGGER deg!!! Tusen millioner takk for en heidundranes avslutning på en kjedelig onsdag! Lo spesielt godt av den med katten din, haha!

  Ha en fin kveld <3

 • Reply Ingvild :) 10. april 2014 at 00:27

  Herreguuud, den med katten kjenner jeg så godt igjen! Jeg har TO katter som begge eeelsker nye klær/ting som gjerne er liitt dyre og så nappe ut tråder i hytt og gevær. Jeg er veldig glad i kattene, men akkurat da så blir de til to himla store irritasjons-paraplyer!!!

 • Reply Anonym 10. april 2014 at 00:41

  Hvor har du kjøpt jakken ? Aldeles nydelig <3

 • Reply Ida Wulff 10. april 2014 at 00:52

  Ingvild :): aaarrrrg jeg klikker!! Flaks de er søte 😉

 • Reply Ida Wulff 10. april 2014 at 00:52

  Anonym: Ganni 🙂

 • Reply Sandra Madeleine 10. april 2014 at 08:38

  haha, det er så sinnssykt gøy å lese paraply innleggene dine!

 • Reply kine 10. april 2014 at 08:46

  Hahaha. Bloggen din er fantastisk! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 10. april 2014 at 10:14

  HAHA, den siste paraplyen der altså! Lættis!

 • Reply Ingrid 10. april 2014 at 10:18

  Hahah døøør av bildene!

 • Reply Tiril 10. april 2014 at 11:17

  Tips til ny paraply:

  – Folk som har katten sovende i senga som likevel investerer nesten 4000kr i et dynetrekk!

  Haha neida. Joda. Ellers er du kul, Ida 🙂

 • Reply Elise 10. april 2014 at 11:47

  Er så enig med deg i sikkerhetskontroll-paraplyen. Generelt alt som har med fly å gjøre er ubehagelig og irriterende etter min mening.

 • Reply Jules 10. april 2014 at 13:52

  Hahaah, typisk kattekrek ;P

  http://www.julesanddreams.com

 • Reply Matilde 10. april 2014 at 15:05

  Hahha jeg digger deg, og disse innleggene!!

  Er så enig med paraply nr 1, hahah. Pleier å spørre mamma eller pappa når jeg ikke kan det. Ofte må jeg si hva spørsmålet er flere ganger eller så må jeg si svaralternativene flere ganger. Og så begynner de bare ‘hmm’, ‘ææhmm’, og så er tiden ute. Da når jeg sier at tiden er ute så sier de det riktige svaret :-))) hurra..

 • Reply Maria 10. april 2014 at 15:27

  Haha, jeg dør litt av at Bella har klora i det dyre Missoni-trekket ditt! Noe så typisk. Forøvrig har jeg aldri sett noen grafse, spytte og plukke i salatbarer og smågodtet, men det finnes sikkert 😉

 • Reply Helene 10. april 2014 at 17:44

  Digger paraplyene! Fortsett med de:D

 • Reply Katrine 10. april 2014 at 18:55

  Mer uhygenisk enn smågodt og salatbarer må vel være de ikkeautomatiske kranene på offentlige toaletter. De fleste jeg observerer skrur på vannet for å vaske seg etter at man har gjort fra seg, også tar de på kranen for å skru av vannet igjen med rene hender….usj! Bruk papir til å stenge kranen folkens… 😉

 • Reply Kathrine Louise 10. april 2014 at 22:00

  Haha! Digger deg 😛

 • Reply Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer 10. april 2014 at 22:04

  Hahahaha!

 • Reply Therese 10. april 2014 at 23:24

  Hahaha! Men du, det med den dyre vinen… Jeg synes det er heelt OK å si «ellers takk, men jeg holder meg til denne, jeg» eller noe i den duren. Synes ikke det er frekt å ville drikke sin egen vin når man har valgt å kjøpe en eksklusiv flaske! Eller ikke eksklusiv, for den saks skyld. Så du skal ikke ha dårlig samvittighet for å si nei til å dele vin med en billigflaske 😉

 • Reply Iselin' 11. april 2014 at 10:16

  Hahah! Jeg har en hundevalp som gjorde akkurat det samme forrige uke. Kjøpte meg ny LV-veske til 7000 kr, dagen etter har han TYGD på skinnremmene på begge sider av vesken.. Han har aldri tygd på noen av de andre veskene mine.

