Serietips og musikk

MONEY ON MY MIND

14. april 2014

Jeg tror folk begynte å bli ganske lei av meg på vors på lørdag, da jeg satte på Money On My Mind med Sam Smith for tohundreogførtifemte gang. Det var bare det at…. Jeg har aldri lagt merke til den sangen før på lørdag, og da ble jeg helt gal etter den. Det ryktes at jeg har gått rundt og hørt på den på iPhonen på byen også. Hade.

I tillegg til Money, er Stay With Me også veldig fin. Av en eller annen grunn er sangene finere når man ikke ser på musikkvideoene. Tror kanskje det er øredobbene. Jeg har aldri hatt en kjæreste som ikke har brukt øredobber, og jeg vil heller være singel til jeg dør enn å bli sammen med enda en som bruker den slags. Hade. 

23 Comments

 • Reply Margrethe Jakobsen 14. april 2014 at 23:14

  Du er alltid så morsom når du har litt bloggfri, elsker comebackene dine!

 • Reply Marie 14. april 2014 at 23:53

  haha, fyflate. du burde fått betalt for å gå rundt å høre på musikk på mobilen. for det er det morsomste.

 • Reply Merete 15. april 2014 at 00:40

  hahah, du er seriøst den morsomste bloggeren! Elsker at du er så åpen og ærlig 🙂 sjekk ut latch acoustic version av sam smith, døds fin.

 • Reply Ina 15. april 2014 at 01:29

  Når den siste jeg husker du var sammen med var han der raymond ellerno fra kesera, så er du rimelig god til å holde privatlivet og bloggen separat(hilsen idafan/stalker nr 1). Ønsker deg lykke til på veien mot en øredobbløs kjæreste

 • Reply Iben 15. april 2014 at 01:55

  Hør Lay Me Down – Sam Smith! DEN er fin, den!

 • Reply Ida Wulff 15. april 2014 at 11:31

  Ina: haha, uff! 🙂 gyldne tider! Tusen takk for det, hehe

 • Reply Sara 15. april 2014 at 12:09

  http://www.youtube.com/watch?v=bpDcjHviBFs

  Hedegaard – happy home. Hør denne 🙂

 • Reply Marianne 15. april 2014 at 15:16

  Hei 🙂 Jeg skal til Oslo i juni, og har veldig lyst til å forme øyenbrynene mine når jeg først er i hovedstaden. Så jeg lurte på om du har noen tips? 🙂 Du har alltid så fine øyenbryn 🙂

 • Reply Caroline 15. april 2014 at 15:42

  Haha, jeg begynte å høre på den for noen dager siden da det sto før ørtende gang på spotify at du hørte på den, og jeg digger den!! Hehe, du e skjønnnnn da! Liker at vi har samme musikksmak, det gjør liksom ting litt lettere hihi

 • Reply coffee in a cup 15. april 2014 at 15:59

  er så enig, en video kan ødelegge en sang fullstendig! husker jeg var utrolig opphengt i ‘sail’ (awolnation) en periode, men da jeg så videoen kunne jeg ikke enke noe annet enn ‘hva f**n’?!

 • Reply Iselin 15. april 2014 at 19:18

  Hei! Jeg vil bare si at til tross for at jeg ellers erger meg over omtrent alle rosablogger, så er din faktisk kul! Du skriver på en morsom og reflektert måte og (i motsetning til mange andre,) passer godt til å blogge. Takk for at du fremdeles er tilstede, håper andre vil plukke litt inspirasjon fra deg i stedet for å bare skrive om nye vipper og hvor vanskelig de har det, sistnevnte synes jeg hvertfall ikke hører hjemme på blogger lest av tusenvis av folk. Keep it going!

 • Reply Ida Wulff 15. april 2014 at 20:28

  Iselin: det var hyggelig, tusen takk <3 bare for å forsvare mine «kollegaer» litt, så tror jeg mange lesere finner mye trøst og hjelp i å lese at favorittbloggerne deres også har vanskelige perioder.

 • Reply Ida Wulff 15. april 2014 at 20:49

  Marianne: tusen takk 🙂 hvis du bare vil forme, så anbefaler jeg Fred Hamelten. Men han pleier å ha laange ventelister.. Jeg har også tatovert mine, veldig fint og naturlig – hos Sol PMU. Verdens herligste og flinkeste dame på øyenbryn!! 😀 God tur til Oslo!

 • Reply Anonym 16. april 2014 at 09:52

  Marinne som vil farge/form bryn Oslo:

  Aria Dylan er også superflink!!! Han holder til i Oslo, i bygget på andre siden av veien når du går ut fra Eger torget. Altså i Karl Johan. Ikke lett å finne frem og ingen «plakat»/overskrift(?fader-hva-heter-det-igjen) utenfor. Og han ER faktisk flink! Jeg var kjempe skeptisk, men fant fort ut at jeg var i trygge hender 🙂 gå inn på http://www.øyenbryn.com

  Ps: fotballfrue har vært hos han, en ekstra trygghet i seg selv syntes jeg

  Ps 2: han kan dog også ha noe lange ventelister, men langt ifra så lange som overnevnte

 • Reply Elisabeth 16. april 2014 at 10:17

  Da har du fått samme problem med Sam Smith som jeg har hatt. Man vil jo nesten bare høre på han!! Vil anbefale ‘Lay me down’ ( den akustiske versjonen) og ‘I’ve told you now’. Og egentlig alle andre sanger som han har sunget.

 • Reply Karl 23. april 2014 at 11:22

  To the girls:

  If your boyfriend wears jewelry and doesnt hunt or fish…You have a girlfriend.

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:17

  I m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 11:02

  It’s nice to see the best quality content from such sites.Live TV

 • Reply at the races live stream free 9. februar 2024 at 21:13

  I think the admin of this site is really working hard for his website since here every stuff is quality based data.-kitchen impossible live

 • Reply crazy hot deals 22. februar 2024 at 18:44

  For the reason that the admin of this site is working no uncertainty very quickly it will be renowned due to its quality contents.DYKESON Dog Car Net Barrier Pet Barrier with Auto Safety Mesh Organizer Baby Stretchable Storage Bag Universal for Cars SUVs -Easy Install Car Divider for Driving Safely with Children

 • Reply hey dude shoes women 9. mars 2024 at 22:29

  This was beautiful Admin.hank you for your reflections. – hey dudes for women

 • Reply white on white puma sneakers 14. april 2024 at 10:44

  very satisfying in terms of information thank you very much.

 • Reply click for more info 7. mai 2024 at 15:32

  Inspiring share, thanks! learn this here now

 • Leave a Reply