Uncategorized

GOD PÅSKE

12. april 2014

Endelig er det PÅSKEFERIE! Jeg er så glad, er ikke dere? Startet ferien med en 14-timers nattesøvn, tydelig at jeg blir trøtt av å stirre på tall og grafer en hel dag. I dag skal jeg på fest hos noen venninner her i Tønsberg, og for første gang på mange år har jeg kjøpt øl til fest. Føler meg som en 15-åring med en pose full av ølbokser, haha. Vi skal nemlig spille beer pong i kveld, det er en tradisjon der hvor jeg skal! Gleder meg. Har ikke spilt beer pong siden jeg var på cruise som 16-åring, og ble kjent med en guttegjeng fra Miami. Glemmer aldri det stolte øyeblikket da pappa kom pesende opp på dekk for å redde sin unge datter…

Nå er det bare et par dager til jeg drar til Gran Canaria også, det blir så deilig. For mange handler påsken om fjell, afterski, appelsin og kvikklunsj. For meg handler den om å ligge på en solseng og lese bok. Tviler på at Jesus frøs i påsken, så føler kanskje min tradisjon er litt mer påskete. God påske!

Hilser fra Judas, som forresten har unnskyldt seg pent for å ha klort i det nye sengetøyet….

18 Comments

 • Reply julieskakebakeri 12. april 2014 at 18:47

  God påske!

  Hvis du har lyst til å bake før du drar på ferie kan du gjerne kikke innom bloggen min 🙂 God tur på «hytta» 🙂

 • Reply theresekristina 12. april 2014 at 22:07

  Kos deg i kveld og nyyyt sola på GC! Kjenne eg er ein smule misunnelig og er heilt enig i at din tradisjon er litt meir påskete, hehe 🙂

 • Reply Oda 13. april 2014 at 08:10

  Hvorfor og når flyttet du fra Oslo? Jeg har spurt om dette før også, men nå spør jeg på et innlegg som er litt nyere 🙂

  God påske!

 • Reply Helene Aamlid 13. april 2014 at 09:40

  Tre arbeidsdager til så kan jeg endelig ta ferien her i huset og! God påske!

 • Reply Mari 13. april 2014 at 09:46

  skal du på tur alene? KJenner du noen der nede kanskje eller synes du det er greit å være alene på ferie kanskje? 🙂

 • Reply Madelen 13. april 2014 at 11:18

  Hei Ida! Lurer på en ting jeg håper du får tid til å svare på.

  Tar du opp fag som privatist eller går du offentlig skole? For jeg har fått for meg at du tar opp fag, men når jeg gjorde det så fikk vi aldri karakterer eller standpunkt. Det var på en måte kun for å øve seg til eksamen. Men jeg er interessert i å ta opp fag med standpunkt, så derfor lurer jeg på hvordan du gjør det 🙂 ?

 • Reply Ida Wulff 13. april 2014 at 14:16

  Mari: nei, jeg skal ikke på tur alene – selv om det er helt herlig å reise alene også 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. april 2014 at 14:18

  Oda: flyttet fra Oslo i juni fordi jeg ikke liker å bo i Oslo, og jeg er fra Tønsberg 🙂 viktig for meg å se familie så mye som mulig.

 • Reply Maria 13. april 2014 at 15:01

  Klort i missoni sengetøyet?? :O Judas tør å leke med ilden altså 😛

 • Reply Aasta 13. april 2014 at 16:41

  Wow, er dette de XXL-vippene? Snasent! 🙂

 • Reply Anonym 13. april 2014 at 19:38

  Skal du flytte tilbake til Oslo nå? SIden du skal begynne på MH?

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:08

  I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:04

  Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website.Live TV

 • Reply equdia pro 9. februar 2024 at 21:14

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great .-vox kitchen impossible stream

 • Reply hey dudes kids 9. mars 2024 at 22:32

  Some really excellent info Sword lily I detected this. – hey dudes for kids

 • Reply black on black shoes mens 14. april 2024 at 10:45

  Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website.

 • Reply useful source 7. mai 2024 at 15:34

  The scenery is breathtaking, thank you! visit

 • Leave a Reply