 • Reply Karoline 11. april 2014 at 19:58

  Liker paraplyene dine. Spesielt bakteriebombene ved salatbaren.

  Men brødskjærer maskinen er også en bakteriebombe uten like. En gang sto jeg bak en mann som klødde seg på pungen (hånda nedi buksa) og tok i håndtaket! Etter dette har jeg aldri brukt den mer, men heller skjært brødet hjemme!

 • Reply Marion Hansen 12. april 2014 at 23:53

  Haha, kjempemorsomt! Og de bildene er jo hysterisk morsomme da.. Folk som spiser på bilder er jo ikke akkurat spesielt pent.. =/

  Var på kino i kveld.. Og makan til samling av folk altså. Satt midt på raden.. Og TO folk begynte å braske seg forbi midt under filmen..sikkert dårlig blære eller noe. Og ei satt og lo skikkelig høyt sånn at hele salen hørte det hele tiden.. Det må da gå an å dempe seg litt. Og ei jente som knitra sånn med smågodtposen under hele filmen. Nei, det skal ikke være barebare å dra å se film heller ;D

 • Reply Helene Aamlid 13. april 2014 at 11:23

  Hahahaha Jeg elsker paraply-innleggene dine. Bildene her tar kaka. Og når det kommer til sikkerhetskontrollen så føler jeg meg som den værste kriminellen selv når jeg går igjennom, selv om jeg aldri har med noe som ikke skulle vært der. Jeg husker da vi var små, så ville alltid broren min snakke om bomber og gevær RETT ved sikkerhetsvaktene. Som 10-åring så jeg for meg at nå, nå blir jeg og min familie satt inn og mistenkt for terrorisme. Hadebra barndom. Som du kanskje ser, så gikk det bra. Små blonde langhåra gutter på 7 år blir visst ikke mistenkt.

 • Reply Stine 14. april 2014 at 23:08

  Katten min tok likesågodt bare HELE den nye skinnsofaen. Funfunfun.

 • Reply Ida Wulff 14. april 2014 at 23:18

  Stine: nooooo 🙁

 • Reply Karianne 16. april 2014 at 23:39

  Hihihihi! Jeg DIGGER paraplyene dine! Og jeg har sett noe ennå mer uhygienisk enn salat/løsvekt godteri! Jeg så en episode med boligjakten og der var det noen som hadde et tannpirker stativ fylt med tannpirkere på veggen rett over dorullen på badet!!! Snakk om å dytte dobakterier mellom tennene! Iiiiiiik!! Ønsker deg en super påske! Klem!

 • Reply Toyni (: 19. april 2014 at 14:08

  hahahaha, jeg dæver av den siste der!

 • Reply lisamyhren 28. april 2014 at 14:17

  Hehe, disse paraplyinnleggene dine er utrolig morsomme 🙂 Kjenner meg altfor godt igjen i den første med Quizkampen, ffs 😉

 • Reply Anonym 5. mai 2014 at 12:44

  Hvordan klarer du å få paraplyer eller lignende i innleggene dine?

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2014 at 14:24

  Anonym: det er bare bilder som er lagt inn 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:36

  I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:07

  We always follow your beautiful content I look forward to the continuation.Live TV

 • Reply canlı kanald izle 9. februar 2024 at 21:17

  Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! .-vox free tv

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 18:57

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .APEVIA VENUS450W 450W ATX Power Supply with Auto-Thermally Controlled 120mm Fan 115/230V Switch All Protections – Hot Deals

 • Reply hey dude 9. mars 2024 at 22:39

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great . – kids hey dudes

 • Reply size 11 womens shoes 14. april 2024 at 10:48

  It’s nice to see the best quality content from such sites.

 • Leave a Reply